4582
-
vidu01 #1861 SR9H-WXZb-DR6X-C4GS-X1VB -
#1860 Hát én meg pont máshogy látom, lehet így is úgy is. A gép sok-sok gyenge egységgel rohamoz, de néha jön 1-2 táppal is. Persze én csak a demoval tolom, de az is fantasztikus. Ritkán van több egységem, mint 10-12, de azok mindig táposak, és iszonyatosan aratnak, kb. 1:10 arányban zúzom le az ellenséges egységeket. Pesze az játék sebessége ritkán van -3 felett, mert csak így megy. -
#1859 ja megy az online bar tegnap csak a jatekba lepes kilepesre volt idő, előtte már az sem ment. Valamint a chat-re belépés is gyorsult. -
sickb #1858 Sikerült Nod nélkül?
-
#1857 tudunk, bemesz egy szamtech boltba ahol forgalmazzák és megveszed :) -
sickb #1856 :)) -
Thanatos #1855 nm -
#1854 köszi... -
Thanatos #1853 nem -
#1852 Üdv! tudnátok segíteni serial ügyben? -
lammaer #1851 Valószinüleg azért, mert ez egy olyan RTS ahol nem igazán van lehetőség mikromenedzsmentre (értsd: pár egység irányitásával töltöd az időt) hanem inkább ténylegesen egy felsővezető vagy, aki nagy vonalakban tervez és ráhagyja a pepecselést a gépre.
Pl: gyártani a tankokat/repülőket tonnaszám, aztán ha megvan a kellő mennyiség, beküldeni őket a darálóba tömegesen.
Ez a játék szerintem a nagy számokról és a nagyvonalú (kitalálod hogy te most légitámadásra/hajókra/szuperfegyverekre gyúrsz...) stratégiáról szól, nem a kézügyességről és a pepecselésről. -
#1850 UEF kampány 2. pálya: fél óra alatt kell a jobb felső sarokban levő RESEARCH FACILITY-hez oda vinni a commandert és megjavitani. Csak transzport légi egységgel tudod odavinni.
Én csak ezt a félórás limitet ismerem, mert csak idáig jutottam még :) -
AC2 #1849 Ez a gém nekem egy kicsit unalmasnak tűnik, de nem tom h mér... -
Peakman #1848 már 1x elmondtam de még1x elmondom
ha le tudnád írni esetleg, hogy melyik oldallal játtszol és kb hanyadik pályáján akkor tudnék segíteni (ugyanis most írom a végigjáttszást ...) -
ATX1 #1847 Senki nemjátszik,vagy játszot Singlerplayere,hogy segiteni tudjon.
Mindenki csak a multit tapossa? -
#1846 köszi:) -
#1845 20*20-as mapon -
Borg #1844 És fél órán át off volt a 2 AI, vagy mikor volt neked mindezt alkalmad felépíteni ellenük? Vagy 80km-es mapon játszottál? -
#1843 +1 t3 artyt én -
#1842 2 a.l. szövetségben egyenként 7-7 expet építettek
Aeon: 4 GC, 1 Tempest, 2 czar. 1 t3 arty, 1-2? battleship ,
mindezt AA kíséret nélkül
Cybran: 4 ML,3 exp gunship, 1 t3 arty, 1-2? battleship ,
mindezt AA kíséret nélkül
Én, mint UEF: 1 Fatboy, 1 Atlantis, 1 Mavor, 5-6 Battleship
t2, t3 gunshipek -
Borg #1841 És amíg mindezt megcsináltad, mégis mi a rákot csinált az AI? Mert nálam sokkal gyorsabban felfejlődik, és megépíti ezeket, mint én. -
sickb #1840 mi a gpgnet netved?
-
#1839 nem akarom elkiabalni de nod nelkul most jó. -
#1838 nallam nem jott be ugyanugy nem jo semmi se nem, imon-al és nélküle is szara gpgnet. Meg teszek 1 probat kilovom nodot a csába, hátha.
Tegnap balanced ai ellen jatszottam nem valami nagy szam pl légierőt nem is épitett, inkább tolta a mobil factoryat vagy 10et epitett de 30 gunship ellen szart se ertek 1enkent, az meg hogy atom védelmet nem épitett... :) -
sickb #1837 Helló! Megy mindkettővel. -
#1836 neten direct ip-vel megy, vagy csak hamachi? -
#1835 Igen... Gondolkozom hogy veszek még 1 giga ramot. Azzal elérhető sebességnövekedés itt? és más játékokban? -
sickb #1834 Nem tudom srácok de mióta kilőttem az imont azóta teljesen jól megy minden. -
#1833 Ez a játék kb hány GB memóriával fut jól? Mert most van 1 GB és úgy is szarul fut... 2 GB meg szinte be se fér a gépbe.... -
#1832 2. tech a.l. volt -
#1831 Most végeztem a cybran kampánnyal hardon :)
még jó hogy csak ilyen hosszú, mert nehéz lenne egyhuzamban 48 órát lenyomni :))
egyébként én meg tech a.l.-t le tudtam nyomni, csak én 3 expet
építettem 1 atlantis, 1 mavor, 1 fatboy,4-5 battleship 1 t3 arty, míg az a.l.egyenként 7 expet épített(1-1 t3 artyt) az artyk ellen rendesen megizzadtak a shieldek :) 20*20 as mapon asszem 5-7 playeres max, középen kb. csillag alakú sziget, annak a közepén neutralok -
ATX1 #1830 Hogy hogyan gyözem le öket,mert sehogysem sikerül legyözni,ahogy a
bázist felépiteném,le is rombolják,de az a bökkenö,hogy a zöldek a
domb tetején vanak.
-
Borg #1829 "a zöldeket kel legyözni félorán belül"
Akkor most mi a kérdés? -
ATX1 #1828 Bocsi
Tutorian Missio küldetésben a zöldeket kel legyözni félorán belül,de
nemtudom,hogy mi a teendö,mivel angolul nemtudok.
Elöre is köszi.ű -
Peakman #1827 atx1 ha megmondod hogy melyik oldallal játtszol és hogy hányadik pályán kb jobban be tunánk lőni hogy hol is akadhattál el :) -
#1826 megnezem, de en azthittem az a lassulas elleni megoldas. (nallam nem lassul be) -
ATX1 #1825 Hali
Játszot már valaki Singlerplayerel a zöldek ellen?
Mivel hogy nemtudok angolul beszélni,igy nemtudom,hogy mit kel végrehajtani,félora áll rendelkezésre.Nemtudom,hogy mit kel tenem ami
a videóban elhangzik.
Ha tud valaki ebben segiteni,elöre megköszöném.
-
Petko #1824 *nála -
Petko #1823 és akkor mi van azzal amit sickb írt? nálad a nod32 kavart be -
#1822 akkor nallam mi a pék baja lehet?
Ma pl ha be akartam joinolni mindig azt irta hogy game canceled.
Tüzfal nem lehet mert siman bejoinol de pl jatek vagy cancel utan sosem tud visszacsatlakozni valamint chatröl is leesek par percenkent mindig.