4582
  • Borg
    Jó, küldd el azt a replayt plz, ahol te egyedül, 3 allied AI ellen (tech+supreme+balanced) az egyiket lenyomod amint elkészül 15db tech3 siegebotod, és közben tartod a másik kettő támadásait.
    Kiváncsian várom milyen mapon, vagy hogyan hoztad ezt össze.
  • fsgh
    ooo nyugi engem még a legkönyebb ellenfél is elvert mert elbambultam és nem építettem légvédelmet...le is bombázott...
  • SötétBarom
    Én még ott tartok h nem tudok leverni egy Tech AI-t
  • JTBM
    Ha érdekel egy Replay és tudod, hogyan kell elmenteni, akkor elküldök neked egy game-t
  • Borg
    és egyet letolsz kompletten mindössze 15db assault bottal, míg a másik kettő támadásait hárítod? ez nem kicsit hihetetlenül hangzik
  • Peakman
    rush ellen annyi a nagy titok csak hogy falazni jól kell tudni
    nem nem azt mondom hogy cm-ről cm-re minen fal legyen a bázis előtt
    a legjobb dolog ha van 3-4-5 pd a bázis előtt és a turretek előtt meg úgy van falazva hogy a támadósereg szétszakadjon 1es oszlopokba
    így simán szét lehet kapni akár egy nagyobb sereget is ha jól van felépítve, ugyanis melyik rusher az amelyik nekiáll falakat rombolni miközben lövik ? sztem egyik sem hö hö ^^
  • JTBM
    Általában 1 Tech, 1 Balanced és 1 Supreme v. Balanced

A Supreme szerintem igen gyenge, a Balanced a legerősebb.
  • Borg
    "Ha ügyes az ellen vagy én vagyok béna, akkor néha kell a Commander is a Rush-olók ellen. Komoly kárt nem tudnak okozni, de én előbb elérem a Tech 3 szintet és 10-15 Assult Robottal le tudom gyalulni legalább 1 AI bázisát."

Te milyen AI ellen játszol? Easy?
  • JTBM
    A Tech 1-es Point Defense leszedi a Tech 1-es Rush támadókat, persze jól kell elhelyezni őket.

Mire odaér az első hullám, addigra készen van 3, ami éppen elég.

Én is pontosan azért használok Tech 1-es PD-t, mert pontosabb.

Rush ellenfél ellen nekem az első Pajzs felhúzásáig van, amelyik PD már túl van az 60 Kill-en és két csillagos, halál pontosan lő.

Ha ügyes az ellen vagy én vagyok béna, akkor néha kell a Commander is a Rush-olók ellen. Komoly kárt nem tudnak okozni, de én előbb elérem a Tech 3 szintet és 10-15 Assult Robottal le tudom gyalulni legalább 1 AI bázisát.

Általában 3 AI ellen szoktam játszani, de nekem már az is túl könnyű.

Az AI-t meg kellene tanítani légvédelmet és pajzsokat építeni, mert 15-20 db Heavy Gunship bármelyik AI commandert ki tudja nyírni a saját bázisa közepén.

Az én Commanderem 4 heavy pajzs takarásában áll, legalább 4 Tech 3 AD között (plussz a bázis szélétől végig Tech 3 AD tűzön kell átjönnie a támadóknak...)

Tegnap volt egy érdekes játékom:
    Az első AI-t a játék korai szakaszában leszedtem, majd elkezdtem építeni a Tech 4-es Stratégiai ágyút. Még soha nem lett kész, ezért újra megpróbáltam felhúzni.

A maradék 2 AI felépített összesen 4 Tech 3 ágyút, amivel megtanítottak engem pajzsot építeni. A bázist tele tettem pajzsokkal, minden pajzsra 3 másik vigyázott. Ezzel kis veszteségekkel tartani tudtam a 4 Tech 3 ágyú tüzét.

Sajnos ekkor kiszúrta az egyik AI, hogy pontosan hol építem a tech 4 ágyút és sikerült kilőnie.

Ezútán 12 heavy gunshippel kilőttem 3 ágyút, majd minden Engineerem elkezdett heavy gunship-et gyártani és kiszedtem mindkét maradék AI commander-ét.

Az AI szerintem nagyon gyenge bázisokat épít, ezen remélem javít majd a patch.

A gépem sajnos nem bír el 5 AI-t pedig nekem már csak az jelentene kihívást v. jobb AI...
  • rtfmZoli
    3vs3
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=208555
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=211648
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=208995

6 player FFA
    http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=206379

http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=210190
    5 player FFA(ACU nuke-ot nem lövi le a start missile def, csak a tactical def!)
  • rtfmZoli
    Itt vannak replayek, custom mapok
    http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm
  • Snipa
    pls valaki aki jatszik gpg neten 1 3vs3 replay-t tegyen elerhetove :)

patchből melyik a legfrisseb a jateknak?

• GanXstaZoleeWrk
    naggyon komoly ez a térkép tépek haza rápillantani :)
  • Petko
    itt egy kép az új gpgnet world mapról... mutatja az összes játékosokat, az online játékosokat, a friend listában lévőket (a narancs szinűek mind magyarok az én listámban), a hostolt játékokat, a top10 játékost, a ranked meccseket is mutatja, alul meg egy scrollozó csíkban mennek végig az aktuális eredmények
    egy gond van, hogy aki nincs a friend listámban és magyar arról nem tudom hogy kicsoda csak zöld pöttyként jelzi mo. területén... magyar csatornát meg még mindíg nem raktak be de megint dobtam egy kemyénebb requestet

• Snipa
    erosen gondolkodom rajta... ;-)

GPG neten mennyi a max jatekos szam ami elviselhetoen jatszhato?
  • Snipa
    nekunk/nekem csak este jo! napkozben nem leledzunk otthon :)))
  • vidu01
    én nem szoktam az elején radart csinálni,teszek a bázis fölé is egy két air scoutot assistra v patrol kis távolságra
  • rtfmZoli
    tech 1 radart is érdemes építeni(nézd meg amit írtam az #1939-ben)
    folyamatosan kell építeni a tech 1 es egységeket egészen tech 3 ig(egységnyi hp ra több sebzést osztanak, t1 es egységek ellen pontosabbak mint a t3 as egységek)
  • GanXstaZoleeWrk
    jaja már elejetöl kezdve tolni kell a kis egysegeket is olcsok es komolyabb vedelemig jok is.
  • Brainless
    JTBM az az epitkezesi stilus rush ellen meg nem er tul sokat :(

Addigra szet cincaljak az enginereid mire te azt felhuzod....
  • Brainless
    Gyertek inkabbb GPGnet re :) Vegyetek meg a gamat !

Mar vagyunk 8 an magyarok !

Nagyon klafa a gama szerintem tutko megeri !
  • SötétBarom
    egy 1v1 esetleg, most?
  • Snipa
    naszoval, multihoz!

nem kel se hamachi se battlelan se origi game!! sima direct ip es gogo...

tegnap haverral nyomtunk egy kemeny 1 oras kuzdelmet 2 gep ellen!
    minden problema nelkul hasitott minimalis "ritka" belagzassal...

teljes mertekben elvezheto volt! es mar tervezzuk hogy surubben toljuk ezt a gamet! mer ki****ott jo multiban :-))) masreszt meg ugy kikaptunk mint a huzat! bar haver most gamelt vele eloszor es bedaraltak lazan!

jo lenne egy direct ip-s 2vs2 ot osszehozni! ;-)
  • jlaci80
    Eddig csak olvastam a hozzászolásokat.
    Nekem bejön a játék ..

http://verseny.oldmans.hu/index.php?p=voks&a=vokss&versenyzo_id=30&page=0

szavazzatok Rá minden nap, elöre is köszi.. ;)

További Jó játékot!!
  • SötétBarom
    Ne dobáljon meg kővel senki, de azt szertném tudni, hogy a illegal verzióval meg lehet-e próbálni az online játékot? (esetleg hamachi)

Hogyha igen, az jó lenne.. Per pill az tart vissza a vásárlástól, hogy a játék futása elég határeset, és mindenképp érdekelne, hogy multiban mi a helyzet..
  • JTBM
    Jópár játék után pár tipp:
    Építési sorrend:
    2 Mass Extractor
    4 Tech 1 Power Generator (20)
    Land Factory
    2 Tech 1 Engineer
    Mass Extractor minden elérhető és védhető helyre
    Tech 1 Power Generator (100), minden elérhető és védhető helyre.
    Összesen kell kb. 150-200 Energy ebben a fázisban)
    Tech 1 Point Defense a várható támadási irányokba. (Az AI be fog próbálkozni...)
    Tech 1 Air Defense nem kell, meg lehet várni a Tech 2-t.
    Mass Extractor upgrade, ha van elég mass, ha nincs, várni kell vele.
    Land Factory Tech 2 Upgrade
    2 Tech 2 Engineer
    Tech 2 Power Generator
    2 Mobile Air Defense
    Tech 2 Radar

Ezzel a bázis védve van a Rush támadásoktól.
    Innen már pályától és a választott stratégiától függ az építés sorrendje.
  • JimKirk
    Fasza! Koszi!
  • Petko
    ctrl+jobbklikk az is.. sorry
  • Petko
    jobbgomb nyomvatart, közbe a bal gombal váltogatod az alakzatokat...
    utánna meg ha ctrl-t nyomva tartod a bal klikk közbe tartani fogják az alakzatot menetelés közben
  • JimKirk
    Sziasztok!

Azt hogy tudom elerni, hogy a kulonbozo harci egysegek azonos sebesseggel meneteljenek? Leginkabb az zavar, hogy a pajzs generatorok nem maradnak a tankok mellett. Peldaul ha azt szeretnem, hogy a mobil legvedelemeim egyfolytaban fedezzek a tankjaimat, akkor mindeguik egysegre egyenkent kikell jelolni, hogy guard? Nem lehet ezt valahogy csapatonkent megoldani?
    Elore is koszonom.
  • rtfmZoli
    Supreme Commander zene kinyerése

http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=1450&postdays=0&postorder=asc&start=50
  • rtfmZoli
    Tudja valaki honnan lehet letölteni a bonus tartalmat(ami a Collector's Editionben van) [eredetim van]
  • Borg
    Azzal csak az a gond, hogy egy 20km-es mapon már mozgatni kell, hogy be tudja lőni a dolgokat. Míg a mavor átlövi simán.
  • armageddon666
    Amiket én tudok az ugye az hogy vannak a T3 artik amik már elég brutyálak és asszem 10*10es mapot és szépen átlövik ^^ aztán van a rapid fire arti cybrannal ami egy állat... zabálja tüzelésnél az energyt ám kiba gyorsan szórja a lövedékeket! Aztán van az embereknél (hogy is hívják itt őket? XD UEF?) az exp arti ami olyan mint a T3 arti viszont 100%os pontosság. Ahova jelölsz oda lősz. T3 az sacc / kb-re talál be..
  • vidu01
    Az artyk közül sztem a rapidfire arty a legbrutálabb, azzal tényleg szét lehet kapni egy bázist semmi perc alatt. Persze ha az működik akkor az építkezést el lehet felejteni. Mavor papát nem vettem alternatívának az ára miatt.
  • fsgh
    azt észrevettem:DDD és az a nagyobb dolog mit csinál? amire 89perc az elkszítési idő...? (annál a csapatnál akinél a "messirelovőágyú" van)
  • armageddon666
    de mire felhúzzák :\ szar az "economym"
  • vidu01
    a t3 arty, na aaaaz a "messzirelövőágyú". :)))
  • armageddon666
    a "messzirelövőágyú" az igen... szétkapja az ellenfél bázisát ^^
  • rtfmZoli
    nézd meg a t2 arty lötávját(átéri majdnem a mapot)
    egyszer engem is így nyirt ki az a.l.(csak a ACU-mat)
    nagyban építem a fatboyt, ő meg kilő 1 t2 artyval(resource double mod, 2-szeres nyersanyag termelés[ezegyszer próbáltam])
    5*5-ös mapon(egyébként kinyirtam rövidesen )