Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás
Aláírás
Nálam nincs hang.
Próbáltam a dxdiag-ban a "gyorsítás" nélkül is, de semmi.
A patch segíthet rajta? Vmi 5let?
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
így marad csak a trainer vagy egyéb hax bár kár ezt a jó gamet tönkervágni vele
Kiáll ellenem valaki multiba hamachi-n??? 😄😄😄
Aki igen arra halál vár! 😛
http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=13086
mondjuk rakhattak volna hozzá képet is... <#zavart2>#zavart2>
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
szerintem
Amúgy meg a játék nem használja ki tökéletesen mind a 2 magot mert a taskmanagerben látszik hogy az egyik mag közel 100%-on megy a másik meg 40-50% max.
http://www.cheatcc.com/pc/supremecommandercheatscodes.html
de szerintem így elveszti a varázsát (mint minden játék aminél cheatelsz) ha meg multiban használod akkor szánalmas dolognak tartom, mert ez CSALÁS!
(persze ez csak az én véleményem)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
szerintem
Másrészt nekem is a Hatred-es verzió van meg és semmi extra progi nem kell hozzá! Csak Crackolni kell!
Valaki jonne egy menetre hamachi-n?
De a jelek szerint tenyleg ennyire eltoltak ezt a gyartasi queue-t ?
Bezzeg odatettek egy jobbra balra nyilt, hogyha tobbet gyartanal mint ami kifer a kepernyore akkor tudjal scrollozni kozottuk. Aminek meg semmi erteleme, nincs olyan ember aki annyit felhalmozna.
A sok ingame videoban mindig legtobbszor a nagy spidert mutogattak, szerintem van sokkal tobb latvanyosabb "nagy robot" a jatekban, de hat ok tudjak 😊
szerintem
Amúgy én nem találtam a programfilesban securom könyvtárat, lehet én vagyok béna.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steve: Nekem nem kellett semmilyen kompatibilitást csinálnom Patch után daemonnal bemountoltam a miniimaget és ment egybõl.
Szerencsére ha a kompatibilitási módot Windows XP (SP2)-re teszem akkor rögtön beindul
Methylisocloro: Szerintem az x86-ost ha a windowsod is olyan, de próba bakkecske, sokat úgyse veszítesz
Nagydög: és miért nem hagyod hogy feltelepüljön a gépedre a securom? (kiváncsi lettem)
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
és ha amd64-es procim van de sima windows xp-m akkor most a daemon-tools x64-et vagy x86-ot kell használni?
sajna én nem voltam ilyen gyors (mivel épp magyarítom és a patch eléggé kényes a módosított fájlokra ezért újra kellett tennem)
én most fogom kipróbálni, ha akarod várd meg, hogy nekem megy-e és akkor neked nem kell feleslegesen hülyéskedned
* Build 3217 represents a full integration from the game's main development branch, reflecting many changes to the game's code base. Only the partial highlights are included here.
* Support for Direct2Drive download version enabled.
* Several color, prop, texture, normal map and effects adjustments throughout the game.
* Several animation and animation speed adjustments throughout the game.
* Note that Build 3217 does not include an update to GPGnet. Current GPGnet version is 1.5.52.
* Add open/close slot functionality.
* Fix observer button appearing/disappearing.
* Chat history should now only display the senders name on the first line of every message.
* Fixed an issue with the chat window that was making the allies and all buttons function incorrectly.
* Pausing the game then opening and closing a menu that pauses the game will no longer unpause the game. It will remain paused until the user unpauses.
* Game no longer hangs when minimizing during a non-interactive sequence.
* Rules for reclaiming building have changed significantly, reducing a possible game exploit.
* Minimalist UI: A much lower footprint UI has been added in game. This UI takes up much less real estate. To activate the UI you press + .
* Selection Bars: Several changes were made to the selection bars' sizes and center points to more accurately highlight the selected unit.
* Prebuilt Units: This new skirmish option provides the user(s) and any additional AIs with 4 mass extractors, 4 power generators, and 1 land factory at the beginning of the match.
* Updated chat/console window: Several changes to the console and in-game chat window improve the visual appearance and also allow it to be moved around the screen.
* Numerous localization changes and fixes for the world wide releases of Supreme Commander
* ACU Death Nuke damage reduced.
* Commander Overcharge damage reduced when used against other Commanders. Damage towards non-Commander units (Sub-Commanders included) will remain the same.
* Sub-Commanders are no longer reclaimable.
* UEF T3 Gunship economy cost increased, damage decreased.
* UEF Commander Shoulder Pod movement speed reduced slightly.
* T1 and T2 Sonar now have a minimum build distance from shore.
* T2 Artillery power adjacency bonus corrected and is now consistent across factions.
* UEF T2 Power Generator's adjacency bonus has been corrected to be consistent with the other factions' T2 Power Generators.
* Cybran T2 Point Defense beam changes to fix a bug, will have minimal balance impact.
* A number of economy exploits have been fixed.
-Hogy tudom felcserelni a gyartasi sorban, hogy mondjuk az utsot tegye elore es azt kezdje el gyartani ?
-Ahol latom a bejovo es kimeno alapanyagot zold/piros szamokkal rakattintva eltunik. A patch ota meg csak kijelo vagy sem, ez mi celt probal szolgalni ?
szerintem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Failed to setup initial search path.
Module : C:\Program Files\Jကt退kok\THQ\Gas Powered Games\Demo\Supreme Commander\bin\SupremeCommander.exe
IncidentCount : 1
IgnoreUntilIncidentCount : 0
Exe timestamp : Feb 2 2007 10:47:21
top=4, count=10
Callstack :
Moho::IWinApp::AppInitCommonServices + 417 bytes ((Unknown)(0) + 0 bytes)
Unknown symbol (address 0x0040aa69)
Moho::WIN_AppExecute + 309 bytes ((Unknown)(0) + 0 bytes)
Unknown symbol (address 0x004070da)
Unknown symbol (address 0x0040bd66)
RegisterWaitForInputIdle + 68 bytes ((Unknown)(0) + 0 bytes)
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
szal 1.07 yasu legyen és legújabb daemon
egyébként kipróbáltam benne az új mini UI-t, és elég jó... alt + fel nyíllal lehet váltogatni, és mostmár van gyári lite os UI is