Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnapra is jó a válasz. Jaja, azt én is sejtem, hogy nem lehet benne, hisz ennek a játéknak ez a lényege, de attól még szoktak belerakni ilyen opciót. Hisz nem mindenki akar többszáz egységgel játszani. Legalábbis nekem jó, ha ennyivel is lehet, de ha halálra szaggatja magát, akkor meg felesleges.

Holnapra még ha megnéznéd ezt: Van e benne fejlettségi szint állító opció? Ez alatt meg azt értem, hogy pl. a Red Alert-be skirmish játékban, volt egy olyan beállítás (pipa be, vagy pipa ki), amivel 1-10-ig lehetett állítani, hogy miket gyárthass. Értelemszerûen az 1-es szintnél csak gyalogost, míg feljebb egyre több mindent. Épületre, egysége vonatkozóan. Namármost kérdés ebbe a játékban ilyet lehet e?

Ugyanis nekem ez nagyon tetszett és pl. a Generals-ban, amivel mai napig is jókat játszom ez az opció hiányzik. Azért idegesítõ ez, mert így mindig bevethetõek a szuperfegyverek. Azaz mindig a legmagasabb tech fokozattal kell nyomulni. Na ennyi lenne még, aztán holnap benézek. És max. csalódok egyet, ha nincs 😊 Thx elõre is!
Sheltem
Oksoks én sem akarok vitatkozni isten ments ezer más fontosabb dolgom van , csak a "szemét" jelzõt "kicsit" erõsnek éreztem akkoris ha neked nem tetszik. Tulajdonképpen ez egy feltupírozott total annihilation ami mai napig best strategy game díjakat nyer(valamikor novemberben olvastam mondom mi a picsa ez má majdnem 10 éves game)..azonkívül a Supreme Commanderre nyomott a PCGAMER is 91% ot...az meg jelent valamit...(õk nem 576 kbyte hanem a legnagyobb gamer magazín).

Persze nem csak a tesztek/díjak a mérvadók ha valakinek nem tetszik a játék...De a szemét nem túl durva jelzõ kicsit erre a jókis játékra? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Sajnos nem tudom még most neked estig ezt megmondani...A Campaign 1 pályáját kezdtem el azt toltam fél órán át ugyanis este 11kor ért le(hiszen 18:30 kor jelent meg tegnap) aztán már kidõltem aludni...Ma este megnézem...amúgy a tippem, hogy nem lehet egységlimitet...pont ez a lényege(lehet tévedek).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Az az igazság, hogy nem akarok vitatkozni veled, mert látom, hogy lelkes vagy, de ez akkor is kevés 2007-ben. Olvasd végig a fúrumot és megérted miért vagyok csalódott a gémet illetõen. És ha majd 1 hónap múlva aláfagy a lelkesdésed, akkor beszéljünk újra 😉

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

Sheltem: Van egységlimit beállítási opció a játékban? Értem ezalatt azt, hogy pl. skirmish módban skálázható e, hogy mennyi legyen a max. egységszám?

Azért lenne fontos, mert én pl. ha nem szeretnék nagy és szaggató csatákat, akkor a gép ellen magamnak be tudjam lõni a konfigomhoz megfelelõ (élvezhetõ játékhoz szükséges) legyártható egységszámot.

Demót meg csak hétvégén tudom kipróbálni. És kiváncsi vagyok 😊
Sheltem
Mars vissza a ketrecedbe.

Sheltem
Valahogy...nem tudom..elég régóta sgzek már és párszor megfogadtam nem kezdek el flamelni mert annak csak egymásraköpködés a vége...de nehogymár azért suxx a játék mert nincs fenn a tyúkszaros windowsodon egy sp2...

Zsoltika 007
2007-ben már illene annak lennie de mind1.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

hy leszedtem én is és mit látok bejön a töltõkép és utána kilép a minimumot megnéztem mindenmegvan meg hát a béta is ment szóval...de megnéztem jobban mitlátok xp serviceparck2 kell neki hát naná hogy nekem nem ez van fent szoval sucks.

Éljen éljen kijött ez a szemét, gyorsan tûzre vele 😊

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

jó csak mondtam hogy ez ebben a gameban pont semmit nem jelent :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sheltem
Tudom , de sajnos többszáz egységgel nem volt idõm kipróbálni a gépigényt, majd ma.

hát sajnos 20 egység édes kevés, multuban kb az elsõ fél perc amilyen rushparádék vannak :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sheltem
Kipróbáltam éjjel még...Bár kb fél órát ha játszottam vele.

Amit tudok mondani:

-Introanimáció minõsége szuper
-Teljes total annihilation utánérzet
-Minden medium-highon (antialiasing kikapcsolva) tökéletesen futott 20 egységnél(tovább nem volt idõm már játszani)
-Hangulat odabasz 😊

Ize... Nem tudom, illik-e itt ezt emliteni, de a Hardwired.hu sajat ftp-jerol is lehet tolteni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

most irjam be hogy még 8 perc a sor? minek? 😊

Sheltem
Azt hittem azért többeket fog érdekelni a demó...

Fura

rtfmZoli
Csak itt már elvileg normálissan leprogramozott A.l lesz

rtfmZoli
az lesz a vicces ha a demot is megbuherálják, hogy menjen minden map-pel(mondjuk custom map-pel), és senki sem fog játszani a teljessel
(mondjuk a bétában is lehet A.l ellen menni net nélkül❤️.8-ban csak>, ha bírja a géped)

Sheltem
http://freshmods.com/download.php/26/supremecommanderdemo.zip.torrent

Sheltem
Már kijött...Fenn van a 3dgamers-en, gamespot, fileplanet meg még pár helyen...Csak mindenhova regisztrálni kell...

Zsolo007
Felesleges visszaszámolni, valószínûleg sok-sok ember neki fog esni ha ki fog jönni és órák alatt fog csak lejönni...

Sheltem
http://www.3dgamers.com/news/more/1096486809/

Sheltem
18:30! márcsak 25 perc...najó nem szarom tele a topicot ilyen felesleges infóval...<#pias>

Zsolo007
Nem értek veled egyet. A demoban láthatjuk elõszr milyen is lesz valójában az AI....Én speciel nagyon várom(igaz hiába, mivel futni nem fog):'(

Sheltem
"The demo will include an early portion of the single-player campaign for the Cybran Nation, one of the game's three playable factions. It will also include a skirmish map named "Finn's Revenge," which can be played on easy, medium, and hard difficulty levels. "

Sheltem
Én még ma kipróbálom a demót tuti...Company of Heroes óta nem érdekelt játék annyira mint ez..

Zsoltika 007
Hát ha nem is az elsõ de legalább támogatja.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sheltem
Igen elvileg(!) ez az elsõ játék ami igazán támogatja a dual és quadcore procikat(ezt olvastam).

Nincs ilyen kemény konfig igénye, ökörség.

Nekem 6600gt, 3000+ A64-en tökéletesen futott minden highra téve 1280-ban, leszámítva az AI miatti lagolást - ami ugye a bétának volt betudható.
Zsoltika 007
Ha már ilyen kemény konfig éhsége van legalább támogatja a többszálú végrehajtást? (Értsd: Dualcore procit támogatja?)

Sheltem
Én nem szedtem le a bétát...Elõször fogom látni...

Olvastam is, hogy elég durva gép kell hozzá...

Remélem a demo már elfog futni 7800gtn meg 3500+ amd 64en 1gb rammal.

(Általában a demóban már optimalizálnak is)

Szerintem aki a bétával játszott/játszik (ki nem?) azt hidegen hagyja a demo, amikor nemsokára a full is jön...
Sheltem
Tévedtem...ez amcsi idõ szerint vagyis UK 17:30 azaz nálunk mivel angliához képest 2 óra az eltolódás 19:30...

Tehát ma este 19:30 kor Supreme Commander demo...

Induljon a kommentáradat<#ravasz1>

grebber
Kiváncsian várom!

Next PC upgrade: 2022

Sheltem

LegionarR
Én is baromira várom már... Csak 1 kezdetleges bétát tudtam tesztelni még az elején, és elment a kedvem a további bétáktól, de azt láttam hogy érdemes kivárni a végleges verziót...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Meg kell venni nincs kecmec

Aláírás

az nem 20 dolcsi😊 hanem 20.-án fog kijönni
gvarga12
20 dolcsiert meg lehet hogy meg is veszem 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Release dates (february): EUR 16, USA 20, AUS 23 | Beta ends february 5th! | Beta .53 out now (jan 20) |

Aláírás

rtfmZoli
Nem elég a beta?
lehet 3.8-al al-lel játszani, akinek meg nem elég az, az vegye meg a teljest. Jó ideje ez lesz az elsõ game amit megveszek megjelenésekor, mert jobban megéri mint az idei év játékainak nagyja(talán még a Spore, ill. a Hellgate, nagyon talán a Midway,ill. ha jó lesz a World of Chaos)

Nah.. Valaki igazán ellophatná már azt az aranypéldányt a gyárból...😊

Aláírás

ehhhh 😄DD

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

passz 😊

ColdFire
aham...
és majd a teljesben jó-e lesz? :\
hogy futna az én ratyi összeállításomon?😛

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a bele hegesztett ai miatt van...

ColdFire
hmm...
kiprobiztam a skrimisht...
nah hát a grafot levettem lowra, de még ugy is szaggat mint jállat :\
ez normális 2.4es P4en, 1gbramon, és gf6600-n? :\

február 20.-án jön gamefaqs szerint