Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én maxon jatszom es nem szaggat 😊

A laptopomon is siman ment low-n...

Nyomkodni kell aztan egyszer csak jo lesz
értem én, de ott meg nem a 10 egység miatt szagat hanem amúgy is, ha egy darab egységed nem lenne, és csak a tájat néznéd akkor is akadna
(az egységek miatti korrelációs akadás az 800-1000 egységnél indul érezhetõen, ugyanis akkor elkezdi felzabálni a procit az egységek mozgatása miatt, - nem a grafikai terhelés miatt! ez a szint alatt jóval, tök mind1 mennyi egységed van, semmi differeniát nem okoz)
Molnibalage
Na de MILYEN beállítások mellett? Ha felrakom fullra akkor már 10-nél is gáz, de minimumon meg aztán határ a ....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

õ arra céloz, hogy itt amikor belassulásról beszélünk, az kb 800-1000 egység tájékán kezdõdik nem 50-60
Molnibalage
Most ezzel arra akarsz célozni, hogy az szerinted 0 mennyiség? 12 egységgel simán begyalultam a gépet a demoban hard fokozaton a skirmishben...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage: bocs de sztem senkinek nem akad ez a game 50-60 egységnél mert az kb annyit tesz h szinte semmit 😊 szal lehet h elírtad, de ha nem akkor ne írj marhaságokat
Nekem A64 3000+ 1GB RAM + Ati R X1950Pro 512MB konfigon 10, 20-as map-en remekül megy, 40-es map-en döcög, 80-as map-en pedig a végére játszhatatlanra lassul.

Általában 2 AI ellen szoktam küzdeni, egy tech és egy balanced. Most próbálom a 3 AI-t, de a 80-as map-en behalt, pedig már csak 2 AI maradt.
GanXstaZoleeWrk
Na én kb a végére jutottam a szarakodásnak a gpgnettel, alapvetõen mindent probaltam már amit a forumokon irnak, fennt van a dual core peccs is, de számottevõ javulás virusirtóval/nélküle nincs.

Van hogy be se birok lepni chatre, van hogy login utan 2-3 perc mulva cd key error, játék után alegritkább esetben jön vissza gpgnet, ha belépés közben már elinditják vagy kilepnek a játékból az totális káosz, 5-10 perc mire reloggolni tudok. Semmi mással ilyen gondom nem volt, szóval gpgnetesekröl van egy véleményem.

GanXstaZolee#2709

Molnibalage
Hát ez baromi érdekes, mert én a demoban igaz, hogy majd minimumra húztam mindent, de 50-60 egység melett meg sem reccent, pedig a még más progi is futott a háttérben.

AMD 3400, 1GB RAM (433Mhz) és 6600GT 256MB mellett. Én még is gyönyörûnek találom.

GanXstaZoleeWrk
Na kozben megoldottam 😊 mégse kell.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
khm na ja de utanna akkor is van vmi check ahol vmi nem stimmel 😊

GanXstaZolee#2709

sry vistat hasznalok 😊
de hat attudod allitani a nyelvet az MS oldalan hogy melyiket szeretned letolteni
GanXstaZoleeWrk
elképzelhetõ de utánna olvastam a gpgs forumon és nem csak virusirto kavar be.

ms pachet nem tudna vki lehuzni nekem akinek magyar xpje van? csunya kérés tudom 😊))

GanXstaZolee#2709

ha jol tudom nem eleg neki a windows patch valamit meg registryben is at kell irni....
Olvassatok el a jetek hivatalos oldaln levo forumokat teli van sok okossaggal !

Üdv:
Hun_Brainless
Vista alatt is ugyanúgy Nod kavar be..

Aláírás

LegionarR
Én is felraktam ezt a patch-et, de az égvilágon semmit nem javít a teljesítményen (szerintem)... Mondjuk nem is ront 😊 Nekem is 2 magos van... Leginkább a játék saját patch-e ér valamit.

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Lehet hogy nem a legerõsebb proci, de szerintem jobban kellene mennie ezen a konfigon... Nem kell ide 2 magos, talán csak optomalizálnod kell a géped, töredezettségmentesíteni, takarítani... Hidd el, ha ezeket régóta nem tetted, sokkal többet segít mint egy gépfejlesztés! Persze nyílván segítene egy 2 magos proci is, de nyilván nem mindenki van tele pénzel...
És rakd fel a játék patxh-ét, sokat segít...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Alwares
Hát ebbe valószínüleg inkább csak egy erõsebb processzor kellene. Lehetõleg 2 magos!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, megvan eredetiben a Supreme Commander, és még minimumon is keményen szaggat (sokszor 1-2 FPS) nagyobb csatáknál.
gépem:
AMD Athlon 64 3000+
GeForce 7600 GT
2x1GB Kingston + 1x512 TwinMos RAM

Elméletileg megvan a recommended PC, szal nemtom, hogy mi lehet a baj.
A válaszokat elõre is köszi.

GanXstaZoleeWrk
nos nem a virusirto a baj. dual magos procik miatt xpt kene frissiteni.

WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN.exe ez ha megvan vkinek elkuldhetne nekem, koszi.

GanXstaZolee#2709

SR9H-WXZb-DR6X-C4GS-X1VB

Molnibalage
Hát én meg pont máshogy látom, lehet így is úgy is. A gép sok-sok gyenge egységgel rohamoz, de néha jön 1-2 táppal is. Persze én csak a demoval tolom, de az is fantasztikus. Ritkán van több egységem, mint 10-12, de azok mindig táposak, és iszonyatosan aratnak, kb. 1:10 arányban zúzom le az ellenséges egységeket. Pesze az játék sebessége ritkán van -3 felett, mert csak így megy.

GanXstaZoleeWrk
ja megy az online bar tegnap csak a jatekba lepes kilepesre volt idõ, elõtte már az sem ment. Valamint a chat-re belépés is gyorsult.

GanXstaZolee#2709

Sikerült Nod nélkül?

Aláírás

GanXstaZoleeWrk
tudunk, bemesz egy szamtech boltba ahol forgalmazzák és megveszed 😊

GanXstaZolee#2709

😊)

Aláírás

nm

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Danielmagua
köszi...<#gonosz2>

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Danielmagua
Üdv! tudnátok segíteni serial ügyben?

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

Valószinüleg azért, mert ez egy olyan RTS ahol nem igazán van lehetõség mikromenedzsmentre (értsd: pár egység irányitásával töltöd az idõt) hanem inkább ténylegesen egy felsõvezetõ vagy, aki nagy vonalakban tervez és ráhagyja a pepecselést a gépre.
Pl: gyártani a tankokat/repülõket tonnaszám, aztán ha megvan a kellõ mennyiség, beküldeni õket a darálóba tömegesen.
Ez a játék szerintem a nagy számokról és a nagyvonalú (kitalálod hogy te most légitámadásra/hajókra/szuperfegyverekre gyúrsz...) stratégiáról szól, nem a kézügyességrõl és a pepecselésrõl.

Methylisocloro
UEF kampány 2. pálya: fél óra alatt kell a jobb felsõ sarokban levõ RESEARCH FACILITY-hez oda vinni a commandert és megjavitani. Csak transzport légi egységgel tudod odavinni.
Én csak ezt a félórás limitet ismerem, mert csak idáig jutottam még 😊

Ez a gém nekem egy kicsit unalmasnak tûnik, de nem tom h mér...

már 1x elmondtam de még1x elmondom
ha le tudnád írni esetleg, hogy melyik oldallal játtszol és kb hanyadik pályáján akkor tudnék segíteni (ugyanis most írom a végigjáttszást ...)
Senki nemjátszik,vagy játszot Singlerplayere,hogy segiteni tudjon.
Mindenki csak a multit tapossa?
AdaKiller
köszi😊

Steam Nick: adakiller

rtfmZoli
20*20-as mapon

És fél órán át off volt a 2 AI, vagy mikor volt neked mindezt alkalmad felépíteni ellenük? Vagy 80km-es mapon játszottál?
rtfmZoli
+1 t3 artyt én

rtfmZoli
2 a.l. szövetségben egyenként 7-7 expet építettek
Aeon: 4 GC, 1 Tempest, 2 czar. 1 t3 arty, 1-2? battleship ,
mindezt AA kíséret nélkül
Cybran: 4 ML,3 exp gunship, 1 t3 arty, 1-2? battleship ,
mindezt AA kíséret nélkül
Én, mint UEF: 1 Fatboy, 1 Atlantis, 1 Mavor, 5-6 Battleship
t2, t3 gunshipek

És amíg mindezt megcsináltad, mégis mi a rákot csinált az AI? Mert nálam sokkal gyorsabban felfejlõdik, és megépíti ezeket, mint én.
mi a gpgnet netved?

Aláírás

GanXstaZoleeWrk
nem akarom elkiabalni de nod nelkul most jó.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
nallam nem jott be ugyanugy nem jo semmi se nem, imon-al és nélküle is szara gpgnet. Meg teszek 1 probat kilovom nodot a csába, hátha.

Tegnap balanced ai ellen jatszottam nem valami nagy szam pl légierõt nem is épitett, inkább tolta a mobil factoryat vagy 10et epitett de 30 gunship ellen szart se ertek 1enkent, az meg hogy atom védelmet nem épitett... 😊

GanXstaZolee#2709

Helló! Megy mindkettõvel.

Aláírás

AdaKiller
neten direct ip-vel megy, vagy csak hamachi?

Steam Nick: adakiller

armageddon666
Igen... Gondolkozom hogy veszek még 1 giga ramot. Azzal elérhetõ sebességnövekedés itt? és más játékokban?

@

Nem tudom srácok de mióta kilõttem az imont azóta teljesen jól megy minden.

Aláírás

Alwares
Ez a játék kb hány GB memóriával fut jól? Mert most van 1 GB és úgy is szarul fut... 2 GB meg szinte be se fér a gépbe....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rtfmZoli
2. tech a.l. volt