4582
-
#4342 SupCom2 livestream top 50 playerekkel stratégiák elemzése ma 20:00-kor
link -
#4341 Nagyon szívesen, örülök hogy segíthettem:) -
Játékos #4340 Micsoda pofa, majdnem elaludt közben -
#4339 ACU rush
Kicsit sem lennék ideges, ha ellenem vetnék be ezt... -
Játékos #4338 Igazából valahogy így csináltam én is, csak a könyvtárakat megnyitva átmásolgattam a részeket /file-okat, ez olyan hülyén hangzik, nem :))/, hagytam a felülírást, dolgozzon csak.
Csak mintha én másoltam át az exe-t a crackfix-ből, nem pedig találtam, kicsit furcsa is volt, tényleg jött a "miafaszvammá", csak még kell hozzá a belefejelés a monitorba is ... :)))))
Még egyszer nekiugrok, újra, az előző del.
Köszönöm, hogy segítettél.
Ha nem megy ezek után sem, megrendelem és kész, franc bele, többet eliszunk egy este a heverokkal, ha összejövünk úgy kéthetente -
#4337 Itt egy másik leírás ha az enyém esetleg túl komplikált lenne:
Feltelepítés után az image fileban lévõ Razor1911-es mappát megnyitod.Innen mindent bemásolsz oda ahova játékot telepítetted (bin-ebben található az "exe" is-,gamedata,movies,sounds,toc.win).
Majd ezután a máshonnan letöltött crackfixet (rzr-2scf 001 ) total commanderrel megnyitod vagy winrarral kitömöríted,és akkor itt is lesz két mappád (bin és gamedata) amelyeket szintén bemásolsz a játék könyvtárába! -
#4336 1:Kicsomagolod a játékot, felrakod
2: ilyenkor a játék mappájában nincs exe, nem tudod indítani, jön a káromkodás:"miafaszvanmá"
3: nem kell megilyedni. a virtuális meghajtót megnyitod, ott lennie kell egy razor1911 vagy milyen mappának. Abban a mappában van még 4 mappa és egy fájl.
4: ezeket a fájlokat fogod és szimplán áthúzod oda ahova telepítetted a játékot. Ha kiírja hogy valamit felül akar írni, akkor engedd hogy megtegye.
5: ha ez meg van és átmásoltad meg felülírtál mindent amit kiírt, akkor most már a bin mappában lennie kell egy exének. MÉG NE INDÍTSD EL!
6: töltsd le valahonnan a razor1911 crackfixet, csomagold ki valahova.
7: amint kicsomagoltad kapsz 2 mappát, azokat is másold be oda ahova feltelepült a játék, ha megint felül akar írni valamit akkor engedd neki!
8:most már indíthatod a játékot, jó szórakozást:) -
#4335 Nem ez zoomolási függőségnek hívják, nálam lehet jelentkezni a gyógyítására
Kezelés: A szemek kipeckelésével Starcraft meccsek nézése.
Firefoxban tudsz zoomolni, ctrl+egérgörgővel, Adobe Premiereben alt+egérgörgővel, Soundforgeban sima egérgörgővel, csak hogy a zoomolás utáni vágyadat kielégíthesd :) -
#4334 Vasárnap nézd meg 20:00-kor a közvetítést, hátha az alapján tudsz dönteni
#4323 -
#4333 Pont ez a bajom nekem is allandoan zoomolnek....
Ez betegseg? -
Játékos #4332 Persze, de az csak két kicsi file volt ...
Igazából látnom kellene, hogy mennyiben más a játék, mert már néhány folytatással befürödtem. A Diablo 2, Settlers 2-4, ezek jó folytatások voltak, de pl. a Strongholdot nagyon elbaltázták, élvezhetetlen volt.
Ha jó a második rész, azonnal megrendelem, ennyit bőven megér, amúgy is a neten akarok nyomulni, de előbb látnom kell, mert ha xar, akkor inkább maradok az első résznél .... -
#4331 Crackfixet telepítetted?
Nekem mondjuk hétfőre jön futárral a játék, úgyhogy nincs szükségem erre :) -
Játékos #4330 Nálam nem akar működni ez a Razor verzió, valami dll hiányzik. Figyelmeztetett az installálás után, hogy kézzel kell valamilyen progit még indítani, tudja valaki hogy mik ezek, elfelejtettem felírni?
Kösz előre is, muszáj lenne megnéznem a játékot, csak azért nem dobok ki 8000 forintot, mert az első rész jó volt ..... -
Borg #4329 Utálok supcom videót nézni, mert mindig nekiállok görgetni közben :D -
#4328 Ronda? Hát te hülye vagy:D
Én nekem is lowon van de nem csúnya, sőőőt! Szép! -
#4327 Akkor ilyen egyszeruen te is fos vagy... -
Zoliz #4326 Na letöltöttem a játékot, de még az is bűn volt. Ilyen ronda játékot 10 évvel ezelőtt sem láttam, mint a Supreme Commander 2 :(
Ez egy FOS -
#4325 Na én is letöltöttem a Gamet, játszottam is vagy 2 órát ha nem többet.
ISTEN KIRÁLY! Szép, jól optimizált, hangulatos, meg van az az adreralin löket a a játék folyamán ami kell! Hihetetlen jó, amint lesz rá keret megveszem.
Őőő... lan is van benne ha jól látom. nem akar majd valaki játszani egy kicsit? Gondolom kell hamachi meg minden:) -
#4324 19:00 GMT-2PM Eastern Time.
Tehát Vasárnap nekünk 20:00-kor -
#4323 PINK_közvetítés_forum
Vasárnap 2PM ET-kor lesz livestream közvetítés, néhány top50 SupCom játékos magyarázza el a SupCom2 stratégiákat, majd meccseken keresztül mutatják be a stratégiákat.
livestream link -
#4322 Meg elég noob volt az ellen[nem gazdaságilag], legalábbis a http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=43229-nál azt írják :)
Pld. símán az északi átjárónál is jöhetett volna, és nem tudott volna mit csinálni a srác.
Azért a jumpjetes egységek sem gyengék, szerintem több lehetőség van benne mint a FA-ban(csak az egységek arányán kell majd változtatnia valamelyik moddernek, mert az Isis kicsinek tűnik nekem)
Early tac. missile rushhttp://www.youtube.com/watch?v=wY078YajuZc -
#4321 Nagyon brutal az ACU.... -
#4320 Supcom2 isis video
http://www.youtube.com/watch?v=l3ZFTzzcySU -
#4319 Azokbol sosem eleg... -
ricsa008 #4318 a göregetés nagyon gyors arra nincs peccs? -
#4317 Fognak többet belerakni? :) -
#4316 A tech faval csak annyi a bajom hogy hogy fognak egysegeket belerakni tobbet? -
#4315 Multit próbálta valaki? gpgnetes szar ez is? -
#4314 Rájöttem a hiba okára:XP Sp2-nél jön elő, mind a demónál, mind a teljes játéknál rebootol minden 2.ik indításnál.
Megoldás: SP3 -
#4313 Nincsenek szintek. Csak a tech. fa. -
mnorbi #4312 hello , láma kérdés de hogy lehet tech 2 egysegeket gyartani ebbe ? meddig kell felmenni a tech levelnek hozza ? -
#4311 Én is kicsit csalódott vagyok. Hol vannak a több órás pályák?
Egyébként nekem semmi gondom a grafikájával. Szerintem sem nem rosszabb, sem nem jobb mint az előző részé. -
#4310 Az ido lassitas-gyorsitas mukodik valakinek a kampany modban ?
Amugy sajna nem nagy eresztes fajonkent 6 rohadt konnyu /elso hatot csinaltam meg/, rovid kuldetes. Kb ovodas szintu tortenettel.
A grafika tenyleg csunyabb lett nem vicc. Viszont a legnagyobb csata alatt sem lassult be nalam, amit ossze birtam hozni a kuldetes alatt.
Tudom a multiba van az ereje, mar aki szereti ezt ugy jatszani.
-
#4309 Úgy látom van crackfix a játékhoz. -
#4308 Szerintem nincs neki külön. -
#4307 Merre van a 2. rész topicja?:S Sehol sem találom! -
Játékos #4306 Vajon lesz annyi vevő, mint az elsőre? -
#4305 -
Játékos #4304 Ez nagyon nem volt szép .... -
#4303 Nekem ma jott ahir hogy mar uton van az enyem.. Erdekes, hogy varom mar hogy itt legyen....