4582
-
Játékos #4502 Ma elvertem a samurai96-ot .... eddig sohasem, még meg sem szorítottam, de qrva király vagyok -
Játékos #4501 Vazz, bexarok, megnéztem valami új opciót, hogy helyileg ki hol, s a barátok közül egy kazal Angliából küzd, Gula Bulgáriából, meg ilyesmik, nem gomboltam volna, vagy hülyeség az egész és tévedés? ..... ez tényleg így van?, vagy csak hülye vagyok az internethez meg a játékhoz, bocs ha valakinek beletapostam volna a lelkivilágába, ha így van töröljétek ....
Hiába, vén 48 éves gamer már nem perfekt, ki kell okosítani gyerekek .... -
Játékos #4500 Ez a szerver állandóan xar ..... ma is homály ... -
Játékos #4499 Total players 292 ....
Nem szomorú ez? -
Játékos #4498 Tudja valaki, hogy miért nem jelennek meg mostanában az ikonok az eredményeimben, már ha jól írtam le .... látom a számadatokat, de nem jelenik meg az hogy mennyi exp egységet építettem, pláne kasztonként /UEF, Aeon ... / épület építés, egységek kimutatás , úgy általában semmi nem jön be, valamit elállítottam?
Vagy xar a soft .... bár ez nem újdonság -
Játékos #4497 Vazz, nyomulni akartam és syntax error .... pedig kajak vagyok, franc bele, sikálják a rendszert? -
freetaki #4496 Fú de jó volt tegnap. 1v1 küzdelem kiegyenlített az elején aztán a gyerek felülkerekedett szédszette a metal extractorokat, 2 experimentalt visszavertem. Asszem colossusa van az aeonnak. végül már szinte semmim nem maradt ö t3 gunshippekkel támadt, meg 6db experimentallal. Utolsó erömmel 11 t3as bombázóval berepültem elötte elcsaltam a légierejét és lebombáztam a commandert. 2 t3as shield is védte, meg neki is volt pajzsa, de ezeket nem lehet megállítani. Fú mit érezhetett a gyerek :). Simán nyert volna, szétzúzta a haderömet, de mégsem. -
Játékos #4495 Vazze, jön egy husonaut nevű játékos, s lenyom, mint bélyeget .... alig van 100 play a háta mögött .... honnan a picsából ilyen jók ezek, megveszik a az orig dobozost, s két héten belül szopatnak mindenkit ... agyam dobom el ... ezt mondta annak idején is Petko, ne próbáljak küzdeni a kis kölykökkel .... de ezért ertőlködök, csak elveszik a kedvem ... franc bele -
Játékos #4494 Csak este játszom, 9-től úgy éjfélig, hétvégén délután is, de ez nem jellemző ... maligánfok függő -
Játékos #4493 Son_of_Pannonia -
freetaki #4492 Játékos te milyen néven szoktál játszani? Ès mikor általában? Hangyaboy-jal játszottam már többször is. -
Játékos #4491 Nem is egyszerű, már szinte csak a profik szaladgálnak, nagyon küzdeni kell. -
freetaki #4490 tévedtem, már nem annyi. steam megérösebb. de még mindig nagyon silány játék lett! -
freetaki #4489 feléért lehet a zavvi.com rol rendelni. én az egyet onnan rendeltem. De a 2 olyan szarra sikeredett, hogy ingyé sem kellene! -
#4488 Supcom 2-ért a 11Euro jó ár ? +kieg (steam akció) -
freetaki #4487 Hát én kicsit el is vagyok keseredve. Nem nagyon van mostanában nyertes mérközésem... -
Játékos #4486 Elég komoly mozgást tapasztalok mostanában, mintha visszatértek volna a régi játékosok a Starcraft2-ből és a SuppComm2-ből.
A baj csak az, hogy túl erősek, xarrá vernek -
zozojii #4485 Köszönöm. Kipróbálom!
A fura az, hogy mikor utoljára felraktam gond nélkül futott.
És mint mondtam, semmi változás nem volt!
:S így nem értettem mi a gondja. +ugye okot se adott,
hogy mi a gondja csak leáll...
Remélem ez lesz a megoldás!
Mindenesetre köszönöm!
Jó 8! -
Játékos #4484 Az úgy szokott lenni -
freetaki #4483 tegnap milyen meccseket küldtem... egyre jobb vagyok:) -
freetaki #4482 Nekem is 64bites és van core maximizerem is. minden tökéletes. -
#4481 Van egy Core Optimizer nevű program, GPGnet fórumon megtalálod, azt el kell indítani a játék előtt. Másra nem tudok tippelni. Bár kérdés 64bites Win alatt működik-e. -
zozojii #4480 CPU: Intel Core2Duo E7500, 2933 MHz
Gigabyte GA-P43-ES3G
Ram: 2× Kingmax KLEE88F-B8 2 GB DDR2-1100
VGA: AtiR. HD 4870
Winyó: WD WD3200AAKS SATA (298 GB)
C-n szabad hely 41GB.
SwapFile kezelése: nem változttam eddig, de megnéztem, autómatikus!
Köszönm előre ha van akár ötleted is a gondomra!
Üdv. -
#4479 Gép konfigja nem ártana információként, meg hogy van-e elég szabad hely a C:-n, illetve automatikus-e a swapfile kezelés. -
zozojii #4478 Jó reggelt mindenkinek! Tanácsot kérnék:
Mitől lehet az, hogy az eredeti SP1-et felraktam anno.
Működöt rendesen, akár 3-4órás csatákat is bírt.
Most a héten újra felraktam, a gép configja nem változott.
Erre elindul, nyomom skrimist, és kb 1 órás játék után kidob
azzal, hogy az exe. hibát észlelt ezért leállt.
Win7 feladja megoldás keresése, bezárás. Egyik se csinál semmit.
Valamihnt a program csak kiakad, feladatkezelőben látszik, hogy ott van. Eszi ram-ot.
Újra raktam win7-et (64bites). Az se segített. Kerestem Patch-et. Az se segített.
Mi lehet a gond és az orvoslása??
Előre is köszönöm! Üdv. -
freetaki #4477 tech kettes szinten tankgyárban 2 féle enginert lehet gyártani és én pont a rosszat gyártottam. Az egyik a combat enginer az fel van szerelve egy kisebb fegyverrel, viszont nem tud mindent gyártani, csak point defenset meg légvédelmet meg nagy ágyút. kb ennyi. -
Játékos #4476 Hogy mi van, ez meg micsoda izé -
freetaki #4475 Aztak. tényleg ennyire hülye lennék? Most hogy mondod rémlik hogy 2 enginer van a listában. szorry srácok elöre is, hogy ilyen hülye vagyok. Szerintem ez lesz a probléma!
-
#4474 Nem véletlenül az UEF Combat Engineer-rel próbálkozol? Az csak harci épületeket tud gyártani. Van mellette normál Engi is. -
freetaki #4473 Azt terveztem igen. Ma leszek a gépem közelébe 6körül, ha tudtok vagy ide fórumra vagy gpgnetre nézzetek fel plz! -
Petko #4472 csinálj egy screenshotot a build menujéről -
freetaki #4471 na ez a bajom nekem is basszus. ki látott még ilyet? ezért nem tudok velük együtt fejlödni mert a tech 2es dolgok 50%-at csak tech 3on tudom gyártani. bugos a game? nem hiszem. de olyan is volt már hogy valamelyik tech 2es tudott csinálni mindent a szintjéröl valamelyik meg nem (egy idöben). szerintetek? -
Játékos #4470 Szia -
Játékos #4469 Az lehetetlen. -
Petko #4468 hát én abszolút nem emlékszem ilyen problémára annak idején... az engineerek tudtak mindent építeni a saját szintjükön -
freetaki #4467 a 2es szintü építövel nem tudok 2es szintü erömüvet gyártani. ez a bajom! -
Játékos #4466 Nem értem pontosan mi a zűr, de velem lehet a baj, én ugyanis igen ritkán csinálok 2-es, 3-as szintű építőt, s ha igen, akkor inkább csak erőműveket építtetek velük. A commandert fejlesztem 3-as szintre, az piszok gyorsan épít, egy ML pók egy-két perc, az aeon óriás is elég gyorsan összejön, meg a UEF MobilFact, bár az qrva sok fém .... de ez nagyon ritka, a játékaim többsége t1 robot többszázas mértékben + néha nyertem a Cyb t1 gunshipekkel is, tudnak meglepetést okozni az Uef-nek nagyon erős a t1 tankja, az aeon t1 tank nagyobb hatókörzettel rendelkezik, már akkor lő rád, amikor még nem is látod, meg ilyesmik, tapasztalni kell .... ne nagyon erőlködj 1v1-ben, hogy t3-ra fejlődj, qrva sok tank, ellen commander levadász, némi légvédelem ... -
freetaki #4465 nem voltam teljesen világos! tehát van tech 2es enginerem. amivel tudok csinálni légvédelmet point defenst jó valami ágyút aminek nem jut eszembe a neve és még néhány dolgot. De! amikor csinálok tech 3as enginert akkor nála van a komplett tech 2es gyártható lista. ugye a 3as az tud tech 1, 2, 3 és experimentált gyártani. Összefoglalva ami szerintem fasság, hogy tech 2es enginerrel nem tudok minden tech 2es épületet legyártatni, csak tech 3as mérnökkel. Mostmár világosabb?
Amúgy mentek visszajátszást igen. -
Játékos #4464 Ez nem teljesen világos, amit lehet 3-as mérnökkel fejleszteni, azt kettessel is ..... a 2-es szintű generátor viszont az marad, bármit csinálsz is, a gyárakat viszont mindennel lehet segíteni, fejleszteni .... EngStat jól jön, sőt, de 1v1-ben ritkán fogsz építeni .... több doldog is van éppen .... kimented a replay-t a játékodról? -
freetaki #4463 Lehet most lesz egy buta kérdésem: Miért van az hogy tech2es építökkel nem tudom az összes tech 2es dolgot fejleszteni? pl generátor, metal fabricator enginering station és a többi? csak tech 3-mal.