Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Gigabyte GA-P43-ES3G
Ram: 2× Kingmax KLEE88F-B8 2 GB DDR2-1100
VGA: AtiR. HD 4870
Winyó: WD WD3200AAKS SATA (298 G😎
C-n szabad hely 41GB.
SwapFile kezelése: nem változttam eddig, de megnéztem, autómatikus!
Köszönm elõre ha van akár ötleted is a gondomra!
Üdv.
Mitõl lehet az, hogy az eredeti SP1-et felraktam anno.
Mûködöt rendesen, akár 3-4órás csatákat is bírt.
Most a héten újra felraktam, a gép configja nem változott.
Erre elindul, nyomom skrimist, és kb 1 órás játék után kidob
azzal, hogy az exe. hibát észlelt ezért leállt.
Win7 feladja megoldás keresése, bezárás. Egyik se csinál semmit.
Valamihnt a program csak kiakad, feladatkezelõben látszik, hogy ott van. Eszi ram-ot.
Újra raktam win7-et (64bites). Az se segített. Kerestem Patch-et. Az se segített.
Mi lehet a gond és az orvoslása??
Elõre is köszönöm! Üdv.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Amúgy mentek visszajátszást igen.
De megtalálsz Son_of_Pannonia néven, igaz általában nem játszom magyar játékosok ellen, nem jó érzés, van elég csákó, akit lenyomhatunk, oroszok, németek, s ki tudja hányan ..... de ha felerõsödsz, úgy érzed hogy király vagy, nyomulhatunk 2v2-ben, de sajnos az én internet szolgáltatóm egy kalap xar, már a második is, akire váltottam, egyszerûen egy 30000 fõs kisvárosban ha két km-re laksz a központtól, akkor már a tanyán vagy .... mit szóljon az, aki falun él ugye <#falbav>#falbav>, s így néha szakadok, megáll a játék néhány másodpercre, néha egy-két percre is, így csak gyors játékokat vállalok be, de volt már két órás is ....
Ma este? Játékos? felvett egy gyermek a 404-esekhez. Nagy jó 😊 bár senkit nem láttam még a klánból 😊
Agyam dobom el.
Ezek után felvetõdik a kérdés, hogy mi a faszt keresek én itt, amikor ilyen csávók szaladgálnak a neten ... <#falbav>#falbav>
Az orig játék nem jól kezeli a kétmagosokat, az egyik mag 100%-on fut, míg a másik csak kb. 30-on. A CM ezt kiegyensúlyozza, mindkét mag jól ki lesz használva. Az eszközkezelõben tudod ellenõrizni a magok terhelését.
Kétmagos gépeknél kötelezõ, jobban fut a játék ....
- Inkább terjeszkedj, s védd az építõidet, mert mindenki azokat támadja.
- Minél elõbb fejleszd fel a metal extractorokat, a 2-ik szint elég gyorsan megvan, s akkor már 6-ot ad.
- Minden játékodat azonnal metsd el /save replay/, abból tudod meg, hogy mit csinál jobban az ellen, mint te. Én is megnézem a mai napig azt a replay, miben hibáztam és miért kenték a számat olyan mocskos gyorsan .. <#nevetes1>#nevetes1> pedig láttam már néhány játékot, s lassan ismerem az 1v1 játékosok java részét .... mégis mindig van valami új poén ...
Nálam is volt már bevédekezõ ellen, alig tudtam vele mit csinálni, úgy szedte szét az exp egységeimet, mint papírkatonákat. Végül távolsági ágyúkkal lõttem szét, a cyb T3/exp ágyú, az UEF exp Mobil Fact nagyon jó erre a célra, csak piszkosul kell védeni, gyenge a védelme. A T3 Gunship is jó, de túl sok kell hozzá a T3 légvédelem miatt, nagy a veszteség, messzelövõ T3 egységek, rakétavetõk hasznosabbak ....
Persze próbálgatni kell, majd kialakul .... jó játékot.
A rakétákról nincs foggalmam...
nem tudtam még ember ellen kipróbálni de lehetséges hogy a komcsi által kilõtt atomot nem tudja hatástalanítani a stratégiai elhárító?
( csak mert teljesen más szögben meg sebességgel megy ez a rakéta mint a sima atom de a hatás szinte ugyan az. )
légyszi válaszoljatok köszi 😄
jah meg még ha valaki tud egy brutális ellen védelme legyûrésérõl valamit az közölje velem sziasztok.
Akkor további jó játékot, ne hagy magad<#wave>#wave>
Minden térképen vannak bizonyos kövek, begyújthetõ fémhulladékok, amikbõl + metal-t, energiát nyerhetsz. Ezeket kell megkeresned. az erdõk begyûjtésével is sok neergiát nyersz. Ha nincs energiád, a metal extractor sem termel fémet, tehát mindig legyen energiád. Egy nagyobb csata után feltétlen szedd össze a roncsokat, sok + metalt nyerhetsz.
Csoller gyakran fent van, online módban eléred ....
Visszajátszás a normál játék extras funkciónál.
Csak a saját hibáidból tanulhatsz .....
S igen, durva csávók.
Csatlakozz klánokhoz, Csollerék a 404-es klánban magyar csákókat tömörítenek .....