Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIért milyen?

Aláírás

TrIp
brutális a gépigény

meddig fogsz még a gépigényen lovagolni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

LegionarR
Kösz az infót!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Na erre nem vennék mérget. Az elsõ dolog amin javítani kellett volna ez a gépigény dolog. Azt hiszem késõbb sem számíthatunk ilyen jellegû tapaszra sajnos.
perpillanat igen, de szerintem néhány órán belül lesz sima is
Methylisocloro
Minek ide dual core?
Kiadnak néhány patch-et aztán fog futni Pentium 1-en is 😄

pl hol? ( remélem a blizzard féle agyon peccseléssel fogsz jönni 😉 )

One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways

LegionarR
Csak a GPGNET-en elérhetõ a patch?

és? máshol mgé a patch se...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na ez mindent elmond, kb 10 éve tudják, hogy a D-Gun jellegû cuccal simán ki lehet nyírni az enemy commandert( amit lehet elég szemét módon használni), de kiadnak egy új játékot, és csak a peccs kezeli le 😉

na kijött gpgneten az elsõ patch:

SupCom 3217 Release Notes:

* Build 3217 represents a full integration from the game's main development branch, reflecting many changes to the game's code base. Only the partial highlights are included here.
* Fully updated release notes regarding balance and gameplay changes forthcoming.
* Support for Direct2Drive download version enabled.
* Several color, prop, texture, normal map and effects adjustments throughout the game.
* Several animation and animation speed adjustments throughout the game.
* Note that Build 3217 does not include an update to GPGnet. Current GPGnet version is 1.5.52.
* Add open/close slot functionality.
* Fix observer button appearing/disappearing
* Chat history should now only display the senders name on the first line of every message.
* Fixed an issue with the chat window that was making the allies and all buttons function incorrectly.
* Pausing the game then opening and closing a menu that pauses the game will no longer unpause the game. It will remain paused until the user unpauses.
* Game no longer hangs when minimizing during a non-interactive sequence.
* Rules for reclaiming building have changed significantly, reducing a possible game exploit.
* Commanders can no longer overcharge each other.
* Commander nuke detonation set at 4000 damage.

de még elvileg lesz bõvebben kifejtett relase notes is
nem wowozok, többek között a hasonlo egyének miatt se mint te... 😛

Te belekötöttél abba amit én mondtam, én meg visszavágtam. Egyértelmû hogy itt nem figyelünk annyira a helyesírásra, de csak ez jutott eszembe. Ennyi, nem több. De ha a Ragnaros szerverre tévedsz a wowban, várlak egy duelre :-P
már vártam hogy valami ilyesmibe beleköss 😉

Köszönöm a diagnózist agyoniskolázott barátom.
"hagyad" Azt hiszem a fiókban van egy jelentkezési lap egy helyesírási tanfolyamra.
már készítem nektek a terepet gpgneten... ugyanis a legördülõ menübe mostmár van egy halom külön nyelvû csatorna... de a magyart persze kihagyták aztán szóltam is az adminoknak, és mondták hogy intézkednek természetesen és lesz Hungarian is
😉

Zsolo007
Tudom én is...

hagyad, õ csak okosat meg nagyot akart mondani, más tészta hogy nem sikerült :/

Zsolo007
A MIRt már nem kötheted sehová egy ideje...

Jaja jogos. De fáj a szívem a játékért mert imádom a stratégiát, és ez egy gyöngyszem lenne ha nem kéne a MIR ûrállomást a Paksi atomerõmûvel SLI-be kötni az elfogadható sebességért.
Zsolo007
Nem is kell. Egy játék miatt ne is fejlesszen az ember! Én sa azért vettem dual coret mert annyira felvet a mani, hanem elszállt az elõzõ (3000+) és akkor már azt mondtam legyen DC. Ennyi.

Hát jó a game de emiatt nem fogok dual core procit venni. Marad a C&C3 meg a wow (bár azt unom már).
Zsolo007
Alapszabály, hogy nyitvahagyják az ilyen játékok végét...Nem jelent semmit.

Zsolo007
Õ valószínûleg 3000+-ot ért alatta ami 1800mhz. Egy éve én is örültem neki, annyira, hogy vettem is egyet...

Kornan
Nah sikerült végigvinnem a Cybranokkal,még hardon is elég könnyû volt,az utolsó két map rettentõen szaggatott-belassult nálam.A végén azt irta ki ,hogy 1:45 perc alatt teljesitettem az utolso mapot,de valójában volt vagy 3 óra.A végén volt egy introrészlet mikor lementek a készítõk is,visszanézni már nem tudtam,csak ha mentést hívok elõ.Abból úgy tûnt ,hogy lesz folytatása,nem vmi jo az angoltudásom,de azt vettem ki ,hogy a QAI csinált vmit és Dr. Brackman meglepõdve mondja,hogy jönnek.Az nem derült ki kicsodák.
LegionarR
Hehe... 1 éve még örültem volna 3000-es AMD procinak... <#buck>

Zsolo007
Proci...

Nah a demóban építettem 200 db loyality vagy hasonló nevû robotot. Áh rettenetesen szaggat. Sajna ennyi volt a SC. csesszék meg a fejlesztõk a gépigény miatt.
nem eredetivel is mehetek gamelni? ja és még egy nem ide tartozo cucc
kedvenc számom a 13 és mindenki azt hiszi hogy 13 éves vagyok ilyenkor az ideg szétver mert csak az irhat ki 13 a neve mögé aki 13 éves?

LegionarR
Aham, ha szeretem a szabad kamerakezelést, akkor biztos kábszerezem... Érdekesek a következtetéseid... <#hehe>

Te ilyen szabadszellemû lehetsz...biztos kábszerezel is😄

Aláírás

Igen nekem is jobban fexik a szabadabb kamerakezelés. Ráadásul ha tudnám ezt fixálni akkor nézhetném a harcot és még scrollozni is tudnék. De mindegy, ettõl még full kira a game, bár tartok tõle hogy nagyobb egységszámnál akadni fog nagyon a 3000-es amd procival meg a 7800GT karimmal.
LegionarR
Azokat a játékokat mindig is jobban értékelem, amikben hasonlóan szabad a kamerakezelés, érzem hogy nincs megkötve a kezem...

LegionarR
Hát valóban nem az irányítás miatt használható a SPACE 😊 De akkor más szemszögbõl is gyönyörködhetünk a háborúban, ha átváltunk erre a kamerára. Egy kicsit filmszerûbb úgy az egész...
De engem nem zavar hogy nem lehet rögzíteni a nézetet, mivel amint mondtam, irnyíthatatlan abból a szögbõl nézve a játék...

látványosabb és jobban akad + stratégiai/taktikai szempontbol tökéletesen használhatatlan 😄

Áruld el miért jobb ha elvan forgatva az alap default nézettõl?

Aláírás

LegionarR
Igen meg a Space-el is... Õ arra volt kíváncsi, hogy ha Space-el forgatod a kamerát, hogy lehet rögzíteni, hogy miután elengeded a Space-t, ne ugorjon vissza a kamera alapnézetbe... Nos sztem sehogy, de elõbb utóbb biztos készül ehhez is egy mod...

stevenson1988
ezt sajnos nem tudom, de az Insert/Delete gombokkal lehet forgatni a kamerát (már ha ezért kérdezted)

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Nem tuddom.

Aláírás

LegionarR
Aki azt gondolja hogy a Supreme Commander "pityegõ" lézerhangjai pocsékok, hallgasson bele a Maelstroméba...

Azt továbbra sem tudja senki hogy lehet a space-el beállított kamerát régzíteni abban a nézetben? Az F12-ben ez nincs benne.
Tisztelt Érdeklõdõ!

A Supreme Commander c. játék megjelenésével kapcsolatban sajnos még nincs semmi pontos hírünk természetesen amint megérkezik azonnal felkerül az oldalunkra.

Tisztelettel:
CD Galaxis / GalaxisNet

Aláírás

persze
de mégsem volt hajlandó 6112 es porton kommunikálni

Aláírás

stevenson1988
de ugye ip címnek a játékban nem valami 192.168. valamit adtatok meg?
na jó, vicc volt, nyílván nem <#idiota>

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988
akkor most ezt nem értem... hogy nem megy a direct ip-s játék? csatlakozni tudtok egymáshoz csak játékban nem megy, vagy csak egyikõtök tud csatlakozni a host-hoz, a másikat rögtön visszautasítja? vagy most mi? mert ha az egyik ember tud csatlakozni a szerverhez, akkor elvileg a másiknak is tudnia kéne
vagy csak én vagyok a hülye? 😄

És azt a tûzfalat belõtted rendesen ? Nem is beszélve a routerrõl 😊))))

Vista alatt nincs még COMODO öcsi😊

Aláírás

Hehe, lehet, hogy az a láma sick elfelejtette kinyitni a portot a tûzfalon is? A COMODO elég keményen tud ám blokkolni 😉 Nem elfelejtendõ, hogy külön választja az IP és TCP szûrést, szóval lehet, hogy nyitva van a port, de csak az egyik protokollra 😊