Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon sok függ a maptól is, amin a skirmisht nyomod.
Egyes mapokat meg lehet csinálni csak földi egységgel, másokon viszont nem mész semmire úgy.
Én úgy vettem észre, hogy legnehezebbek azok a mapok, ahol a vizi szárazföldi meg légi egységeit is be tudja vetni. Na ott olyan ütemben fejlõdik, és adaptál a taktikádhoz, hogy egy balanced AI ellen is kínszenvedés a dolog.
Kornan
Énis jácottam tegnap pár skirmish gamet,81*81-es mapon már az elején akadozik,nálam legalábbis.Még a repülõknek is kell elég sok idõ ,hogy elérjék a bázisát,azon a mapon.Az Ai elég jóra sikeredett szerintem,valamivel adaptív mint a többi játékban,ennek ellenére nem olyan nehéz legyõzni.Bár volt hogy meglepetést okozott,UEF-el voltam és már körbekeritettem a bázisát,kinyírhattam volna,de ki akartam próbálni azt a mavort ,hogy mit tud.Hát el is kezdtem lõni a bázisát,erre megindult egy monkeylordal és 3 olyan építhetõ kommanderrel(SACU(?)).Egyenesen a kommanderem irányába indultak meg pedig a pálya másik végén volt,áttörtek minden védelmet,kinyírták vagy 40 tankomat és a mobile factorymat is.Beszorították a kommanderem és kinyírták.A robbanást csak a mondkeylord élte túl,az meg megindult a mavor felé,szerencsére még volt pár 3-adik szintû támadó robotom szétszórva a mapon,amivel megtudtam védeni,a legyengült monkeylordtól,kb 3 másodperc kelett volna,hogy tüzeljen azzal a piros lézerrel az ágyúmra.Utána meg széjjel lõttem a bázisát.

Én a Cybran Nationnal kezdtem el a Campaign-t,még csak a negyedik pályán tartok,eddig nem volt nehéz,pedig hard fokozaton jáccok.Eddigi tapasztalataim alapján sosem érdemes egyféle földi egységgel támadni,mindig viszek tankot,artillery-t,mobile légvédelmet,külön osztagokba.Repülõkkel csak akkor támadok ha nem tul erõs a légvédelem.Volt hogy 80 bombázóval támadtam és 10-12 légvédelmi leadárlta az összeset,pedig a légvédelmet támadtam.Max ilyen esetben kulcsfontosságú létesítmények támadására lehet feláldozni.Kár,hogy hajóból kevés féle van.

Szerintem a grafikát leszámítva nem sokkal jobb mint a sima TA,remélem majd ehez is jönnek ki a kiegészítõk,amiben 4-szer ennyi féle egység lesz+új funkciók meg minden.
Zsolo007
6

Tudja valaki fajonként kb hány pálya van?
amúgy egész jó lett, kár, hogy a HUD annyit kitakar a képbõl, próbáltam az egyik korábbi hsz-ben emlegetett mod ot feltenni, mûködött is amíg át kellet rendezni a felület részeit, de aztán szétugrott, úgyhogy az nekem nem jött be.

én is warhammer király de az azért más fajta strat gyorsabb sokkal

Zsolo007
Javítás: UEF utolsó pályán 770megát evett a vége felé...

Zsolo007
Igen warhammer és nagyon jó

öregharcsa
warhammer nagyon jó!!! csak ajánlani tudom...<#eljen><#eljen><#eljen>

http://pspfilez.extra.hu/

Epuletet lerombolni ctrl-k -val is lehet, valamit ezzel lehet az egysegeket is onmegsemmisiteni 😊
ColdFire
coh-ot azota nyomom amiota megjelent neten ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Company of heroest probáld ki,nekem se megy a supreme ezért gondoltam azt és tapasztalat nagyon jó játék.De supremmel 1x majd fogok játszani nyáron asszem melo egy uj gépre😞

ColdFire
eza warhammer genya?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Zsolo007
Dawn of War - Dark Crusade. Hangulatos kis rts. Mielõtt nagygépem jó lett azt toltam notin (iGMA950 rulzzz =) )

JimKirk
En is azon filozok, hogy melyik rts-sel nyomjam...
ColdFire
letöltöm a ground control II-t ^^

ColdFire
nemááá... télleg

JimKirk
Koszonom a gyors valaszt!
amd-re? persze! fogsz 2 procit meg a cellukszot és összeragasztod majd megpróbálod belerakni a gépedbe 😊
amúgy van egy olyan hogy 6000+os AMD-n (2x3,2GHz) egész jól fut
valaki meg bírja erõsíteni?😊

Úgy hallom mindenütt h dual coreos vagy Hypertthreadingelõs Intel procikon jobban megy. Tud valaki valami beállítási trükköt AMD 64 procikhoz?

Jobban is megy az mint low.
lehet, õszintén megmondom ezt nemtudom mert nekem 1.5giga ramom van, de végülis van benne rácio, oks akkor csak procit zabálja de akkor azt nagyon 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

aknakeresõ <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

LegionarR
Ez monjuk jogos...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Zsolo007
Nem kell több ram. 1 giga elég neki. Nekem több óra játék és pálya után sem evett többet 600 megánál....procit eszik legjobban, utána vga.

JimKirk
Sziasztok!

Low-on elvanszorogna a gepemen eme csodalatos jatek?

A643200+ 1gram, 6600GT
ColdFire
pls addig vmi unalomûzõt ajánlj 😊

jah és/vagy több ram, ez a game fõleg a procit emg a memoriát ezsi szvsz

ColdFire
bocs 2.4es p4

ColdFire
uj proc? :\

ilyen géppel? jaj... 😊

ColdFire
hát h nem szaggat lowon vazze 😄DD

ColdFire
van vmi mas strategia(nem kell mai), amit érdemes kiprobalni?
generals megvan, de már unom ,supreme szaggat😞

miért, mit vártál?...

A commanderrel, vagy egy enginerrel reclaim-eled.

ColdFire
lol lowon szaggat😞
nem ezt vártam:
2.1 P4
6600 GeF
1gb ram

Zsolo007
épületet lerombolni hogy lehet?

miért lenne szemétség? ha nem számolná akkro simán átturetteznéd magad az ellenségig...

LegionarR
Nagy szemétség hogy az egységlimitbe az épületeket is beleszámolja... Az elõzõ mecssben tûnt fel hogy még közel sincs 500 egységem (500-ra van állítva a limit), de már szólt a gép hogy elértem az egységlimitet... Aztán rájöttem hogy már épületbõl fonoman szólva is sokat raktam a mapra...

LegionarR
Tudom, már le is teszteltem 😊 Bár valóban nem pont abban a formációban indulnak el amit megadtam, de együtt haladnak, és közben formálódnak... Zseniális, de a libasornál mindenképp jobb, az biztos... És mûködik földi vízi, és még légi egységeknél is...

a tutorialból nemtom h kimaradt-e vagy sem de egyszerû megjegyezni meg akár az elsõ mapon is le lehet tesztelni a dolgot,de ha csak odaküldöd a robikat xy helyre akkor a gyorsabb értelemszerûen hamarabb ér oda
ha viszont formációban akkor lehet h egy ideig nem is annak látszik hogy formációban haladnak de a legvégén úgy érkeznek meg,tehát ha van elég hely a mapon akkor küldd formációban oda a robikat,ha nincs akkor kisebb csapatokba rendezd õket és úgy küldd formációban oda
LegionarR
Rengeteg hasznos infó van a tutorialban, de erre az egyre (libasor vs. formáció) nem emlékszem...

LegionarR
mármint a billentyûzet nyilaival

Zsolo007
Akkor lehet, hogy nem ártott volna végignyomnom a tutorialt(nem szokásom)...én kérek elnézést 😊

LegionarR
Azért ezt is beoperálhaták volna a tutorialba... Azért ez nem alapdolog, hogy mindenki vágja hogy is kell ilyet mûvelni... Szóval fura hogy ilyen hatalmas tutorialból ez hiányzik...

LegionarR
A képernyõtologatás sztem egyszerûbb a kurzornyilakkal...

Mikiller
Nekem megy az unleased simán bemountolva Daemon-ba (1.42es sptd van)

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
Kösz, akkor valszeg túl van húzva a memória vagy proci.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

plíz segítsetek én az emudvd9 es változatot töltöttem le de sehogy nem akar elindulni vki tudna cracket hozzá?thx
hát az ai tényleg elég gagyi lett még a bétához kéepst is szvsz, skirmishben probálgattam fõleg, 1v1-ben vagy 2v2-ben ellenünk haverral totál esélytelen 3v2ben meg multkor csak azért szorongatott meg mert egyrészt fosul volt beállitva a graf meg egységlimit igy egy idõ után szgatott másrészt emg véletlen az elején elkurtam a gazdaságom 😄DD
singlebe eddig két mapot nyomtam le arról nem nagyon tudok vitatkozni, de szvsz a történet máris nem vész ha azt nézzük hogy a legtöbb rts-ben még ennyi vagy ilyen sincs... (és végre a videk nem engine-el készültek voltak amitõl én már hányok az utobbi idõben...)
forradalom meg nagyon nem lett nem is lehetett volna mibõl szvsz, de ettõl még állitom hogy az elmult pár évben kijött rts felhozatalt keresztbe kasul veri..., jó ez tény hogy inkább az rts piacot minõsiti és nem ezt a gamet 😛

Sziasztok!
Plz segítsetek! Leszedtem a gamet, fel is tettem lekaptam hozzá a cracket bemásoltam felül irattam, a játék el is indul, de amikor elkezdi tölti a map-ot akkor fogja magát és kilép a játékból! Mi lehet a probléma? Egyébként mind1 hogy campaignot vagy skirmisht indítok, mindig kilép a töltésnél! A választ elõre is köszi! Uff!