Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#nezze>#nezze>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A fajok között vannak eltérések az elsõ 3 tech levelen is, de nem túl jelentõsek. Épp arra elég, hogy más más dolgot legyen érdemes gyártani. Meg persze az exp-tech más mindegyiknél.
Viszont most hogy egyre többet játszok Aeonnal is, rá kell jönnöm, hogy ez a leggyíkabb a háromból. Talán a Cybran meg az UEF viszonylag egyaránt erõs, de az Aeon valahogy csak stagnál mindig. A flying fortresse is gyík, tök könnyen leszedi pár légvédelem. A colossust meg simán ki lehet nyírni, mielõtt a célig elérne, mert olyan lassú. Az UEF torpedós fortresse sokkal jobb, noha gyengébb páncélzatú. A monkeylord szintúgy, bár cybrannal inkább a rapid fire aritlleryt érdemes építeni. Ha annak van elég energyje, hogy egymás után gyorsan lõjön, akkor szinte meg van nyerve a map...
Aláírás
Horda=rusher
Tech: felfejlõdik a 3. szintre és a tier 3 és 4 es egységekkel támad, alatta nemnagyon
Balanced:a kettõ között van, támad is és fejlõdik is
Énmeg eddig csak az Aeonokkal játszottam 😊
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
@
Jeee megvan az elsõ gyõzelmem XD (Normal AI... (easy)) sajnos uncsi volt mert nem nagyon támadott a meg igen azt visszavertem... megpróbálom majd a challenging vagy milyen (medium) AI-t. Csak az a gáz hogy általában nagy különbségek vannak :S szal ezellen meg nem sok esélyem lenne. de majd kiderül ^^ am jókis 2 órás harc volt gyorsban :S itt mindegyik ilyen hosszú?
@
Aláírás
Fogd a commandered, és add ki neki pl a mavor építését. 3-4 tech3 engineer, vagy sACU-t pedig kattints rá assisttal a commanderre, akkor az õ épületét építik õk is.
Nézegettem még a videjókat és tutorialba enemy nélkül gyártogattam... hát már a Tech 3 épületek istentelenül lassan jönnek. Egy lövegtornyot 30 percen át gyártott... a superlövegtornyot azt még tovább... 1 óránál mentettem azt abbahagytam... nuket végre sikerült lehozni és az nagyon sirály ^^ ledobtam a másik 2 commanderre amit még tutba kapok, az nagyon nagy volt 😄
Mivel még mindig vannak gondjaim az lenne a kérdésem hogy easy ellenfél skimrishben, vagy a kampány jobb tanulni a gémet?
@
én építettem 4-5 battleshipet, 1 atlantist, 1 fatboyt, 1 t3 artyt, 1 mavort(a mavor csak a végére készült el, addigra már az utolsó is majdnem halott volt) t3 gunshipet építettem leginkább, de az volt a gond hogy az exp egységeket t2 AA nélkül vitte hozzám
Egyébként készül hamarosan a kiegészítõ
tipp: UEF kampány utsó pályáján építsél az elsõ fázisban nyersanyag-termelõt, mielõtt kibõvülne a játéktér, különben kinyírnak
Supreme Commander Update 3220 Release Notes
* Blue screen crashes: Resolved an issue where some users were experiencing hard crashes after applying the 3189->3217 patch.
* SecuROM: The disc-check security feature has been removed (except for Polish, Russian, and Chinese-Traditional releases).
* Language Updates: Polish Unicode fix for some missions' localization data.
* MP Exploit Enhancement System: The game now verifies that an enhancement order is valid before proceeding.
* Mini UI: Construction manager, Queue manager, and Selection manager now stretch horizontally to fill the bottom of the screen.
* In-Game Chat
o Shift+Enter now sends chat to allies.
o Incoming messages will no longer prevent strategic zoom function or display factional icons.
o Messages should no longer disappear in an active chat window.
Special Note: 8-Player Games: A known issue exists for Update 3220, where some 8-player games experience crashes during gameplay. Initial testing indicates a memory allocation issue. However, stats indicate that 8-player games are approximately .5% of all games being played, so our decision was to release the update with this known issue.
Special Note: SecuROM and Mod Users: If you have modified your game in order to defeat SecuROM disk authentication (or performed any modification, for that matter), it is likely that Update 3220 will cause problems for you. To correct this, you must uninstall Supreme Commander, reinstall and then connect to GPGnet to patch up.
Meglepõ látni, hogy mennyire érzékenyek a közösség igényeire. Ez a patch is teljesen azt tükrözi, amit a fórumján kifogásoltak.
A securom témával kapcsolatban, gondolom aki crackelte annak nem fog felmenni a patch, de aki csak simán YASU-val játszik, annak simán menni fog, akár YASU nélkül is?
patch és leírás -> link
Viszont valamiért a friendly AI nem igazán agresszív. Már a második olyan map, ahol csak ül a fullos bázisán, és alig támad.
@
Szal az lenne hogy megszereztem a gammát és jónak tûnik csakhogy full nemértek hozzá :K Nézegetem a videókat de nem nagyon segítenek a megértésben :S Annyit már tudok hogy Mass meg Energy kell és elvileg sokféleképpen belehet szerezni, de Economy vidben pl mutatta hogy ha szorosan építi az épületeket akkor összeköti. Az mondjuk mire jó? :$ Szal naon nem vágom még a gémet... Tutoriallal az a gond hogy nincs ellenség, de amíg nem értem teljesen hogy mit kell tenni addig nem nagyon tudok skimrisht még easy ellenfél ellen sem :S Tehát egy ilyen általános Begineers Guidot hungariul valaki mutathatna/írhatna vagy valami. Thx elõre is.
Így elsõ ránézésre ez tényleg stratégia. Nem az a Generals féle (én szeretem a Generalst 😄) az nyer aki több egységet csinál gém... Tekintsetek rám úgy mint akinek ez az elsõ strat géme :S
@
3 balanced AI, a lóhere szerû 10km-es mapon. 2 Aeon mi, 2 UEF ellenség.
Egy darabig egész ígéretes volt, aztán elkezdtek jönni mobile factorykkal, meg tech3 strategic bomberekkel, párszáz kisebb egység társaságában folyamatosan. Szopó lett, pedig már majdnem kész volt a strategic missile launcherem... 3 sACU húzta fel folyamatosan a defenseket, meg a shieldeket, de egy idõ után igy is lenyomtak. A másik AI még Colossusokat is épített, de azokkal se jutott el az ellen bázisáig... Mindegy, most legalább van egy konstelláció megint, ami kihívást jelent 😊
Mondjuk most toltam elõször Aeon-nal. Eddig csak a másik kettõt próbáltam. Elég gyík a bázisvédelmi arzenáljuk, a tech1 point defense csak kisebb egységek ellen ér valamit, a tech2 meg olyan lassú lövedéket lõ, hogy közepes, vagy gyorsabb mozgású egységek ellen kakit se ér.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

minimum követelmények
Mercedes CLK 270
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Please verify system meets minimum specifications
És sajna nem tudom miért😞
Elinditani eltudtam szoval kihuzva a mini image meg crack probléma szoval mitõl lehet?
Nem tudom mi lehet a baj a gépemmel, de ha mindent lowra állítok a játékban akkor is nagyon szaggat. Az intro, a játék közbeni videók, a menü alatti csatározás is eszméletlen módon akad.
Valaki tudona mondani olyan codec packot amivel mûködnek a videok? Volt a gépemen egy régebbi ACE Mega codec pack, amivel nem mûködött, majd föltettem egy K-lite codec pack 2.85-öt, és azzal sem mûködött. Ha valaki tudna mondani egy olyan codec packot, amivel mûködik azt nagyon megköszönném.
Másrészt a játék még mindent lowra húzva is nagyon akad, a gépem AMD 3000+ , nvidia 6600GT 128MByte, 1 GByte RAM. Nem tudjátok véletlenül, hogy mi lehet a baj?
Elõre is kösz
Spook
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Aláírás
Ta ban sem nagyon használtam , viszon a krogoth az egy picit hiányzik, a kolosszus nem nagyon adja vissza a régi core hangulatot.
Aláírás
Az AI is mindig épít párat, de én még sosem láttam szükségét...
3 as szintû építõvel vagy a quantum átjáróból kijõvõ szubkommanderrel.
Aláírás