Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
routernél a virtualserver opcióban benyomtam egy 5699-es portot amit irányítson énfelém (így bármilyen adat érkezik arra a portra, az hozzám jön), a game-ben szintén megadtam ezt a portot, havernak meg megadtam a WAN-os ip-m meg a port számát
iszonyat eccerû volt... legalábbis nekem
Minimap nélkül meg tényleg gyorsabb mivel az valójában egy 2. játéktér... próbáljátok ki, ott is rálehet zoomolni az egységekre...
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Kapcsoljátok ki a minimap-ot. Gyorsabb lesz a game.
én azért írtam mert tegnap thanatos és sickb vel próbáltuk a direktipt de mindkettõjüknél valami gond volt és az istenért se tudtuk összehozni.. a routerüket jól állították mindketten
én már játszottam így haverral egy meccset, szal tökéletesen megoldható... ráadásul router mögött vagyok (én voltam a szerver/host) szal minden megoldható
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
van benne szó a portokról, hátha segít
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Game?
Aláírás
Aláírás
Aláírás
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
hmm nem értem
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
Aláírás
amúgy az viszont jó hogy beloginolok és ez fogad a híroldalon:
GPG has recorded instances of users attempting to connect to GPGnet with pirated versions of the game. Access is denied to users without valid product keys enabled in the GPGnet database.
However, we've also recorded instances where users with valid product keys are attempting to connect to GPGnet with pirated versions of the game, simply to avoid the installed SecuRom protection installed on the boxed disk version.
Be advised that any usage of a pirated version of the game is grounds for immediate revocation of your product key, whether or not you have actually purchased the game.
Our reasoning is simple: piracy is piracy. Downloading a pirated torrent, for example, facilitates others in acquiring pirated versions.
If you are having problems with SecuRom authentication, we encourage you to contact the tech support or forum resources on this page. With more information about known issues, GPG can take steps to provide updates and patches.
Ez nagyon szép hogy fenyegetõzik ha a legális kulcsommal "pirated" verziót használok (ami csak blöff ugyanis õ soha az élteben nem fogja megtudni hogy nekem daemon toolsba van bemuntolva... egyedül arra jöhetnek rá hogyha crackelném az exet)... meg azért egyszer kétszer próbáltam az nfos kulcsal a gpgnetre felmenni a betas akkuntommal amit most aktiváltam... de remélem nem veszik el emiatt a tök legális cuccom.. egyébként is ezek teljesen hülyék ha ezt komolyan gondolják, szerintem ez még amerikában simán támadható is lenne bíróságon, másrészt meg menjenek már a kurva tetves anyukba, amikor itt mo. on nem is lehet megvenni, meg ha majd meg is lehet akkro sokkal drágább lesz mint észak amerika..., és ennek ellenére sikerült most beszereznem, teljesen korrekten, meg amúgy is beta jatekos voltam, küldtem bug reportot... ugyhogy ha a normális vásárlót szivatják akkor gyakorlatilag magukat. Meg amúgy se, ha itt a dobozos én egy legális játékomnál se fogom a meghajtóba pörgetni a cdt hogy összekarcolódjon meg zajongjon... egyszerüen erre nem vagyok hajlandó.
Aláírás
Lenne benne 100-200 egyseg es el kellen gondolkozni, hogy milyen strategiaval nyerhetsz meg egy csatat, MERT NEM TUDOD A TULERODET RAOMLESZTENI z ellenfelre !! Hat erre mondjak, hogy "Kinek a pap, kinek a papne ! Nekem special a Sulcz Gizi ! 😊
Ha Supreme Commander a Warhammer motorját használná, akkor volna max. 100-200 maximum egységszám benne, felnként egytucat egységgel és majdnem zéró építési/fejlesztési lehetõséggel, meg egy nem kicsit butább AI-val.
Szerintem.
Csak azert meg egy mondat... Szerintem, ha a Supreme Commander is csak hasonlo motort hasznalni es csak megkozelitoleg lenne olyan elvezetes a jatek vele, mint a W40K-val, akkor rengeteg embert hidegen hagyna, hogy a repulogep szarnyan megcsillan a Verterpixershaderrender franc tudja milyen feny, amit egyebkent is csak akkor latnal, hoogy lepauzalnad a geped. Szoval.... mind1
Aláírás
Games Shopp Cardiff UK.
De ha akarod eladom neked ezt a szart 7000-ert. Elkuldom postan, ha befizeted a lovet a bakkartyamra, pld, vagy mit tudom en. Par nap alatt megerkezik postan (Mondjuk hetvegere)
Koszi !!
Ezt mondtam, en is ! Csak meg vagy negyed millat kellene kolteni a szamitogepre, hogy elfusson egy rohadt jatek. A graf kartyamrol meg annyit, hogy lehet, hogy szar, mert itt minden negymenonek jobb kartyaja van, csak akkor kerdem en, hogy egy Warhammer 40000 programot (BARMELYIKET!) mert lehet megirni gyonyoru grafikaval, meg szaggatasmentesen ugyanerre a konfiguraciora ! ?
Egyébként meg nem tudod honann vetted de a teljesség kedvéért:
Recommended
* Windows Vista (for DirectX 10)
* 3.0 GHz Intel or equivalent AMD processor or better (A dual-core processor is greatly recommended for acceptable performance.)
* 1GB RAM
* 10GB available hard drive space
* 256 MB Video RAM, with DirectX 9 Vertex Shader/Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6800 or better)
* Internet connection with Cable/DSL speeds<2>2>
Figyelj !!!
"Recommended System requirement: 3.0 Intel or EQUIVALENT AMD (3.0 AMD-m van.) 1 GB RAM (1GB RAM-om van) 256 MB VGA RAM (VAN)) Valami mas ? Mert akkor miert szaggat?? Megneztem a boltban !!! Szoval egyeb otlet ?
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
Aláírás