4582
  • Peakman
    fogod és port forwardba beállítod a gpgnet portját meg a supmcom portját
    asszem tűzfaladon megtod nézni ha van
  • Thanatos
    jaj...
  • Thanatos
    kár :( pedig jó lenne erre a router mizériára valamit kitalálni mert már kezdem nagyon unni aival valo bénázást :P
  • LegionarR
    És I T T miért nem tudtad feltenni a kérdést? A Red Alert 2-es játékosok biztos jobban értenek a problémádhoz...
  • Saccard
    Sziasztok, lenne egy kérdésem és nem tudom hol feltenni. Szerettem volna nosztalgiázni egy kicsit és felraktam a a Red Alert 2-öt. A probléma csak az volt, hogy amikor lanba akartam játszani(network) rákattintottam a network opcióra de mindig visszajött a főmenü. Mi lehet a baj? Boccs hogy ilyen kérdést teszek fel csak gondoltam ti tudtok segíteni. Bocsi és ha valakinek van ötlete akkor segítsen pls! Köszi!
  • Petko
    gpgnet
  • Borg
    Mivel a 80nkm map csak diavetítés nálam, szal azt nemtom.
  • Brolly28
    hát ez nagyon állat úgy megszivatott
    UEF-nél volt 2 db nagy hajóm 3 kissebb 1 atomtengeralattjárók
    na szal ott pusztítom a partot erre 1×re 2 collosust kűld rám ezekből a 2 nagy hajó elsüllyedt a 2 kishajó elsújed elmentek a ngy dögök csináltam még 2 nagyhajót 1 mobil factory-t v mi 2 bomber és megfeküdt mind a 2
    a főembere ienkor már 20perce halott volt...
  • Thanatos
    ip-ip-s 2v2 volt vagy gpgneten nyomtad? :)
  • Petko
    egyszer betas multiban az optimista aeon os megtámadott 2 fánkal is de a bázisom előtt 3 t3 as aa leszedte mindkettőt:)
    tegnap meg multiban 2v2 ben folyamtasoan szivattak, állandóan rohadt artilleryvel keserítik meg az életem, aztán meguntam és vesztésből kinyírtam mindkét ellenfelet egy 20 darabos t3 as uef gunship rajjal, egyszerüen csak közvetlenül rányomtam a commjukra aztán bumm... pedig teli voltak aa val shieldel de az a gunship sokáig bírja
    persze nagyon büszke nemvagyok rá, mert sok ész nem kell az ilyen taktikához de egyszerüen kínomba már nem tudtam mit kitalálni
  • Thanatos
    az ai védekezni elginkább semmi ellen sem tud nagyon...
  • Peakman
    jah de most az anti-colossus taktikáról volt szó nem?:)
    az a rapid fire artillery télleg jó :)
    nemtom meddig lő el,átlövi az egyáltalán a 80x80km-es mapot?vagy arra csak a mavor képes?
  • Borg
    jaigen...
    Én inkább rapid fire artilleryt szoktam építeni, az ellen védekezni sem nagyon tud az AI.
  • Peakman
    jah t4-es
    egy bazinagy bogárnak néz ki :)
  • Peakman
    jah atomtengeralattjáró egyszerre lövi ki a 4 atomot :)
    igaz h nemannyira durva mint egy rendes atom de így is simán előmelegíti a terepet egy nagyobb bulihoz
    talán még akkor jó ha semmi védelem nincs a bázisodhoz közeledő sereg ellen mert akkor ezzel lehet a legjobban leamortizálni a tömeget :)
  • Borg
    t4-es gunship?
  • Peakman
    megsúgom h a pókrobi az _csak_ erre jó :)
    feldarálni a bázisokat(pajzsokat iszonyathamar szétkapja) vagy nagyobb tömegek oszlatására
    a colossus ellen meg cybran-tól a t4-es gunship a tuti :)
  • Brolly28
    szentem meg csak jól néz ki...
  • Anyósülés
    Hát nem tom te hogy vagy ezzel, de nekem 9 pókomat kapta szét 1 szemvillanás alatt az a rohadt colossus és az még a fele életét se vesztette el a harcba. A pók inkább kis szárazföldi egységekből álló tömegek "oszlatására" meg épületek elen jó, persze ha van megfelelő support mellé.
  • Brolly28
    kösz az infókat
    jajj az atomtengeralattjárót kb 50percig építettem
  • Peakman
    jah de aeon tech4-en naon imba ilyen tekintetben
    a colossus kibír 4 atomot is a "fánk" az iszonyatgyorsan szétkap akármilyen épületet a hajógyár meg megfelel egy komplett kiépítetlen hadiflottának
    persze mindegyik legyőzhető csak "fárasztani" kell őket
    pl a fánkot hamar szétkapja sok t3-as air superiority fighter
    a colossus-t a sok rakétakilövő és t3as mobile artillery a hajógyárat meg egy rakat tengeralattjáró
    ilyen szempontból a pókrobi nagyonis jó mert azt legalább lehet "nagyiparban" is gyártani és ha 5-öt ráeresztel az ellenre az már nem köszöni meg :)
  • Isegrim

Tech 3 engineer, van egy kör alakú jel az építhető szinteknél, ott lehet kiválasztani a Cybrannál. Személy szerint csalódás a cucc, az AEON robot nagyon könnyen szétkapja..
  • Brolly28
    még 1 kérdés
    ezt mi adja?
  • Isegrim

Supremhun hamachin egyébként szokott fenn lenni bárki is, mert én meg senkit nem láttam online...
  • Isegrim

Hmm.. 4-5 atomot a szárazföldi indítóállás is kinyom magából egymás után, vagy ez teljesen egyszerre tudja mert akkor más kérdés..

Mondjuk silóból én megoldottam hogy ráeresztettem 20 engineert besegíteni, gyakorlatilag úgy jött ki belőle az atom mint az ural mögül a T-34esek, lehet h az első 5-öt leszedi, de utána kifogy az ellenrakétából az tuti.. ! És a nukleáris siló asszem gyorsabban is elkészül.
  • Peakman
    a cbyran tengcsinek van raksija amit tud víz alól is lövöldözgetni ki szárazföldre
    amúgy van értelme megépíteni mert egyszerre 4 atomot is kibír tolni magából és egyszerre 4 atomot 1db start miss. defense nem szedhet le :)
  • Isegrim

A nukleáris tengónak van bármi értelme? Sonar ugyanúgy látja, a torpedóvető repcsik szétkapják 1 perc alatt, akkor már nem egyszerűbb és sokkal gyorsabb egy sima szárazföldi silót építeni és jól bevédeni..

Van még 1 pár ilyen tejesen értelmetlen egység, legalábbis szerintem. Az T3 anyahajónak gyakorlatilag semmi értelmét nem látom, annál már tényleg csak a tengeralattjáró experimental anyahajó az értelmetlenebb...
  • Borg
    Annyi bizony.. Ha minden szükséges resourcod, és engineerek hada áll készen hozzá, akkor picit gyorsabb, de nem sokkal.

Én épp most nyomtam végig ezen a mapon 3 AI-val, épp itt szív a második :) Előbb tech3 artyval belőttem az ottani strategic missile defensét, és máris kapta az atomot a tengeralattjáróról... Érdemes a tengeralattjárót is támogatni engineerekkel meg commanderrel, hogy gyorsan készüljön atom. Jobb mint az exp tech mavor pl.

PS a mini UI-t el is felejtettem kipróbálni...
  • Brolly28
    ez tényleg ennyi?
  • Borg
    Patch rajta van.
    Gyakorlatilag minden highon van 1280ban, kivéve a shadow (medium) és az AA off.

Egy 20nkm-es mapon 3 AI ellen még nincs gond. De ha a tesztben lévő 81nkm mapon akár csak 3 AI ellen akarok játszani, az ugyanolyan diavetítés, mint a teszt. (6600GT, 1GB RAM, 3200+ A64)
  • LegionarR
    Hát nem tom, én felraktam ezt a javítást, de abszolút nem tapasztaltam jobbulást....
  • sickb
    Függ attól is hogy felpeccselted e már,
    Vagy hogy milyen videó beállításokkal játszol..
    Nekem a #1583 az 1650 es felbontás és minden high on jött elő.
    Vista alatt még nem próbáltam
  • Borg
    SupComMark (sim) : 7629
    SupComMark (render) : -8455
    SupComMark (composite) : -826

Asszem én nem próbálok meg 8 AI ellen játszani :D
    Diavetítés volt az egész.
  • Promi #1587
    Ment.
  • Anyósülés
    Thx szólj ha küldted az üzit!
  • Promi #1585
    Privatban kuldom a WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN.exe linket.
  • Anyósülés
    Azt olvastam a Supreme Commander hivatalos forumán hogy van a windowsxp-hez egy javítás dualcore tulajoknak és állítólag aki eddig kipróbálta észrevehetően jobb lett a játék futása.
    Ha valaki letudná szedni a : WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN javítást és belinkelné azt megköszönném és sztem mások is.
  • sickb
    SC benchmark

SupremeCommander.exe /map Perftest
    Elinditja az sc t és lefuttat egy demót kb 10 perc
    Ittvannak az eredményeim
    SupComMark (sim) : 8704
    SupComMark (render) : 7482
    SupComMark (composite) : 16186

• Peakman
    xDxD mohoengine xDxD
    él még a TA szellem bennük :)
  • Anyósülés
    Ja nagyon brutál. Lassú de ha egyszer odaér....
    Még 3 atomtól se harap fűbe, az egységek magához vonzása meg a kék lézersugár... no comment