4582
  • Petko
    gyűlünk gpgneten, úgyhogy beírom ide az eddigi magyarok nickjeit hogy megtaláljuk egymást

petkow
    HUN_Brainless
    sickb_hun
    norb75
    AntiTalent

vegyetek fel minket friend listába
  • armageddon666
    Nekem a patch nem emgy fel :( nem talál patchelendőt vagy nemtudom miért... pedig nicns crackelve... no mind1 pedig a kisebb ui jólett volna :D
  • kuci06
    alt+ fel vagy le
  • SötétBarom
    A kisebb UI-t hogy kell előhozni? Felpeccseltem meg minden, de vak vagyok hozzá..
  • Braveheart
    fél évig nem leszek itthon, ergo nem lesz min játszani...
    amúgy tetszik a game
  • Molnibalage
    Nem csak én, hanem az AI sem tud mit kezdeni a légierővel, építek 2-3 légvédelmi épületet, azt kalap kabát, még a 8-10 gépből álló bombázóköteléknek is úgy, hogy még a vadászgépek sem kell hogy vadásszanak rájuk...
  • kuci06
    ha felteszed a patchet, akkor a nagy UI kilőve ;)
  • Borg
    Minek, ha már most sem fordítottál rá időt?
  • Braveheart
    Kipróbáltam... nem lepődtem meg, hatalmas gépigény, nagy UI, de remek ötletek. Sztem fél év múlva megnézem megint :)
  • Peakman
    valami azt sejteti hogy nem azért kapott a game magas százalékot mert berakod a rallypontot az ellen bázisának közepére és egyszerre gyártasz oda 20 gyárból :)
  • Borg
    Hát itt nem csak gyártani meg kűdeni kell mint a c&c-ben???

:DD
  • Peakman
    hát rosszul alkalmazod ezek szerint :)
  • Molnibalage
    Hát én csak a demoval tolom, de ott szart sem ér a légierő..
  • Borg
    Hát az Aeon ufó szerintem egy kalap kaki. 2db (!) tech3 SAM site, vagy 6-8 air superiority fighter site még azelőtt leszedi, hogy a közelbe érne...

A colossusuk sokkal durvább. A Cybran monkeylordból 4-et megeszik reggelire, ha nem vagy elég ügyes. Ha meg ügyes vagy, kihasználod a lassú mozgását, és a satnya légvédelmét :) A Cybran strategic bomberből pl 3-4db elég gyorsan szétszedi.

A roncsokat meg szedesd össze az engineerekkel. Még massod is lesz belőlük.
  • SötétBarom
    Kampányt nem nyomom, szvsz baromi unalmas, és abszolút nem tudom beleélni magam =)

Viszont az AI nagyon-nagyon teccik, imádom, hogy nem csal, ahogy azt is hogy értelmes, és nagyon jól alkalmazkodik a szituációhoz.. Pl ha folyamatosan támadom tankokkal, a második hullámnál észreveszi, hogy nincs AA, és hozza a bombázóit.. Nagyon teccett pl az is, hogy mielőtt kilőtte volna az atomot, kiszúrta magának a missile defense-t, és nem nyugodott amíg szarrá nem bombázta.. Ahogy ez megtörtént, jött is a launch..

Ami viszont nem teccik, az az Aeon ufó.. Nem elég, hogy alig lehet lelőni, de ha bekúszik a bázis fölé, akkor lelövése esetén ráesik mindenre.. Volt olyan, hogy nem tudtam építkezni az uforoncsok miatt =D
  • Peakman
    nekem uef kampány utolsó mapja tetszett nagyon :)
    mediumon a végén megvolt a tuti katarzis :)
  • SötétBarom
    Olvasgattam kicsit a fórumot, elképzelhető, hogy multiban jóval kevésbé lassul be az idő előrehaladtával, mint singleben? Megfigyelésem szerint az AI nagyon szeret egyszerre 150 egységgel kavarni össze vissza a mapon..

Amúgy a játékban eddig a kedvenc momentumom az volt, amikor sikerült egy keményen körbeshieldelt, bevédett launchert feltölteni 5 stratégiai töltettel (eközben az AI ellepte az egész mapot), majd kiüríteni szegény fejére =)
  • Peakman
    vigyél oda 20 tankot 14 AA egységet és 12 gunshipet
    +1 tipp : egyből vigyél 4 transportot is hogy egyszerre el tudd vinni őket Station Lima Foxtrot-ra

jah mégvalami, megtudjátok nézni a küldetés részletes leírását ha rákattintotok az ikonjára
    asszem bal klikk.re megmutatja a célt jobbra meg kihozza a részletes leírást
  • jocika
    A második pályán, amikor az a feladat, hogy ki kell menekíteni a másik bázisról a civileket, akkor mikor teljesül a feltétel? Mikor jelennek meg a civilek?
  • Brainless
    inkabb gyertek fel jatszani GPG re
  • Brainless
    Én maxon jatszom es nem szaggat :)

A laptopomon is siman ment low-n...

Nyomkodni kell aztan egyszer csak jo lesz
  • Petko
    értem én, de ott meg nem a 10 egység miatt szagat hanem amúgy is, ha egy darab egységed nem lenne, és csak a tájat néznéd akkor is akadna
    (az egységek miatti korrelációs akadás az 800-1000 egységnél indul érezhetően, ugyanis akkor elkezdi felzabálni a procit az egységek mozgatása miatt, - nem a grafikai terhelés miatt! ez a szint alatt jóval, tök mind1 mennyi egységed van, semmi differeniát nem okoz)
  • Molnibalage
    Na de MILYEN beállítások mellett? Ha felrakom fullra akkor már 10-nél is gáz, de minimumon meg aztán határ a ....
  • Petko
    ő arra céloz, hogy itt amikor belassulásról beszélünk, az kb 800-1000 egység tájékán kezdődik nem 50-60
  • Molnibalage
    Most ezzel arra akarsz célozni, hogy az szerinted 0 mennyiség? 12 egységgel simán begyalultam a gépet a demoban hard fokozaton a skirmishben...
  • Peakman
    Molnibalage: bocs de sztem senkinek nem akad ez a game 50-60 egységnél mert az kb annyit tesz h szinte semmit :) szal lehet h elírtad, de ha nem akkor ne írj marhaságokat
  • JTBM
    Nekem A64 3000+ 1GB RAM + Ati R X1950Pro 512MB konfigon 10, 20-as map-en remekül megy, 40-es map-en döcög, 80-as map-en pedig a végére játszhatatlanra lassul.

Általában 2 AI ellen szoktam küzdeni, egy tech és egy balanced. Most próbálom a 3 AI-t, de a 80-as map-en behalt, pedig már csak 2 AI maradt.
  • GanXstaZoleeWrk
    Na én kb a végére jutottam a szarakodásnak a gpgnettel, alapvetően mindent probaltam már amit a forumokon irnak, fennt van a dual core peccs is, de számottevő javulás virusirtóval/nélküle nincs.

Van hogy be se birok lepni chatre, van hogy login utan 2-3 perc mulva cd key error, játék után alegritkább esetben jön vissza gpgnet, ha belépés közben már elinditják vagy kilepnek a játékból az totális káosz, 5-10 perc mire reloggolni tudok. Semmi mással ilyen gondom nem volt, szóval gpgnetesekröl van egy véleményem.
  • Molnibalage
    Hát ez baromi érdekes, mert én a demoban igaz, hogy majd minimumra húztam mindent, de 50-60 egység melett meg sem reccent, pedig a még más progi is futott a háttérben.

AMD 3400, 1GB RAM (433Mhz) és 6600GT 256MB mellett. Én még is gyönyörűnek találom.
  • GanXstaZoleeWrk
    Na kozben megoldottam :) mégse kell.
  • GanXstaZoleeWrk
    khm na ja de utanna akkor is van vmi check ahol vmi nem stimmel :)
  • Brainless
    sry vistat hasznalok :)
    de hat attudod allitani a nyelvet az MS oldalan hogy melyiket szeretned letolteni
  • GanXstaZoleeWrk
    elképzelhető de utánna olvastam a gpgs forumon és nem csak virusirto kavar be.

ms pachet nem tudna vki lehuzni nekem akinek magyar xpje van? csunya kérés tudom :)))
  • Brainless
    ha jol tudom nem eleg neki a windows patch valamit meg registryben is at kell irni....
    Olvassatok el a jetek hivatalos oldaln levo forumokat teli van sok okossaggal !

Üdv:
    Hun_Brainless
  • sickb
    Vista alatt is ugyanúgy Nod kavar be..
  • LegionarR
    Én is felraktam ezt a patch-et, de az égvilágon semmit nem javít a teljesítményen (szerintem)... Mondjuk nem is ront :) Nekem is 2 magos van... Leginkább a játék saját patch-e ér valamit.
  • LegionarR
    Lehet hogy nem a legerősebb proci, de szerintem jobban kellene mennie ezen a konfigon... Nem kell ide 2 magos, talán csak optomalizálnod kell a géped, töredezettségmentesíteni, takarítani... Hidd el, ha ezeket régóta nem tetted, sokkal többet segít mint egy gépfejlesztés! Persze nyílván segítene egy 2 magos proci is, de nyilván nem mindenki van tele pénzel...
    És rakd fel a játék patxh-ét, sokat segít...
  • Alwares
    Hát ebbe valószínüleg inkább csak egy erősebb processzor kellene. Lehetőleg 2 magos!
  • Mortanius
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom, megvan eredetiben a Supreme Commander, és még minimumon is keményen szaggat (sokszor 1-2 FPS) nagyobb csatáknál.
    gépem:
    AMD Athlon 64 3000+
    GeForce 7600 GT
    2x1GB Kingston + 1x512 TwinMos RAM

Elméletileg megvan a recommended PC, szal nemtom, hogy mi lehet a baj.
    A válaszokat előre is köszi.
  • GanXstaZoleeWrk
    nos nem a virusirto a baj. dual magos procik miatt xpt kene frissiteni.

WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN.exe ez ha megvan vkinek elkuldhetne nekem, koszi.