4582
-
unranked #2181 Üdv. Nem tudom ki mennyire ismeri a w3-as b.net-et. A matchmaking rendszere hasonlóan automatán keres ellenfelet? Erről nem sok infót találtam a GPGNet oldalán.
Másik: mennyire mikró igényes a netes játék ? -
Petko #2180 egyrészt néha bugos...
customot nem számolja, 2v2 rankedet se számolja oda a webstatba meg a profilodba, 1v1 rankedet számolja csak, de azt is néha késve frissíti -
#2179 Hi!
Valamelyik patch után már nem kell crack, és úgy emlékszem nem kéri az image-t sem(én már megvettem).
Egyben még nem láttam patchet, le kell tölteni, 2 vagy 3 file lesz, jelenleg a 3223-as a legfrissebb(van olyan ami az alap 3189-ről egyből 3220-ra frissít, majd egy másik file 3220-ról 3223-ra, így két file-ból megvan).
A patchelésed azért hal ki, mert valószínűleg tört exe-t használsz, és nem tudja frissíteni. Rakd újra a játékot(vagy másold vissza az eredeti exe-t) és utána patchelj. -
#2178 szerintem custom game-eket abszolute nem szamolja. -
#2177 Jah és megvártam mindig szépen, hogy kiírja vesztettem, vagy nyertem, és a score gombbal léptem ki. -
#2176 Hi!
Látom vannak itt profik GPGNeten. Kellene egy kis help. Az alábbi eseményekben:
1. Elsőként játszottunk haverral egy Arranged Team-et, belefutottunk a 28. és 1xx helyezettbe, elmostak. Megjelent a webstatban, hogy 1 meccset vesztettem, profile-ban semmi, minden 0.
2. Custom game, 2v2 megnyertük, ezután webstatban 0 győzelem, 0 vereség, de a lejátszott időben ott van az először lejátszott game ideje, profile-ban minden 0.
3. Custom game, 1v1, (a havas kicsi pályán 1,5 óráig :D) kikaptam, websatban minden 0, profile-ban minden 0.
Nah most ha a helpeket jól olvastam, a custom gamek győzelmeit vereségeit számolná, de a rankba nem számít bele, valamint a ranked game-ek(pl. az Arranged Team) beleszámít ide is, oda is.
Nah szóval nekem miért nem számol normálisan? Van valami tippetek?
Kösz! -
#2175 Köszi valami ilyesmire gondoltam én is, de a patchelést nem akarja megcsinálni. Full patch van valahol? Mert az összes kb 25%-nál leáll valamilyen erorral... -
#2174 őőő gondolom ahha. nekem bevan mountolva D4-be és all options on. és megy. szal sztem igen. de leszecc egy mini img-t és azzal is mennie kell. az pedig max pár mega. -
#2173 Akkor igényli az iso-t az inditáshoz nem? -
#2172 felvan nekem patchelve és crack nélkül megy.. vagyis eleve nmem is kellett krekkelni. -
#2171 Már rájöttem mért nem indul el a replay. Nos az a kérdésem lenne hogy ha felpatchelem akkor az új patchez van crack? Bocsi az offért... -
Mortanius #2170 Csak duplaklikk, és automatikusan megnyitja a SupCom.
sickb: nekem az tűnt fel, hogy volt egy halom Land Scout-ja TheLittleOne-nak, de gőzöm sincs, hogy miért. -
sickb #2169 Azon én is beszartam.:)) Viszont a srác elrontott rengeteg dolgot, és simán hozhatta volna a játékot.
Csak győzőtt felette a rutin.:) -
#2168 A replayokat hova kell tenni? -
Mortanius #2167 Hét tippje:
Ha van egy kameraállás, egy terület, ahova sokszor visszaviszed a kamerát, akkor csak tedd oda egyszer és nyomj egy [shift]+[tab] -ot. Ezzel lemented, és ha ezután megnyomod a [tab] -ot, akkor előjön az a kamerabeállítás, amit elmentettél. Ezt több kameraállással is meg lehet csinálni, és ha nyomkodod a [tab] -ot, akkor sorban előjönnek. Ha ki szeretnél törölni egyet, akkor csak hozd be a [tab] -al, és nyomj egy [ctrl]+[tab] -ot.
Replay of the Week -
#2166 írd már be a hét tipjét meg direktlinket a videóhoz a lusta disznónak :D (nekem) -
Mortanius #2165 Az überkizoomolást nem tartod erénynek? Én imádom, hogy egy laza ujjmozdulattal beláthatom az egész térképet, és ennek megfelelően irányíthatom a csapataimat a megfelelő irányba.
A gamereplays.org-on láttátok a hét tippjét? Nekem bejött, hasznos tud lenni néha. :)
A hét replay-e meg valami fantasztikus. Csak néztem, hogy jééé, TheLittleOne le fogja verni Eshez-t, de csak nem. Túl offenzív volt és azt Eshez kihasználta a végén. Mustsee. :) -
Petko #2164 én csak ezt a tiszteletes részt nem értem... miért kéne egy játékot azért tisztelni, mert a franchisenak voltak régen is részei? egyáltalán miért kell egy játékot "tisztelni"?
másrészről meg azok a westwoodosok akik a dune 1-2-t, cnc-t, red alertet csinálták már sehol nincsenek, ezt tök másik csapat, más cég (EA)
-
Brainless #2163 nem is mondtam hogy szar a c&c csak a multija sokkal jobb a Sup Comnak !
Ennyi
Sup Com Single player : Fos
c&c single player: jo
Sup com multiplayer: Ai buta ( Ambar mar vannak uj erofeszitesek) Ember ellen uberbrutal!
c&c multi: Ai jó, emebrek ellen nem jatszottam
Ennyi! Egyébként meg ez az en velemnyem ha nem tetszik ez van mindenki mas hozza kell szokni ! Mivel minden vélemény szubjektiv! -
#2162 CnC-t jobban kéne tisztelni,kicsit nagyobb a történelme mint a supcomnak. Red Alert 2 még mindig a kedvenc rts-em,nálam örök nambervan,bár az SC-t nagyon megszerettem én is.Ennél jobb rts-t sztem sokáig nem játszhatunk,a scifi-t meg minden formában imádom. -
#2161 Azér nem kéne szidni a CnC-t.Én is játszok mindkettővel. Más típusú ennyi,aki meg a demó után mond róla véleményt az ne is mondjon,pff. Szvsz ott is vannak nehezebb küldik,pl. gdi-nál a tolok 10 mammutot oszt nyomás elég sokszor nem jön be,vagy mer nincs idő kifejleszteni,vagy nem is lehet gyártani,vagy mer egy magaslaton vagyunk és a tank nem tud repülni.....etc.Nekem mindegyik játék ugyanúgy tetszik.Ja és én 20 éves vagyok,nem 10. -
Brainless #2160 Szerintem GPGnet en eszmeletlen hangulatos a jatek foleg a 2v2 !!!
AntiTalenttel felmentunk a 14dik helyre 2v2 be :)
Elvertunk par high skilles playert volt ahol szepen anyaztak is mert nem birtak a vereseget...
De nagyon jokat lehet mokolni fent !
En szerintem SC azert sokkal jobb mitn a c&c mert folyamatosan keszulni kell az ellenfeled taktikaja ellen felderitesz azonositod mit csinal, te meg csinalod ra a countert. Errol szol az egesz gama kozebn gazdasagra odafigyelni....... Folyamatos alkalmazkodas, minnel gyorsabban alkalmazkodsz annal nagyobb eselyed van nyerni. No persze ha ido elott attudod huzni aterveit az ellenfelnek az a legjobb !
Nagy odafigyelest igenyel.
El hiszem hogy a sok 10-12 evesnek jobban tetszika c&c, sokkal egyszerubb. De ha igazi stretégia játékkal akarsz jatszani akkor SC. Ennyi!
Gyertek minnel többen Online! aztan nyomhatunk par custom gemet!
Üdv:
Brainless -
#2159 Sztem nagyon jó játék a Supcom, a CC3 a nyomába sem ér. Megvettem én is, viszonlag sok magyar van GPGNeten, főleg az eddigi eredeti játék vásárlási szokásokhoz képest(kb. 15-20 között listázott fel a kereső, és ebben az még nem aktívak(mint pl. én) még benne sincsenek).
-
#2158 Párhuzamosan játszogatok a C&C3-mal, de az SC-hez képest az sehol sincsen. Másodpercek alatt felépítek egy teljes hadsereget, pillanatok alatt a semmiből kinőnek az épületek és minden olyan gyorsan történik, hogy harc közben a sérült egységeimet kivonni sem tudom a tűz alól. Amikor besokallok átmegyek SC-zni és szépen, nyugodtan leverem a gépet :)
Btw nekem az Aeon-ok nem jönnek be, eddig az UEF tetszett nagyon. Mondjuk én már csak ilyen embermániás vagyok, Starcraft-ban is a terranok voltak a kedvenceim :) -
#2157 Én is így gondolom :) Most egy (vagyis 2) kampány erejéig CCzek aztán majd Supreme :)) tényleg tudja valaki hogy a Feel módot honnan lehet megszerezni? márha van.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=LSUL3TjSg84]Supreme Commander "Feel" Project[/url] -
#2156 ez nagyon oda*asz :DDD -
lammaer #2155 Lehet hogy én vagyok az egyetlen akinek mindkét játék tetszik?
Fenn van a gépen a cnc is meg az sc is. A CnC azért tetszik, mert viszonylag egyszerű, könnyed, és lehet benne hentelni ezerrel plusz - ellentétben a videóval ami ugye istenitette a kizoomolást - szimpatikus hogy az egységek teljesen kizoomolva is szépen láthatóak, emellett a csatamező megfelelő része továbbra is látható és lehet benne - sőt, kötelező - mikrómenedzselni. Az egész egyébként baromi szép (az ion cannon effekt félelmetes), tehát könnyed szórakozásnak szvsz ideális, amikor az embernek nincs kedve barominagy bázisokat épiteni csak ledobná pár épületeket aztán bontani a mammut tankokkal. És az egészhez hozzáteszem, egy olyan gépen tökéletesen fut, amin az SC - érthetően a komplexitása miatt - igencsak kinlódik.
Ezzel szemben az SC - véleményem szerint - egy más kategória, mondjuk úgy a komolyabban elkötelezett emberek játéka. Nagy hangsúly a gazdaság felépitésén és megszervezésén, kisebb mikrómenedzsment igény (fogok 20-40-100 tankot azt be a levesbe, természetesen a szuperfegyvereknél más a helyzet), jóval szélesebb egységválaszték - tehát több kombinációs lehetőség, könyebb meglepetést szerezni a másiknak. Érdekes módon az überkizoomolást nem tartom a játék erényének, én 1x-2x megnéztem de valahogy nem tűnt használhatónak. Max egy nagy minimap nekem.
Szóval, én őgy látom, mindkettőnek van helye nálam. -
BlitzFiles #2154 CNC3 vs SC
:)
Engem meggyőzött -
Mortanius #2153 Igen, az, hogy "hosszútávon" magába is foglalja, hogy a SupCom lényege azért a multi és a skirmish. Amíg itt a multira figyeltek leginkább, a C&C3-ban a kampány a lényeg. -
Braveheart #2152 Asszem azzal mindenki egyetért hogy a SC hosszútávon élvezetesebb, bár a C&C3-at még nem próbáltam. Kár hogy nagyon nem bírja a gépem a SC-t, majd kb 1 év múlva tudok vele komolyabban játszani. (Athlon XP 3 ghz 1gb ram 256 Gef6) -
#2151 Meg a CCnek asszem a storyja ami ütős... -
Mortanius #2150 Tényleg szinte 2 külöm műfaj az RTS-eken belül. Csak azt nem tudom megemészteni, amit a PC Guru-ban olvastam, hogy jó lett a SupCom, de a C&C3 jobb lett... Na én nem tudom, hogy miben lett jobb. A grafika lehet, hogy optimalizáltabb, de így könnyebb is, hogy nincsenek olyan óriási mapok/egységszámok mint a SupCom-ban. A C&C3 tényleg viszonylag egyszerű divatjáték, az átlag gamer, aki nem akar multizni, meg különben is ne legyen bonyolult egy játék, az a C&C3-at választja. -
#2149 aha... ezeket tudtam... csak mindre hardot ír. ezek meg nemtudom hogy mennyire nehezek... mármint... melyik izzasztana meg jobban. egy békésen fejléődök majd egyszercsak derült égből artillery és colossus/monkey lord kopog az ajtóban a be nem fizetett villanyszámlál miatt, vagy ha csótányinvázióként jönnek a kiskocsik -.- na majd próbálgatom ^^
CC3 tényleg szebb és nem is szaggat maxon... strat viszont nem kell benne... feltolom a védelmet, super weppát meg minden ilyen cuccot azt egyhelyből legyakom az ellenfél bázisát... közben gyártom a mammuthot/avatart(mellé áldozható járgányokat)/tripodot aztán 3-4gyel lerohanom a bázist :c Scrinnél ráadásul ott a mothership... szal taktika 0 XD de jópofa játék :D pergősebb... talán... vagyis max 30 perc a csata míg supremben minimum annyi :D aztmondom teljesen másak. nemkéne összehasonlítani. -
Mortanius #2148 Kipróbáltam a C&C3 demóját (csak, hogy tudjam, hogy mit fikázok :D). Lehet, hogy csak én szoktam már meg a SupCom-ot, meg a C&C3 teljesen más, de kínszenvedés volt vele játszani. Először az tűnt föl, hogy wazz nem lehet kijjebb zoomolni és tök közelről kell nézni a térképet. Ezzel együtt nagyon szűk mapok vannak, nekem nem akaródzik városokban meg utcákban terelgetni a csapataimat. Az irányítás pedig... Ez úgy el van találva a SupCom-ban, annyira finom, hogy a C&C3-ban már automatikusan nyomogattam a [shift] billentyűt, és oda akartam zoomolni, ahova az egér mutat.
Tehát amennyit eddig láttam a C&C3-ból, sztem ott az az egyetlen taktika, hogy csinálj egységeket oszt rohand le a másikat. (direkt nem azt írtam, hogy sok egységet, mert azért a SupCom epikus ütközeteivel nem vetekedhet. Viszont a grafikája ténylek jó. -
#2147 SC-nek is van demoja, próbáld ki te is. Én ezt választottam (eredetiben megvettem), C&C3 nem igazán tetszett meg játékmenet terén. -
Borg #2146 A 2 game egész más... a cnc3 egy divatjáték, teljesen tetris szintű a stratégia benne a supcom-hoz képest. -
Borg #2145 Olvasd el amit kiir rájuk.
Supreme: Random választ egyet a balanced, rush, tech ai-ból.
Balanced: nagy számú egységgel támadás és technológiai fejlődés egyaránt.
horde: nagy számú egységgel támadás, lassabb technológiai fejlődés.
tech: felfejlődik max techre, addig szinte csak védekezik.. nade utána... -
#2144 hali!
azt szeretném kérdezni h szerintetek érdemes e megvennem a játékot?így húsvét tájékán venni akarok egy stratégiát, és vagy ezt vagy a cnc3-at akarom megvenni...sztetek melyik játék a jobb?azt is hallottam hogy a supreme commander bonyolult.a tiberium wars demoját már láttam, sztem teljesen átlagos, semmi újítás csak a régi jól bevált ötletek, meg szebb grafika.nah szal mi a két játék közt a különbség?melyiket vegyem meg?
thx -
#2143 De neki már Balanceddel sem megy :c nekem sem hiszem hogy menne XD
tényleg: Challanged után jön a 3 kemény nehézség. ott melyik a... hogyismondjam. leggyengébb? :D szal a challenged utáni nehézség? -
Borg #2142 1 horde + 1 tech ai ellen kell játszani. Az már szépen elfoglalkoztatja az embert :)