4582
  • GanXstaZoleeWrk
    Na végigtoltam és tetszett még a story se tul rossz. Mondjuk talalkoztam 1x olyannal utolso palyan hogy 2 nuke elharitom is volt 4-5 ellen raketaval megis bevagott 1 atomot es annyi. Gondolom ezt pachel javitjak.

Viszont alapvetően szerintem gunshipek tul erősek, csinaltam 60-100 kozott altalaban es eleg volt az atom elharitast kiiktatni majd lenukkolni a gépet. + nagy robotokat is pillanatok alatt kapták szét légvédelem sem bir ennyivel 1xre kezdeni bármit is. (igaz normal volt a fokozat)

De tényleg 95+% összességében.
  • Petko
    az utolsó
  • kopaszrobert
    szevasztok!
    Melyik Patch kell ahoz hogy kissebb legyen a kezelöfelület?
  • IvanovicsTech
    Akkor nem colonban vanak a monitorjaid?
    Mert akkor lehet hogy az lesz a problem.
    Majd holnap megpróbálom.
    THX a segítséget!!!
  • THeArrow
    uff
  • sickb
    Hamachin valaki egy játékot?
  • Petko
    nekem 2 monitorom van és nincs kiszürkítve, teljesen jól megy
    7600gs, 2 montor rádugva és dual desktoposan használom
    (próbálni már próbáltam és jól ment, de aktívan nem használom 2 monitoron a játékot egyébként mert az már tényleg lerohasztja ezt a gépet)
  • IvanovicsTech
    A secondary adaptere gondolsz?
    Mert az ki van szürkítve,hiába van rajta a két monitor.Nem kell valamit vindows-ba is mókuskodni?
  • Petko
    a beállításokban a secondary monitort beállítod és ennyi
  • IvanovicsTech
    Szevasztok!Lenne egy kérdésem.
    Hoggyan lehet két monitoron játszani?
    THX előre is!
  • Snipa
    szal ha lesz egy game party akkor msn: [email protected]

:)

eddig mi a tapasztalat multirol?
  • Brainless
    Mivel meg nem DX10 es SC igy semmi mas ujat nem letsz benne...
    MAjd valamleiyk pacthel erkezik a dx10 tamogatasa is (ahogy en tom)
  • sickb
    Szevasz Hydra!
    Mi ismerjük egymást nem? Békásmegyer, coolgame? Ha nem, sorry:)

A héten meglesz eredetiben nekem is.
  • Hydra
    Sziasztok

Összedobtunk egy kis fansitetot a http://supremecommander.dyn.hu címen. Sok szeretettel várunk minden rajongót, nem rajongót.
    Célunk hogy minél hamarabb megfelelő bázist képezzünk a magyar SC és Total Annihilation táborának.

Üdv

H
  • GanXstaZoleeWrk
    Játékigényről nállum minden maxon, de néha belassul amikor már több100 egység van, 1-2mps lag van míg megindulnak pl az egységek de mást még nem vettem észre. Igaz most alapon hasznalom a procit, lehet 3,8-on javulna picit. Mindenesetre pl 8x élsimitást nagyon nem vettem észre hogy sokkal szebb lenne, kiváncsi lennék vista alatt dx10-el mit produkálna.

Amit SG ir a cikkben az AIról tegnap megtpasztaltam véletlenül egyedül hagytam 50-60 tankot és 2 perc alatt szétbombázta ai :D
  • Brainless
    ha feljottok GPG re akkor keressetek meg alt fent vagyok HUN_Brainless
    aztan elobb utobb mar csak osszejovunk paran :)
    Aztan mehet a tp csere :)
  • Brainless
    Tegnap jatszottunk fel Petko val egy keveset :)

Bealaztuk a nepeket :)
  • Brainless
    szia !

A geped tok jo a jatekhoz !
    Lehet csak 1 bugba akadtal bele ?
    Probald ki ujra !

Nekem is volt amikor elkezdett szaggatni pedig nekem kicsit erosebb a rigem :)

Ajanljak egybekent nagyon a Dual Core ill Quad Core cpukat a gamakhoz !
  • Snipa
    [email protected]

szoljatok ha game! :)
  • Borg
    De nekem több védelmem is volt.

Viszont már tudom hol basztam el. Arra nem jöttem rá eddig, hogy a missile defense-nek is meg kell adni, hogy termelje a rakétákat. Én hülye meg csak vártam, hogy automatikusan szedje le a nuke-kat :)
  • JTBM
    Ha egyszerre küld kettő atomot, akkor csak az egyiket fogja el a védelem...

Támadáshoz még nem próbáltam.
  • maniac001
    3000+ AMD na...
  • maniac001
    Ti milyen géppel játszotok? nekem 300+ AMD, 7800GT, 2GB ram és már az első pálya végén játszhatatlanul szaggat LOW beállításon.
  • Anyósülés
    Lehet automatizálni is ha jobb egérgombal kattintasz a rakétagyártó ikonra.
  • Anyósülés
    Nem lehet hogy azért kaptál be egy atomot mert nem volt vagy elfogyott a "anti-nuke" rakétád?
  • armageddon666
    nekem valami olyasmi rémlik hogy annak is manuálisan kell rakettákat gyártani esetleg ez lehet a gond. vagy csak egy szimpla bug.
    medium ellenféllel számíthatok atomtámadásra?
  • kuci06
    hopp most jut eszembe, hogy ma barca-liv'pool, akkor mégsem xD
  • kuci06
    én is jönnék ha lehet ;)
    msn-em a profilomban
  • Petko
    máris veszlek fel
  • Snipa
    En jatszanek! :)
    Ha valaki meg gamelne akkor irjon msn cimet es megbeszelunk egy idopontot!
  • Brainless
    Sziasztok !

Valak jatszik vele Online ?

Ha igen akkor Hun_Brainless lennek es adjatok mar hozza freindb jo volna ossze hozni valami kis bandat akikkel esetleg lehetne jatszani !
    Esetelg Klant alakitani !

Üdv:
    Brainless
  • Borg
    Olyannal találkozott már valaki, hogy tech3 strat missile defensek ellenére a tech AI úgy beküldi az atomot a bázisom közepére, mintha semmi nem lenne?
  • Borg
    Hja, itt több van már azért. Bár a minőségi mapok itt sem sorakoznak :D
  • rtfmZoli
    Itt van több is, meg replayek is

http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm
  • Borg
    Elkezdték nyomatni a custom mapokat is :)

supremecommanderfiles.com
  • Borg
    Ilyen bugom nekem is volt. De aztán valahogy mégis le tudtam szedni őket a platformról.
  • vidu01
    előbb is kérdezhettem volna, vagy 1000 klikkeléstől megmenekültem volna :). THX
  • Petko
    dehogynem, az a ferry parancs... valahol áll a transport ship, nyomsz egy ferryt, és klikkelsz ahova szállítson... utánna a hajó mellett megjelenik egy beacon... (a betában jobban látszott de most egy elég halvány kis téglakő azthiszem)... na arra bármilyen egységcsoport aparancsot kap, akkor libasorban mennek a transportra és átszállítja őket... és a gyárnak is kiadhatsz parancsot jobbklikkelve a beaconra, és akkor autómatikusan szállítja a legyártott egységet
  • vidu01
    A transport shipeknél hogy lehet beállítani hogy egy bizonyos pontról elhordja az egységeket és ne kelljen mindet külön beszállítani? Mondjuk ha erre a pontra egy land factoryból kijövő egységeket irányítok. Vagy nem is lehet igy megcsinálni? Bocs ha hülyeséget kérdeztem, de marhára utálom pakolászni a traszportshipeket.
  • Petko
    3 t3 as aa torony és az SB-k pwned...( amire te 20-30 SB-t építesz az ellen már 10 t3 as aa-t/3 monkeylordot/500 t3 as botot/20 artilleryt/50 t3 as interceptort/ esetleg nukeot, bár azzal se érdemes bajlódni)
    multiba nem egy jó egység, illetve még vannak hasonló cuccok amik eléggé képtetelenek a feladatukat végrehajtani a légvédelem miatt... pl. a torpedo bomber is elég szar

a partraszállásról meg annyit hogy itt szállj partra t2 es transport shipekkel ferrybe állítva