4582
-
izomman20 #4422 Sziasztok!
Ha valaki akar supreme commander forged alliance vel hamacsin multizni (2-3 man már vagyunk ) akkor hamacsin jelentkezzen ránk
Csatlakozz hozzánk!
név : supremeee5
jelszó : 12345
[email protected] (msn cimem vegyél fel és megbeszéljük és segíthetek is)
-
#4421 Zavvinál akciósan 2700FT a game házhoz szállítással! -
KingPunisher #4420 Üdv
SC2-höz keresek játékostársat hamán. AKinek van kedve írjon nem vagyok nagy szám a gépet azért elverem. -
Játékos #4419 Ma is volt egy új.
Szürke platformos terep, kicsit hajazott a 2-ik részre, ott láttam ilyen eltolt szintű domborzatot. 4 sziget, egyenként 28 metállal, kőgazdag térkép, csak baromi nagy. Minimum egy óra.
A múltkori jeges is valami hasonló volt, talán 20x20, mint ez, asszem.
Semmikép sem 1v1-be való, qrva sok idő egyenlő játékosok esetén. -
Játékos #4418 Frissítettek térképeket?
Tegnap játszottam egy olyan jeges pályán, amit még nem láttam ... szép nagy volt .... :)))
------------
Segítene valaki abban, hogy hol lehet civil egységeket ölni nagy számban, mert arra még nem sikerült rájönnöm /mondjuk van még néhány, éppen két év játék után láttam egy játékosnál, hogy a kijelölt építést mozgatni is lehet, agyam dobom el :)))/ ... -
#4417 1.15-ös patch skirmish save-vel
link
remélem legközelebb raknak be jobb mod supportot is. -
Warors #4416 oké meg probálom thx -
#4415 Szóközt nyomva tartod (legalábbis az rémlik), de ha elengeded visszaáll alap nézetre. -
Warors #4414 halli én most kezdtem el az 1-et de nem toom hogy lehet 3D ben forgatni a kamerát kérlek ha valaki tudja irja meg pls! -
navahok #4413 Istenem hogy mekkora egy szar ez a gpg net hogy az már hihetetlen, csinálnak egy ilyen jó játékot de basznak összehozni egy norális lobby rendszert.
Supcom 2 is ugyan azt a trutyit használja mint az 1? -
fawcet #4412 Milyen a lanon a supcom 2? -
#4411 asszem csak ma ennyi:
12.95 font -
#4410 ts3 szerver(magyar channel is van)
link -
Játékos #4409 Manapság sajnos megfogyatkozott az ellen az első részben, sokan átigazoltak a másodikba. Ezzel gyakorlatilag megfelezték a hívőket, több játékos nem lett, csak szétosztották. Kár a fejlesztésért, az eddig érdemtelenül elfelejtett és nagyszerű játékot netes játékban inkább ellehetetlenítették.
Sokkal inkább illett volna fejleszteni az elsőt, nyomatni rakásra a reklámot, kiszolgálni a rajöngók táborát.
A reklámszagembert mindenesetre ki kellene rúgni .....
Azért csak nyomulj, keress egy klánt /404, Csoller/, s adj az arcoknak.
Eleinte ne várj sok sikert, de bele fogsz jönni -
navahok #4408 Tényleg egyébként van olyan mod amit a többség használ multiban és anélkül nem tudok csatlakozni egy adott játékhoz? -
navahok #4407 Igen nyomtam egyet most jól el is gyepáltak :), de nem ranked volt anélkül nem lehet rákeresni az emberre? Próbálok rankedot is nyomni de eddig nem nagyon van ellenfél :(
-
Játékos #4406 Na nyomtál már egy csatát?
Nem látlak az 1v1-ben ..... -
navahok #4405 Na most már updatelte magát a gpg net kellett neki vagy 15 perc de most már patcheli a játékot szal jó lesz , egyébként erasmus4 néven vagyok regelve oda vegyetek fel, ha még aktívak vagytok. -
navahok #4404 Feltettem mindkettőt mikor elindítottam létrehoztam egy gpgnet accountot aztán sikerült aktiválnom is mégis ha belépek a gpgnetre itt semmit sem tudok csinálni valami ötlet?
-
navahok #4403 Feltettem a simát az FA-t meg külön könyvtárba is lehet rakni miután beregeltem a simát is meg az FA-t és úgyis az FA-val akarok multizni a simát akár uninstallálhatom is ugye, akkor is tudok majd multiban lenni a uef cybran aeonokkal ? -
navahok #4402 Igen így van. -
#4401 Ez hogy működik ez a Direct2Drive?
Kódot megkapom, csak a lemez helyett töltök ? -
navahok #4400 Supreme commander gold (sima+FA) 1400Ftért a http://www.direct2drive.eu/?no-redir=1 meg is vettem már töltöm. Azért remélem most sokan lecsapnak rá és lesz pár ember multizni. -
#4399 Kiadhatnának végre egy olyat is, hogy a skirmishben is lehessen menteni... -
#4398 Kijött a SupCom2 1.11-es patch A.I. fejlesztésekkel(is). Végre..
link -
Játékos #4397 Mindkettő szükséges a teljes "élvezethez", a multiban kötelező a második rész is, mindenki azzal nyomul.
Érdekes, hogy a CDGalaxis közben felnyomta az alapjátékot 3590-re, régen az is kettő körül volt, de még mindig bőven megéri az árát, a kettő együtt 5600, nem pénz érte, egy haveri összejövetelen többet ver el az ember, vagy egy csík cigi, s ettől még nem is kapsz tüdőrákot :)))).
Nagy poén a neten játszani, csak idő kell hozzá, elég sok, persze ki mennyit akar játszani. Nem mindenki profi, gyakran találhatsz majd olyan játékost, akik szintén most kezdi, nem olyan profi, jó játékok jöhetnek létre, a profikkal meg úgysem töltünk sok időt, hamar kivégeznem engem is -
Halesz89 #4396 Hivatalosra melyikre egy vagy a kettő? most néztem a kieg már csak 2ezer forint.Elég az vagy a simát is meg kell vennem multihoz?
-
Játékos #4395 Kevesebben vannak már az FA játékban is, pedig a második rész nem annyira jó.
Azért jó játékot nektek is, bár szerintem inkább gyertek ti is hivatalos játékkal, ha tudtok, ott azért még van néhány ezer, tízezer játékos, igaz néhány olyan kőkemény fickó, hogy néhány percig bírja csak az emberfia :))))).
Ha meglátom a TAG vagy az SFO klános fiúkat, már látom, hogy rövid parti lesz -
Halesz89 #4394 hát gondoltam be írom, ugye már neten nem tolják annyira, a 2 meg hát nem annyira vész de az egy szerintem jobb..na mind1 egy próbát megért :) -
Játékos #4393 Már csak 4 rongy az eredeti játék, a 2 rész, s a neten is fogyatkoznak a játékosok, megy át mindenki a folytatásra /csak én nem / pont most akarsz szervezkedni .... -
Icewind9 #4392 Szerintem szar a géped vegyél újat!!! XD -
Halesz89 #4391 Sziasztok bocsi hogy csak így ide beírok, de esetleg akinek nem a bolti verziós forged alliance van, az írjon nekem, hamachin multizhatnánk működik haverral is szoktunk,jah és supcom 2 sztem túlságosan is generals arcados azért az egyel kéne sztem.Azt a legvégén összejönne egy kis társaság.Ha meg nem akkor voltak jó meccsek.
-
maniac001 #4390 magyarosítás nem készül hozzá? -
#4389 Jeeee, lesz ebből a végén még valami használható. -
#4388 [WIP][SC2][Retail] Scale Mod v0.59 (FA Conversion)
SupCom 2 höz mod, ami hasonlóvá tesi a sima Supcomhoz, és Fa-hoz(rate based economy[a gyárak, épületek különböző mértékben fogyasztják az energiát, és a gyáraknál a massot is]), csökkentett egységméretek, a repülők le tudnak szállni....
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?f=7&t=43762 -
o0tomy0o #4387 Ha arra a pályára gondolsz amelyiken a "pirosakkal" vagyunk elöször:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem ez a taktika vált be. Az első 10 percben csak földi egységek, mobil pajzs és sima assault bot gyártása, 1 gyárral, a gyárak és a megvédendő fő épület közé telepíteni AA-kat, vagy 3-at.
Fejlesztések közül a Megalith, a telepíthető pajzs és transporter elengedhetetlenek. ACU-t nagyon nem kell fejleszteni úgy sincs értelme, és AIR fejlesztéseknek sem.(vadász/bombázók gyártásával szerintem nem lehet megnyerni a mappot, lassan bombáznak)
Első 10 percben mehet a földi egységek gyártása szinte nyakló nélkül, de hamár meglesznek a pajzs illetve a Megalith fejlesztések, akkor tartalékoljunk kis Mass-t, ne csak sima botokra maradjon.
Ha pajzs megvan azokból nekem 3 tökétletesen elég volt a megvédendő épült köré, ahol érdemes az ACU-t is tartani. 10 perc után legyártani 1 transportert amivel a legvégén kimenekíthetjük az ACU-t. 13. percben majd valamikor a 17 perc környékén 1-1 Megalith legyártása amit ugyancsak a 3 pajzs körül tartsunk, mert amúgy jó nagy a lőtávja. A Mass termelőket csak sima assault botokkal és mobil pajzsokkal kell védeni és nem is az idő végéig, úgy sincs esélye. Max azt ami mellett van még egy kutató és egy energia termelő is, azt 3-4 mobil pajzsal, 1 javító bottal és assault botokkal megtámogatva egy ideig kihúzza. A második Megalith remekül lefoglal szinte minden ellenséges egységet mire a letöltés véget ér addigra az ACU-nk már a transport hajóban legyen, és csak egy klikk a kapu mellé letenni és végeztünk is!
Remélem így már mindenkinek menni fog. -
#4386 Azt hiszem elég, viszont egy olyan kártya, ami csak SM2-t tud valószínűleg kevés lesz értékelhető sebességhez. -
#4385 sziasztok
sm 2.0 elég a második részhez?
csak mert van ahol azt írják, hogy igen máshol meg azt, hogy nem.
előre is köszi. -
maniac001 #4384 Van hozzá magyarítás? -
szapor #4383 Hali!
Az lenne a problémám, hogy felraktam a legújabb frissítést az 1.1.3280-at magyaroritottam, és amikor indítanám a játékot akkor valami MohoEnginet nem talál vagy mi pedig ott van :I