Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GPG meg olyan, amilyen ..... tökmindegy, csak ne akadjon ki ..... + én sem ... s legyen hideg sör ......<#nevetes1>#nevetes1>
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Az 500 1v1 medált pedig nemtudom miért nem kapod, biztos nem jó megint a gpg.
Utál engem ez a játék ....
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
A szakadást teljesen váratlan idõpontokban adja elõ, ma pl egyszer sem. Pedig nem nagy veszteség lett volna, éppen szarrá vertek .... soxor ...
Semmi baj, marad a gyors játék, s ha majd egyszer behúz valaki a házamba egy karvastag üvegszálas kábelt, többezer megabájt/sec le- és feltöltési sebességet garantálva, akkor talán majd új szolgáltatót váltok 😊))).
Igen, BabaLaci és nem, nem kell részletezned, sajnos elég sok hibát tapasztaltam. Végül is elég jól játszható, csak az bosszant, hogy nem tudok komolyabb csatákba beszállni nagyobb térképeken, mert mások játékát rontom el a vacak netkapcsolatommal.
Marad az 1v1 és az ötperces csaták ... 😊
Hát neked akkor nem magyarázom hogy milyen a gpg 😊
Kiderült, hogy nem bírja a ram a húzást hosszútávon.
Pedig semmi más játéknak soha nem volt baja.
Már valamennyire lehiggadtam 😊. Csak nagyon felhúztam magam, hogy hiába vettem új gépet, cseréltem szolgáltatót, mégsem bírok normálisan játszani. Már a telepítéseknél hibaüzenet van, valamelyik patch hibát jelez, még az elsõ résznél, de nem gond, úgyis az FA-val játszom minden esetben.
Az 500 játékomból vagy 80-nál szakadt meg a net, tegnap is vagy háromszor. Néha egy-két perc várakozás után még folytatható a csata, de akkor már a GPG lost connection hibaüzenettel elérhetetlen.
Na mindegy, marad az 1v1, s az islehetõleg gyorsan lepörgetve, nehogy kiakadjon 😊). Ez néha elég könnyû, összeakadok nemírrel, vagy egy kétszázas játékossal, s az szarrá ver ... 😊)
most lett olyan gépem amivel kifogástalanul játszhatom a játékot! 😊
segítenétek abban hogy meddig patchelhetem a gamet és hogy hol találok hozzá crackot. (ha esetleg valaki azt tanácsolná hogy vegyem meg, MEG FOGOM csak nem akarok zsákbamacskát )
Köszönöm !
Mi valójában - én legalábbis biztos - úgy fogjuk fel, hogy van egy jó játék, és azzal játszunk minden hibája ellenére.
Neked is ezt ajánlom.
Ha a neted elfagy, az igazán nem a Gpg hibája. Gyanítom nem találkoztál még igazi Gpg hibával😊 Mi sajnos igen.
Próbáld újra, hidd el jó lesz.
Egyébként milyen néven játszol?
Cseréltem már gépet, full új, cseréltem szolgáltatót, szóval inentõl kezdve passz ....
Talán nem ártana, ha valaki kijavítaná a GPGnet hülyeségeit, nem csak eladni a játékot, majd leszarni a sok hülyét, dolgozni a második részen, majd azokat is magasról ......
Az tuti, hogy nem veszem meg a második részt. 16 rongyot adtam az elsõ részért, köpök rá, hogy mit adnak ki, ha nem mûködik. Azért veszek eredeti játékot, hogy csak berakjam a meghajtóba, majd play. Nem 26 pöcs és társai, s vagy mûködik, vagy nem.
Írni kellene normális játékot, nem kiadni a fejlesztés vége elõtt két évvel.
Köcsög banda.
Csak egy nevet válassz, a többi töröld.
Talán ez lehet .....
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A ppe-nél mi az a tervrajzok létrehozása?
Mire az egyik problémát sikerül megoldani, jön a következõ. Most már szépen elindul a patch-elt játék, viszont a mentést nem akarja behozni rossz verzióra hivatkozva. Beszarás....
Azt mondja ismeretlen video vezérlõ- Csak nálam szar, vagy más is találkozott már ezzel?
http://supcom.game-server.cc/
replayek még a http://www.gamereplays.org/supremecommander/ -on vannak
a HUD pedig a (head up display),nagyjából a jelentése: kezelõfelület, de inkább FPS-eknél használják ezt a kifejezést.
valamelyik GUI(Graphic User Interface) modnál át lehet állítani
A HUD-ot? Az mi is?
Meg ilyenek érdekelnének, hogy a kamerát, hogy lehet úgy forgatni, hogy úgy is maradjon? Vagy a HUD-ot el lehet 'forgatni'? Csak mert a tutor videókban oldalt van.
Van esetleg magyar rajongói oldala ahol esetleg vannak tippek/trükkök?
Még a bétában volt hogy az AMD procikból egyes tipusoknál állandó desyncet adott ki, akármit csináltál.
u.i.: replayeknél is néha desyncel, de az más miatt van
és mindig egyre nagyobb szám kb ötvenessével növekszik ez az "ütés"
nagyon nem tudom mit kééne mondani, a net sztem elég gyors nekem 15 neki 8 megás én vok a szero, nálam megy mayon a játék, de levettem minimumra hátha az a baj de ugysem jó:S
nálunk: 3,6 HT PIV 8600GT a legrosszabb konfig,
mindenki legalább 8Mbiten ül és úgy simán ment a hamachi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
* Ports 30350 and 30351 opened for UDP traffic, to allow for GPGnet logins
* Port 9103 open for UDP traffic, to allow for GPGnet-brokered matchmaking
* Ports 6112 open to UDP traffic, to allow for SupCom gameplay. This port is among the most common ports used by online multiplayer games of all kinds.
Van egy program ami le is teszteli de nincs meg nekem..Gyere fel este es Csoller-tol kerd el...
be is mentem egy játékba valami atomprofik voltak es nem csak azert mondom mert en voltam a leggyengebb a 6 ból XD....lényeg, hogy jatek kozbe tobben is megszolaltattak a kampany mod egyik hosenek a hangjat chat hellyett (Fletcher, QAI...) ezt en nem lattam az alapba tuti valami mod esetleg valaki tudja a nevet 😄?
Kaspersky-m van es a 2009-es verzioig hulye volt es nem ment csak ha megadtam a portokat hogy nyissa ki...<#fejvakaras>#fejvakaras>
de amugy lehe megobbet kkell varni mert net cserem lessz...kb 5 ször lszk gyorsabb akkor majd talan javul a helyzet
:-)
Kérdés: lelkes voltam, az FA-t megvettem, de ha jól látom, akkor csak az új fajjal lehetek GPG-n?