Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyes mapokat meg lehet csinálni csak földi egységgel, másokon viszont nem mész semmire úgy.
Én úgy vettem észre, hogy legnehezebbek azok a mapok, ahol a vizi szárazföldi meg légi egységeit is be tudja vetni. Na ott olyan ütemben fejlõdik, és adaptál a taktikádhoz, hogy egy balanced AI ellen is kínszenvedés a dolog.
Én a Cybran Nationnal kezdtem el a Campaign-t,még csak a negyedik pályán tartok,eddig nem volt nehéz,pedig hard fokozaton jáccok.Eddigi tapasztalataim alapján sosem érdemes egyféle földi egységgel támadni,mindig viszek tankot,artillery-t,mobile légvédelmet,külön osztagokba.Repülõkkel csak akkor támadok ha nem tul erõs a légvédelem.Volt hogy 80 bombázóval támadtam és 10-12 légvédelmi leadárlta az összeset,pedig a légvédelmet támadtam.Max ilyen esetben kulcsfontosságú létesítmények támadására lehet feláldozni.Kár,hogy hajóból kevés féle van.
Szerintem a grafikát leszámítva nem sokkal jobb mint a sima TA,remélem majd ehez is jönnek ki a kiegészítõk,amiben 4-szer ennyi féle egység lesz+új funkciók meg minden.
amúgy egész jó lett, kár, hogy a HUD annyit kitakar a képbõl, próbáltam az egyik korábbi hsz-ben emlegetett mod ot feltenni, mûködött is amíg át kellet rendezni a felület részeit, de aztán szétugrott, úgyhogy az nekem nem jött be.
http://pspfilez.extra.hu/
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
amúgy van egy olyan hogy 6000+os AMD-n (2x3,2GHz) egész jól fut
valaki meg bírja erõsíteni?😊
Úgy hallom mindenütt h dual coreos vagy Hypertthreadingelõs Intel procikon jobban megy. Tud valaki valami beállítási trükköt AMD 64 procikhoz?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
generals megvan, de már unom ,supreme szaggat😞
nem ezt vártam:
2.1 P4
6600 GeF
1gb ram
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
ha viszont formációban akkor lehet h egy ideig nem is annak látszik hogy formációban haladnak de a legvégén úgy érkeznek meg,tehát ha van elég hely a mapon akkor küldd formációban oda a robikat,ha nincs akkor kisebb csapatokba rendezd õket és úgy küldd formációban oda
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
singlebe eddig két mapot nyomtam le arról nem nagyon tudok vitatkozni, de szvsz a történet máris nem vész ha azt nézzük hogy a legtöbb rts-ben még ennyi vagy ilyen sincs... (és végre a videk nem engine-el készültek voltak amitõl én már hányok az utobbi idõben...)
forradalom meg nagyon nem lett nem is lehetett volna mibõl szvsz, de ettõl még állitom hogy az elmult pár évben kijött rts felhozatalt keresztbe kasul veri..., jó ez tény hogy inkább az rts piacot minõsiti és nem ezt a gamet 😛
Plz segítsetek! Leszedtem a gamet, fel is tettem lekaptam hozzá a cracket bemásoltam felül irattam, a játék el is indul, de amikor elkezdi tölti a map-ot akkor fogja magát és kilép a játékból! Mi lehet a probléma? Egyébként mind1 hogy campaignot vagy skirmisht indítok, mindig kilép a töltésnél! A választ elõre is köszi! Uff!