Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
blue-ray még nincs :d
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
6.9gb 😄
omg
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Aláírás
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista
1.8 GHz processor
512 MB RAM
8 GB available hard drive space
128 MB video RAM or greater, with DirectX 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6x00 or better)
Sound card, speakers or headphones
Broadband internet connection (DSL/Cable).
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
3.0 GHz Intel or equivalent AMD processor or better
1 GB RAM or better
8 GB available hard drive space
256 MB video RAM, with DirectX 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6800 or better)
Internet connection with Cable/DSL speeds
Note: recommended specifications provide optimal experience for single player and up to 4 player/medium size map multiplayer
www.gportal.hu/bioshock
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Remélem meglesz mert éhes vok<#idiota>#idiota>
1. a legyártott tankot nem lehet automatikusan csoportba tenni -> lásd fogsz egy gyárat beállítod 1-es csapatnak és minden egység ami belõle kijön 1-es csapathoz fog tartozni 😊
Miért kell ez? Hm talán mert ha van 500 x fajta egységem és szeretném 3 csapatba tenni utóleg ez egy kicsit nehézkes.
2. A rakéták nagyon el vannak cseszve, hogy lehet az, hogy földi vagy légi célokra lõnek, és külön kapcsolgatni kell, hogy éppen hova lõjjön???
3. Az egész gém imbalanced, ami azt jelenti, hogy a védelem túl erõs ezért az árért.
Level 1-es cuccok gyakorlatilag használhatatlanok, a szintek teljesen egybe vannak mosva, gyakorlatilag nincs is értelme egybõl komolyabb cuccokat építeni ( techelni ), mert az túl sok erõforrás kiesést jelent.
Válaszolva arra, hogy azért van-e bajom mert nem néz ki elég jól vagfy tomisén, már maga a felvetés is érdekes a "csili vili" szar komment után.
Nem nem az a bajom, hanem az, hogy gyakorlatilag a TA szintjén vagy az alatt van a gém, ami 10 évvel azután jött ki.
Mi is benne a stratégiai újítás? Lehet zoomolni ? 😊 Vagy esetleg az, hogy tudsz koordinált támadást végezni 2 csapattal? 😊 Csinálok neked koordinált támadást a TA-ban 200 egységgel, hogy csak pislogsz! Mi itt az újítás, A GUI kinézetén felül ???
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
A Level 2-es rakétavetõk már igen hatásosak a beásott védelem ellen. Persze ha van belõle az embernek...
Már egy elég kezdõ technológiai szinttel felépített falat is elég nehéz frontálisan megtámadni. (Elsõ pálya)
Anno a TA-ban is rendesen lehetett küldeni az utánpótlást, ha valaki frontális támadást indított egy jól felépített védelem ellen...
Az egyetlen dolog, ami idegesít a game-ben, hogy a engineer-ek elõször begyûjtik a környéken szétszórt roncsokat és csak utána kezdik el javítani a majdnem roncs egységeimet...
Ha ez egy ellenséges védelmi vonal elõtt történik, akkor meg hajlamosak lõtávolba vándorolni és ott felrobbanni...
A tankok és a felderítõ repülõk után az engineerek a legnagyobb fogyóeszközök...
egyedül egy dologot tudnék rossz szóval illetni, ileltve még az se biztos, mert az 53 as betat amikor elvágáták ott a multi még egyáltalán nem mûködött jól, sok egységnél teljesen belassult akár 4 emberrel is, és folyton szétkapcsolt... a teljessel még nem próbáltam, de az nem hinném hogy a betahoz képest néhány hét után zárt ajtók mögött valami barominagy forradalmasítása történt a multi netkódnak
ha beszerezhetõ lesz magyarországon, illetve a legjobb az lenne ha direct2driveról, vagy valami egyéb online módszerrel be lehetne szerezni 3-ad árért az itteni 13 ezerhez képest, - szóval akkro én valószinûleg megveszem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem egyedül a shadow beállítást vette lejjebb highról.
ebbõl következik h a vidkártya nem lényeg
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
bétában elbeszélgettem egy pár játékossal akiknek mind 2-4Gb volt a gépében és kb 3200+os Athlonok körül voltak a 2Gb ramokkal rendelkezõk
3700+ 3900+ meg Ecore Duo 6600 volt 4Gbvel alátámasztva
szal fix hogy ram már csak a kisebb procisokat figyelembe véve(csúcsgépen ígyis úgyis megy)
juteszembe csúcsgépen láttam olyat hogy 10k unit 1 pályán 😊 azt a 4Gb ram is csak 25 fps-el tolta neki 😊
Ramot amúgyis akartam még venni 1gbot kicsit késõbb proci/alaplap/ram cserét nem tervezek egész évben...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csak lusták idõt fordítani rá, hogy megismerják, inkább csuklóból köpnek egyet, és mennek tovább valamelyik elsõre is csillivillibb játék felé.
Az ilyen emberek miatt ad ki ma már az EA is olyan játékokat, amilyeneket. Mert erre van piaci igény. 1.0 usernek 1.0 játék.
Felsorolnátok miben rosszabb mint a Total Annihilation volt? Érveket is tudtok vagy csak a fikázás megy postmortem?
Halljuk a sort...
A grafikáról annyit, hogy kicsinek tûnnek valóban az egységek de ez a zoomolás miatt van és így szerintem jóval egyszerûbb mozgatni 500+ egységet mintha akkorák lennének mint pl warcraft3ban(SZERINTEM)
kell neki az a 2Gb RAM
^^ FLAME FLAME FLAME ^^
Aláírás
Én ismerek még pár gamát, amit lehet multiba tolni és sokkal jobb a feelingjük...
3500+ Amd64 , 1GB ram , 7800gt (picit húzva) és 400-500 egységnél már igencsak bebeszaggatott úgy, hogy élsimítás kikapcsolva, terrain medium pár dolog high...
Kell a proci neki nagyon nem hiszem, hogy a vga lenne a szûk keresztmetszet.
Valaki aki jobban belemerült és hasonló vgaja van de mondjuk core2 duo procija tapasztalatok?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...