4582
  • Borg
  • Xahvres
    Sziasztok! Láttátok már a SupCom2 E3-as demóját? Mert némileg visszaadta a reményemet hogy a bal felső sarokban kicsi energia és mass csíkot véltem felfedezni, bár lehet hogy csak vak vagyok,de a lényeg a lényeg: most akkor lesz gazdaság menedzsment vagy nem?
  • pointer4
    Igaz, közben rájöttem ám :D
  • Borg
    Minek ahhoz mod?
  • pointer4
    Melyik a legjobb tower defense mod ?
  • Renegade
    hát, ha így nézzük, mindegyiket elrontották, mert minden pálya első részében felhúzol pár vidám dolgot, esetemben 2 exp ágyú (szigorúan csak UEF) és unottan nézed ahogy szétlőnek mindent. Természetesen hardon. a kampányok azok csak bonyolított tutorialok. :-)
  • BaliBoy
    De elrontották az FA utolsó pályáját... Az első 30 percben nyertem meg tulajdonképpen amikor két experimental gundsippel kiirtottam az ellent. Kivéve egy mass fabricatort. Így a világ összes ideje megadatott, hogy egy rakat kísérleti egységet csináljak. Az összes pálya közül ez volt a legkönnyebb.
  • Braveheart
    Ez rendesen megéri... meg is veszem őket, megéri... :)
  • Játékos
    Kell mind a kettő, az FA küldetéslemez, de nagyon fontos kiegészítő, ráadásul szemtelenül olcsón

http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Supreme+Commander&platform=minden

Valószínűleg már csak tartalékba veszek egyet, csak hogy az unokámnak is legyen, húsz év múlva azon szórakozzon, hogy mivel kínlódott az öreg
  • XenHai
    Hi a SC:FA 1 külön game vagy 1 kiegészítő,kell neki az alap sc ha neten akarok gamelni?
  • Játékos
    Igen, a ranglétrára gomboltam, azt hittem, hogy sokat kell csatázni és lépkedünk előre. Akkor nem érdekes, de köszönöm, hogy felajánlottad. Csak szeretem nézni, hogy milyen szinteket léptem, olyan a'la Diablo2 .

A GPG meg olyan, amilyen ..... tökmindegy, csak ne akadjon ki ..... + én sem ... s legyen hideg sör ......
  • Colby
    A klán ranglétrára gondolsz? Mert ha arra akkor az nem automatikus, de ha szeretnéd akkor feljebb tudlak léptetni.
    Az 500 1v1 medált pedig nemtudom miért nem kapod, biztos nem jó megint a gpg.
  • Játékos
    Nem tudja valaki, hogy miért nem lépek feljebb a ranglétrán a csapatban és miért nem adja már napok óta a játék az 500 1v1-ért a medált??

Utál engem ez a játék ....
  • Játékos
    Nem hiszem hogy ez a gond, demitomén :)).

A szakadást teljesen váratlan időpontokban adja elő, ma pl egyszer sem. Pedig nem nagy veszteség lett volna, éppen szarrá vertek .... soxor ...

Semmi baj, marad a gyors játék, s ha majd egyszer behúz valaki a házamba egy karvastag üvegszálas kábelt, többezer megabájt/sec le- és feltöltési sebességet garantálva, akkor talán majd új szolgáltatót váltok :)))).
  • fawcet
    Nekem az jut eszembe erről hogy vannak olyan netek amik 24 óra elteltével kapcsolatot bont, és új ip címet ad ki. Nekem régebben sokszor volt hogy este 7-8-9-kor bontotta a kapcsolatot, igaz én cod4-el tolom. Érdemes megnézni hogy napi egyszer csinálja ezt a szakadást, és ha igen akkor tudsz e újra tárcsázni rögtön. Ha nem, akkor ez lehet a gondod.
  • Játékos
    Igen és nem :).

Igen, BabaLaci és nem, nem kell részletezned, sajnos elég sok hibát tapasztaltam. Végül is elég jól játszható, csak az bosszant, hogy nem tudok komolyabb csatákba beszállni nagyobb térképeken, mert mások játékát rontom el a vacak netkapcsolatommal.

Marad az 1v1 és az ötperces csaták ... :)
  • Colby
    Ja te vagy BabaLaci nem?
    Hát neked akkor nem magyarázom hogy milyen a gpg :)

• pointer4
    Nekem is jelzett már hibát a patch, meg néha crc-sek voltak a nagy rarok amiket kitömörítgettem. A játék meg elszállt valamilyen file-ra hivatkozva, hogy nem tudta betölteni a textúrát.
    Kiderült, hogy nem bírja a ram a húzást hosszútávon.
    Pedig semmi más játéknak soha nem volt baja.
  • Játékos
    Son of Pannonia

Már valamennyire lehiggadtam :). Csak nagyon felhúztam magam, hogy hiába vettem új gépet, cseréltem szolgáltatót, mégsem bírok normálisan játszani. Már a telepítéseknél hibaüzenet van, valamelyik patch hibát jelez, még az első résznél, de nem gond, úgyis az FA-val játszom minden esetben.

Az 500 játékomból vagy 80-nál szakadt meg a net, tegnap is vagy háromszor. Néha egy-két perc várakozás után még folytatható a csata, de akkor már a GPG lost connection hibaüzenettel elérhetetlen.

Na mindegy, marad az 1v1, s az islehetőleg gyorsan lepörgetve, nehogy kiakadjon :)). Ez néha elég könnyű, összeakadok nemírrel, vagy egy kétszázas játékossal, s az szarrá ver ... :))
  • BaliBoy
    Patchelés után nem kell krek.
  • SAYLER84
    Sziasztok!
    most lett olyan gépem amivel kifogástalanul játszhatom a játékot! :)
    segítenétek abban hogy meddig patchelhetem a gamet és hogy hol találok hozzá crackot. (ha esetleg valaki azt tanácsolná hogy vegyem meg, MEG FOGOM csak nem akarok zsákbamacskát )
    Köszönöm !
  • Colby
    Sajnos amit mondasz abban van igazság.
    Mi valójában - én legalábbis biztos - úgy fogjuk fel, hogy van egy jó játék, és azzal játszunk minden hibája ellenére.
    Neked is ezt ajánlom.
    Ha a neted elfagy, az igazán nem a Gpg hibája. Gyanítom nem találkoztál még igazi Gpg hibával:) Mi sajnos igen.
    Próbáld újra, hidd el jó lesz.

Egyébként milyen néven játszol?
  • Játékos
    Ma kipróbáltam egy játékot a fiúkkal, kb. 5 perc után kiakadt a net, vagy tudomisénmi ....

Cseréltem már gépet, full új, cseréltem szolgáltatót, szóval inentől kezdve passz ....

Talán nem ártana, ha valaki kijavítaná a GPGnet hülyeségeit, nem csak eladni a játékot, majd leszarni a sok hülyét, dolgozni a második részen, majd azokat is magasról ......

Az tuti, hogy nem veszem meg a második részt. 16 rongyot adtam az első részért, köpök rá, hogy mit adnak ki, ha nem működik. Azért veszek eredeti játékot, hogy csak berakjam a meghajtóba, majd play. Nem 26 pöcs és társai, s vagy működik, vagy nem.

Írni kellene normális játékot, nem kiadni a fejlesztés vége előtt két évvel.

Köcsög banda.
  • Játékos
    Nálam is volt ilyen. Régebben több néven is indítottam játékokat, na akkor nem látszott sem a mentés, sem a betöltés, pedig a könyvtárt nézve mind megvolt, de a játék mégsem látta.

Csak egy nevet válassz, a többi töröld.

Talán ez lehet .....
  • BaliBoy
    És miért teszi tönkre a mentési és betöltési képernyőt a patch? Nem jelennek meg az elmentett állások, csak a legelső helyen. :S
  • kuks
    Sziasztok!
    A ppe-nél mi az a tervrajzok létrehozása?
  • Colby
    Ha felteszel egy új patch-t akkor a régi mentéseket sajnos már nem tudod elérni. Viszont ha eredeti játékod van, és feljössz Gpg-re akkor automatikusan elkezdni letölteni az összes elérhetőt. Gpg-n - és így természetesen velünk is - játszani, csak a legújabbakkal tudsz.
  • BaliBoy
    Az agyam eldobom. :))
    Mire az egyik problémát sikerül megoldani, jön a következő. Most már szépen elindul a patch-elt játék, viszont a mentést nem akarja behozni rossz verzióra hivatkozva. Beszarás....
  • BaliBoy
    Feltettem a 1.0.3198 to 1.1.3280-as patch-et és nem akar elindulni. :(
    Azt mondja ismeretlen video vezérlő- Csak nálam szar, vagy más is találkozott már ezzel?
  • Hedgehunter #4113
    Azt hittem Petkow oldala megszunt, de latom csak megvaltozott az eleres...
  • BaliBoy
    Köszi az infókat. :))
  • rtfmZoli
    régi, de van néhány jó dolog benne(anno petkow csinálta)
    http://supcom.game-server.cc/

replayek még a http://www.gamereplays.org/supremecommander/ -on vannak

a HUD pedig a (head up display),nagyjából a jelentése: kezelőfelület, de inkább FPS-eknél használják ezt a kifejezést.
    valamelyik GUI(Graphic User Interface) modnál át lehet állítani
  • Hedgehunter #4110
    GPGnet-re jelentkezz be (felteve ha eredeti a game) es ott a vault-ban van kismillio.. A free kamerat ctrl+c vagy v (nem emlekszem pontosan) komboval lehet activalni...

A HUD-ot? Az mi is?
  • BaliBoy
    A gametrailers-en kívül, hol vannak replay-ek?
    Meg ilyenek érdekelnének, hogy a kamerát, hogy lehet úgy forgatni, hogy úgy is maradjon? Vagy a HUD-ot el lehet 'forgatni'? Csak mert a tutor videókban oldalt van.
  • Hedgehunter #4108
    Volt egy de mar nem el szerintem.. Nezzel meg egy par replay-t abbol rengeteget tanulhatsz, gyorsan..
  • BaliBoy
    Tegnap feltettem ezt a játékot mert már annyit hallottam róla. Eleinte nem jött be annyira. Végül hajnal negyed négykor hagytam abba a kockulást. :D
    Van esetleg magyar rajongói oldala ahol esetleg vannak tippek/trükkök?
  • rtfmZoli
    Valami mod nem stimmel(Olyan mod, amit nem lehet kikapcsolni a mod managernél, hanem a Forged Alliance\gamedata könyvtárban van, mint pld. A.L. mod[sorian])

Még a bétában volt hogy az AMD procikból egyes tipusoknál állandó desyncet adott ki, akármit csináltál.

u.i.: replayeknél is néha desyncel, de az más miatt van
  • nagyi87
    hát figy, elekzdünk játszani és 5 mp-ként elöjön h szinron hiiiba Ütés#1
    és mindig egyre nagyobb szám kb ötvenessével növekszik ez az "ütés"
    nagyon nem tudom mit kééne mondani, a net sztem elég gyors nekem 15 neki 8 megás én vok a szero, nálam megy mayon a játék, de levettem minimumra hátha az a baj de ugysem jó:S
  • Renegade
    ez azért így kevés info :-)

nálunk: 3,6 HT PIV 8600GT a legrosszabb konfig,
    mindenki legalább 8Mbiten ül és úgy simán ment a hamachi
  • nagyi87
    hello! haverral probálunk hamachin játszani:) de 5 másodpercenként kiirja h szinkronizálási hiba:P van valami ötletetek h mi lehet? az ö gépén szaggaat a játék minimumon is lehet h az a baj?