Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó játék?
én nagy stratégiás vok
a legjobban annak idején a pálmát a red allert 2 vitte
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Szóval nekem asszem hosszú idõre ez lesz a favorit game... A demoban nem csalódtam, a fullba meg beleestem...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
crack-eltem de hibákat írt ki szoval magyarul se crack-el se mini imige se a hozzá adot progikal sem tudom elinditani
örülnék ha valaki le írná hogy lenne leg egyszerüb elinditani !
Itt jöttem rá, hogy a pajzsos egységek komolyan leszedik az energiát. Sokkal több generátort kell építeni, mint amennyit eddig szoktam.
A szigetek elfoglalásánál komoly gond, hogy nincs komoly tengeri tûzerõm. A légi egységeket gyorsan leszedik, szárazföldi nem jöhet szóba, a tengeri meg gyenge. Gondolom, késõbb majd lesznek komoly tengeri egységek is, csatahajók, mint a TA-ban.
Valami kisebb méretû rendes demo nincs belõle?
Banner környékére mehetne egy, a hivatalos oldalra irányuló link.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
😊
Aláírás
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Total Commander? <#vigyor4>#vigyor4>
Aki csinál jobbat nyugodtan szúrassa be.
Aláírás
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(mellesleg én soha nem hallotam hogy bárki is beharangozta volna ezt a nincs rush-t, ezt honnan veszed?)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A single player kampány mennyire van leszkriptelve? Utálatos amikor kézenfogva vezetnek mint egy hülyegyereket hogy ide menj-oda menj, ezt csináld-azt csináld.
Sajnos a zoomolás elég kellemetlen, de majd tekergetem az egérgörgõt, végre megtanulom használni 😊
TA-ban nem kellett ilyenekkel foglalkozni, éljen a 3D !!! 😉
Amit beharangoztak, hogy ebben a játékban nincs rush valahol igaz, ugyanis már a kezdetleges point defense/anti air védelem is olyan, hogy megállít bármilyen kezdetleges rusht 1-2 db is(fõleg fal mögött ami kurvagyorsan felébül).
***spoiler***
A Campaignról annyit, hogy 2. pályát csináltam elsõ néppel ahol evakuálni kell 12/15/20 egységet aztán leírtani a bázist....2.5 óra alatt fejeztem be azt az egy pályát.
Hááát normál fokozaton játszottam azt hittem majd párszáz egységgel ledarálom a bázisát a "sok lúd disznót gyõz" elvet követve...frontálisan nekimentem nem maradt egy heavy tankom sem 😊
Aztán alulról próbáltam támadni az már hatékonyabb volt, de igazán akkor volt hatásos amikor lentre is level2 point defenseket raktam + radart..azok belõttek a bázis közepéig kb...Így halt meg a commandere is 😊
Nagyon bejön eddig a játék, de szerintem olyan gép amin tökéletesen megy kb évvégén/2008ban lesz csak.
😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ráadásul ha nincs elég energyd, vagy massod, attól is lassabban épül, nem beszélve az engineerek számáról. De ha a commandert felfejleszted tech3 építésre, az ad a legnagyobb löketet az építési sebességeknek.
a csúcs egységek elõállítása persze hogy egy életig tart ha alacsony tech szinten próbálod felépíteni, pont azért hogy ne építhesd fel... viszont ha egy durva egységet akarsz építeni, akkor t3 as engineerbõl egy csomó, commander építési képesség upgradelve, csomó t3 as erõmû, meg t3 as bánya, fabricator... és máris belátható idõn belül felépül, ha meg nagyon megtolod a gazdaságod, építési képességet akár 1 perc is lehet egy monkeylord.. a lehetõségek határtalanok... és a folyamat lényege pont az hogy t3 as engineered meg t3 as erõmûveid legyenek amik szintén kurvalassan épülnek t1 el, azt jól felhúzott t2 es gazdasággal tudod csak felépíteni stb.
Pozitívum: Jól be lett illesztve <#circling>#circling>
KEK
ha te azt tudnád...^^
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
kamerát meg nem lehet beállítani,de sztem semmi baj nincs vele...
harmadszor kérdezem, hogy hogyan oldhatom meg, hogy a space lenyomása és felengedése után a kamera ne ugorjon vissza default pocícióba ha beállítottam pl. a dõlésszöget? Köszönöm elõre is a válaszokat. Amúgy nem rossz a game, de ez a kamera látószög nekem túl felülnézeti. Jó lenne ha a szabad space gomb állítást rögzíteni tudnám.