4582
-
#1781 Na végigtoltam és tetszett még a story se tul rossz. Mondjuk talalkoztam 1x olyannal utolso palyan hogy 2 nuke elharitom is volt 4-5 ellen raketaval megis bevagott 1 atomot es annyi. Gondolom ezt pachel javitjak.
Viszont alapvetően szerintem gunshipek tul erősek, csinaltam 60-100 kozott altalaban es eleg volt az atom elharitast kiiktatni majd lenukkolni a gépet. + nagy robotokat is pillanatok alatt kapták szét légvédelem sem bir ennyivel 1xre kezdeni bármit is. (igaz normal volt a fokozat)
De tényleg 95+% összességében. -
Petko #1780 az utolsó -
#1779 szevasztok!
Melyik Patch kell ahoz hogy kissebb legyen a kezelöfelület?
-
#1778 Akkor nem colonban vanak a monitorjaid?
Mert akkor lehet hogy az lesz a problem.
Majd holnap megpróbálom.
THX a segítséget!!! -
#1777 uff -
sickb #1776 Hamachin valaki egy játékot?
-
Petko #1775 nekem 2 monitorom van és nincs kiszürkítve, teljesen jól megy
7600gs, 2 montor rádugva és dual desktoposan használom
(próbálni már próbáltam és jól ment, de aktívan nem használom 2 monitoron a játékot egyébként mert az már tényleg lerohasztja ezt a gépet) -
#1774 A secondary adaptere gondolsz?
Mert az ki van szürkítve,hiába van rajta a két monitor.Nem kell valamit vindows-ba is mókuskodni? -
Petko #1773 a beállításokban a secondary monitort beállítod és ennyi -
#1772 Szevasztok!Lenne egy kérdésem.
Hoggyan lehet két monitoron játszani?
THX előre is! -
Snipa #1771 szal ha lesz egy game party akkor msn: [email protected]
:)
eddig mi a tapasztalat multirol? -
Brainless #1770 Mivel meg nem DX10 es SC igy semmi mas ujat nem letsz benne...
MAjd valamleiyk pacthel erkezik a dx10 tamogatasa is (ahogy en tom) -
sickb #1769 Szevasz Hydra!
Mi ismerjük egymást nem? Békásmegyer, coolgame? Ha nem, sorry:)
A héten meglesz eredetiben nekem is.
-
Hydra #1768 Sziasztok
Összedobtunk egy kis fansitetot a http://supremecommander.dyn.hu címen. Sok szeretettel várunk minden rajongót, nem rajongót.
Célunk hogy minél hamarabb megfelelő bázist képezzünk a magyar SC és Total Annihilation táborának.
Üdv
H -
#1767 Játékigényről nállum minden maxon, de néha belassul amikor már több100 egység van, 1-2mps lag van míg megindulnak pl az egységek de mást még nem vettem észre. Igaz most alapon hasznalom a procit, lehet 3,8-on javulna picit. Mindenesetre pl 8x élsimitást nagyon nem vettem észre hogy sokkal szebb lenne, kiváncsi lennék vista alatt dx10-el mit produkálna.
Amit SG ir a cikkben az AIról tegnap megtpasztaltam véletlenül egyedül hagytam 50-60 tankot és 2 perc alatt szétbombázta ai :D -
Brainless #1766 ha feljottok GPG re akkor keressetek meg alt fent vagyok HUN_Brainless
aztan elobb utobb mar csak osszejovunk paran :)
Aztan mehet a tp csere :) -
Brainless #1765 Tegnap jatszottunk fel Petko val egy keveset :)
Bealaztuk a nepeket :)
-
Brainless #1764 szia !
A geped tok jo a jatekhoz !
Lehet csak 1 bugba akadtal bele ?
Probald ki ujra !
Nekem is volt amikor elkezdett szaggatni pedig nekem kicsit erosebb a rigem :)
Ajanljak egybekent nagyon a Dual Core ill Quad Core cpukat a gamakhoz ! -
Snipa #1763 [email protected]
szoljatok ha game! :) -
Borg #1762 De nekem több védelmem is volt.
Viszont már tudom hol basztam el. Arra nem jöttem rá eddig, hogy a missile defense-nek is meg kell adni, hogy termelje a rakétákat. Én hülye meg csak vártam, hogy automatikusan szedje le a nuke-kat :) -
JTBM #1761 Ha egyszerre küld kettő atomot, akkor csak az egyiket fogja el a védelem...
Támadáshoz még nem próbáltam. -
maniac001 #1760 3000+ AMD na... -
maniac001 #1759 Ti milyen géppel játszotok? nekem 300+ AMD, 7800GT, 2GB ram és már az első pálya végén játszhatatlanul szaggat LOW beállításon. -
#1758 Lehet automatizálni is ha jobb egérgombal kattintasz a rakétagyártó ikonra. -
#1757 Nem lehet hogy azért kaptál be egy atomot mert nem volt vagy elfogyott a "anti-nuke" rakétád? -
#1756 nekem valami olyasmi rémlik hogy annak is manuálisan kell rakettákat gyártani esetleg ez lehet a gond. vagy csak egy szimpla bug.
medium ellenféllel számíthatok atomtámadásra? -
#1755 hopp most jut eszembe, hogy ma barca-liv'pool, akkor mégsem xD -
#1754 én is jönnék ha lehet ;)
msn-em a profilomban -
Petko #1753 máris veszlek fel -
Snipa #1752 En jatszanek! :)
Ha valaki meg gamelne akkor irjon msn cimet es megbeszelunk egy idopontot! -
Brainless #1751 Sziasztok !
Valak jatszik vele Online ?
Ha igen akkor Hun_Brainless lennek es adjatok mar hozza freindb jo volna ossze hozni valami kis bandat akikkel esetleg lehetne jatszani !
Esetelg Klant alakitani !
Üdv:
Brainless -
Borg #1750 Olyannal találkozott már valaki, hogy tech3 strat missile defensek ellenére a tech AI úgy beküldi az atomot a bázisom közepére, mintha semmi nem lenne? -
Borg #1749 Hja, itt több van már azért. Bár a minőségi mapok itt sem sorakoznak :D -
#1748 Itt van több is, meg replayek is
http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm -
Borg #1747 Elkezdték nyomatni a custom mapokat is :)
supremecommanderfiles.com -
Borg #1746 Ilyen bugom nekem is volt. De aztán valahogy mégis le tudtam szedni őket a platformról. -
vidu01 #1745 előbb is kérdezhettem volna, vagy 1000 klikkeléstől megmenekültem volna :). THX -
Petko #1744 dehogynem, az a ferry parancs... valahol áll a transport ship, nyomsz egy ferryt, és klikkelsz ahova szállítson... utánna a hajó mellett megjelenik egy beacon... (a betában jobban látszott de most egy elég halvány kis téglakő azthiszem)... na arra bármilyen egységcsoport aparancsot kap, akkor libasorban mennek a transportra és átszállítja őket... és a gyárnak is kiadhatsz parancsot jobbklikkelve a beaconra, és akkor autómatikusan szállítja a legyártott egységet -
vidu01 #1743 A transport shipeknél hogy lehet beállítani hogy egy bizonyos pontról elhordja az egységeket és ne kelljen mindet külön beszállítani? Mondjuk ha erre a pontra egy land factoryból kijövő egységeket irányítok. Vagy nem is lehet igy megcsinálni? Bocs ha hülyeséget kérdeztem, de marhára utálom pakolászni a traszportshipeket. -
Petko #1742 3 t3 as aa torony és az SB-k pwned...( amire te 20-30 SB-t építesz az ellen már 10 t3 as aa-t/3 monkeylordot/500 t3 as botot/20 artilleryt/50 t3 as interceptort/ esetleg nukeot, bár azzal se érdemes bajlódni)
multiba nem egy jó egység, illetve még vannak hasonló cuccok amik eléggé képtetelenek a feladatukat végrehajtani a légvédelem miatt... pl. a torpedo bomber is elég szar
a partraszállásról meg annyit hogy itt szállj partra t2 es transport shipekkel ferrybe állítva