4582
-
Borg #2301 Én elküldöm őket fát vágni... jó kis mass forrás :) -
#2300 Egyik egységet se tudod fejleszteni, miért lehetne a mérnököt? Én azt a 6db T1-es mérnököt, amit csinálok az elején, azt be szoktam rakni a gyárakhoz gyorsítónak, amikor készek a T2-es mérnökeim. Ha meg már van T3, akkor meg a T2-ket rakom be a gyárakhoz. -
#2299 No ez engem is érdekelne! -
#2298 A mérnököket miért nem lehet fejleszteni? Tök feleslegesek a T1-esek ha már tudok experimental unit-okat is gyártani, ergó T3-asak vannak. -
#2297 Supcom Mod Vault(modok gyüjteménye, automatikusan frissíti, ha van új verziója a modnak, 20 fölötti mod):
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=5959&start=100&sid=fc2042f986b22b547e21e0a255bcf1d1 -
#2296 Az egységeknél veterán szintek is vannak , van olyan balance mod is, ami megváltoztatja azt,és nem exponenciális mennyiségű ellent kell szétlőni egy egységnek, hanem mondjuk (például a Rhino lvl 2 tanknak 6, 12, 23, 34, 54 kill kell az eredeti 15, 30, 75, 150, 300 helyett)
4th dimension balance mod::::
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=4142&sid=fc2042f986b22b547e21e0a255bcf1d1
Exavier's mod collection (multiban desyncet okoz, kivéve ha gamedatából kiveszed a file-jait[lásd legelső hozzászólást az adott topicban])
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=3164&postdays=0&postorder=asc&start=0
Új A.L.:(csaló verzió is van)
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=2866
Kiadott modok listája
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=83&sid=fc2042f986b22b547e21e0a255bcf1d1
Modok forumja:::
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=7 -
#2295 :))
Nem figyeltem.Én kérek elnézést. -
Petko #2294 ott a válasz pont amit az egyel elöző hozzászolásban írtam, t3 as engineerek tudnak experimentalt építeni.. ott lesz a 4. fül ahol a szinteket kell választani (egy ilyen kör alakú valami) -
#2293 Egy kérdésem lenne felétek,mert látom ti már nagyon benne vagytok a dologba!:)
Nos ügye vannak ezek a szintlépések a földi,vizi,légi egységeknél.Namost miután megvan a 3.szint,elég kevés dolgot tudok gyártani.És látom hogy az ellen gyönyörű nagy 6lábú robotokkal és szép nagy Függetlenség napjába illő hatalmas kerek űrhajókkal támad.Egyik félnél se találtam még ilyen egységeket.Vagy csak én csináltam vlmit rosszul.A kérdést gondolom már tudjátok!:)
Egypk én arra tippeltem hogy minden szirszart megkell építeni.De az túl sok idő!:D
Így elvetettem az ötletet meg hülyeség is.[gondolom]
Választ előre is htx! -
Petko #2292 t1 es építő t1 es gyárat tud építeni... a t1 es gyárat lehet upgradeli t2 essé aztán t3 assá... t2 es gyár tud építeni t2 es építőt (ami t2 es épületeket), t3 as gyár t3 as építőt (ami t3 as épületeket és experimentalokat) -
Játékos #2291 Gyerekek, miért nem tudom építeni experiental /jól írtam??/ egységet?
Valamit kiír, hogy a 3-as építőmet kellene feljavítani, valami ACU is van az üzenetben, de nem tudom hova tenni a dolgot. A commander upgrade sem világos előttem, a Total Annihilation egyszerűbb volt :)). A Krogoth építése csak egy üzem volt és kész /na az volt a király egység :)))/
Ha tudnátok segíteni ezzel kapcsolatban vagy egy olyan oldalt, ahol ezt kivesézik, azt nagyon megköszönném. Baromira szeretnék már böszme erős egységekkel grasszálni a térképen.....
Kösz Játékos -
Borg #2290 Jo, de az egy kalap szar :D -
#2289 Test Drive Unlimited is tökéletesen fut. -
#2288 SC-t eleve úgy készítették, hogy Vistaval 100% kompatibilis legyen (ugye nem véletlen a Games for Windows logo). A 2007 előtti játékok meg alapból szerintem nem nagyon szeretik a Vistat, a legtöbbhöz meg biztos nem lesz patch, ami javít a helyzeten. -
Borg #2287 Az a vicc, hogy 3dmark05-ben már majdnem ugyanannyi pontot kapok mint xp alatt, míg pl CS:Sourceban félgőzőn megy csak a téma... SC meg simán megy ugyanúgy.
Szal szerintem az van, hogy nvidia szokás szerint 3dmarkra gyúr először, a supreme commander meg csak simán túl igényesen van megírva ahhoz, hogy ez kifogjon rajta... -
#2286 Eddig is egész jól javítgatták szerintem jobb lesz, egyébként pl 3dmark06 nagyon minimálisan megy kevesebbet vista alatt mint xp alatt, tehát nem az oprendszerben van a hiba ahogy te is irod hanem a kedves programozóknak kéne megtanulni programozni :) Tegnapi 3v3ra visszatérve nagyon durva volt látni egyszerre 6-8 experimental egységet +3-400 tech3mas robotot harc közben full graffal :) -
Borg #2285 Csak tönkre ne tegyenek semmit.. ez az egyetlen játékom jelenleg, ami Vista alatt is ugyanolyan jól megy, mint XP-n... -
#2284 illetve jön a peccs allitolag optimalizálnak ezt azt, kiváncsi leszek mennyivel javul ez. -
Lemming #2283 Ne aggódj, intenzívebb 2vs2 esetén is eléggé megszenvedek az egymagosommal.
Gépfejlesztáés majd idővel lesz. -
Borg #2282 Supreme Commander támogat OpenAL-t? -
#2281 Mostanában elég sokat tolom gpgneten és feltűnt, hogy nagyon sok ember 1 magos procival tolja ami egy 6v6 esetén felora után kb -1/-2 majd 1 óra mulva -5ös sebességet gerjeszt.
Magyar guild csak a CB van? :) -
Tomy Lee #2280 Ok,megoldottam.A hardwer gyorsítást alapra tettem beállításoknál így most működik szépen! -
Tomy Lee #2279 Igen,bocsi:)
SB audigy a hangkártya,más játéknál egyéb dolgoknál semmi problémám vele.
Játékot felpatch-eltem a legújabbra de még így sem jó:(
Hangbeállítást hogy érted? -
#2278 Tommy, ha nem árulod el milyen hangkártyád van és próbáltad-e többféle hangbeállítás mellett, illetve más játékban jó-e, akkor nem tudunk segíteni. -
Peakman #2277
akárki akármit mond ez egy szép pillanat :) -
Tomy Lee #2276 Gondom van a hangal a játékban,eléggé recsegős ezért így nem tudom használni.Lehet volt már itt a topic-ban szó erről a dologról de a keresőm nem működik ezért kellene kis help.
thx -
Lemming #2275 Én marha.
Egyben van a Sir Lemming, azaz SirLemming :) -
vidu01 #2274 Várjuk a május 16-ot, mint a messiást! -
#2273 A fordítás menetrend szerint halad:
-
ATX1 #2272 Köszi szépen a segitséget,igy már érthetö
Köszi -
#2271 ATX1, miért nem egy, a saját anyanyelveden működő fórumot kerestél fel a gondoddal?
Azért leírom magyarul, hátha olvasni tudsz magyarul :)
Skirmishben 1 pályán játszol gép ellen. Kiválasztod a térképet, majd a játékosokat a bal oldalon. Alapból legelsőnek téged rak be és utána az üres helyekre tudsz berakni gépi játékosokat. A térkép alatt még be tudod állítani, hogy mi látszódjon a térképből (alapból semmi, csak amit felfedezel, alapból látszik a terep, de az épületek és egységek csak akkor, ha egy egységed vagy radarod látja, illetve látsszon minden mindig). Be lehet még állítani, hogy legyen-e kezdéskor pár egységed, vagy csak a Commandered, illetve hogy max hány egység lehet egyszerre a pályán (gyengébb gépnél érdemes lejjebb venni), be lehet még állítani, hogy a győzelemhez elég az ellenséges Commandert megölni, vagy minden egységet meg kell, illetve hogy soha ne legyen vége automatikusan a meccsnek. -
ATX1 #2270 Szépnapokat
Skirmisk gombra katintva,vanak külömbözö földrészek,meg hogy kivel szeretnénk leni,meg stp
sok ott a beállitások,nemsokat értek hozzá,ezis valami játékféle lenne.
Nagyábol probáltam beállitani,de mikor az indulási gombra katintotam,semmi nemtörtént.
Ez a menüsorba van,ahol a többi
Elöre is köszi a segitség.
-
Lemming #2269 CTR+V bekapcsolja a cam_free modot, ezután space-es nézegetés után nem ugrik vissza defaultba. :) -
vidu01 #2268 Ez biztos valami régi harctéri sérülés lehet. Talán túl közel robbant hozzád egy gránát... -
#2267 ahh, thx!!! -
#2266 Space-t nyomva tartod, de ha elengeded, akkor visszaáll. -
#2265 Háj!
Hogy lehet dönteni a kamerát, úgy hogy ne félig felülről, hanem nagyjából oldalról lássam a pályát? Hiába nyálaztam végig a tutorialt, nincs benne szó erről. -
Lemming #2264 Egy kis poén.
Köztudott, hogy a bal fülemre kvázi 80-90%ban nem hallok.
Az egy dolog, hogy FPS-ekben ez mókás, (pl BF-ben légvédelmezni, van jópár mókás storym), de ma este CSODA történt!
Épp hallgatom a Tip of Our Speart full tuti max hangerőn fülessel, és mondom de baba, mintha rendesen hallanám a sztereót, csoda történt.
Végighallgattam így az egész SC soundtracket majdnem, mire valamiért egy pöttyet lejjebb vettem a füles hangerőszabályzóján, és kétszer erősebb lett a jobb oldal. :D
Mondom fakkya... csak a szabályzó cseszte el a jobbat, nem tett csodát a muzsika. :D
Amúgy cybran zene elég lapos lett őszinte sajnálatomra. De valami mesterit alkottak a Soule fivérek összességében.
Belekevertem puszta perverzióból a TA battle musicokat, és nagyon durva hogy megmaradt a stílus. -
#2263 Extra amatőrnek jelentkezek , talán valamikor vasárnap leszek, esetleg holnap este is már. Cobra_hu néven regisztráltam. -
Lemming #2262 Na ok. Sir Lemming GPGneten a nickem.
Időnként fent is vagyok, de többnyire replayeket nézegetni.
Viszont ha van pár hozzám hasonló lelkes amatőr akkor játszhatunk is, ha már megvettük.