Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Nem tudtok valami forrást a demóhoz a stream-en kívül? Kémprogramokat nem szeretek telepíteni. :P

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Magh
Annyira nem rossz, de mivel skirmish nincs, sokat nem tudtam meg. Campaign baromira nem érdekelt soha RTS-ekben. Grafika OK és reális a gépigény. Úgy látom, nagyon lecsökkentették az egyes tierek közötti különbségeket, ami nem baj, csak ezzel szerintem elvész egy fontos hangulati elem. Én legalábbis imádtam, mikor nagynehezen kiszenvedtem a Monkeylordomat (ami ráadásul a legolcsóbb experimental), aztán az ledózerolta az ellenfél bázisát, ha nem tette meg az ellenlépéseket.
Persze ez volt a fõ oka, hogy a multi 95%-ban T1-T2 spam volt, néha pár T3 egységgel, itt meg talán sokkal jobban lehet majd techelni. Nagyon kéne egy skirmish demo teljesen unlockolt fajjal.

Remélem, az intelnek itt is kiemelt szerepe lesz. A fejlesztési fa egy jó koncepció, elõdbõl nagyon hiányoltam ezeket. A veterancy is jobb lett.

Nem létezik olyan játék ami mindenkinek tetszene.

Én csak azt mondom ha valaki szereti a stratégiát porbálja ki. Nekem tetszik amint megjelenik meg is veszem és alapítok egy magyar klánt :)
robotnyk
biztos érdekel a véleménye?
XenHai
Hát miután a c&c 4 ben nagyot csalódtam (nincsen építés...).Ahhoz képeset ez hozni fogja az 1 színvonalát szerintem...
Végigjátszottam a demót. Elsõ benyomásom hogy igen jóra sikeredett.

Tény hogy míg az SC ben volt T2 illetve T3 om. Itt ezek megszûntek. De ennek ellenére igen csak tetszik.

A grafika sokkal szebb lett és nincs lag. Látszik az engine sokkal stabilabb mint az elõzõ. Sokkal több mint lehet állítani a beállításokban. A méretarányok sokall jobbak, a terep tárgyakból is több van. A pályák szebbek.

Az ACU nál is sokall több mint lehet fejleszteni. És van egy új dolog is, pajzsot lehet vonni az ACU köré ilyenkor nem tud támadni vagy építkezni de nehezebb is leszedni.

A fejlesztés a DEMIGOD ból átvett fejlesztési fával mûködik. Érdekes megközelítés de nem rossz hiszen jól meg kell gondolni mint fejlesztünk. Nagyban befolyásolja az egységek teljesítményét.

Az építkezés teljesen más. Míg sc ben szinte bármennyi nyersanyaggal el tudtál kezdeni építeni ha volt elegendõ buffer. Itt már csak akkor kezdheted el ha már megvan hozzá a nyersanyag. A buffer is megszûnt. Nincs Mass storage, ez sztem nagyon jó 5let volt. Könnyebb játszani.

Na de van egy hülyeség is. Érthetetlen pár energia forrással meg pár mass extractola simán építek experimentált. Ez nagyon furcsa. A fighterek is valhogy gyengék, jó lenne mégiscsak egy fejlettebb fighter. Hiába a 30 40 %ék damage bónusz, sokáig lövik egymást. Engem ez zavar.

Experimentálbol is sokall több van. És gyengébbek is, kevesebb életük van. De azért tudnak ütni.

Még van pár új dolog, de a lényeg nekem tetszik. Több évig játszotam a supreme comander 1 el, de az biztos most már csak a 2 vel fogok.

DarkZer0 voltam :)
Szeretnéd megszerezni INGYEN a kedvenc játékodhoz? Hát rendeld meg, vagy nincs elég pénzed, nem is kell hisz meg tudod keresni. Nem kell mást tenned, csak 10 percet reklámnézéssel töltened és máris igazi pénzt kerestél. Ha érdekel a dolog regisztrálj most ingyen ITT. http://www.neobux.com/?r=thumf
Magh
Az eddigi egyik legkomplexebb valódi RTS folytatása KONZOLRA fejlesztve. Mégis mire számítottál? :D

BaliBoy
<#confused>
Explain it please.

C&C koppintás, nagyon gagyi, 0 pont.

Helyes-helyes, a 4 magos proci már be van készítve hozzá :)
kuci06
supcom 2 demo a steamen

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

pointer4
hmmm, 8 nap és itt a folytatás?
Tûzfal esetleg.

Nkrissz
Sziasztok!

A forged allianceal nem tudunk játszani mert amikor belépek nem látja a szerveremet a másik pedig fent vagyunk a hamachin.Mi lehet a gond?

jaja, én annyival megfejeltem, hogy a rakétások szedték ki a komolyabb ágyukat, egyébként meg nem volt kedvem hurcolászni a csapatokat, tehát a jobb lenti sarokban egy gyár, amibõl jöttek a rakétások, + 2 építõ, akik a tech2es tornyokat gyártották az ellenség seggébe, ja ez már a 3-as pálya asszem.
A sok generátoros pálya az gyárts le sok tankot, bal oldalt menj le, aztán lentrõl rush, ha meglátod a commandert, akkor meg egy körbe letépik a bombázóid, azért 1 kör, mert második már nem lesz a légvédelem miatt. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha az UEF kampány 2. pályájáról van szó, akkor egyszerû az 1x1. Oldalt le kell kolbászolni a pálya szélén, majd hátulról megkerülni a bázist. Szétkapni a generátorokat, gyárakat, majd a commandert.
Goaulds
Ettõl féltem , akkor még patchelek valamit vagy nem tudom, mert ez a rakétavetõ nem lõ el a véd pontig...

Jaffa Kree!

Hedgehunter
T2-es raketavetovel...
Goaulds
Ma kezdtem el az SC (sima) küldiket 2 napja...még az elején járok..az ellennek vannak nagy pajzsgenerátorai és falak elõtt végig t2 es védelmi pontok + légvédelem...
Repülõkkel próbálkoztam egyszerre 50-60 bombázóm (T1) semmit sem ért...csináltam T2 es gyárban rakétás egységeket de nem tud ellõni a T2 es védelmi pontig mert azok visszalõnek...
Rengeteg egységem van , de folyamatosan egységlimitbe ütközuök, az egységek mire elérnék a falakat meghaénak...
Hogyan lehet leszedni ezeket a védelmi T2 es pontokat ?? Ha T2 es gyáram van maximum

Jaffa Kree!

rtfmZoli
Új videó kampányról:
gamespot
2(tutorial)+6+6+6 küldetés lesz

rtfmZoli
Kontrakcio
szevasztok. Tudtok hamachi szobát mondani nekem? szoktatok gémelni amugy?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Na ez jólesett :)
Szerintem meg akkor túl OP lett volna, hiszen nem lett volna sok értelme a T3 artynak.
rtfmZoli
Mert a kiadás elõtt megváltoztatták.(vagy bugos volt, vagy designeri döntés miatt, vagy a teljesítmény javítása érdekében történt)

Na jó.... csak én ezt nem kitaláltam, hogy túráztassam a verebeket hanem a játék trailerében láttam, és gondoltam megkérdezem, hogy miért nincs akkor ilyen. Egyszerûbb ha egy "nem tudom"-mal letudjuk! ;)
Nekem is csak annyi, hogy nem értem a T1 UEF arty miért nem cruise missile-t lõ ;).
kösz a segítséget! mûködik, tuti minden, de az embereknél a tech 3as harcirobik még mindig nem lõnek rakétát a hétukból/fejük fölül...:/ :D:D:D:D ez a legnagyobb problémám....:D
Hedgehunter
Te meg kemenyen rajta vagy a gamen....
rtfmZoli
Itt tudod megvenni:
cdgalaxis
Hát szerintem pedig jobb lett a FA, mint az alap(kénytelen vagyok agresszívabban játszani, nem csak a bázisomat építgetni, ami a sok Isisezés után unalmas volt)

Köx! Megpróbálom...
A supr.com.-ot most vettem meg a tescoban 3 ezrest kértek érte.. az FA-t nem láttam ott, viszont azt nem is szeretem annyira mert valamivel másabb a játékmenet meg a grafika sem olyan mint az simáé és azt már nem igazán bírja el a gépem. Jaj meg azt akartam még kérdezni ohgy a titán robotoknak miért nincs a hátukon olyan kis rakétavetõ doboz mint a trailerekben? :P
rtfmZoli
Van külön patch a sima SupComnál supcom_patch_1.0.3189_to_1.1.3280.exe.
Ezt tedd fel a patch nélküli játékra.patches link
Egyébként meg vedd meg a FA-t, ha eddig nem tetted(ha még egyáltalán lehet kapni)

Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy minek van 3280-as patch ha szar!?
A másik kérdésem meg, hogy mit tegyek hogy ne legyen ...
Felrakom a patchet és utána indítom a játékot, elindul rendesen, viszont a skirmis menübõl kilép és a kisablakban bug hibára és vmi hiányzó resource dll-re hivatkozik.
Aki tud az segíthetne!
Köszi! ;)
rtfmZoli
A videókból:
UEF épületek, egységek költségei, építési idejük:
Land factory: 280Mass,500Energy, 50 build time
Air factory: 240M,500E,50bt
Sea factory: 320M,700E,50bt
Research station: 220M,500E,42bt
Heavy PD: 130m,300E,28bt
Heavy AA tower 180M,400E,28bt

Egységek:
Földi:
Tank: 40M, 100E, 19bt
AntiAA: 36M, 90E, 15bt
MML: 52M,130E,19bt
Fatboy-2: 500M,2000E,70bt
Légi:
Fighter: 50M,115E, 18 bt
Bomber: 65M, 140E, 18 bt
Broadsword: 70M, 170E, 30 bt(-10% költség upgradedal 63M,158E)

a build time másodpercben van megadva(lemértem)

Cybran:
Experimental Land gantry(épület):360M,1500E, 60bt
Megalith:400M, 2000E, 70 bt
Factory add-on: Anti air turret:80M,165E,11bt

rtfmZoli
Area command is van benne!! (paint command)
(x360-kezelõfelület2.ik videónál látszik)

rtfmZoli
Új videók single player kampányból, kezelõfelület, stb..
link
Jó lesz ez(fõleg a cybran csupa pókláb tetszett a videók közül)

Én emiatt annyira nem aggódok, hiszen az SC1 motorja is jóval többre képes, mint amit ténylegesen kihoztak belõle.
Példának ott a deformálható terep is, amit moddal meg is valósítottak.
Ráadásul biztos javítgatnak is rajta, szóval nem lesz ez rossz.

A lobbyrendszerrõl meg annyit, hogy fel kell rakni steamre és kész. Ez a GPG-s szarság sosem volt jó semmire.
Grafikához semmi köze a proci magok számának.
Én 4870 1gb-tal minden maxon, 8xAA-val játszom pl.

A proci magjai maximum az AI esetén korlátoznak, meg a pálya méretében.
mivel tök ugyanaz a motor mint az sc1 ezért bizonyára el fog futni ugyanazon a gépen is
szerintem elég egyértelmû hogy az sc2 nem több, mint az sc1 motorja, plussz egy sokkal primitívebb játékmechanizmus amivel rá lehet erõszakolni xboxra is a stratégiát
egyszerûen mivel mûbalhéznak hogy nem sikerült üzletileg jól az sc1, ugyanis nem kell senkinek, lewarezolják pcn blalbalba... akkor majd most jól odabasznak, és xboxra fejlesztenek egy primkó de piacképest szart

ahelyett hogy az sc1-et normálisan támogatták volna, normális lobbyrendszert, patchelést stb.-lett volna akkor talán nem néhányezer ember kínlódna csak vele
BaliBoy
Csávóka azt mondja a videóban, hogy 4-5 éves gépen is el fog futni. :))

GanXstaZoleeWrk
Elnézve SC2 grafikáját ehhez majd 8 magos proci kell :D anno mint az SC1hez a 4 magos.

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Azert eleg kellemes idotoltes volt addig amig jatszottal... en sem jatszom vele mar vagy 3 honapja de ha az SC2 fele annyi ideig fog lekotni mint az 1 elegedett leszek....
milyen nagy hévvel kezdtünk neki anno.. ehhez képes az sc2 t letojom , mondjuk már nem is játszom semmivel egy jó ideje

Aláírás

rtfmZoli
Nálam core optimizerrel 2 magos 2.8-as procin sincs belassulás... jó, nem 81km-es mapon játszok, max 40, de 3-4 AI-t simán elvisz.
amikor annakidején mi kezdtük 3 éve, akkor tényleg gáz volt, de azért mai gépeken teljesen jól elfut
Lassulás miatt nem igazán jön be mostanság a Supreme, pedig elég jó játék lenne komoly optimalizálással.
Generals Zero Hour modokkal tolok mert ott legalább nem fogja úgy vissza a gépet.

Hedgehunter
Kiprobaltam egy 81km-esen 3 AI ellen, quad core 3.1, 6GB RAM, Radeon 4850 elment.. Lassulasmentesen csak a NASA-nal jatszhatnak vele szerintem....
Kíváncsi lennék milyen konfiggal lehet 80*80km-es mapot tolni 3-4 computer ellen lassulásmentesen. Kinek van ilyen gépe és mi a gépének konfigja?