4582
-
#2141 Azért az zavaró, hogy a challenge AI-t lazán lenyomom, még ha hagyok neki kis időt (azért nem túl sokat) a fejlesztésre, de a Balanced AI már akkor lerohan egy komolyabb támadással, amikor én még csak elkezdem a támadóerőt felépíteni. Próbáltam 2vs2 csapatban, de előbb leölték az allymat, majd engem, pedig már aprítottam az egyik AI bázisát :( -
#2140 én egyelőre 1v1 challenged ellen is megeléxem ^^ lama vagyok stratban de jópofákok :Dcsinálok most majd egy szééép bázist és Colossussal megyek be ^^ gondolom challanged nem sokat tud kezdeni ellene :S -
#2139 Próbáltam én is 4 játékosos skirmisht 10-es pályán, de amikor már elég jól beépítkezett mindenki, csúnyán belassult a 3700+/2Gb alatt is. Ha csak 1 ellenfél van, akkor nincs még gond. -
#2138 procit használja nagyon szal nem a graf. -
Mortanius #2137 Sajnos ez egy olyan játék, aminek egyes részeihez még a Quad-Core sem elég. (81*81-es pálya, 8 emberrel, 8000 egységgel) Én végigvittem au UEF kampányt, de minden operation végén, amikor már az ACU-t kellett gyilkolni, szinte élvezhetetlenül szaggatott. Hagytam is a többi kampányt, inkább átnyergeltem multiba és skirmish-be. -
#2136 azért annyira nem nagy szám a grafika, se a program összettsége...hm, kár érte, jó játéknak tűnt :( reménykedtem benne, hogy nálam van valami gubanc, de nem... -
Mortanius #2135 Sajnos igen, a proci elég kevés hozzá. Nekem Athlon 64 3000+om van, meg 2 GB RAM-om, és minimumon keményen beszaggatott az első operation fináléjánál. -
#2134 Szerintetek az normális, ha az első pályán (earth mis) úgy szaggatt, hogy játszhatatlan? Már akkor is 15 - 20 között van amikor még 1db egységem van :(
(2500+ Barton +1GB +6600GT) -
vidu01 #2133 Eree a pajzs apdéjtra én kb 3 hét játék után jöttem rá, teljesen véletlenül, addig fel sem tűnt, mondjuk nem is építettem, mer nem fért alá semmi. :DDD A másik ilyen az meg a sonar platformjuk, azt is csak a napokban vettem észre, hogy lehet mozgatni, vinni a hajókkal együtt. -
#2132 Gondolom az erős Aeon flotta meg egy Colossus (ami korábban lelett tárgyalva hogy az a bezt de szar me belehet verni) megfelelő támogatással imba ^^ -
#2131 A cybranek pajzsa fejleszthető (mint a mass extractorok), és legmagasabb szinten nagyobb a bubi mint a többi két nép heavy generatorának.. -
Mortanius #2130 Még valami:
A top 10 játékosok Cauldr0n-t kivéve egytől-egyig Aeon pártiak... Valamit tudnak, amit én nem. :) -
Mortanius #2129 Én is bírnám, ha egyész nap csak ilyeneken kéne agyalnom. :)
Különben meg a tech3 pajzsok nem izgatnak, mert általában csak 1v1 meccseket szoktam játszani, és ott nem igazán fordulnak elő. -
Braveheart #2128 Igen, de pl a Cybranoknak nincs tech3-as pajzsuk.
Amúgy kár hogy nem ezek a legnagyobb problémáim hogy a SC-ben mi miért jó vagy nem :) -
vidu01 #2127 Sztem is gyengébbek, Cybran Mantis meg még építkezni is tud (amit elkezdtek engineerek). -
Mortanius #2126 Sziasztok!
Csak én érzem úgy, hogy a Cybran földi egységei keményen verik az Aeon egységeket? Egy Aeon light tank-nak van össz-vissz 140 HP-ja, egy Cybran Mantis-nak viszont 360 és kb ugyanannyi idő alatt készülnek el.
Az Aeon heavy tank-nak pajzzsal együtt van 850 HP-ja, a Cybran heavy tanknak viszont már 1000 HP-ja van és ismét ugyanannyi iső alatt készülnak el. -
#2125 desync hibát kilehet jáccani vhogy? :S -
Desty31 #2124 Császtok!
Volan egy olyan problémám hogy nem indul a game, de eddig ment ez a vicces ebben, csak amióta újra raktam a Win-t azóta olyat csinál hogy elindul a játék, menü is bejön elinditanám a skirmish-t vagy a kampányt és Application error-t ír ki rá és kilép... ha tudtok segiteni nagyon megtudnám köszöni! -
#2123 korábban miket nerfeltek? mármint előző patchben? (is miatt) -
sickb #2122 Valaki írja le a TS szoba elérhetőségét! THX
-
#2121 Lesújtott a nerfbunkó a Gunship-ekre is, jóhogy és a strat bombázókat preferáltam :) -
#2120 Tuttam én hogy a Cybran PD túl erős :D -
Borg #2119 Új peccs
- Fixes an exploit that allowed players to enable shields on the T2 UEF Gunship when used in conjunction with a carrier.
- UEF Heavy Gunship: Weapon 2 damage reduced to 82. Veterancy damage reduced to match reduced damage.
- Cybran T2 Point Defense: Veterancy damage reduced to match reduced damage of previous tuning change. -
sickb #2118 Csak akkor ilyen szép ha minden maxon van és az élsimítás is bevan kapcsolva. -
Gábor #2117 Használja valaki a custom AI-okat?
Nem bonyolult installálni, de mégsem megy nekem :( -
#2116 Nálam mégszebb :P -
#2115 Tudom hogy csak nézelődni lehet :)
Na akkor olyan gépet kell vennem mint amilyen neked van :)
Ezért hasznos a konfig aláírás
-
#2114 nállam igy nez ki de ebböl a nezetböl pont szart se tudsz csinalni csak nezelődni :) -
#2113 Tényleg ilyen szépen néz ki ez a game?
Itt szuper képek vannak:
IGN screenshots
Nálam nem igy néz ki -
JTBM #2112 Nekem csak 10x10-es map-ek mennek, 20x20-as map a végén már nagyon belassul, játszhatatlan. Szerintem a pályán felgyűlnek a kilőtt egységek és épületek, amik foglalják a memóriát, mert állandóan Cachel a gépem (1GB RAM). -
Brainless #2111 vista mar kezeli hellyel kozzel :) -
#2110 Aztán megvárhatod az oprendszert is ami rendesen lekezeli :D -
#2109 Biztos ami biztos én azért megvárom a nyolcmagos processzorokat -
#2108 Multkor 3 ai ellen nagy pályán első mag 100% második 30% :) Alapvetően egy 8 playeres FFA-t 20*20 vagy 40*40-es pályán nemtudom milyen géppel lehetne lejátszani, mindenkinek nem lehet c2d-je 4 gigán hajtva, 2 giga rammal :) -
Brainless #2107 81*81 mappokat mar csak quad core osoknak ajanljak -
Brainless #2106 a lassulas nagyja reszt a CPU nak kosoznheto mivel minden egyes lovest kiszamol a gep hogy merre megy -
lammaer #2105 Hát, nekem pont ez a konfigom (kivéve hogy a videókártya egy 7600GT) és nagy egységszámnál elég rendesen belassul a játék. Nem lesz játszhatatlan, de érezhetően erőlködik - természetesen nem high beállitások mellett.
Játszható lesz mindenképp, de azért lehet hogy kicsit elkeserit majd :) -
Brainless #2104 MOD oknal vannak mar uj AI-k is amik jobban jatszanak mitn a supreme AI k. Van amelyik CHEAT el is :)
Szoval van kihivas csak le kell toltenetek :) -
vidu01 #2103 2.8 P4, 2x512 RAM, 7600 GS <- ezen lowon 1024x768-on szaggatás nélkül viszi, ugyhogy neked simán el kell hogy menjen (legalább mediumon)! -
#2102 A többmagos processzoroknál van valami bug, ami miatt pár embernél nem úgy megy, ahogy kéne, de elvileg bőven elég a géped hozzá. Grafikát lehet nem tudod maxra rakni, de itt az nem is olyan fontos.