4582
-
IgH #2101 Na,kb most,h befejeztem pár gémet jutottam el oda,h bepróbálkozzam a játékkal. Ezt régóta meg akartam kérdezni:Egy Amd64 X2 Dual 3800+,2gb ram,2ghz,geforce 6600pro-s gépen hogyan tudnám futtatni? Úgyértve h mert hallottam h magasabb egységszámnál lépnék be a kellemetlenségek,szal kb nálam h nézne ki a dolog? Előre is kösz a választ. -
Peakman #2100 egyébként megvan valakinek a zene így külön?nem a game rip hanem a teljes 23 számból álló cd
az kéne nékem naon -
Peakman #2099 jobb katt a file-on
társítás
tallózás
kikeresed a supcomot
és berakod a pipát h ehhez a kiterjesztéshez mindig azt indítsa
innetől megy minden magától :) -
sickb #2098 Újraraktam Xp t, az SC másik partición van, viszont nem probléma, nem kellett újratelepítenem, és a frissítéseket is szépen felpatcheli.
Viszont ha demót akarok nézni akkor a dupla kattra elinditásnál már nem csinál semmit. Tudna nekem valaki küldeni registry vagy batch parancssort arról, hogy mit csináljon az xp a *..SupremeCommanderReplay kiterjesztésű fileokkal.
-
#2097 rtfmZoli #1951
Supreme Commander zene kinyerése
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=1450&postdays=0&postorder=asc&start=50 -
Peakman #2096 zenéjét nemtudja vki honnan lehet beszerválni directsong-on kívül? -
#2095 http://forum.gaspowered.com/
itt van a hivatalos forum, csomó mod van már, ami kipróbálható(REL van előtte) -
#2094 Hi!
Vannak aktív hamachi szobák, ahol toljátok a gamet?
Meg tudnátok adni? 3-4-en lennénk mi is.
Thx -
Madu #2093 Lenne egy kis problémám, ezzela Yasu val letiltottam a meghajtóimat és most kéne a meghajtó de nem tudom viszacsinálni. Hogy kell? -
Borg #2092 Én ilyen missionöket sose nyomok végig.. nem köt le.
A mamutok is szarok, meg az összes többi egység is. Valahogy gagyi benyomást kelt ahogy lőnek, meg ahogy szétmennek a dolgok. Még a zero hourt is jobban élveztem. -
#2091 Én végignyomtam :) Szeretem az átvezetőket, meg ha van sztori.. Meg elég kielégítő feelingje van a mamutoknak :DDD
Amugy meg az SC-hez képest atomszar ez tény :DDD -
Borg #2090 Kipróbáltam a cnc3-at :D Mekkora gagyiság már az SC-hez képest :D Pedig régen szerettem, de most... uninstall, f8... -
toto007 #2089 bocs, de mostanában skirmisben játszottam -
Petko #2088 amúgy gpgneten próbáltalak felvenni friend listbe de nem nagyon fogadtad még el -
Petko #2087 nincs fps nézet... ez az observer megfigyelő aki tekergetheti a kamerát, és pont úgy állította hogy így nézzen ki -
#2086 Multiban még nem játszottam, de vagy a legyőzött játékos nézheti tovább a történéseket, vagy bárki bemehet a játékba nézelődőként. -
#2085 numerikus / jelre irja ki az fpst asszem.
Toltam egy menetet 2 tech 1 supreme ai ellen, hát vegyesek az érzéseim igaz a tech aikkal kezdtem, de supreme se volt nagy szám. 1x lepett meg amikor kiágyúzta a tech3mas ágyúmat 2 shieldet+nuke védelmet is lebontva majd bekuldött egy nuke-ot. De mivel addigra már 2 másik bázis is volt sokat nem ért vele fölleg mert ez csak a kezdő területem felét vitte le. A lerombolt ágyúmat megy ugye 50%ról pikkpakk visszarántottam. Utánna kapott jópár nuke-ot t3as gunshipekkel kiszedegettem a védelmeit. (barmomi érdekes hogy mennyit épit legalább 8 védelmet szedtem le).
Szóval neten sokkal nehezebb altalaban bealaznak :) gép ellen nem nagy kihivás. -
toto007 #2084 Bocs
http://www.supcomsource.net/files/image.php?id=14554 -
toto007 #2083 Mi ez az obszerver ami ezen a képen látszik?
http://www.supcomsource.net/files/images/thumbnails/MonkeyKingrar-1.jpg -
toto007 #2082 Hellósztok!
Igaz, hogy lehet fps re váltania, menet közben, vagy ez csak egy hülyeség? -
Játékos #2081 Holnap jön a számítógépes guru, vele megbeszéljük az új gép összeállítását, s majd megnézi a régit is.
Addig is köszi a segítséget! -
#2080 Derítsd ki az alplapod típusát (CPU-Z tökéletes erre a célra is), mert lehet, hogy sokkal olcsóbban tudsz gépet fejleszteni, minthogy vennél kompletten egy újat. De ha veszel ii komplett új gépet, akkor kell a 2x1Gb ram mindenképpen. -
#2079 Nah tegnap lenyomtam az UEF történetet, a vége már nagyon pörgős volt. Időm sem volt nagyon építkezni, szinte csak repülőket gyártottam: strat bombázók, torpedóvetők és elfogók. Monkeylordok húzósak, de xarrá lehet bombázni őket, nameg 1-2 túl közel ment a parthoz és a T3 hajóim elérték a lőtávval :)
Nagyon hangulat a játék, meg kell hagyni. -
Játékos #2078 Hobbimat, akartam volt írni.... -
Játékos #2077 Nem ismerem az alaplap típusát, de már kétéves, nem túl friss mondhatni :).
Egy giga van abban is.
Végül is rakathatok bele még egy gigát a leendő gépbe, nem túl drágák a ramok mostanában.Legfeljebb válóok lesz belőle, a feleségem nem tolerálja a hobimat :))).
+ meg kellene vennem még a játékot is, ha villogni akarok a "tudásommal" a neten.
-
#2076 A ram miatt lassul be elsősorban. A jelenlegi géped milyen alaplappal van (SocketA/S754/S939)? A videókártyát szerintem annyira nem használja ki, inkább cpu-t meg ram-ot használ a játék. -
Játékos #2075 Gyerekek, gépet kell cserélnem többek között az SC miatt.
Anyagilag egy GB 965P-S3alap IntelCore Duo E4300 CPU, 1gb ram + Geforce 7900GS 256mb Ram PCI-E férne bele a költségvetésbe.
Ezen fut normális felbontásban?
A mostani AMD3200 + 128MB video + 1 gb ram kevés, már 200 egységnél lelassul az élvezhetőségi szint alá.
Köszönöm előre is. -
#2074 Na igen csak az a baj hogy egy védelmet sokkal hamarabb felhuzol mint egy nuke inditó cuccot+1 rakétát. -
#2073 Nah igen, de a strat bombázó taktikai atomjai szépeket villognak a földön :) -
#2072 Akár az is lehet... úgyolvastam hogy itt nincs miss chance meg hit chance meg ilyenek hanem nyomonkövet minden lövedéket a játék hogy talál-e tehát ez is lehet... -
vidu01 #2071 UEF-nél érdemesebb a t3 gunshipre gyúrni, az tovább bírja, meg elég jó tűzereje van, és sokkal hamarabb is kész van. Szerintem. :DDD -
Borg #2070 Amúgy csak én tapasztalom úgy, hogy még a lökéshullámba az épületek árnyékolását is beleszámolják?
Sokszor láttam már úgy, hogy pl nagyobb épület mögött ha van egy kisebb, az megmarad az atomrobbanás után is, persze elég kevés hp-vel. -
#2069 Atomrakéta odavág, hihetetlen milyen effektje és rombolása van. Eddig ez a legjobb amit rts játékokban láttam. Szinte takarítani sem kell utána, csak pár messzebb lévő épületre kell ráküldeni a strat bombázókat és ennyi :)
Mondjuk azt a védelmet nem tudom, hogy hogyan törném fel ha pajzs alá tennének be antiatomrakéta épületet, így is egy izmosabb légvédelem ellen 10+ strat bombázót áldozok be ezért az 1 épületért. Mondjuk utána annyi dolgom van, hogy rákönyöklöm a Launch gombra és annak a bázisnak annyi :P -
vidu01 #2068 A Cybran destroyer kajakabb, az kitud mászni a vízből a szárazföldre, akár egy kétéltű. Meg a bombázójuk is fanyább, tud lőni a levegőbe is, akár egy vadász! -
#2067 Bakker egyre jobban tetszik ez a játék, nekem eddig legjobban az UEF haditengerészet jött be. Akármilyen kis pocsolya van a szigeten, oda muszáj építenem t2-es rombolókat mert valami brutális távra ellőnek. T3-as strat bombázók sem piskóták, nagyon hangulat amikor 20 t3-as vadász kíséri őket a küldetésükre. -
JTBM #2066 10x10-es szigeten a tech2 artillery nem éri el az ellenfél bázisát, 5x5-ös szigeten még nem játszottam.
Szerintem olyan bázis nincsen, ami megvédi magát a hajós támadások ellen, a hajók mozognak és a tech 2 artillery nem találja el őket. A tech 2 PD-nek nincsenek a lőtávolságában.
A hajók a tech 2 artillery-ket írtják le először, ha azok nincsenek, akkor már csak idő kérdése a dolog...
Az egyedüli védelem a saját flottán kívül a légierő... -
Borg #2065 Hogyne működne.
Nézz csak rá az 5x5-ös 3 szigetes mapra :)
építesz egy olyan bázist, ami a hajós támadásoktól megvédi magát, aztán elkezdesz felhúzni klinkhammereket, meg shieldeket az övéi ellen.
Amikor cirka megvan 5 klinkhammered, akkor kiszedi az első commandert, utána pár percre rá kb a másikat is. A robbanás a szigetek 80%-át lepucolja úgyis :) Onnantól 5 perc takarítás, és nyertél. Mindez 2 balanced, vagy horde AI-nál ugyanígy. 2 Technél tegyél rá még 5 percet :) -
JTBM #2064 Az Aeon-nal azért nem rush-oltam, mert ki akartam próbálni a flottájukat. Vizes pályán egyébként a rush nem működik, mert az AI itt teleteszi a bázisát tech3 AA-val, ami meghiusítja az én air + land rush taktikámat.
Vizes pályán elsősorban a flották döntik el a csatákat.
10 SB felhúzása szerintem sokkal rövidebb és főleg materialban olcsóbb, mint egy Mavor felhúzása. Ráadásul közben is használhatóak a már elkészültek pl. kisebb bázisok megsemmisítésére, bár az Aeon SB tényleg nem túl jó...
A navy készítése igen material igényes, főleg, ha az embernek csak egy kis szigete van, amin van 5 ME és alig valami hely, hogy építsen egy bázist... A sziget belefér egy SMD védelmi körzetébe...
Az Aeon navy tényleg sokkal erősebb a többiekénél. Tegnap újrajátszotta a pályát, ezúttal észrevettem még időben az experimental egységeket és még félig a vízben kilőttem/bombáztam őket. Közben a navy pedig egyenként leszedte a bázisokat. Őszintén szólva kicsit unalmas volt, mert az Aeon navy ellen elég keveset tudtak tenni az ellenfelek...
A szigeteken szerintem soha nem alakul ki állóháború, mert ahogy valaki megszerzi a tenger és annak légtere felett az uralmat, a csata el is dőlt... -
Borg #2063 Ez elég vicces kijelentés, hogy legyen raktáron 10 strat bomber, amikor 10db kb annyi ideig készül, mint egy mavor :D
Főleg ha a te taktikádat nézzük, hogy gyorsan berusholni a relatíve fejletlen AI-t, az életben nem lesz esélyed erre. Előbb húz fel egy monkeylordot, minthogy neked 2 stratbombered elkészüljön. És akkor ugye egyedül talán a cybranok stratbombere ha ér valamit, a másik kettőé elég gyík.
Vizes pályán már én is beszoptam ezt egyszer, hogy amíg víz alatt átküldi az exp egységét, addig nem nagyon lehet mit kezdeni velük. Nagyon sok tengeralattjáró, vagy torpedo turret kell ahhoz, hogy megállítsanak egy ilyet még a vízben. Amikor meg kimászik a partra már késő, mert akkor már a bázisomon van. Viszont itt ki lehet használni azt a bugot, hogy hajlamosak a nagyobb egységek a vizi épületekben elakadni :) Pl shipyardban, vagy turretben. Az utjukba kell építeni ezt azt, és általában ahogy odaérnek nem tudják kikerülni. Legalábbis a colossust szinte mindig beszopattam ezzel. És mivel víz alatt nem tud lőni, a tengeralattjáróknak, vagy a turreteknek van idejük szép lassan leszedni. -
JTBM #2062 Az experimentálok ellen mindig legyen tartalékban legalább 10 Strategic Bomber v. UEF-fel 10 Broadsword.
Egy vizes pályán Aeon-nal 3 AI ellen már örültem, hogy a frissen elkészült Csatahajóm épp kilőtte az egyik AI Commanderét, amikor a bázisom mellett kimászott egy Fatboy és szétlőtte a Commanderemet. Pedig már küldtem rá a légierőt és szét is kapták volna, de a Commanderemnek annyi volt és game over...
Az Aeon egyébként szerintem egy nagyon jól játszható faj vizes pályán, a flottájuk hihetetlenül erős. Szárazföldön meg az ágyúik ütősek.
Egy Aeon Destoyer kapott 3 csillagot 200 feletti killre. Ez volt az első eset, amikor láttam már 3 csillagos egységet.
Pedig szerintem 5 csillagnak van hely...