Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nice! le a kalappal 5 munkanap alatt itt volt angliából. most pakolom fel, de csak holnap játszom vele mert reggel melo :S itt lesz olyan hogy friends vagy valami? mert a 2 az már steames de ezek nem asszem...
A TA-t tényleg érdemtelenül mellõzték/mellõzik, pedig abban az idõben a legtutibb stratégia volt. Roppant sokat játszottam vele, volt egy pálya, ahol az elején 3x2 Krogoth jött, na az volt egy kemény, hatalmas pálya, fém talaj, szóval energia és metal hegyekben, csak csata. A tenger közepén az ellenséges bázis, tele védelemmel ..... még most is a nyálam csorog ... Krogoth encounter asszem, ez volt a neve ....
Zeném sajnos nincs, szívesen feltölteném, de külön sohasem láttam <#nemtudom>#nemtudom>
Jó játékot, most hétvégén meglepõen sokan voltak, nagyon buzgott a csapat, most jó volt játszani <#finom>#finom>
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Azért most veszem meg mert most kaptam hozzá kedvet és szállítási költséggel együtt 7 font. Szerintem baráti. Starcraft 2 meg kicsit drágább, plusz starcraft v total annihilationban is multiban azért találtam jobbnak a ta-t mert k.nagy hadsereggel lehetett támadni. nem 2x 12es csapattal. Nem mintha le akarnám húzni az st-ot mert hát kedvenc játékom volt. Csak kicsit zavart hogy ta-t méltatlanul kezelték (szerintem) és nem volt kivel játszak. Plusz ha emlékszik valaki a zenéire! azok istenkirályosak voltak. hmmm le is töltöm ha fent van valahol. Nektek nincs meg véletlenül?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
\"friczi a vállalkozó szellem\"
Hétvégén viszonylag sokan vannak, hétközben fõleg este inkább, 7-tõl 10-11-ig, utána csekély az érdeklõdés. Ez persze 1v1-re vonatkozik, sok costum game is játszható, néha akár 8 fõvel is ....
Tény hogy nem pont jó idõben kezdesz neki, sokan már a SuppComm2-vel vagy a Starcraft 2 vel nyomulnak de azért van lehetõség ....
Pedig jó játék, érdemtelenül elfeledve ... na mind1
Ha valaki akar supreme commander forged alliance vel hamacsin multizni (2-3 man már vagyunk ) akkor hamacsin jelentkezzen ránk
Csatlakozz hozzánk!
név : supremeee5
jelszó : 12345
[email protected] (msn cimem vegyél fel és megbeszéljük és segíthetek is)
SC2-höz keresek játékostársat hamán. AKinek van kedve írjon nem vagyok nagy szám a gépet azért elverem.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Szürke platformos terep, kicsit hajazott a 2-ik részre, ott láttam ilyen eltolt szintû domborzatot. 4 sziget, egyenként 28 metállal, kõgazdag térkép, csak baromi nagy. Minimum egy óra.
A múltkori jeges is valami hasonló volt, talán 20x20, mint ez, asszem.
Semmikép sem 1v1-be való, qrva sok idõ egyenlõ játékosok esetén.
Tegnap játszottam egy olyan jeges pályán, amit még nem láttam ... szép nagy volt .... :)))
------------
Segítene valaki abban, hogy hol lehet civil egységeket ölni nagy számban, mert arra még nem sikerült rájönnöm /mondjuk van még néhány, éppen két év játék után láttam egy játékosnál, hogy a kijelölt építést mozgatni is lehet, agyam dobom el :)))/ ...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Supcom 2 is ugyan azt a trutyit használja mint az 1?
Sokkal inkább illett volna fejleszteni az elsõt, nyomatni rakásra a reklámot, kiszolgálni a rajöngók táborát.
A reklámszagembert mindenesetre ki kellene rúgni .....
Azért csak nyomulj, keress egy klánt /404, Csoller/, s adj az arcoknak.
Eleinte ne várj sok sikert, de bele fogsz jönni <#wink>#wink>
Nem látlak az 1v1-ben .....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Érdekes, hogy a CDGalaxis közben felnyomta az alapjátékot 3590-re, régen az is kettõ körül volt, de még mindig bõven megéri az árát, a kettõ együtt 5600, nem pénz érte, egy haveri összejövetelen többet ver el az ember, vagy egy csík cigi, s ettõl még nem is kapsz tüdõrákot :)))).
Nagy poén a neten játszani, csak idõ kell hozzá, elég sok, persze ki mennyit akar játszani. Nem mindenki profi, gyakran találhatsz majd olyan játékost, akik szintén most kezdi, nem olyan profi, jó játékok jöhetnek létre, a profikkal meg úgysem töltünk sok idõt, hamar kivégeznem engem is<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Azért jó játékot nektek is, bár szerintem inkább gyertek ti is hivatalos játékkal, ha tudtok, ott azért még van néhány ezer, tízezer játékos, igaz néhány olyan kõkemény fickó, hogy néhány percig bírja csak az emberfia :))))).
Ha meglátom a TAG vagy az SFO klános fiúkat, már látom, hogy rövid parti lesz <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
SupCom 2 höz mod, ami hasonlóvá tesi a sima Supcomhoz, és Fa-hoz(rate based economy), csökkentett egységméretek, a repülõk le tudnak szállni....
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?f=7&t=43762
Nekem ez a taktika vált be. Az elsõ 10 percben csak földi egységek, mobil pajzs és sima assault bot gyártása, 1 gyárral, a gyárak és a megvédendõ fõ épület közé telepíteni AA-kat, vagy 3-at.
Fejlesztések közül a Megalith, a telepíthetõ pajzs és transporter elengedhetetlenek. ACU-t nagyon nem kell fejleszteni úgy sincs értelme, és AIR fejlesztéseknek sem.(vadász/bombázók gyártásával szerintem nem lehet megnyerni a mappot, lassan bombáznak)
Elsõ 10 percben mehet a földi egységek gyártása szinte nyakló nélkül, de hamár meglesznek a pajzs illetve a Megalith fejlesztések, akkor tartalékoljunk kis Mass-t, ne csak sima botokra maradjon.
Ha pajzs megvan azokból nekem 3 tökétletesen elég volt a megvédendõ épült köré, ahol érdemes az ACU-t is tartani. 10 perc után legyártani 1 transportert amivel a legvégén kimenekíthetjük az ACU-t. 13. percben majd valamikor a 17 perc környékén 1-1 Megalith legyártása amit ugyancsak a 3 pajzs körül tartsunk, mert amúgy jó nagy a lõtávja. A Mass termelõket csak sima assault botokkal és mobil pajzsokkal kell védeni és nem is az idõ végéig, úgy sincs esélye. Max azt ami mellett van még egy kutató és egy energia termelõ is, azt 3-4 mobil pajzsal, 1 javító bottal és assault botokkal megtámogatva egy ideig kihúzza. A második Megalith remekül lefoglal szinte minden ellenséges egységet mire a letöltés véget ér addigra az ACU-nk már a transport hajóban legyen, és csak egy klikk a kapu mellé letenni és végeztünk is!
Remélem így már mindenkinek menni fog.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
sm 2.0 elég a második részhez?
csak mert van ahol azt írják, hogy igen máshol meg azt, hogy nem.
elõre is köszi.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Az lenne a problémám, hogy felraktam a legújabb frissítést az 1.1.3280-at magyaroritottam, és amikor indítanám a játékot akkor valami MohoEnginet nem talál vagy mi pedig ott van :I