Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
5 fajta lesz elvileg.Easy,Normal és 3 féle Hard.Van a Tech Ai ami az elejen a fejlõdésre koncentrál és majd nagyobb egységekkel támad,Horde AI ami már az elején támad alacsony fejlettségû egységekkel nagy számban és nem fejlõdik annyira inkább gyárt, és a Balanced ami a kettõ között van nagyjából.
Készítettem még pár képet a demoból:
-Érdemes összekötni az épületeket ,hogy olcsóbb legyen:
-De ha kilõnek egy-két épületet könnyen láncreakció alakulhat ki és az összes felrobban:
-további képek:
-kép1
-kép2
-kép3
Szóval kell key a multiplayerhez? vagy hogy megy a netes része a játéknak?
Aláírás
tegnap véletlenül kérdeztem valamit - és engem is ovisnak neveztek,
utalni szerettem volna rá az illetõnek, hogy milyen hülye ovisok
mint én ilyeneket irnak.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
mindegy leszarva😊
Aláírás
"Jó ez a kép!
Figyu áruld már el hogy lehet ezzel a transporter repcsivel hurcolászni az egységeket.
Mert van az a ferry cucc és nem tudom hogy kell használni."
ezt nem te kérdezted ? - mert akkor bocsi
nemciki ám kérdezni - apuci segit
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aláírás
csak egy példa a Battlestation Midway - minõség/FPS - érdemes a
SCommander mellé tenni refnek.
amikor kész lesz egy kis lila ikon az elsõ lerakott pont helyén,
arra irányitod rá az egységet, vagy a gyár termelésést,
és automatikusan ingázik a pontok közt - ha bonyolitani akarod,
a robotgyárnak is adsz meg patrolpontokatterm a landolás mellé -
és ha földet érnek auto kezdenek harcolni
ha bõvitenéd a transportot csináálsz még szálitót,
és segiteni küldöd a lila ferry pontra.
p.s. ovoda
Aláírás
A "ferry" opció pedig: lerakod az ikont valahova majd shift-click máshova, aztán ha földi egységekkel ráböksz az egyikre automatán fölveszik és átszállítják a másikra. Akár több szállítót is lehet hozzárendelni egy ilyen ponthoz
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Aláírás
<#worship>#worship><#worship>#worship>
aztán persze linkeld be megint😄
Aláírás
Aláírás
Valaki szépen leírta a kbözõ AI-kat...
Aláírás
Aláírás
De csak technikailag próbál olyan szinten lenni mint te, vagy a támadás gyakoriságában is?
Lehetne egy Commander-es banner, néhány unique egységgel mellette ESZVÉESZ...
Nincs kedve valakinek összedobni egy szép, normális Bannert?
A Balanced AI meg azt jelenti, hogy igyekszik olyan technikai szinten lenni/maradni, mint te...
Mindeképp kell hozzá key?
Aláírás
Tényleg nagyon jó gyors mozgású repcsik, de gyors támadásra használtam õket. Amúgy ez a Tech 2-es radar marha jó, az Artillery egységeim "hírtelen" meglátták az ellenséget a radar hatóköre miatt, és még az ellen commanderét is kilõtték. Az ellenség a saját commanderébe halt bele...LOL.
Igaz ez normal AI volt(vagyis easy).
Figyu áruld már el hogy lehet ezzel a transporter repcsivel hurcolászni az egységeket.
Mert van az a ferry cucc és nem tudom hogy kell használni.
Aláírás
<#smile>#smile>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Aláírás
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
szoval akinek hasonlo gepe van es kiprobalta légyszi irjon valamit😊 thx
Szerintem írj a THQ nak, hogy nem tudod kiírni sima dvdre adjanak ki belõle neked egy 4.5gbost.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360