4582
-
Játékos #4462 Látom most is nyomod -
Játékos #4461 Nem biztos, hogy pont ellenem kellene nyomnod, én is láttam már pár játékot, elég szívós vagyok, már ha nincs bennem pár sör ...
De megtalálsz Son_of_Pannonia néven, igaz általában nem játszom magyar játékosok ellen, nem jó érzés, van elég csákó, akit lenyomhatunk, oroszok, németek, s ki tudja hányan ..... de ha felerősödsz, úgy érzed hogy király vagy, nyomulhatunk 2v2-ben, de sajnos az én internet szolgáltatóm egy kalap xar, már a második is, akire váltottam, egyszerűen egy 30000 fős kisvárosban ha két km-re laksz a központtól, akkor már a tanyán vagy .... mit szóljon az, aki falun él ugye , s így néha szakadok, megáll a játék néhány másodpercre, néha egy-két percre is, így csak gyors játékokat vállalok be, de volt már két órás is .... -
freetaki #4460 egymást kéne megkeresnünk a neten hogy egymas ellen toljuk. mert felmegyek én is és szarrázúznak. bár már érzem néha úgy hogy nehezebb a dolguk. volt hogy csak a 2. hullámmal tudtak kiirtani :)
Ma este? Játékos? felvett egy gyermek a 404-esekhez. Nagy jó :) bár senkit nem láttam még a klánból :) -
Játékos #4459 Vazz gyerekek, ma összeakadtam egy harcossal /finallywehavereturned/, 33 meccsből volt egy veresége.
Agyam dobom el.
Ezek után felvetődik a kérdés, hogy mi a faszt keresek én itt, amikor ilyen csávók szaladgálnak a neten ... -
Játékos #4458 Akarom mondani feladatkezelő, tálcs/feladatkezelő/teljesítmény ..... -
Játékos #4457 Ez a progi direkt a kétmagos processzorokra lett írva.
Az orig játék nem jól kezeli a kétmagosokat, az egyik mag 100%-on fut, míg a másik csak kb. 30-on. A CM ezt kiegyensúlyozza, mindkét mag jól ki lesz használva. Az eszközkezelőben tudod ellenőrizni a magok terhelését. -
freetaki #4456 aham. szóval az a supcomhoz van csinálva direkt. akkor nincs. majd felteszem. amúgy nem szaggat vagy ilyesmi. fut zsírul -
freetaki #4455 Nem hiszem. nem tudom.amd-m van. megnézem majd ha hazamegyek. Ha nem akkor mit ajánlasz? -
Játékos #4454 Jut eszembe, használsz Core Maximizert?
Kétmagos gépeknél kötelező, jobban fut a játék .... -
freetaki #4453 metal extractor 2 maradt ki szerintem az életemböl. köszi a tippet! mostmár tuti lezúzom öket. de legalábbis 1 perccel tovább húzom :) -
Játékos #4452 - Nem kell feltétlen azonnal támadnod, nem mindenkinek jön össze a letámadás, s sokat veszítesz, szállítod neki a fémet ....
- Inkább terjeszkedj, s védd az építőidet, mert mindenki azokat támadja.
- Minél előbb fejleszd fel a metal extractorokat, a 2-ik szint elég gyorsan megvan, s akkor már 6-ot ad.
- Minden játékodat azonnal metsd el /save replay/, abból tudod meg, hogy mit csinál jobban az ellen, mint te. Én is megnézem a mai napig azt a replay, miben hibáztam és miért kenték a számat olyan mocskos gyorsan .. pedig láttam már néhány játékot, s lassan ismerem az 1v1 játékosok java részét .... mégis mindig van valami új poén ... -
freetaki #4451 Hát tököm engem 95%-ban elvernek. Pedig jó stratéga vagyok. De ez k. nehéz a neten. Ezek kockák és kész! Nem értem pedig teljesen jól kezdek, még támadok is aztán egyszer csak ránézek jobb felül a pontokra és látom hogy az ellenségnek kb 2x annyija van mint nekem. Ès jön támadni tech 3 bombázóval... amikor nekem tech 2 tankjaim vannak... -
Játékos #4450 Engem is vertek már el, de piszkosul, mivel nyerő voltam, mégis elbalfaszkodtam. Ha van ideje atomot kifejleszteni, akkor már biztos, hogy valamit rosszul csináltam/tunk. Folyamatos támadás alatt kell tartani, hogy ne legyen ideje fejleszteni a Commandert. Ezt mulasztottam én is el.
Nálam is volt már bevédekező ellen, alig tudtam vele mit csinálni, úgy szedte szét az exp egységeimet, mint papírkatonákat. Végül távolsági ágyúkkal lőttem szét, a cyb T3/exp ágyú, az UEF exp Mobil Fact nagyon jó erre a célra, csak piszkosul kell védeni, gyenge a védelme. A T3 Gunship is jó, de túl sok kell hozzá a T3 légvédelem miatt, nagy a veszteség, messzelövő T3 egységek, rakétavetők hasznosabbak ....
-
Játékos #4449 Azért ne nagyon a Commadereddel akarj minden csatát megnyerni. Én inkább a 2-es szintre fejlesztem, gyorsabban épít, 2-es épületeket, pl. lövegtornyot. Amíg a Commandered ott toporog, fejlesztés közben ugye nem tud mozogni, pár olcsó T1 bombázó szétkapja. Sokba is kerül, főleg a játék elején, amikor még sem energiád, sem fémed. Persze lehet hatásos is, de erősebb ellent ezzel nem kapsz el, ha ő ez alatt gyárt egy kazal egységet, vagy megszerzi a légifölényt, akkor nem állsz jól.
Persze próbálgatni kell, majd kialakul .... jó játékot. -
freetaki #4448 Asszem csak jöv hét hétfön lesz megint idöm játszani vele, de akkor tovább fejlesztem ezt a stratégiát. megnézem a reparáló berendezését is meg a shieldet.
A rakétákról nincs foggalmam... -
tomis1 #4447 sziasztok érdekes a commanderes elméleted tetszik ki is próbálom ma de még 1-be biztos szeretnék lenni. tudjátok a komcsit( commandert ) fel lehet fejleszteni atommal.
nem tudtam még ember ellen kipróbálni de lehetséges hogy a komcsi által kilőtt atomot nem tudja hatástalanítani a stratégiai elhárító?
( csak mert teljesen más szögben meg sebességgel megy ez a rakéta mint a sima atom de a hatás szinte ugyan az. )
légyszi válaszoljatok köszi :D
jah meg még ha valaki tud egy brutális ellen védelme legyűréséről valamit az közölje velem sziasztok. -
freetaki #4446 Tegnap gyöztem és tanultam valami újat. Rusholni jó lehet nyomást gyakorolni az ellenre, de van egy aduász. Commandert illik ugye vinni, de fejlesszétek elötte a fegyverét. Sokkal brutálisabb lesz és nem tart sokáig. Ezért tudtam nyerni. Kiegyenlített küzdelem volt de ugye én támadtam ezért neki sokkal gyorsabb volt az utánpótlása, de mivel a commanderem brutálisat lött ezért mégis legyürtem. Nagyon jó ez a játék! -
freetaki #4445 Nem nagyon volt idöm játszani mostanában. voltak jó meccseim, de nem nagyon vagyok még nyerö szériában. Talán ma is lesz idöm játszani egy két meccset. -
Játékos #4444 Na hogy állsz, vered a kemény csávókat? -
freetaki #4443 Ma délután 5töl lesz valaki fent a gpgneten? mert én igen. tolhatnánk valamit... pl dömpert :) -
Játékos #4442 Ja bocs, azt hittem, hogy alapokról indulsz
Akkor további jó játékot, ne hagy magad -
freetaki #4441 Jah köszi, nem ilyen szinten vagyok kezdö. Total annihilation gyerekkorom kedvence volt és nagy stratéga vagyok, csak a neten játszó emberekhez képest mondtam hogy nem tudok fejlödni, mivel ök sokkal gyorsabbak. De azért ismerem a dolgokat a supcomban. -
Játékos #4440 Mindig mentsd el a játékaidat, de vannak különböző replay-ek, amikből tanulhatsz, a főmenü extras pontjában találod a visszajátszási lehetőséget.
Minden térképen vannak bizonyos kövek, begyújthető fémhulladékok, amikből + metal-t, energiát nyerhetsz. Ezeket kell megkeresned. az erdők begyűjtésével is sok neergiát nyersz. Ha nincs energiád, a metal extractor sem termel fémet, tehát mindig legyen energiád. Egy nagyobb csata után feltétlen szedd össze a roncsokat, sok + metalt nyerhetsz. -
freetaki #4439 Juteszembe megszereztem ta és supreme 1 zenéit. ncore-ra feltolom majd valamikor, ha kell valakinek ott meglesz. -
freetaki #4438 Hát ahogy eddig észrevettem gpgnet nem egy steam... Itt amikor belepsz egy gameba nem tudsz megnézni senkit nem tudsz semmit csinálni, csak a chatban. Cinkes. Supreme 2 már steames. az is egész olcsó mostanában lehet meg kéne venni, de nem tetszett amikor kipróbáltam, szóval maradok forged aliancénél. Holnap már marha jól fogom tolni! Jah visszatérve. eddig 4 játékot játszottam le 3 1v1 1 3v3. a 3v3-at megnyertük, de nem rajtam múlt. ès 1v1-ben senki nem rusholt le. Èrdekes. De nem tudtam mégsem semmit csinálni ellenük, mert nem tudtam fejlödni. nincs mibül. Szóval arra még rá kell gyúrni. Kidolgozok egy két buildet! -
Játékos #4437 Addig rendben is van, csak nem mindig érhető el chat módban az, akit jelölni akarok .....
Csoller gyakran fent van, online módban eléred .... -
freetaki #4436 Most nincs elöttem a game de asszem olyat láttam csak, hogy gpgnet-en aki chatban online arra jobb klikk és invite (vagy valami hasonló) friend. köszi a segítséget Játékos. amúgy a 404-eseket hol fogom megtalálni? -
Játékos #4435 Gyerekek tökégő, de még mindig nem tudom, hogy lehet jelölni barátnak valakit .... hangyaboyt már régen szerettem volna barátnak jelölni,ma is csatáztunk, csak én akkor tudok bárkit kipipálni, ha online, s ez még nem jött össze ... valami részletest, ha kérhetném, a vén 48 éves csákónak sokkal finomabb magyarázat szükséges, mint a 14 éves villámkezűnek -
Játékos #4434 A legfontosabbat elfelejtettem, bárkivel játszol, ha nyersz, ha veszítesz, az összegzésnél mentsd le a játékot /save raplay, bal alsó sarok/, na ebből rendesen tanulhatsz, akár a saját, akár az ellen hibájáról van szó.
Visszajátszás a normál játék extras funkciónál.
Csak a saját hibáidból tanulhatsz ..... -
Játékos #4433 Asszem T2 szinten van metal-energy átalakító, de egymást közötti játékban ritkán használja az emberfia ... pontosíthatnál egy kicsit, tényleg ez az összes problémád? .... Sok tankot nyomass az elején, s Commandered a legfontosabb játékos, állítsd a legtámadottabb pozícióba .... 1 perc alatt próbálnak belenyomni a betonba, de a commander bírja .... 3-4 építő, majd 10-20 t1 tank a rush ellen, majd 6-8 építő + 100 t1 tank közepes pályán ... kicsi pályán ennek fele ...
S igen, durva csávók.
Csatlakozz klánokhoz, Csollerék a 404-es klánban magyar csákókat tömörítenek ..... -
freetaki #4432 öcsém itt durva emberek vannak... tudtok mondani valami alap bildet amivel van metál is meg energy is, mert nekem nem gyünnek. sima supcomban lehetett olyan épületet csinálni ami metált csinál az energiából. de itt forged aliancéban csak tec3on van ilyen addig meg nem jutok el. help valaki! -
freetaki #4431 Megjött a game!
nice! le a kalappal 5 munkanap alatt itt volt angliából. most pakolom fel, de csak holnap játszom vele mert reggel melo :S itt lesz olyan hogy friends vagy valami? mert a 2 az már steames de ezek nem asszem... -
Játékos #4430 Gyakran sikerül nekik, olyan 53%-on mozgok általában, tehát alig nyerek többet, mint a vereség. Ahogy Petkow mondta régebben, elég nehéz ezzel a sok kis kölyökkel csatázni, borzalmas gyorsak, azonnal váltanak taktikát, míg én vakarózok néha egy adott szituációban, ők már le is nyomnak. Volt olyan csávó, akinek fillérre tudtam, hogy hol jön a szállítórepülője, tudtam hol jön a szárazföldi "rush" csapata, mégis kikaptam, pedig piszkosul készültem rá. Van egy favorit pályája, azon tutira belövi magát, szinte lehetetlen megverni, de még dolgozom az ügyön
A TA-t tényleg érdemtelenül mellőzték/mellőzik, pedig abban az időben a legtutibb stratégia volt. Roppant sokat játszottam vele, volt egy pálya, ahol az elején 3x2 Krogoth jött, na az volt egy kemény, hatalmas pálya, fém talaj, szóval energia és metal hegyekben, csak csata. A tenger közepén az ellenséges bázis, tele védelemmel ..... még most is a nyálam csorog ... Krogoth encounter asszem, ez volt a neve ....
Zeném sajnos nincs, szívesen feltölteném, de külön sohasem láttam
Jó játékot, most hétvégén meglepően sokan voltak, nagyon buzgott a csapat, most jó volt játszani -
#4429 A TA mar ingyen van valahol tuti... :) -
freetaki #4428 ès sikerült neki?
Azért most veszem meg mert most kaptam hozzá kedvet és szállítási költséggel együtt 7 font. Szerintem baráti. Starcraft 2 meg kicsit drágább, plusz starcraft v total annihilationban is multiban azért találtam jobbnak a ta-t mert k.nagy hadsereggel lehetett támadni. nem 2x 12es csapattal. Nem mintha le akarnám húzni az st-ot mert hát kedvenc játékom volt. Csak kicsit zavart hogy ta-t méltatlanul kezelték (szerintem) és nem volt kivel játszak. Plusz ha emlékszik valaki a zenéire! azok istenkirályosak voltak. hmmm le is töltöm ha fent van valahol. Nektek nincs meg véletlenül? -
Játékos #4427 Ma nagy volt a mozgás, nem kellett sokat várni, fél perc alatt jelentkezett az ellen, aki bele akart taposni a betonba -
Hepajkutya #4426 Csatlekozom az előttem szólóhoz ne add fel! :-)
-
Játékos #4425 Van azért ellenfél, de sokat kell várni.
Hétvégén viszonylag sokan vannak, hétközben főleg este inkább, 7-től 10-11-ig, utána csekély az érdeklődés. Ez persze 1v1-re vonatkozik, sok costum game is játszható, néha akár 8 fővel is ....
Tény hogy nem pont jó időben kezdesz neki, sokan már a SuppComm2-vel vagy a Starcraft 2 vel nyomulnak de azért van lehetőség .... -
freetaki #4424 hali mindenkinek. hát most olvasom hogy fogynak a játékosok. pedig 3 napja rendeltem meg a játékot gold packot angliából. remélem azért lesz ki ellen játszanom! -
Játékos #4423 Hát gyerekek, lassan 25 perce várok egy játékosra 1v1-ben szombaton ..... rohadtul nem érdekel senkit a game, mindenki átrongyolt a Starcraft 2-re?
Pedig jó játék, érdemtelenül elfeledve ... na mind1