4582
-
Petko #1821 nekunk Brainlessel teljesen jól megy, sose volt gond vele... bár az igaz hogy az a .net es vacak tényleg szar és az ablak folyton beakad... de funkcionálisan mindíg be tudok lépni és játékot kreálni illetve belépni -
#1820 core2duo procikat egyenlore nem kezeli jol tehat az nem megoldás, de nekem nem lassul be, és szintén nod32. viszont ma gpgnet valami botranyosan szar. -
Borg #1819 És akkor mi lesz? -
sickb #1818 MEGVAAANN
Nod32 imon szolgáltatását ki kell lőni ...
Fasza -
Borg #1817 3200+ A64, 6600GT, 1GB ram.
20nkm-es mapon 2 AI ellen még tudok játszani, max akkor van gond, ha valamelyik horde, és 500 a unit cap. Szal sok-sok egységnél a végére beakadozik.
20nkm-es mapon 250-es unit cappel akár 3 AI se gond. 10nkm-en meg főleg. -
Lemming #1816 3000+A64, 2Gbyte ram, X700pro.
A mókás az, hogy passzív AI-val is ua lassú mint aktívval. Ráadásul a bétás 20*20-as mapon 3 AI-val se volt ennyire rossz. :)
Azóta is nézem tech fórumokat, az emberek többsége tőlem jobb gépen is szív ezzel.
Meló után lehet utánanézek, lehet hogy vmi szoftveresen fogja. (NOD32 pl Company of HEroesban lassított de kegyetlenül.)
Mellesleg Single frankón fut.
Dual meg egyéb sok cores CPU meg ne legyen kizárólagos megoldás... Ma még nagyon nem standard, és szintén sok felől hallottam, hogy azzal se fenékig tejfel az SC.
Viszont Supreme AI-t ajánlom mindenkinek, el lehet vele bohóckodni rendesen. -
#1815 az tuti hogy kemeny az ai. -
Borg #1814 2 Tech AI-t le tudott már valaki nyomni?
Egy még csak megy, de 2 ellen már a meccs derekán elvérzek, amikor épít 1-2 tech3 artilleryt, és úgy bevédi őket, hogy semmire nem megyek, miközben szétágyúzza a bázisomat...
Egy alkalommal tudtam 2 tech3 artyját szétnyomni 2 AI-nak is, de abban a pillanatban megszólalt, hogy strategic launch detected... ja hát persze hogy a missile defensemet szedte szét előtte az artyval :) -
sickb #1813 Sajnos ez nem megnyugtató. Mi az hogy szakadozik mi az hogy ha egyszer elindul a game és vegét ugyanugy disconnectel a gpg net és utána megint várhatok fél óát.. áhh kezd elmenni az egésztől a kedvem -
#1812 nallam is szarakszik gpgnet neha invalid cd key (lol) meg altalaban disconnect de ha elindul 1 game akkor megy rendesen. -
#1811 Lemming:
dual , vagy quad :) core-os cpu a megoldás (nekem még nincs) ha A.l. ellen mész
-
Petko #1810 nekem azzal nincs gond, a gamek megjelennek... lehet tűzfal gond ez is -
sickb #1809 Miért ilyen szar a gpgnet? 10 ből 1 loginolásnál látok csak szervereket..:( -
sickb #1808 valaki 1v1? -
#1807 Nekem ilyen problémám nem lépet fel pedig 2-monitoron játszok.
Konfigod? -
#1806 +1 giga rammal (szal összesen 2vel) tapasztalnék jelentősebb teljesítmény javulást? most lowon játszom úgy hogy fidelity high és mikor már gyűlik a sereg kinyomom az árnyékot. amúgy kis sereggel megy alap high-on. csak nagyon nem látok különbséget aztán ezért jó nekem lowon is árnyékot meg könnyű kikapcsolni. -
Lemming #1805 Gyermekeim:
2 NAGY hibát vélek felfedezni, ezekre keresek vagy megoldást vagy szorgos bólogatást hogy télleg létezik.
1. Ha teszek újratöltő platformot kedvenc szárnyasaim környékére, akkor azok maximum benzinért szállnak le, javítani még akkor se dögrováson vannak, ezzel arra kényszerítve engem, hogy a javítást körülményesebb módon vigyem véghez.
2. 20*20-as mapon már hajlamos gyök kettőre lassulni, ennél nagyobb mapon még rosszabb. 10*10-esen semmi baj. Semmiféle butítás nem segít neki. Vagy memory leak, vagy pathfinder halasztja be szvsz, még ki kell teszteljem. -
Petko #1804 *#1800 ra ment -
Petko #1803 random, sajnos még nem csináltak magyar csatornát pedig többször is megkértem rá az adminokat
én viszont már friend listbe invitáltalak de nem igazoltad vissza -
sickb #1802 Azért mert a replay game verziója más mint a tiéd -
tehen_m #1801 Replay-t hogyan lehet megnézni?
Ezt írja ki: Unable to load game replay -
sickb #1800 GPGneten milyen szobákban szoktatok lenni? -
vidu01 #1799 Köszi! :) Szóval ti sem szoktatok ilyent csinálni... Mind1, majd bezavarom őket a sűrűjébe, aztán nem marad egy se. -
Brainless #1798 Online Stats
Total players online 996
Players in games 486
Games available to join now 15
Games in progress 206
Total players to date 57655
Ranked games completed to date 43196
Total game sessions to date 155400
-
sickb #1797 poén lett volna csak a kontrol k t mondanod :D -
#1796 Amit kijelöltél egységeket, alul megjelenik a lista, na ott kell kijelölni
vagy shift+kijelölöd hogy mit akarsz kijelölni, vagy jobb klikk amit nem akarsz (1 hete nem játszottam vele sajna, úgyhogy nem tudom pontosan)
ctrl+K-val tudsz egységet megsemmisíteni -
vidu01 #1795 Hi! Azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet disband units-ot csinálni, v. 1-2 egységet kivenni a csapatból? Néztem az optionsban, de nincs is olyan hogy control... -
sickb #1794 Igen, és szeirntem jól megcsinálták ezt a gpgnet et.
Mondanom sem kell tegnap hogy elpicsázott egy kanadai:) -
#1793 Online sokan jatszanak vele gpgneten? mik a tapasztaltok? Megveszem ma en is asszem :) -
sickb #1792 sickb -
Petko #1791 milyen account nevet csináltál gpgneten? -
sickb #1790 MEgvan a hivatalos nekem is , este illetve szombat reggel megyek én is multizni. -
Petko #1789 de -
Snipa #1788 gpgnet re nem csak ugy tudok regelni ha eredeti game van? -
Petko #1787 gpgnet -
Snipa #1786 ok es hol keressem?
van egy server kereso a jatekban?
patchelten jatszotok vagy alapjatek? -
Brainless #1785 szerintem en olyan 5-6 korul erek fel :)
nem tom pontosan keresd Petkov-ot vagy Hun_Brainless -t -
Snipa #1784 ok, mikor lesz a kovetkezo SC multi party? csatlakoznek! :) -
#1783 Ezek mind alap hiszen anno TA nagyon hasonló volt :) multiban sosem volt 2 egyforma játszma. -
Brainless #1782 Hat 60-100 Gunshipet multiban nem nagyon csinalsz :)
Meg a sima interceptro leszakitja az egrol szerencsetlen 5 sec alatt :)
LEgalabbis a tech2est tech3asokat meg a Air superority.
Mulitval kapcsolatban: Hat rohaddtul mindenre kell figyelni! mindenbol kell 1 kicsi ! Rush taktika fejlesztes micromenedzsment. Egy kicsi levego egy kicsi viz stb stb....... Szoval kiraly minden benne van amit szeretnel egy rts tol.
1vs1 ek 8 perctol egeszen 45 percig tartanak
2vs2 10 perctol 1-2 óraig
1v1 ben valamikor mar 8-10 percnel mar tech2 es unitok szaladgalnak
szoval elegge cselekmenydus a gama :)
Eszmeletlen komplikalt kezdoknek. Szerintem tanulasi kurzusa meg van a jateknak ugy 10-12 óra ( még most is vannak rendesen dolgok amiket nem tok).
Miutan mar ismeritek a jatekot onnantol is rengeteg taktikaval lehet gyozni.