4582
-
sickb #1661 1 hét:D hajajj:) Jól gondold meg mit írsz.:) -
Borg #1660 Én meg ha kell kiraklak egyből egy hétre.
Csak hogy tudd mihez tartsd magad. -
postmortem #1659 Még ki sem jött a gém itthon, de már a kieget várod :P Újfent csak ennyi... -
Peakman #1658 engedelmetekkel amíg marakodtok én híven várom a kieget hozzá :) amit nemsoká csak bejelentenek -
#1657 Nem mindenki szeret kompromisszumokat kötni -
postmortem #1656 He kell 5 percenként fogok válaszolni erre a postodra ;) -
sickb #1655 Jó de mindenki várja csodapeccset mint anno TA ban.
Aláírom annó nagyon örültünk neki mikor kijött már nem is tudom a verziószámot, de sokat dobott a sebességen. -
Borg #1654 Fejezzétek be.
Ha nincs elég jó géped hozzá, akkor butítsd le a grafikát, játsszál kevesebb AI ellen, meg kisebb mapon. Aztán akkor jobban fog menni. -
maniac001 #1653 Bocs ez NEM neked, hanem Thanatosnak szólt. Elnézést érte. -
maniac001 #1652 Bocs ez NEM neked, hanem Thanatosnak szólt. Elnézést érte. -
maniac001 #1651 Na figyel ide "nagymenő"
Van itt egy csomó ember, aki nem rendelkezik erőművel, viszont szeretne játszani ezzel a játékkal. Ha megfigyeled a postokat, a nagy része a gépigényről szól, és annak lehetséges megoldásairól anélkül, hogy gépet fejlesszen. Ezért aztán sokan próbálnak valami megoldást találni, vagy keresni lehetőséget arra, hogy a gépigény ne legyen ennyire hátráltató tényező, és megfelelően játszaható sebességgel élvezhessék a játékot.
Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni, remélem ha párszor elolvasod megragad valami. -
Nagydög #1650 Ugy tudom, a kozpontozast is otodik elott tanitjak valamikor. :) -
Thanatos #1649 "Ha nincs értelmes hozzászólásod, vagy segítő jellegű postod akkor inkább húzzál el innen a vérbe."
ez rád is vonatkozik ám... :P -
maniac001 #1648 Lessz ---> Lesz
Még mindig nem sikerült az 5. osztály? Ejh.... -
maniac001 #1647 Te egy 12 éves kis hülye gyerek lehetsz. Ha nincs értelmes hozzászólásod, vagy segítő jellegű postod akkor inkább húzzál el innen a vérbe. Vagy mondd meg anyucinak hogy vegyen neked nyalókát meg egy gameboyt. -
#1645 Na nekem is "megjött" a játék.
Egy multi meccs mennyi idő alatt van meg ?
Mert sztem annyi dőm nem lenne :(
-
Thanatos #1644 nem, nem is volt, nem is lessz, szia -
Petko #1643 hát nekem ugye már megvan múlt hét óta, játszottam néhányat európaiakkal 2v2 ben, nekem szépen ment, nem volt gond...
nem akadt különösebben, olyan volt mint a betaban amikor jól ment, illetve azon felül egy kicsit jobban -
maniac001 #1642 Van már valami olyan patch vagy megoldás ami csökkenti a gépigényét valamennyire? -
Borg #1641 Most szólok utoljára.
Húzz el ebből a topikból a fikázásoddal. Ha nem tetszik a játék, ne játsz vele, és ne is írj ide. -
postmortem #1640 Hehe nem is tudtam, hogy nálad egy computer game összemérhető egy autóval... A barátnő hasonlatot, meg majd Nikivel beszélem meg, a függőségeddel együtt :P -
sickb #1639 Akinek megvan már eredetiben igazán megoszthaná GPGnetes multiplayer tapasztalatait. -
sickb #1638 Ez egy játék ami sokak számára szórakoztató. Nem kell a fika. Én sem mondom más barátnőjére vagy kocsijára hogy szar. :) -
sickb #1637 Hatalmas tolongás van Hamachin tényleg kell még több szoba:D
-
#1636 Aki akar 1 meccset hamachin az jöjjön a supremehun szobába! -
#1635 Skirmish-t lehet nyomni ai ellen, bar semmi csicsa, de mukodik :) meg a multija is elvileg.
Mindig azt hittem, hogy ez a "razoomolok oda, ahol eppen a kurzorom van az egergorgovel", nagy otlet volt a supremetol, de ebben is megtalalhato. Igy viszont az osszes rts-ben bosszanto, hogy nincs jelen ebben formaban, vagy csak nem emlekszem ra :) -
postmortem #1634 Hehe újabb iagzolása, annak, hogy az SC csak egy rókabőr, imsét köszönöm :P -
#1633 Én nem sok különbséget látok skirmish üzemmódban. A kampányt mondjuk utálom.
Egyébként Radeon 9550-nel nézve a TA-nak a grafikája is szebb :)
-
#1632 A free TA spring teljesen játszható ? Én mindig azt hittem hogy valami alfa állapotú cucc. -
#1631 huh, nem ismertem ezt a free spring jatekot, de igy fel ora utan semmiben nem rosszabb mint a supreme, teljesen le vagyok nyugozve, amik tetszettek a supremebe ebben is eddig maradektalanul megtalalhato. Egyedul az egyszeru grafika ami nem szep, de legalabb megy a benti gepemen :p. Igy viszont a szerenyebb geppel rendelkezok is atelhetik a hatalmas csatakat !
-
Nagydög #1630 Biztos, hogy eroltetni akarod ezt a jatekot? -
lammaer #1629 Fejleszd fel a repülőgépgyárat, akkor tudsz ilyen gunshipet gyártani (Tech2-es egység) -
#1628 hali!!
nah sikerült ejütni a 2. térképig(pálya)....:)
Evakuálni kell csak nemtudom hogyan....
+ egységeket vinni a másik ijelőlt helyre de a 3. egységnévhez gunship van írva. Az meg mi??
köszi -
postmortem #1627 Csak ezt ne mondtad volna... Lehet, hogy az alapok közösek, de a játékmenetet össze sem lehet vetni... Ami pedig a legnyagobb vicc, hogy a TA hangjai sztem sokkal jobbak, mint ez a csipp-csipp csóka pittyegősdi... -
#1626 A Hamachi szoba mindig fullon van? Mert én már kb másfél napja próbálok belépni de mindig azt írja ki hogy network is currently full. Ha ez télleg így van nem csinál valaki egy második supremehun szobát? -
lammaer #1625 Hát, én most hétvégén mentem egy próbakört vele és vegyesek az érzéseim: az biztos hogy egyértelműen a Total Annihilation folytatása, a játékmechanizmus (épitkezés, nyersanyaggűjtés, egységek stilusa/tipusa, a tömeggyártás favorizálása) lényegében teljesen azonos, ha jól tudom mindenféle jogi viták elkerülése végett nem lett TA 2 a neve :)
De valahogy nekem ez a játék egy kicsit csalódás lett - és mondom ezt úgy, hogy régen szingliben sokat toltam a TA-t és az elmúlt pár hónapban a Springet is.
- a gépigénnyel tényleg nagyon elszálltak (x2 3800, 2gb ram, 7600GT - már a single kampány 2.-3. küldijénél simán belassul a játék)
- az egységek - kissebbekre gondolok, bazinagy droidokat nem épitettem - jellegtelenek, majdhogynem megkülönböztethetetlenek egymástól hacsak baromira be nem zoomol az ember, amit persze nem tehet meg, hiszen akkor nem lát semmit a térképből. Mind a TA-ban, mind a Springben kapcsiból lehetettt látni melyik egység milyen tipusú, itt valahogy ez sose jött össze nekem. Ez nagyon zavaró számomra. Szerencsére csináltak az UI-n pár gyorsgombot pl az épitők elérésére, de az valahogy nem az igazi.
- a kamerakezelés lényegében nem létező fogalom (ha már 3d, hadd legyen szabad kezem ezügyben)
- a stratégiai nézet nekem nagyon nem jött be, valahogy az már teljesen használhatatlannak tűnik, max nézelődésre jó, de hogy ott bármilyen parancsot is kiadjak, netán ott játtszak... na azt nem.
Ettől függetlenül nem dobom ki még a játékot az ablakon, tolom egy kicsit hadd szokjam már látok benne mindenképpen valamit. -
#1624 Ugyanolyan mint a Total Annihilation. -
Bagoly81 #1623 tegnap találkoztam a játék képeivel elöször, jo a játék élménye vagy könyen felejthető? -
#1622 Nekem a demóval történt ez. Ahogy elinditottam a kampányt újraindult a gépem, utána meg nem volt hang.
Újra kellett installálnom attól megjavult.
Azért az uninstall után a registryből kitakaritottam az összes supreme bejegyzést, persze a bétáé is benne volt. -
Thanatos #1621 ha ez a router mizériára ment akkor olvass vissza..., hülye én se vagyok...