Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Szuper<#eljen>
Brolly28
aki játszott már vele azoktól szeretném megkérdezni
jó játék?
én nagy stratégiás vok
a legjobban annak idején a pálmát a red allert 2 vitte

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

LegionarR
Én csak most kezdtem a fullal játszani. Az volt az elsõ dolgom, hogy kezdtem egy skirmish-t a demó pályájánál 4x akkora mapon... Iszonyat hangulatos... A UEF-ekkel játszok az AEON-ok ellen, és már rámküldött a gép egy flying fortresst (az a túlméretezett repülõ csészealj), és pont a bázisom felett lõttem ki, amire szépen rá is zuhant... Beleállt a földbe, úgygondoltam megtartom emlékmûnek a roncsát 😄

Szóval nekem asszem hosszú idõre ez lesz a favorit game... A demoban nem csalódtam, a fullba meg beleestem...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

bon
Mit ír ki?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kövesdi A
hi tudnátok nekkem segiteni a elinditásban ?
crack-eltem de hibákat írt ki szoval magyarul se crack-el se mini imige se a hozzá adot progikal sem tudom elinditani
örülnék ha valaki le írná hogy lenne leg egyszerüb elinditani !

Egyre jobban tetszik a game. A 3-as pályán vagyok és itt már Gunship-ek is vannak az ellennek. Ha 10-et ráküld a bázisra, akkor 3db Level 2 AA-t simán kiszednek. Viszont már 3-4 Interceptor gyorsan elintézi õket.

Itt jöttem rá, hogy a pajzsos egységek komolyan leszedik az energiát. Sokkal több generátort kell építeni, mint amennyit eddig szoktam.

A szigetek elfoglalásánál komoly gond, hogy nincs komoly tengeri tûzerõm. A légi egységeket gyorsan leszedik, szárazföldi nem jöhet szóba, a tengeri meg gyenge. Gondolom, késõbb majd lesznek komoly tengeri egységek is, csatahajók, mint a TA-ban.
Cobra.
Közben megtaláltam a demo-t, az se kicsi az 1Gb-jával.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
Gondoltam megnézem a játékot, de ez 6Gb <#csodalk>
Valami kisebb méretû rendes demo nincs belõle?
Banner környékére mehetne egy, a hivatalos oldalra irányuló link.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

THX
😊

Aláírás

LegionarR
Nem egyedül reménykedsz a kiegészítõben 😊

TA2 lett volna... a GPG erre ment rá és sikerült is csinálnia egy remek folytatást, igaz nem sokkal jobbat mint a régit TA, de méltó folytatás. A gépigény az egy dolog. Jó lenne ha majd ennek is lenne kiegészítõje...
LegionarR
Ami azt illeti azt sem tudom miben hasonlít az Annihillationra, mert arról én sajna lemaradtam...

LegionarR
Tudom, tudom, a nagy elõd jogai az Atarinál maradtak, az meg a Phantagrammal próbált csinálni egy folytatást, de végül lemondtak róla... De a Supreme Commander nem csak a nevében különbözik a Total Annihillationtól, ha jól sejtem. Teljesen új a történet, nem jól tudom? Tehát abszolúte nem valódi folytatás.

Jobb, mint a gém ^^<#eplus2>

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

Azt folytatták... Csak amikor a Cavedog tharban volt akkor gyorsan eladtak mindent, amit csak pénzzé lehetett tenni. Az egyik portéka a TA márkanév vagy univerzum ( vagy tököm tudja milyen fogalommal lehet leírni ) volt. Azt nem tudom, hogy kacsa volt-e, de állítólag +próbálták visszaszerzni...

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

LegionarR
Sztem is jó a banner...

Sheltem
Teljesen jó ez a banner mostmár ne b*sztasd grebber..Helyette mondjuk csinálhatnál f.a.q t linkeket stb...ha már házigazdája vagy a topicnak(legalábbis papíron).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

LegionarR
Szerintem jó kis cím hogy Supreme Commander, de mi lett volna a neve a játéknak, ha tényleg a Total Annihillationt folytatják?
Total Commander? <#vigyor4>

CSináltam egy bannert a régi alapján kicsit lerövidítve.
Aki csinál jobbat nyugodtan szúrassa be.

Aláírás

Sheltem
Tényleg nem játszottam a multi betaval, de azt az álláspontomat tartom, hogy elég komoly védelmet lehet csinálni már a játék legelején.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hát te se játszottál multi betaval, ha ezt a nincs rush-t beveszed..., ai meg kurva szar lett beta ai-hoz képest szvsz...
(mellesleg én soha nem hallotam hogy bárki is beharangozta volna ezt a nincs rush-t, ezt honnan veszed?)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sheltem
Rohadtul érzékenyre lehet venni az egérgörgõt a menüben...Szerintem jó ötlet volt ez a ki be zoomolós dolog.

Methylisocloro
Nagyon jó a game a demó alapján. Nekem az volt a legfontosabb hogy minél inkább TA legyen a játékmenet, és ezt nagyjából megcsinálták.

A single player kampány mennyire van leszkriptelve? Utálatos amikor kézenfogva vezetnek mint egy hülyegyereket hogy ide menj-oda menj, ezt csináld-azt csináld.

Sajnos a zoomolás elég kellemetlen, de majd tekergetem az egérgörgõt, végre megtanulom használni 😊
TA-ban nem kellett ilyenekkel foglalkozni, éljen a 3D !!! 😉

Sheltem
Tegnap jobban volt idõm játszani leírom az észrevételeimet..

Amit beharangoztak, hogy ebben a játékban nincs rush valahol igaz, ugyanis már a kezdetleges point defense/anti air védelem is olyan, hogy megállít bármilyen kezdetleges rusht 1-2 db is(fõleg fal mögött ami kurvagyorsan felébül).
***spoiler***
A Campaignról annyit, hogy 2. pályát csináltam elsõ néppel ahol evakuálni kell 12/15/20 egységet aztán leírtani a bázist....2.5 óra alatt fejeztem be azt az egy pályát.

Hááát normál fokozaton játszottam azt hittem majd párszáz egységgel ledarálom a bázisát a "sok lúd disznót gyõz" elvet követve...frontálisan nekimentem nem maradt egy heavy tankom sem 😊

Aztán alulról próbáltam támadni az már hatékonyabb volt, de igazán akkor volt hatásos amikor lentre is level2 point defenseket raktam + radart..azok belõttek a bázis közepéig kb...Így halt meg a commandere is 😊

Nagyon bejön eddig a játék, de szerintem olyan gép amin tökéletesen megy kb évvégén/2008ban lesz csak.

ColdFire
proci nélkül nem megy 😞
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Scholes18
?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
ati radeon 9800xt vel viszi

Glory Glory Man United!!

Nem most kezdtem. De ez egyre jobban tetszik ahogy kezdem megérteni a dolgokat.
Most kezdtél RTS-ezni? Mert akkor jól belecsaptál a közepébe;D

Huh ez jól és bonyolultan hangzik. nem túl jó az angol tudásom sem. Van ez az economy ami zöld ikon, meg az energy. Utóbbi tiszta. De ha több dolgot csinálok egyszerre az economy vagy mass vagy mi a fene %-ban leesik és még jobban lelassul az egész. Elmondanád ezek hogy vannak? Elõre is köszönöm.
Ráadásul a pókszerû dolog nem épület, hanem a 3. faj tech3 experimental cucca, ami annak a fajnak a legbrutálisabb egysége. Magában legyalulod vele a mapot (jó taktikával), tehát nem csoda ha sokáig épül. Amúgy monkeylord a neve 😊
Ráadásul ha nincs elég energyd, vagy massod, attól is lassabban épül, nem beszélve az engineerek számáról. De ha a commandert felfejleszted tech3 építésre, az ad a legnagyobb löketet az építési sebességeknek.
Az Aeon kampány 5.-ik pályáján vagyok, és eddig nagyon tetszik a játék, , csak egy-egy támadásnál (400-500 egységnél) marhára beszaggat:S

itt nincs ilyen hogy lassú az építés... ez az egész játékmechanika lényege a ta ban hogy a többi rts ben ahol kutatás van, meg kutatási szintek, itt maga az építés a kutatás-elõrehaladás... ez teljesen akarattal van így is teljesen logikus és jó is...
a csúcs egységek elõállítása persze hogy egy életig tart ha alacsony tech szinten próbálod felépíteni, pont azért hogy ne építhesd fel... viszont ha egy durva egységet akarsz építeni, akkor t3 as engineerbõl egy csomó, commander építési képesség upgradelve, csomó t3 as erõmû, meg t3 as bánya, fabricator... és máris belátható idõn belül felépül, ha meg nagyon megtolod a gazdaságod, építési képességet akár 1 perc is lehet egy monkeylord.. a lehetõségek határtalanok... és a folyamat lényege pont az hogy t3 as engineered meg t3 as erõmûveid legyenek amik szintén kurvalassan épülnek t1 el, azt jól felhúzott t2 es gazdasággal tudod csak felépíteni stb.
LegionarR
Jah, az legalább színes, változatos volt (valamennyire)... Ez meg csak a felirat...

Pozitívum: Jól be lett illesztve <#circling>

Zsolo007
Szerintem is jobb volt! Támogatom a kezdeményezést, hogy kerüljön vissza 😊

LegionarR
Jut eszembe az elõzõ banner jobb volt... (magánvélemény)

Köszönöm szépen a válaszokat.
LegionarR
Az életerõ csíkot az ALT + L-al tudod eltûntetni (vagy CTRL + L, nem tom, de benne van az F12-es listában)... Az építkezést úgy tudod gyorsítani, ha több engineert (építõt) küldessz építkezni egy helyre. És mellesleg minél fejlettebb az engineer, annál gyorsabban épít...

Sheltem
Nem 1 engineerrel kell építeni, hanem 5-10el...Úristen...

Még egy kis kötözködés. Brutálisan lassan épülnek és fejlõdnek az épületek. Egy olyan pókszerû épületet kezdtem el építeni, game sebességet 10-re vettem és 20 perc alatt a fele épült meg. Normál sebességnél 1 óra kb. 1 ÉPÜLET FELHÚZÁSA...

KEK
ja, meg mindenki megveszi a méregdrága csúcsszuper kamufejlesztéseket mint a dualcore stb. aztán még szarabbul fut neki mint az én 4 éves gépemen
Ezt tudtam de a space dologra gondoltam. lyen infó nincs a beállításoknál. Hááátha még tudsz valamit. Azt lehet hogy ne legyen állandóan az egységeknél az életerõ csík? ez sincs a beállításoknaál, csak hogy jelzõikonok legyenek-e. qrvára zavaró hogy mindig látom az életerõ csíkot.
Lehet hogy valami 1000unit+nofog mentést töltöttek be a teszteléshez 😊
nekem régi 3,2 es p4, 7600gs, 1 giga ram on teljesen jól fut highon... egyedül ami beakaszotta annakidején az volt amikor a dual monitoros módban próbáltam
Casseus
Az insert-delete gombbal lehet jobbra forgatni a kamerát ugy hogy az abban a pozícióban is maradjon! A le-fel állást is lehet valamelyik gombbal állítani! Nézd meg a Controls-nál!

ha te azt tudnád...^^

Demo tapasztalatbol tudom mondani hogy VGA fuggo is a jatek rendesen minimum, meg medium kozott legalabb 15 FPS a kulonbseg. (Medium szamomra jatszhatatlan szinten lassu, minimumon meg tul ronda)
Sokkal gyengébb gépen is rendesen fut

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

hát ezt jól lemérték csak nem ezen a világon 😛
kamerát meg nem lehet beállítani,de sztem semmi baj nincs vele...
Nem igazán értek egyet ezzel a teszttel, legalábbis az eddigi tapasztalataim nem ilyen borús képet mutatnak a teljesítményérõl.
Drága barátaim.
harmadszor kérdezem, hogy hogyan oldhatom meg, hogy a space lenyomása és felengedése után a kamera ne ugorjon vissza default pocícióba ha beállítottam pl. a dõlésszöget? Köszönöm elõre is a válaszokat. Amúgy nem rossz a game, de ez a kamera látószög nekem túl felülnézeti. Jó lenne ha a szabad space gomb állítást rögzíteni tudnám.