Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
nah sikerült ejütni a 2. térképig(pálya)....😊
Evakuálni kell csak nemtudom hogyan....
+ egységeket vinni a másik ijelõlt helyre de a 3. egységnévhez gunship van írva. Az meg mi??
köszi
!Forza Ferrari!
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
De valahogy nekem ez a játék egy kicsit csalódás lett - és mondom ezt úgy, hogy régen szingliben sokat toltam a TA-t és az elmúlt pár hónapban a Springet is.
- a gépigénnyel tényleg nagyon elszálltak (x2 3800, 2gb ram, 7600GT - már a single kampány 2.-3. küldijénél simán belassul a játék)
- az egységek - kissebbekre gondolok, bazinagy droidokat nem épitettem - jellegtelenek, majdhogynem megkülönböztethetetlenek egymástól hacsak baromira be nem zoomol az ember, amit persze nem tehet meg, hiszen akkor nem lát semmit a térképbõl. Mind a TA-ban, mind a Springben kapcsiból lehetettt látni melyik egység milyen tipusú, itt valahogy ez sose jött össze nekem. Ez nagyon zavaró számomra. Szerencsére csináltak az UI-n pár gyorsgombot pl az épitõk elérésére, de az valahogy nem az igazi.
- a kamerakezelés lényegében nem létezõ fogalom (ha már 3d, hadd legyen szabad kezem ezügyben)
- a stratégiai nézet nekem nagyon nem jött be, valahogy az már teljesen használhatatlannak tûnik, max nézelõdésre jó, de hogy ott bármilyen parancsot is kiadjak, netán ott játtszak... na azt nem.
Ettõl függetlenül nem dobom ki még a játékot az ablakon, tolom egy kicsit hadd szokjam már látok benne mindenképpen valamit.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Újra kellett installálnom attól megjavult.
Azért az uninstall után a registrybõl kitakaritottam az összes supreme bejegyzést, persze a bétáé is benne volt.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
asszem tûzfaladon megtod nézni ha van
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
UEF-nél volt 2 db nagy hajóm 3 kissebb 1 atomtengeralattjárók
na szal ott pusztítom a partot erre 1×re 2 collosust kûld rám ezekbõl a 2 nagy hajó elsüllyedt a 2 kishajó elsújed elmentek a ngy dögök csináltam még 2 nagyhajót 1 mobil factory-t v mi 2 bomber és megfeküdt mind a 2
a fõembere ienkor már 20perce halott volt...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
tegnap meg multiban 2v2 ben folyamtasoan szivattak, állandóan rohadt artilleryvel keserítik meg az életem, aztán meguntam és vesztésbõl kinyírtam mindkét ellenfelet egy 20 darabos t3 as uef gunship rajjal, egyszerüen csak közvetlenül rányomtam a commjukra aztán bumm... pedig teli voltak aa val shieldel de az a gunship sokáig bírja
persze nagyon büszke nemvagyok rá, mert sok ész nem kell az ilyen taktikához de egyszerüen kínomba már nem tudtam mit kitalálni
az a rapid fire artillery télleg jó 😊
nemtom meddig lõ el,átlövi az egyáltalán a 80x80km-es mapot?vagy arra csak a mavor képes?
Én inkább rapid fire artilleryt szoktam építeni, az ellen védekezni sem nagyon tud az AI.
egy bazinagy bogárnak néz ki 😊
igaz h nemannyira durva mint egy rendes atom de így is simán elõmelegíti a terepet egy nagyobb bulihoz
talán még akkor jó ha semmi védelem nincs a bázisodhoz közeledõ sereg ellen mert akkor ezzel lehet a legjobban leamortizálni a tömeget 😊
feldarálni a bázisokat(pajzsokat iszonyathamar szétkapja) vagy nagyobb tömegek oszlatására
a colossus ellen meg cybran-tól a t4-es gunship a tuti 😊
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
jajj az atomtengeralattjárót kb 50percig építettem
a colossus kibír 4 atomot is a "fánk" az iszonyatgyorsan szétkap akármilyen épületet a hajógyár meg megfelel egy komplett kiépítetlen hadiflottának
persze mindegyik legyõzhetõ csak "fárasztani" kell õket
pl a fánkot hamar szétkapja sok t3-as air superiority fighter
a colossus-t a sok rakétakilövõ és t3as mobile artillery a hajógyárat meg egy rakat tengeralattjáró
ilyen szempontból a pókrobi nagyonis jó mert azt legalább lehet "nagyiparban" is gyártani és ha 5-öt ráeresztel az ellenre az már nem köszöni meg 😊
Tech 3 engineer, van egy kör alakú jel az építhetõ szinteknél, ott lehet kiválasztani a Cybrannál. Személy szerint csalódás a cucc, az AEON robot nagyon könnyen szétkapja..
Supremhun hamachin egyébként szokott fenn lenni bárki is, mert én meg senkit nem láttam online...
Hmm.. 4-5 atomot a szárazföldi indítóállás is kinyom magából egymás után, vagy ez teljesen egyszerre tudja mert akkor más kérdés..
Mondjuk silóból én megoldottam hogy ráeresztettem 20 engineert besegíteni, gyakorlatilag úgy jött ki belõle az atom mint az ural mögül a T-34esek, lehet h az elsõ 5-öt leszedi, de utána kifogy az ellenrakétából az tuti.. ! <#hehe>#hehe> És a nukleáris siló asszem gyorsabban is elkészül.
amúgy van értelme megépíteni mert egyszerre 4 atomot is kibír tolni magából és egyszerre 4 atomot 1db start miss. defense nem szedhet le 😊
A nukleáris tengónak van bármi értelme? Sonar ugyanúgy látja, a torpedóvetõ repcsik szétkapják 1 perc alatt, akkor már nem egyszerûbb és sokkal gyorsabb egy sima szárazföldi silót építeni és jól bevédeni..
Van még 1 pár ilyen tejesen értelmetlen egység, legalábbis szerintem. Az T3 anyahajónak gyakorlatilag semmi értelmét nem látom, annál már tényleg csak a tengeralattjáró experimental anyahajó az értelmetlenebb...
Én épp most nyomtam végig ezen a mapon 3 AI-val, épp itt szív a második 😊 Elõbb tech3 artyval belõttem az ottani strategic missile defensét, és máris kapta az atomot a tengeralattjáróról... Érdemes a tengeralattjárót is támogatni engineerekkel meg commanderrel, hogy gyorsan készüljön atom. Jobb mint az exp tech mavor pl.
PS a mini UI-t el is felejtettem kipróbálni...

Gyakorlatilag minden highon van 1280ban, kivéve a shadow (medium) és az AA off.
Egy 20nkm-es mapon 3 AI ellen még nincs gond. De ha a tesztben lévõ 81nkm mapon akár csak 3 AI ellen akarok játszani, az ugyanolyan diavetítés, mint a teszt. (6600GT, 1GB RAM, 3200+ A64)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Vagy hogy milyen videó beállításokkal játszol..
Nekem a #1583 az 1650 es felbontás és minden high on jött elõ.
Vista alatt még nem próbáltam
Aláírás
SupComMark (render) : -8455
SupComMark (composite) : -826
Asszem én nem próbálok meg 8 AI ellen játszani 😄
Diavetítés volt az egész.
Ha valaki letudná szedni a : WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN javítást és belinkelné azt megköszönném és sztem mások is.
SupremeCommander.exe /map Perftest
Elinditja az sc t és lefuttat egy demót kb 10 perc
Ittvannak az eredményeim
SupComMark (sim) : 8704
SupComMark (render) : 7482
SupComMark (composite) : 16186
Aláírás
él még a TA szellem bennük 😊