Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows7 (esetleg Vista):
Parancsikon célban ez szerepel: (ugyanakkor parancsikon indítás helyébõl kitöröltem mindent, és rendszergazdai jogot adtam neki)
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /C start /HIGH C:\LANGAMES\CoreMaximizer1.03\CoreMaximizer.exe
Lényeg az hogy nem szereti a szóközöket, úgyhogy átneveztem a Core Maximizer.exe-t CoreMaximizer.exe-re.
Fontos, hogy a könyvtárak se tartalmazzanak szóközt, pl. \Supreme Commander - Forged Aliiance\-t átneveztem \ForgedAlliance\ -ra.
Ez a másik prioritis parancsikon, némi szóközkiirtás után:
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe /C start /HIGH C:\LANGAMES\ForgedAlliance\ForgedAlliance\bin\ForgedAlliance.exe
És itt is be kell állítani a rendszergazdai jogokkal való futtatást.
Crtl+Alt+Delete után a feladatkezelõben aktuális folyamatban meg lehet nézni, hogy normál pioritás helyett magas pioritás-on van-e a parancsikon elindítása után.
Aki akarja próbálja ki és írja be fórumba tapasztalatokat hogy mennyivel lett jobb a supreme hosszabb idõre.
Te nem nagyon szoktál játszani Gpg-n ugye?
Ha összejön elég ember, akkor megszervezem és levezénylem.
Így nehéz elmesélni és fõleg az egyszemélyes játékra vonatkozik, amit a neten tapasztalok. Az a legjobb terep a tanulásra.
De nálam itt sokkal tapasztaltabb harcosok is vannak .....
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Két éve erõlködök ezzel a játékkal, s még tud újat mutatni. Vajon mi van még 😊))?
Milyen fofák vannak tényleg .... 😊))
Miért lehet, hogy egy modot sem ismer fel az FA? WinXP, .3599 verzió (másnál ugyanezzel megy a mod) és természetesen a helyén van a mod, a replays mellett egy "mods" mappában. Játékban nem is látom csak az alapmodokat - se extra/mods managerben se lobbyn.
Egyébként a 4th_dimensional modról van szó. (de mint írtam más se megy)
Olvasgatok itt fagyásokról, de nekem egy 7750 AMD van optimizerrel, és sose fagyott, nagy mapon sem. Haverral játszunk, neki egymagos 64-ese van és neki se.
Pontosabban rákérdeztem 4850E procija van és alaplapja asus M3A78CM, szerintem ezen is lehet húzni. Videókártyát meg valamilyen jobb ATI-t szeretne venni.
Másik megoldás plusszban a win7 felrakása mind3 gépre, hátha hatékonyabb erõforrás kihasználás és adott programra több memória kiosztása jobban futtatja a Forged Alliencét.
Sajnos sokat tapasztaljuk, hogy a lassú procisok belassítják a játékot. Igaza van Borg-nak a grafikus kártya nem igazán játszik szerepet.
Én ugyan Core2 dual -al is probáltam, medium grafikával. Nem volt éppen tökéletes, de egy bizonyos szintig élvezhetõ volt.
gépem: kétmagos E2500 9800GT-vel Vista megy ezért én gépem a szerver
másik kettõ amd-s duplamagos procik egyik vga 9600GT másik gépé gyengébb 8-as sorozatú geforce. Most kérdeztem rá tényleg gyenge 8600GT 256MB rammal (4650-es amd), elsõk között vásárolta és még nem jött meg akkor a nagyobb memóriájú változat.
Van e mód extra grafikai butításra? Mit javasolsz? 20x20km-es mapon 1 sorian aixot bír maximum 3unk mellett.
És is haverral szoktam játszani, 2 kemény AIval, 750es limit, és belassulgat, de nem vészes. Szigoróan maxx 20*20 as pálya. Nagyobbat nem bír az engine fagyás nélkül. Nekem meg neki 2,8 as 4 magos gép van 8xxx Nvidiákkal. Core Maximizer nélkül nem menne jól. És közepesre van viszatéve a grafika, úgy jobban bírja furi fagyások nélkül.
Hogy derítsem ki, hogy melyik gép a leggyengébb? És van valami módszer hogy melyik hardver a nem eléggé jó?
Kérdésem az lenne hogy 20x20km-es mapon 2 sorian aix computer ellen voltunk, úgy lelassult a játék hogy kb. 5-6 ms felelt meg 1 mspercnek.
Milyen tuningok ismertek supreme commanderben?
Mind a 3 gépen 4gb ram van és core maximizert használunk.
No Com Rush , ACu ACu mellett legyengül, ez ilyen rushos betámadások, vagy a Commanders_Revenges modban levõ tápos ACuk ellen való.
Az uccsó meg egy érdekes játékmód, az ACUból jön a Mass meg talán az energia is, és úgy kell üyesen építkezni.
Commanders lose all their damage and buildrate when near an other commander
ez mire jó és mit csinál a commanderrel?
Retirement
ACU generates a fixed income. Use it wisely.
És mi történik ha az összes shieldxp mod be van kapcsolva? Összes megy vagy csak az egyik?
Pálya függõ hogy mennyire lesz jó az AI, nyersanyag cheat szorzó 1,4-1,9x között, építési cheat szorzó 1,1-1,4x között, az egy izgi elhúzódó harchoz is vezethet, érdemes a TurtleSorianAi-val foglalkozni.
Segítségképpen (akiknek ha magyarul írtok, nem néznek hülyén ki a fejükbõl): (A teljesség igénye nélkül)
csoller, Lordvader (õ nem klántag, de magyar) , Blackstar, Hedgehunter, Prometheus_One, hiena, Fricpower, Kami, Goldfish és természetesen jómagam.
Földi támadás leginkább repülõkkel ment heavy gunship és stratégiai bombázókkal a kísérleti tengeralattjáróból. Fatboyok leginkább védekezésben és terjeszkedésben jobb.
És van egy védelmi kérdésem, aeon gyorstüzelõ ágyúval lövi a bázisom kikapja a pajzsot majd az alatta lévõt, mivel lehet ellene védekezni? Ez a gyorstüzelõs sok kis fénycsóvákkal bombázik.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
War. War never changes.
http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Supreme+Commander&platform=minden
Valószínûleg már csak tartalékba veszek egyet, csak hogy az unokámnak is legyen, húsz év múlva azon szórakozzon, hogy mivel kínlódott az öreg <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>