4582
-
Borg #1981 Jó, küldd el azt a replayt plz, ahol te egyedül, 3 allied AI ellen (tech+supreme+balanced) az egyiket lenyomod amint elkészül 15db tech3 siegebotod, és közben tartod a másik kettő támadásait.
Kiváncsian várom milyen mapon, vagy hogyan hoztad ezt össze. -
#1980 ooo nyugi engem még a legkönyebb ellenfél is elvert mert elbambultam és nem építettem légvédelmet...le is bombázott... -
#1979 Én még ott tartok h nem tudok leverni egy Tech AI-t -
JTBM #1978 Ha érdekel egy Replay és tudod, hogyan kell elmenteni, akkor elküldök neked egy game-t -
Borg #1977 és egyet letolsz kompletten mindössze 15db assault bottal, míg a másik kettő támadásait hárítod? ez nem kicsit hihetetlenül hangzik -
Peakman #1976 rush ellen annyi a nagy titok csak hogy falazni jól kell tudni
nem nem azt mondom hogy cm-ről cm-re minen fal legyen a bázis előtt
a legjobb dolog ha van 3-4-5 pd a bázis előtt és a turretek előtt meg úgy van falazva hogy a támadósereg szétszakadjon 1es oszlopokba
így simán szét lehet kapni akár egy nagyobb sereget is ha jól van felépítve, ugyanis melyik rusher az amelyik nekiáll falakat rombolni miközben lövik ? sztem egyik sem hö hö ^^ -
JTBM #1975 Általában 1 Tech, 1 Balanced és 1 Supreme v. Balanced
A Supreme szerintem igen gyenge, a Balanced a legerősebb. -
Borg #1974 "Ha ügyes az ellen vagy én vagyok béna, akkor néha kell a Commander is a Rush-olók ellen. Komoly kárt nem tudnak okozni, de én előbb elérem a Tech 3 szintet és 10-15 Assult Robottal le tudom gyalulni legalább 1 AI bázisát."
Te milyen AI ellen játszol? Easy? -
JTBM #1973 A Tech 1-es Point Defense leszedi a Tech 1-es Rush támadókat, persze jól kell elhelyezni őket.
Mire odaér az első hullám, addigra készen van 3, ami éppen elég.
Én is pontosan azért használok Tech 1-es PD-t, mert pontosabb.
Rush ellenfél ellen nekem az első Pajzs felhúzásáig van, amelyik PD már túl van az 60 Kill-en és két csillagos, halál pontosan lő.
Ha ügyes az ellen vagy én vagyok béna, akkor néha kell a Commander is a Rush-olók ellen. Komoly kárt nem tudnak okozni, de én előbb elérem a Tech 3 szintet és 10-15 Assult Robottal le tudom gyalulni legalább 1 AI bázisát.
Általában 3 AI ellen szoktam játszani, de nekem már az is túl könnyű.
Az AI-t meg kellene tanítani légvédelmet és pajzsokat építeni, mert 15-20 db Heavy Gunship bármelyik AI commandert ki tudja nyírni a saját bázisa közepén.
Az én Commanderem 4 heavy pajzs takarásában áll, legalább 4 Tech 3 AD között (plussz a bázis szélétől végig Tech 3 AD tűzön kell átjönnie a támadóknak...)
Tegnap volt egy érdekes játékom:
Az első AI-t a játék korai szakaszában leszedtem, majd elkezdtem építeni a Tech 4-es Stratégiai ágyút. Még soha nem lett kész, ezért újra megpróbáltam felhúzni.
A maradék 2 AI felépített összesen 4 Tech 3 ágyút, amivel megtanítottak engem pajzsot építeni. A bázist tele tettem pajzsokkal, minden pajzsra 3 másik vigyázott. Ezzel kis veszteségekkel tartani tudtam a 4 Tech 3 ágyú tüzét.
Sajnos ekkor kiszúrta az egyik AI, hogy pontosan hol építem a tech 4 ágyút és sikerült kilőnie.
Ezútán 12 heavy gunshippel kilőttem 3 ágyút, majd minden Engineerem elkezdett heavy gunship-et gyártani és kiszedtem mindkét maradék AI commander-ét.
Az AI szerintem nagyon gyenge bázisokat épít, ezen remélem javít majd a patch.
A gépem sajnos nem bír el 5 AI-t pedig nekem már csak az jelentene kihívást v. jobb AI... -
#1972 3vs3
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=208555
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=211648
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=208995
6 player FFA
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=206379
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=210190
5 player FFA(ACU nuke-ot nem lövi le a start missile def, csak a tactical def!) -
#1971 Itt vannak replayek, custom mapok
http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm -
Snipa #1970 pls valaki aki jatszik gpg neten 1 3vs3 replay-t tegyen elerhetove :)
patchből melyik a legfrisseb a jateknak?
-
#1969 naggyon komoly ez a térkép tépek haza rápillantani :) -
Petko #1968 itt egy kép az új gpgnet world mapról... mutatja az összes játékosokat, az online játékosokat, a friend listában lévőket (a narancs szinűek mind magyarok az én listámban), a hostolt játékokat, a top10 játékost, a ranked meccseket is mutatja, alul meg egy scrollozó csíkban mennek végig az aktuális eredmények
egy gond van, hogy aki nincs a friend listámban és magyar arról nem tudom hogy kicsoda csak zöld pöttyként jelzi mo. területén... magyar csatornát meg még mindíg nem raktak be de megint dobtam egy kemyénebb requestet
-
Snipa #1967 erosen gondolkodom rajta... ;-)
GPG neten mennyi a max jatekos szam ami elviselhetoen jatszhato? -
Snipa #1966 nekunk/nekem csak este jo! napkozben nem leledzunk otthon :))) -
vidu01 #1965 én nem szoktam az elején radart csinálni,teszek a bázis fölé is egy két air scoutot assistra v patrol kis távolságra -
#1964 tech 1 radart is érdemes építeni(nézd meg amit írtam az #1939-ben)
folyamatosan kell építeni a tech 1 es egységeket egészen tech 3 ig(egységnyi hp ra több sebzést osztanak, t1 es egységek ellen pontosabbak mint a t3 as egységek) -
#1963 jaja már elejetöl kezdve tolni kell a kis egysegeket is olcsok es komolyabb vedelemig jok is. -
Brainless #1962 JTBM az az epitkezesi stilus rush ellen meg nem er tul sokat :(
Addigra szet cincaljak az enginereid mire te azt felhuzod.... -
Brainless #1961 Gyertek inkabbb GPGnet re :) Vegyetek meg a gamat !
Mar vagyunk 8 an magyarok !
Nagyon klafa a gama szerintem tutko megeri ! -
#1960 egy 1v1 esetleg, most? -
Snipa #1959 naszoval, multihoz!
nem kel se hamachi se battlelan se origi game!! sima direct ip es gogo...
tegnap haverral nyomtunk egy kemeny 1 oras kuzdelmet 2 gep ellen!
minden problema nelkul hasitott minimalis "ritka" belagzassal...
teljes mertekben elvezheto volt! es mar tervezzuk hogy surubben toljuk ezt a gamet! mer ki****ott jo multiban :-))) masreszt meg ugy kikaptunk mint a huzat! bar haver most gamelt vele eloszor es bedaraltak lazan!
jo lenne egy direct ip-s 2vs2 ot osszehozni! ;-)
-
jlaci80 #1958 Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
Nekem bejön a játék ..
http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0
szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. ;)
További Jó játékot!! -
#1957 Ne dobáljon meg kővel senki, de azt szertném tudni, hogy a illegal verzióval meg lehet-e próbálni az online játékot? (esetleg hamachi)
Hogyha igen, az jó lenne.. Per pill az tart vissza a vásárlástól, hogy a játék futása elég határeset, és mindenképp érdekelne, hogy multiban mi a helyzet.. -
JTBM #1956 Jópár játék után pár tipp:
Építési sorrend:
2 Mass Extractor
4 Tech 1 Power Generator (20)
Land Factory
2 Tech 1 Engineer
Mass Extractor minden elérhető és védhető helyre
Tech 1 Power Generator (100), minden elérhető és védhető helyre.
Összesen kell kb. 150-200 Energy ebben a fázisban)
Tech 1 Point Defense a várható támadási irányokba. (Az AI be fog próbálkozni...)
Tech 1 Air Defense nem kell, meg lehet várni a Tech 2-t.
Mass Extractor upgrade, ha van elég mass, ha nincs, várni kell vele.
Land Factory Tech 2 Upgrade
2 Tech 2 Engineer
Tech 2 Power Generator
2 Mobile Air Defense
Tech 2 Radar
Ezzel a bázis védve van a Rush támadásoktól.
Innen már pályától és a választott stratégiától függ az építés sorrendje. -
#1955 Fasza! Koszi! -
Petko #1954 ctrl+jobbklikk az is.. sorry -
Petko #1953 jobbgomb nyomvatart, közbe a bal gombal váltogatod az alakzatokat...
utánna meg ha ctrl-t nyomva tartod a bal klikk közbe tartani fogják az alakzatot menetelés közben -
#1952 Sziasztok!
Azt hogy tudom elerni, hogy a kulonbozo harci egysegek azonos sebesseggel meneteljenek? Leginkabb az zavar, hogy a pajzs generatorok nem maradnak a tankok mellett. Peldaul ha azt szeretnem, hogy a mobil legvedelemeim egyfolytaban fedezzek a tankjaimat, akkor mindeguik egysegre egyenkent kikell jelolni, hogy guard? Nem lehet ezt valahogy csapatonkent megoldani?
Elore is koszonom. -
#1951 Supreme Commander zene kinyerése
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=1450&postdays=0&postorder=asc&start=50 -
#1950 Tudja valaki honnan lehet letölteni a bonus tartalmat(ami a Collector's Editionben van) [eredetim van] -
Borg #1949 Azzal csak az a gond, hogy egy 20km-es mapon már mozgatni kell, hogy be tudja lőni a dolgokat. Míg a mavor átlövi simán. -
#1948 Amiket én tudok az ugye az hogy vannak a T3 artik amik már elég brutyálak és asszem 10*10es mapot és szépen átlövik ^^ aztán van a rapid fire arti cybrannal ami egy állat... zabálja tüzelésnél az energyt ám kiba gyorsan szórja a lövedékeket! Aztán van az embereknél (hogy is hívják itt őket? XD UEF?) az exp arti ami olyan mint a T3 arti viszont 100%os pontosság. Ahova jelölsz oda lősz. T3 az sacc / kb-re talál be.. -
vidu01 #1947 Az artyk közül sztem a rapidfire arty a legbrutálabb, azzal tényleg szét lehet kapni egy bázist semmi perc alatt. Persze ha az működik akkor az építkezést el lehet felejteni. Mavor papát nem vettem alternatívának az ára miatt. -
#1946 azt észrevettem:DDD és az a nagyobb dolog mit csinál? amire 89perc az elkszítési idő...? (annál a csapatnál akinél a "messirelovőágyú" van) -
#1945 de mire felhúzzák :\ szar az "economym" -
vidu01 #1944 a t3 arty, na aaaaz a "messzirelövőágyú". :))) -
#1943 a "messzirelövőágyú" az igen... szétkapja az ellenfél bázisát ^^ -
#1942 nézd meg a t2 arty lötávját(átéri majdnem a mapot)
egyszer engem is így nyirt ki az a.l.(csak a ACU-mat)
nagyban építem a fatboyt, ő meg kilő 1 t2 artyval(resource double mod, 2-szeres nyersanyag termelés[ezegyszer próbáltam])
5*5-ös mapon(egyébként kinyirtam rövidesen )