4582
-
#4222 Kiraly... -
#4221 Új SupCom 2 video:youtube -
#4220 En mar nem voltam 1 honapja (elegem van a gepbol estere mostanaban) de a tobbiek vannak rendszeresen.... -
nab #4219 Hedge ti még mindig toljátok a gamet? :) (DarkZer0) -
Játékos #4218 Köszönöm, majd próbálkozom. -
#4217 A játékosok listáján jobb gomb, és add friend, vagy a chatbe beírod, hogy: /friend, vagy /finvite és a játékos neve
/? a beírható parancsok listája
-
Játékos #4216 Bocs fiúk, tán' nehezet kértem.
Tudom, ennyi idő alatt bárki megtanulhatta volna, hogy milyen módon lehet barátnak jelölni valakit .... na nekem nem megy ... vén fasz 48 éves , na nekem lövésem sincs ....
Ha van valakinek ötlete, megköszönném, talán nem olyan nagy kihívás , s nekem fontos. -
Játékos #4215 Gyereke, hangyaboyt szeretném barátnak jelölni, hogy kell ezt csinálni?
Bocs ha láma vagyok, most csatáztam vele, eddig azt sem tudtam, hogy létezik ..... -
Játékos #4214 Másnak is vacak mostanában a GPGNet, vagy vegyek megint egy új gépet? -
#4213 Nekem nagyon bejon, pont azokat a dolgokat rakjak bele ami az 1-bol kimaradt (pl egyseg fejlesztes) igy a demo alapjan nagyon varom... -
#4212 Ugyanaz a pálya, csak éppen annyi a különbség, hogy CT magyaráz, és más dolgokat is mond, ja és még annyi a különbség, hogy nagy felbontásban láthatod(jobban látod az egységek kidolgozottságát) -
Peakman #4211 A dev vid már volt e3-on vagy gc-n, fene se tudja már. Egyébként meg visszalépés a 2 az 1-hez képest. -
#4210 ÚJ SupCom 2 képek, videók:
hardwired_kepek
hardwired_video
Nagyon durván néz ki, remélem elég lesz a directx9 es kari, nem kell neki directx 11-et támogató. -
Játékos #4209 Fiúk, tudja valaki, hogy hogyan lehet lekérdezni a statisztikákat, pl. mennyi costum, vagy 1v1 Aeon,UEF játékot nyomattam eddig, vagy marad az időnként frissülő GPGNet nyilvántartás?
Nem fontos, csak mintha nem lenne pontos a kimutatás, vagy én vagyok homály ezekhez a dolgokhoz .... -
Normal #4208 Félek, hogy a 2-t tönkreteszik.
De meglátjuk... -
#4207 Supreme Commmander 2-ről, és Demigodról fejlesztői napló(Sorian, aki a Sorian AI-eket csinálta, az)
http://soriandev.blogspot.com/ -
Normal #4206 A template az airstaging tech3-as épületek miatt tűnhet használhatatlannak.
Építs fel egyet, majd reclamationozzad - alatta vannak más épületek!
Óvatosan kell kiválasztani, és menni fog a template is.
ha nem a fenti dologgal találkoztál, kérlek írd le. -
Normal #4205 Fawcet:
A gépi ellenfelet csak üde színfoltnak használjuk, leginkább egymás gerillakommanderét kell elkapni.
A commander fejlesztések is csaknem mind ingyenesek. Általában teleport+resource+tech4-en szoktuk használni.
Az ötlet valóban egy cheat modból jöttde az annyira túl volt turbózva, hogy a commander sereg nélkül erősebb volt, mint bázissal.
Ezért állítgattuk lejjebb, míg jó nem lett - így már nem ugrálhatsz, mindenhová experimentalokat építgetve.
Kell egy-két szilárd nyersanyagbázis, amit meg is kell tudni védeni, nagyon sok múlik a stealth-radar harcon, különben belefuthatsz valami csúnyába.
Minden gyorsabban történik, és ha nem alkalmazkodsz mindig a hirtelen stratégiaváltásokhoz, könnyen BUMM lesz belőle.
Játszunk párban gép ellen, hogy legyen idő stratégiákat kipróbálni, egymás ellen, és (bár ez egy hiányos csapatbeállításnak köszönhető) egymás ellen, s közben a gépi Aix is szórja ránk az áldást.
No, lényeg a lényeg, olyan, mintha egy új játékkal játszanék. :D -
fawcet #4204 Modef Mostorage egy lényeges dolgot vesz ki, template használhatatlan vele. -
fawcet #4203 Normal kipróbáltam tegnap a modcsomagod, tényleg ilyen gyorsan építkezik commander? Valahogy cheat számomra, mert a computer nem ilyen iramban fejlődik.
Ma este tesztelek majd supcom modot forgedA alatt hogy quantum kapu teleport funkcióval, de a tactical nuke mode szépen megy. Folyamatosan lőtte az ellent, öröm volt látni. Nem kellett irányítanom célzással. -
Normal #4202 No, frissítettem a linkemen a Modef Mostoragét.
Nem cizelláltam túl, csak kiszedtem belőle az AI-módosító könyvtárakat - így a 3 régi faj AI nem építi az új cuccokat belőle, viszont a Seraphim AI ismét működik.
Kösz a segítséget! -
Normal #4201 Az újakban nem vagyok biztos, mert ahhoz 3d modellezni is kell,
de az .scd fileok egyszerű, tömörítés nélküli zipek, Total Commandernél enter, és bennük vagy.
Vigyázz, az eredetin semmit se módosíts, mert sync errorral nem tudsz majd játszani!
Általában az units könyvtárban találof ez egységeket leíró adatokat.
Téged a .lua és .bp érdekel.
Sok modolt egységet néztem meg, ez a link is segít:
http://supcom.wikia.com/wiki/Blueprint
Utána egyszerűen átmásoltam a mod megfelelő könyvtárába az eredeti egységet, ami a blackops esetén felülírja, ha ugyanazon a néven hagyod - ha adsz neki másikat, általában beteszi újnak.
Ha megtennéd, hogy a linkemen levő modokat kipróbálod, és rámutatsz hiányosságaira, illetve a fölösleges egységekre, hálám. :)
ha tetszik ez az új, akcióorientált játékstílus, akkor kérlek, ne csak a fejlesztésbe, de a hálózati játékba is csatlakozz!
Köszönöm! -
fawcet #4200 Normal szeretném megkérdezni, hogy kell új egységet létrehozni új tulajdonságokkal? Érdekel hogyan csinálod. -
Normal #4199 Frissítgetem rendesen, a modef-problémát kell megoldanom legközelebb.
Igen, a sera eléggé el van hanyagolva, kapott is tőlem pár pluszt... :) -
Normal #4198 Mi ezeket használjuk mind - valamelyiket a gamedata, valamelyiket a mods könyvtárba kell pakolni, a maps-ba pedig a térképeket.
Ha tetszik, játssz velünk multiplayer lan-ban!
http://normal.eqnet.hu/cucc/FA/ -
fawcet #4197 Vannak e még alien nacionhoz hasonló plussz egységmodok? Nagyon tetszik hogy lehet variálni mivel támadhatok vagy védekezhetek. És tényleg jól látom hogy seraphim nem kap semmit attól a módtól? -
Normal #4196 Á, attól van? Köszönöm!
Ez esetben bedolgozom a többi modba, hátha akkor rendben lesz. -
fawcet #4195 MoDef MoStorage mód használata nálam azt eredményezi, hogy seraphim computer csak áll egyhelyben és a többi faj computere meg dolgozik ahogy szokott. -
Normal #4194 Zoli: azt tudom, hogy serára korlátoz - a map editorral kapcsolatban kérdeztem!
Kösz a linkeket! Sajnos AI-ba még nem ártottam bele magam, de ha jól láttam, minden egység "tervrajzában" szerepel az, hogy mennyire akarják lelőni, és megépíteni...
False: a serának nincs valami regeneration fieldje? vagy ez csak a kiegészítőimben szerepel?
-
Játékos #4193 Minden fajnak van előnye és hátránya. Az engineering suit nem kap szerepet az 1v1 netes csatákban, nincs időd építeni, s annyi anyagod sincs. Így bármelyik faj használható. A cybran fajnak 1v1-ben például van t1 gunship-je, ami nálam sok győzelmet eredményezett, 4-5 egység fél perc alatt kilövi az ellenséges Commandert. Az aeon szárazföldi egységeinek nagyobb a hatótávolsága, úgy vettem észre, pláne a T3 egysége lő igen messze. Az UEF T3-as robotja némi "lövészet után elpusztíthatatlan, brutál erősen lő, s elég nagy távra. Kettő három eldönti a csatát.
Nincs egyértelmű favorit, mind játszható, én is nemsokára aeon 1v1 meccseket nyomok .... -
False #4192 Normal : fajok tekintetében nálam az Aeon és seraphim indul hátránnyal,mert nincs engineering suitjuk,igy túl sok engineert kell menedzselni,és mindig belezavarodok.Amugy meg messze a legerősebb faj az Aeon a t3 gunshipje miatt,sajnos imba is emiatt a game. -
#4191 Fel kell telepíteni, ha nem csak seraphimmal akarsz lenni
moddolással kapcsolatban nincs tapasztalatom, de szerintem, ha eddig nem tetted meg, akkor keress a Moho modding vagy aMod developer support vagy a Map creation support -nál
Egyébként nem tudnád megoldani, hogy a "Commanders Revenges FA UEF/Cybran/Aeon/Seraphim"(csomó upgrade, és minden upgrade építhető, nincsen lekorlátozva a fejlődés)+a "spawn all faction ACU"-nál(minden játékosnak 4 acuja spawnol[be kell hogy legyen kapcsolva a prebuild units]) az A.I. használja ki az upgradet, vagy ne csak 1 commander építsen? -
Normal #4190 Kérdés!
A map editort melyiket/hogy használjátok?
A Forged Alliance mellett kell telepíteni az SC-t is?
A bunkert a régi, nem upgradelhető Hydrocarbon Power Plant-ból csinálnám.
Az egységek kilőnek, Omni, vision radius van, szereli lasan a bent levő egységeket, és pajzs is van.
De nem tudja felvenni-kirakni az egységeket, akárhogy is kombináltam a tulajdonságokat. Az ikon megvan, rá is lehet kattintani, de nem történik semmi. :( -
Normal #4189 Sajna ehhez nincs még segédprogram, ezért notepaddal - Windows Commanderrel.
Az .scd-k egyszerű zip-ek, a .lua és .bp pedig egyszerű txt.
Pörgősebb játékmenethez a Drakka Commander modot használtuk, de az akadt a BlackOpssal, és egyébként is annyira erős volt, hogy egy magányos commandert nehezebb volt kivégezni, mint egy bázisokkal, sereggel megtámogatottat - így leoptimalizáltam nagyjából.
Aztán kiraktam, és várom a beszólásokat! :D
Cybrannak van a Cloaking lopakodó technológia, az UEFnél a páncél, és a brutális tűzerő (ezért próbálom a bunkert is, hogy kilőjenek a betett egységek, és látótávban érzékelje a láthatatlant omnival).
Aeon az pajzsos, a Seraphim meg energia, eddig, bár e kettő nem tökéletes - szerintetek milyen előnyei/hátrányai vannak a fajoknak?
Mi a kedvenc, vagy útált, és miért? -
fawcet #4188 Mivel és hogyan alakítod az új egységeket? -
Normal #4187 ha tudtok eladó SC-FA-t, szóljatok, kérlek. -
Normal #4186 A modokat én ide rakom:
THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander - Forged Alliance\mods\
a térképek ugyanígy, csak maps könyvtár alatt.
Minden cucc külön könyvtárban figyel, kivéve az .scd-k, ezek a gamedata könyvtárba kerülnek (az előbbi linken az aliennation ezért van úgy becsomagolva). -
Normal #4185 Ez a folyamatkezelő helyére épül be, és tudod priorizálni:
http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653.aspx
Ha túlságosan szaggat az SC, vedd le a sebességet kb -3-mal.
Lassabb lesz, de folyamatos, több ideje van számolni. -
Normal #4184 Üdv!
Jó látni, hogy még aktív a játékosközösség! :)
Nagy mod-rajongó vagyok, most kezdtem én is belenyúlkálni a fileokba - ha szeretnétek, próbáljátok ki ti is, stabilan futnak egymás mellett:
http://normal.eqnet.hu/cucc/FA/
Alien Nation: új egységek, a szállítórepülőkből kilőnek a járművek
Blackops: új egységek, ebbe piszkáltam bele, a commandereket alakítottam át, így pörgősebb gerillaharc jellegű hadviselést is lehet folytatni
Modef Mostorage: ad pár új lőtornyot, és tech 1, 2, 3 fém és energiatárolót
Underwater Buildings: a legtöbb support épület víz alá is építhető (ahol van értelme)
Most keresgélek tovább, mert képtelen vagyok összehozni egy terran bunkert a transportok alapján - ha ti is a barátaim vagytok, nem csak a google, segítsetek. :) -
Peakman #4183 a man-t cseréld le fs-re ;)