Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fasza, nekem meg a világ legszarabb egyik procija... egy 3.2 es prescott, 1 gig ram, meg egy 7600gs és csodák csodájára mégis jól fut
Hocsika
Nekem egy 3ghz-re húzott san diego magos amd-m van, mellé 2gb ram, egy 7800gt. Sztem nálam azért elfut, azért is szeretném megvenni haverral 😊

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

szerintem az ai eszi meg a procit, de itt ne magára az ai ellenfélre gondoljatok, hanem az egységek amik parancsot kapnak, összevissza mozognak, patroloznak... a mozgásuk, illetve repülõk esetében a reppályájuk az aminek szerintem a számítása dögleszti meg
Hehe rossz üzire klikkeltem 😊))))))))))

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

Remélem az ilyen üzenetek után, azért értékelitek a konstruktív vélemény nyilvánításaimat 😊

Te meg ha legközelebb ilyen kategóriájú komponenseket tervezel venni, inkább költsd a pénzt qrvákra, még az is jobban megéri 😊

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

LegionarR
Ezentúl nem panaszkodok hogy nekem egy kicsit szaggat néha <#vigyor3>

A procim nekem 2.80 körül herczeg, de az intel kétmagos jószágnak tervezte. Úgy látszik ez a game tényleg kihasználja a kétmagos procikat.

Nem hinném hogy a videókártyám repteti jobban a játékot, mert bár nem 6200-as, hanem egy 7300 GT, de az sem mai darab, és nem a legjobb... Na ígysem kimagasló az FPS, de 15 FPS alá nem nagyon szokott menni és néha eléri a 30-at is már mikor bõven benne vagyok a harcokban...

De gondolkoztam rajta, hogy mi a jóég használja ennyire a procit a játékban??? Az AI? Nem rossz, de ugyan már, azért ennyire nem is jó... A magas egységszámnak max a videókártyát kellene terhelnie, ha minden vérszomjas tankod a képernyõn araszol egyszerre... A fizika szokta még kikészíteni a procikat általában, ami ebben a játékban csak minimálisan van (lezuhannak a repülõk, repülõk ütköznek lövedékekkel, stb, stb.)...

A grafika sztem egyáltalán nem rossz, pl. sztem gyönyörû a UEF repcsiknek is a textúrája, látszik a bump mapping rajta... Az más kérdés, hogy ezek olyan gyorsan szálingóznak, hogy csak PAUSE mellett lehet gyönyörködni bennük <#buck>...

Szóval nem teljesen értem meg a játék "lelkivilágát", de ettõl még nálam a kedvenc játékokhoz fog tartozni...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

de bestbuy ebgamesnél is annyi
viszont futureshopban csak 40 cad
directdriveon 50 dolcsi
ha gonosz lennék msot rádlicitálnék, de nem vagyok az 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ja mondjuk magyar boltokban kint sincs az ára, USA-ban meg tegnap jött ki, sz'al jó kérdés volt.

jaja amortizáció 😄
bs.
egyedül a vid kártyája ami nagyon rossz ehhez... egy 6600gt lenne helyette már azon is menne aránylag szépen
jószivû vagy 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A gépedet elnézve csak a procit kéne 2 magosra (X2-4200+ minimum), a memóriát 2GB-ra (minimum) és a VGA-dat GF6800/7600GT-re (minimum!) cserélni, és akkor elszortyogna rajta.

én 6 rongyér megveszem tõled
Hocsika
Hol vetted? Én még sehol nem láttam...

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

3P
Már bocs, de ezen soha nem tudom,hogy sírjak, vagy nevessek, amikor emberek egy office konfigtól várják el, hogy vigye az épp aktuális csúcs grafikájú játékot. A 6200 nem túl régi kártya, de amikor kijött (VGA fronton az sem ma volt) is erõsen alsókategóriás kártya volt. Gyakorlatilag irodákba szánták, oda, ahova nem elég aza alaplapi VGA analog kimenettel.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

jaa és még nagyon ajánlom mielött játékot veszel nézd meg az ALAP kunfiguráciot amit igényel

figyelj ugyan ilyen gépem van mint neked csak 512 vel ,raktam fel uj videokártya drivert jéééé és aggatás nélkül megy

Hi all !

Hat megvettem a gammat ma. Elkoltottem kb 10.000 HUF-ot. Hát, bár ne tettem volna !!! Csak oda kellett volna adni ezt a lovet a szegeny gyerekeknek, legalabb nekik lett volna mit enni ma.

Ez a gamma egy akkora égés, hogy le seb birom írni. Banyeg 3000+ os proci 1GB RAM Geforce 6200 (tudom nem egy csúcsmodell, de azért könyörgöm emberek, nem egy 10 eves gep) és játszhatatlanul szaggat, még alacsony felbontásban is. Arrol nem is beszélve, hogy csak most kezdtem játszani, tehát csak egy par egységem volt. És a grafika bazzeg, mint valami 10 évvel ezelõtti õskövület. Rohadt kicsik az egysegek, nem ismered fel a sajat egységeidet, ha meg raközelítsz, akkor nem látsz semmit a környezetbõl. A fél képernyõ a jatéktér helyett valami keret gombokkal, meg menükkel... Játszhatatlan szar. És errõl írta mindenki, hogy "Az év stratégiája" meg hogy, "Must Buy ,90%" Annyira mérges vagyok, hogy nem is találok szavakat. Persze a demóval nem jatszottam, mert több mint 1 GB. Nem töltöttem le. De gondoltam gyerekkorom nagy játéka volt a Total Anihilation, ez sem lehet olyan rossz... Meg hát a THQ neve is ott van, csak nem lehet rossz... Lóf*szt, manapság már csak az a lenyeg, hogy gyorsan kiadni, minél többet eladni, a fogyasztó meg le van szarva...

Na mind1. Egy a tanulság, sosem veszek megint eredeti jatékot mielõtt ki nem próbáltam. Letöltöm, vagy kölcsön kérem... ÁÁÁÁHHHHHH Nem érdekes ....
Oké csak úgy volt hogy az EU megjelenés elvileg hamarabb lesz mint az USA.

Aláírás

alma2
Ohh, hogy ilyen egyszeru, eloszor igy probaltam, de most nezve amikor visszajon eloszor a kiindulo pontra valamikor vagy 20 masodpercig semmi nem tortenik mire felszed + ket jarmuvet. Gondolom ennyit sose vartam. Ezert nem ertettem mi tortenik. majd azzal probalkoztam, hogy ferry - transport utvonalat jeloltem ki neki, de lehet, hogy itt is csak ilyen bazi sokat kellett volna ra varni.De az elso modszer egyszerubb, csak tudnam mit tokol annyit. koszi.

szerintem

Tegnap jelent meg USA-ban.
stevenson1988
megfogod, kijelölöd azokat az egységeket akiket át akarsz vinni plusz a csapatszállító repgépeket és szimplán jobbklikkelsz a túlpartra... nekem így megy

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

alma2
Ejjel megneztem egy parat a video tutorialbol, azok kozott nem volt szo errol. Pontosan melyikben is van szerinted ? de az is jo ha leirod, hogy lehet 😊

szerintem

Nem ma kéne megjelennie?

Aláírás

Átrendezni lehet, és a felesleges felületeket kiveszi. Tehát nincsenek széles keretek.
A lekicsinyítés funkció a következõ verziójában lesz benne ennek a modnak, ott irta a srác a fórumon.
ja lehet, hogy összekevertem vmi mással, én is egy ilyet néztem, de az csak átrendezte, nem miniatürizálta, na majd megnézem. Neked nem ugrott szét?

1280-ban nyomom.
nekem ez a mod nem jött be, mindig viszaugrott, az elrendezés, de neked sztem tök 8, hogy hogyan használod, mert nagy felbontásban nyomod, mennyi ez a kép, amit linkeltél 1600*1200? mert ezen kifér amúgyis minden

LegionarR
Neked is javaslom nézd meg a tutorialt, abban többek közt ez is benne van...

alma2
kek csapattal megcsinaltam a 6 palyat, mar a piros 3.-nal jarok, de meg mindig nem jottem ra, hogy lehet automatizalni, hogy az air transportok a folyo egyik parjtarol automatikusan atpakoljak az egysegeket a masik oldalra. Lehet egyaltalan vagy en bezanok ?

szerintem

nezem
gyere hamachira

Aláírás

na itt van amit ígértem, annakidején a betahoz csinalta valaki ezt a progit ami leteszteli a portokat illetve a router beallitast hogy menjen a directip: http://norad.shacknet.nu/petko/NATTrace.exe

amiert ez meg szóbajött az hogy kipróbáltuk és hamachin nagyon belassul 4 emberrel, szóval directipn kell nyomni
az hogy hogy találjuk meg egymást, már más kérdés😊
Kornan
Majd Hétvége-fele énis szivesen kipróbálnám milyen neten.
Jöjjön még ember hamachira.

Aláírás

felmek akkor énis 😊

megint fenntvaok hamachin, de sickbn kívül senki sem hajlandó játékra...
jó lenne azért összehozni egy 2v2-t... nemtudom miért ilyen nehézkes, amikor semmi védelem ninsc csak fel kell jönni hamachira aztán tolni
stevenson1988
ehh... nem mûködik a link... na de ez talán igen:
http://m0010.gamecopyworld.com/games/pc_supreme_commander.shtml

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988

Hali!
Leszedtem a gémet 6.1 giga DVD adtak hozzá JASU-t meg minden de nem akar elindulni mindig vmi hiba és csak abortálni lehet a programot. vki pls írja le pontosan mit kell csinálni

MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!

stevenson1988
azzal lehet ki/be kapcsolni a HUD részeinek mozgathatóságát

LegionarR
Mit keres az a Red Alert 2 ikon ott a bal felsõ sarokban?

Ez állat!

SC UI miniaturization mod

DL

LegionarR
Jaja, az a pálya marha jó lett sztem...

Zsolo007
én igen, még a bétához, egy 81x81 pálya az összeskontinenssel 😊

De teljeshez is jó..

Btw, látott már valaki hozzá custom skirmish mapokat?
De attól hogy macerás, ennek igy kell mûködnie. Egyébként sem tudnál máshogy 10 hajót átpasszírozni egy 1 hajónyi vékony szoroson.
Kornan
Hát úgy lenne jó ha vízre kattintok a szárazföldet akadálynak veszi és csak akkor megy ki a szárazföldre ha odakattintok.Egyébként Waypoint ide vagy oda kimegy a part szélére egy szûkebb folyónál,ha csapatról van szó.Pl van két nagy tó át akarok jutni egyikbõl a másikba,egy szûkebb szoros köti össze.Van egy 10 hajóból álló flottám akkor az esélytelen,csak ha egyesével waypontozom mindegyiket.
TrIp
riszpekt 😊