Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Eddig még csak a demóval játszottam, az alapján tudok véleményt formálni.
A roncsokon ne lehessen már áthajtani, LOL😊
A lézernek meg ne legyen már ilyen "prüntyögõ" hangja.
Aláírás
Nem nagyon volt eddig strat aminek már a demója ennyire lekötött(najó ez nem igaz Company of Heroes mindenekfelett😊 ).
Kérünk még infókat / képeket.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A bétához tudom hasonlítani: Rengeteg dolgon csiszoltak, jobban fut (bár sokat nem játszottam még, csak belepillantottam), és a kezelés is über. Egyszerûen mindenre kiterjed, amit csak rts-ben kívánhat az ember.
Tipikusan nem a manapság kijövõ kevésfejlesztés-gyorsbevétel típusú (pl EA) játék, hanem látszik, hogy hozzáértõ, tapasztalt emberek csinálták, kõ-kocka RTS rajongóknak. <#eljen>#eljen>
Egy kurvanagy baja van: SOK idõ kéne játszani vele 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Tech AI gondolom technikailag jobban fejlõdik és arra törekszik hogy minél spécibb eszközöket hazsnáljon, a Balanced meg gondolom az összes változatnak az átlaga...
Van egységlimit is, meg 1-2 mod. A csúszkából látszik hogy mennyi map van benne kb.
Aki elõbb nézi írhatna egy kis összefoglalót róla mondjuk a demóhoz hasonlítva...
Cdgalaxisnál még a késõbb megjelenõ újdonságok között sincs..
Pedig sztem ezt a játékot meg fogom venni.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
nekem pl simán jön le ezerrel.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
úúú jaj most de most ovis vagyok...
Én nem azt mondtam, hogy aggyatok torrentet - nem vagyok hülye,
hanem ha van torrent már szóljatok - nehogy már népfelhördülés legyen ebbõl.
Tipikus példája a hülyeségnek : egy tömegbe megy a kérdés - van itt valaki
pesti - erre jön a válasz - nem - hát honnan a francból tudja az az
egy ember? - nemtudja csak nagy a pofája...
elõadom a problémát - eccerüen dolgozom mint állat, és néha idenézek,
és ha valaki aztmondja már vanneki vagy lát torrentet akkor tudom,
hogy sinen vagyunk - emiatt nem kell ám összedönteni a kordont.
ha valaki tudni szeretbé még rajtam kivül akkor pl. én szólhatok -
és Borg majd megmondja mit necsináljak a fórumából.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
az ilyen hozzászólásokkal ne röhögtess köszi.
mondjuk akkor te nemszólsz - aki meg akar az igen ? jó?
Nem csinálunk ovodát a topikból, aki meg igen, az majd visszajöhet egy hét múlva.
Valaki dobjon priviben linket hogy honnan lehet letölteni.
Köszönöm
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▄
█ ███ ███ ███▀▀███ ███ ███▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀███ ███▀▀▀▀▀▀▀▀ ███ ███▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀█
█ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▀▀▀▀███ ███ ███ ███▀▀██▄ █
█ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ █
█ ███ ███ ███ ███ ███ ███▀▀▀ ███▀▀███ ▀▀▀▀███ ███▀▀███ ███▀▀▀ ███ ███ █
█ ▀▀▀▀▀▀▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀▀▀▀ ███ ███ ███ ▀▀▀▀▀▀▀ ███ ███ █
█▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ ▄█
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
P R E P A R E T O B E U N L E A S H E D ! !
Supreme Commander (C) Gas Powered Games
───────────────────────────────────────────────────────────────────────────
Release Date : 02-11-2007 Protection : SecuROM
Release Type : DVD9 Game Genre : Strategy
Release Notes:
For a thousand years, three opposing forces have waged war for what they
believe is true. There can be no room for compromise: Their way is the
only way. Dubbed The Infinite War, this devastating conflict has taken
its toll on a once peaceful galaxy and has only served to deepen the
hatred between the factions.
After centuries of struggle, the battle for supremacy has at last
reached a turning point. Under your strategic command and leadership,
only one faction will reign supreme. Will you be victorious and elevate
your race to domination? Or will you lead them into the hell of defeat
and ultimate extinction?
Delivering one of the most advanced and innovative features of any RTS
game, Supreme Commander establishes a breathtaking new standard for
sheer scope and scale of gameplay. Massive battles unfold across maps of
unparalleled size and scope and thousands of units fight to the bitter
end.
Scale: Witness tiny assault bots get crushed underfoot by towering mega
units, or watch as smaller attack bombers try in desperation to bring
down a gigantic experimental unit.
Scope: Concentrate on individual ground battles or zoom all the way out
in a single, seamless motion that reveals the full theatre of war. Plan
and unleash multiple strategic attacks from this strategic vantage
point.
Dominate your enemies by coordinating strategic ground, naval and air
attacks. Initiate a crippling air strike with your attack bombers and
support them with a ground assault of heavy and light artillery that
demolish the opposing faction's main base. Exterminate your foes once
and for all by sinking their aircraft carriers with a surprise submarine
attack
Install Notes:
1. Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Mount with Daemon-Tools (latest version) install game using this key
SR9H-WXZb-DR6X-C4GS-X1VB
3. While game is getting installed watch our intro from the Intro folder
4. Run game with YASU incl. with this release
5. Play and enjoy game
Unleashed salutes all friends of the family, contacts and competition!
" Thus, what is of supreme importance in war is to attack the enemy's
strategy "
Supreme.Commander.EMUDVD9-Unleashed
6244mb az iso
No warez <#ejnye1>#ejnye1>
amugy emg egymás mellé rakod õket, thats it... 😛
ha megnézed a leirását az energiatermelõnek - benne van, hogy a z üzemeltetési költséget csökkenti kicsivel - nagy erõmüveket is ráköthetsz - kb. kevesebbe kerülnek az egységek energiaügyileg.
De 1ébként F12 és ott levan írva sokminden.
És akik szerint szar lett a játék azok töröljék le és menyen játszani azzal az agy butító wowal... és ne itt fikázzanak, tény hogy vannak hibák a játékba pl én ezekkel az apró egységekkel nem tudok megbarátkozni, de még így is az utóbbi idõk 1ik legjobb játéka, a Prey óta 1átalán nem játszottam semmilyen játékkal, szóval végre tudok valamivel😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Akkor a második gyár egybõl az ellenségre küldi az elkészült egységet nem tudom miért.
De ha csak a kettõbõl egy gyárnak adsz meg gyülekezõ pontot, akkor mindkét gyárbóé oda mennek az egységek.
Igen ilyen nekem is volt. 2 land factorym volt az egyik oda rakta az egysegeket ahova mondtam neki, a masik meg mindig kivitte a terkep szelere ahol az ellenseges bombazok rendszeresen leszedeggettek oket ha nem figyeltem.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...