4582
  • Cobra.
    Azért az zavaró, hogy a challenge AI-t lazán lenyomom, még ha hagyok neki kis időt (azért nem túl sokat) a fejlesztésre, de a Balanced AI már akkor lerohan egy komolyabb támadással, amikor én még csak elkezdem a támadóerőt felépíteni. Próbáltam 2vs2 csapatban, de előbb leölték az allymat, majd engem, pedig már aprítottam az egyik AI bázisát :(
  • armageddon666
    én egyelőre 1v1 challenged ellen is megeléxem ^^ lama vagyok stratban de jópofákok :Dcsinálok most majd egy szééép bázist és Colossussal megyek be ^^ gondolom challanged nem sokat tud kezdeni ellene :S
  • Cobra.
    Próbáltam én is 4 játékosos skirmisht 10-es pályán, de amikor már elég jól beépítkezett mindenki, csúnyán belassult a 3700+/2Gb alatt is. Ha csak 1 ellenfél van, akkor nincs még gond.
  • armageddon666
    procit használja nagyon szal nem a graf.
  • Mortanius
    Sajnos ez egy olyan játék, aminek egyes részeihez még a Quad-Core sem elég. (81*81-es pálya, 8 emberrel, 8000 egységgel) Én végigvittem au UEF kampányt, de minden operation végén, amikor már az ACU-t kellett gyilkolni, szinte élvezhetetlenül szaggatott. Hagytam is a többi kampányt, inkább átnyergeltem multiba és skirmish-be.
  • Kandurex
    azért annyira nem nagy szám a grafika, se a program összettsége...hm, kár érte, jó játéknak tűnt :( reménykedtem benne, hogy nálam van valami gubanc, de nem...
  • Mortanius
    Sajnos igen, a proci elég kevés hozzá. Nekem Athlon 64 3000+om van, meg 2 GB RAM-om, és minimumon keményen beszaggatott az első operation fináléjánál.
  • Kandurex
    Szerintetek az normális, ha az első pályán (earth mis) úgy szaggatt, hogy játszhatatlan? Már akkor is 15 - 20 között van amikor még 1db egységem van :(

(2500+ Barton +1GB +6600GT)
  • vidu01
    Eree a pajzs apdéjtra én kb 3 hét játék után jöttem rá, teljesen véletlenül, addig fel sem tűnt, mondjuk nem is építettem, mer nem fért alá semmi. :DDD A másik ilyen az meg a sonar platformjuk, azt is csak a napokban vettem észre, hogy lehet mozgatni, vinni a hajókkal együtt.
  • armageddon666
    Gondolom az erős Aeon flotta meg egy Colossus (ami korábban lelett tárgyalva hogy az a bezt de szar me belehet verni) megfelelő támogatással imba ^^
  • SötétBarom
    A cybranek pajzsa fejleszthető (mint a mass extractorok), és legmagasabb szinten nagyobb a bubi mint a többi két nép heavy generatorának..
  • Mortanius
    Még valami:
    A top 10 játékosok Cauldr0n-t kivéve egytől-egyig Aeon pártiak... Valamit tudnak, amit én nem. :)
  • Mortanius
    Én is bírnám, ha egyész nap csak ilyeneken kéne agyalnom. :)

Különben meg a tech3 pajzsok nem izgatnak, mert általában csak 1v1 meccseket szoktam játszani, és ott nem igazán fordulnak elő.
  • Braveheart
    Igen, de pl a Cybranoknak nincs tech3-as pajzsuk.
    Amúgy kár hogy nem ezek a legnagyobb problémáim hogy a SC-ben mi miért jó vagy nem :)
  • vidu01
    Sztem is gyengébbek, Cybran Mantis meg még építkezni is tud (amit elkezdtek engineerek).
  • Mortanius
    Sziasztok!
    Csak én érzem úgy, hogy a Cybran földi egységei keményen verik az Aeon egységeket? Egy Aeon light tank-nak van össz-vissz 140 HP-ja, egy Cybran Mantis-nak viszont 360 és kb ugyanannyi idő alatt készülnek el.
    Az Aeon heavy tank-nak pajzzsal együtt van 850 HP-ja, a Cybran heavy tanknak viszont már 1000 HP-ja van és ismét ugyanannyi iső alatt készülnak el.
  • armageddon666
    desync hibát kilehet jáccani vhogy? :S
  • Desty31
    Császtok!
    Volan egy olyan problémám hogy nem indul a game, de eddig ment ez a vicces ebben, csak amióta újra raktam a Win-t azóta olyat csinál hogy elindul a játék, menü is bejön elinditanám a skirmish-t vagy a kampányt és Application error-t ír ki rá és kilép... ha tudtok segiteni nagyon megtudnám köszöni!
  • armageddon666
    korábban miket nerfeltek? mármint előző patchben? (is miatt)
  • sickb
    Valaki írja le a TS szoba elérhetőségét! THX
  • Fenrir
    Lesújtott a nerfbunkó a Gunship-ekre is, jóhogy és a strat bombázókat preferáltam :)
  • armageddon666
    Tuttam én hogy a Cybran PD túl erős :D
  • Borg
    Új peccs

- Fixes an exploit that allowed players to enable shields on the T2 UEF Gunship when used in conjunction with a carrier.
    - UEF Heavy Gunship: Weapon 2 damage reduced to 82. Veterancy damage reduced to match reduced damage.
    - Cybran T2 Point Defense: Veterancy damage reduced to match reduced damage of previous tuning change.
  • sickb
    Csak akkor ilyen szép ha minden maxon van és az élsimítás is bevan kapcsolva.
  • Gábor
    Használja valaki a custom AI-okat?
    Nem bonyolult installálni, de mégsem megy nekem :(
  • Fenrir
    Nálam mégszebb :P
  • Methylisocloro
    Tudom hogy csak nézelődni lehet :)
    Na akkor olyan gépet kell vennem mint amilyen neked van :)
    Ezért hasznos a konfig aláírás
  • GanXstaZoleeWrk
    nállam igy nez ki de ebböl a nezetböl pont szart se tudsz csinalni csak nezelődni :)
  • Methylisocloro
    Tényleg ilyen szépen néz ki ez a game?
    Itt szuper képek vannak:
    IGN screenshots
    Nálam nem igy néz ki
  • JTBM
    Nekem csak 10x10-es map-ek mennek, 20x20-as map a végén már nagyon belassul, játszhatatlan. Szerintem a pályán felgyűlnek a kilőtt egységek és épületek, amik foglalják a memóriát, mert állandóan Cachel a gépem (1GB RAM).
  • Brainless
    vista mar kezeli hellyel kozzel :)
  • GanXstaZoleeWrk
    Aztán megvárhatod az oprendszert is ami rendesen lekezeli :D
  • Methylisocloro
    Biztos ami biztos én azért megvárom a nyolcmagos processzorokat
  • GanXstaZoleeWrk
    Multkor 3 ai ellen nagy pályán első mag 100% második 30% :) Alapvetően egy 8 playeres FFA-t 20*20 vagy 40*40-es pályán nemtudom milyen géppel lehetne lejátszani, mindenkinek nem lehet c2d-je 4 gigán hajtva, 2 giga rammal :)
  • Brainless
    81*81 mappokat mar csak quad core osoknak ajanljak
  • Brainless
    a lassulas nagyja reszt a CPU nak kosoznheto mivel minden egyes lovest kiszamol a gep hogy merre megy
  • lammaer
    Hát, nekem pont ez a konfigom (kivéve hogy a videókártya egy 7600GT) és nagy egységszámnál elég rendesen belassul a játék. Nem lesz játszhatatlan, de érezhetően erőlködik - természetesen nem high beállitások mellett.
    Játszható lesz mindenképp, de azért lehet hogy kicsit elkeserit majd :)
  • Brainless
    MOD oknal vannak mar uj AI-k is amik jobban jatszanak mitn a supreme AI k. Van amelyik CHEAT el is :)

Szoval van kihivas csak le kell toltenetek :)
  • vidu01
    2.8 P4, 2x512 RAM, 7600 GS <- ezen lowon 1024x768-on szaggatás nélkül viszi, ugyhogy neked simán el kell hogy menjen (legalább mediumon)!
  • Cobra.
    A többmagos processzoroknál van valami bug, ami miatt pár embernél nem úgy megy, ahogy kéne, de elvileg bőven elég a géped hozzá. Grafikát lehet nem tudod maxra rakni, de itt az nem is olyan fontos.