4582
-
#2381 Tankjú! -
Petko #2380 T -
#2379 Hajj!
Hogyan lehet a kamerát egy egység követésére belőni? Nem jöttem rá :( -
#2378 igzektli =) -
#2377 jaja de amint lelettek darálva ottvolt a + mass meg energia és mehetett a fejlődés 10000el :D szal a 2 easyt azért tette csak be hogy legyen náluk is mass és miután lelettek gyalulva gyorsabb legyen a fejlődés ^^
[jólvágja?] -
Borg #2376 Dehát a másik két AI a táblázat szerint szinte semmit nem csinált :) -
Lemming #2375 47 percet mentem Balanced AI ellen Battle Isle R2-n.
Mivel nem használok semmi tárterületet nem töltöm fel se a képet se a replayt, de megvannak.
Utolsó 5 perc már a hajógyárak bombázásával telt. -
#2374 Most kipróbáltam úgy, hogy mind2őnk mellé beraktam egy easy enemyt, hogy 2x annyi mass legyen a kezdőpontoknál.. Szintekkel érdekesebb meccs volt mint az előző ;D
-
vidu01 #2373 látszik hogy nem néztétek meg a repayem a #2340 HSZ-ből, ott mind a négyünknek volt 4 mass. -
#2372 Cheater Sorian A.L.-t próbáljátok ki
(én 1vs2 ellen kikaptam(általában 3 sima A.L.-t könnyen lenyomok, ha nem lassul be)) -
Borg #2371 Akkor szerintem ez lesz.
Mert én jobb alul voltam, és ott volt a mass. Mellettem meg nem. Ahol a képen viszont van.
Szal valszeg tényleg oda rak a map 4 massot, ahova spawnol valaki. -
Lemming #2370 http://www.supcomsource.net/files/image.php?id=14621
Ez alapján: Fent jobb, Lent bal.
Vagy nem jó a map. :) -
vidu01 #2369 Sztem ugy van hogy ahova betesz vkit a 4 hely közül, ott lesz mass is. -
Borg #2368 Fent-bal is, meg lent-jobb is _jobb_ oldalt van 4-4 mass. Ha keresztbe teszed, akkor az AI pont a bal oldalra kerül, és ott nincs. -
Lemming #2367 Ugye az a map az, ahol keresztben van egy földnyelv, a két rész erőd szerűen van kialakítva, középen egy út egx mex és egy hydro hellyen, ahol 2 felé válik, középen egy sáv vízzel?
Na most ott keresztbe tettem mindkettőnket, hogy a mass-os kezdőn legyünk. -
Borg #2366 Arra figyelj, hogy jobb oldalra tedd az AI-t is, mert csak ott van resource. Ha a másik oldalra rakod, ott nem megy jól, mert resource nélkül nehezen találja fel magát. A map inkább multira lett kitalálva. -
Lemming #2365 Én nem tudom.. lehet a gépem teljesítményétől lenne ilyen buta az AI?
BAlanced ai, Battle Isle R2, UEF reménytelen volt, szabályosan unatkoztam mire legyalultam kezdett neki T3-mat fejleszteni.
Aeon elején picit rámijesztett, de az se mutatott sokat hosszútávon.
Mire az első colossus felét legyártotta már lett 80 SAB és 8 ML...
Lehet megnézem még egyszer ha lesz Core2. -
#2364 Ez is supermacy. Az assasinationt azér nem sztem mer zavar a tudat, hogy bármikor lehozhatom döntetlenre egy commander bombbal.. -
#2363 Én is mindig Supremacy-t játszok, mert ha csak a Commandert kell megölni, az túl egyszerű. Nem egyszer volt, hogy mire megindultam egy komolyabb csapattal az ellenség bázisára, már nem volt Commandere, mert a T3 artillery vagy vizes pályán egy Batlteship leszedte. -
Borg #2362 Szép volt :)
Amúgy én is mindig supremacyn játszok, nem szeretem ha csak a commanderre kell hajtani (bár igy is elsőnek arra kell).
Ezen a mapon pl mikor kipukkant a commandere a bázisa egyik szélén, akkor még a 75%-a megmaradt a bázisának, és még legalább 2-3 czar meg colo-val kellett megküzdenem (bár akkor már nem volt gond). -
vidu01 #2361 Tudod még nehezíteni a dolgokat, ha a victory conditionst átállítod assassination-ról supremacy-ra. Ilyenkor ha kinyirod a commandert folytatódik tovább, amíg marad egysége. Főleg a játék végefelé érdekes, amikor már nem olyan fontos unit a commander, a bázisa meg eléggé kiépített. Meg igy még tudsz tombolni egy kicsit (gyilkolászás, bázisbontás meg ilyesmi). Jah, meg tegyél be 2-3 AI-t! :DDD -
#2360 Battle Isle R2
Kellene valami peccs, vagy bugos az AI, vagy túl jó lettem?
-
Borg #2359 Én a Battle Isle R2-n szinte végig abból éltem, hogy a bázisom előtt elejtett colossusok meg czarok roncsait zabáltattam fel az engineerekkel :D
+150 mass szinte folyamatosan, úgy hogy valójában csak 4db t2 mass extractorom volt.
A felénél felépítettem vagy 30 mass storaget, hogy amikor épp nincs mit etetni az engineerekkel, akkor is kihúzzam maximális termelési sebességgel. -
vidu01 #2358 Igazad van abban hogy ha többen vannak kevesebb nyersanyag jut egynek, de ha mondjuk egy 6os mapon ott vagyunk ketten tutifix hogy nem az AI fogja birtokolni a mass kitermelő helyek javarészét(legalábbis ha én játszok). Ha van massod akkor már nyert ügyed van. Az a jó ha csak T3 power generátorokat kell építeni, és ezt nagyobb mapokon meg is lehet csinálni. meg arra kell figyelni, hogy ha mondjuk +150 massot kapsz, és fullon vagy belőle akkor is elkezdek építeni vmit, ha nincs rá szükség, vissza lehet bontani amikor nagyon kell. Mass szegény mapon meg lehet gyúrni SACU apdéjtra, az majdnem csak az energyt viszi, de azt istentelenül. Ha valami nagyobb cuccot hegesztek velük (4-5 db-al) elvisznek 14k energit. -
#2357 Ez kifejezetten jónak tűnik! DL -
Borg #2356 supcomsource.net
Ottvan a legújabb mapok között. -
#2355 Én már rájöttem hogy ebben a játékban nagyon szemét az AI!:((
Sehogyse bírom elverni!:DDD
Vagy ő túl erős,vagy én vagyok béna..De nembaj bekaphatja!:D -
#2354 Erről toljál már egy linket, ha már minden második hszedben emlegeted :D -
Borg #2353 Minden pálya más, ráadásul ha több AI-t nyomorítasz be, akkor kevesebb resourceból gazdálkodnak. Még jó hogy könnyebb őket úgy lenyomni, ha lassabban fejlődnek.
Egy vizes szigetes mapon pl nem téma akár 4-5 balanced AI-t is elpáholni, utána viszont próbáld meg 1db balanced AI ellen a Battle Isle R2 mapot... -
vidu01 #2352 ki mondta h ezen , 1 ellen meg könnyebb mint 3 ellen, akármit is mondasz. Én is ugy kezdtem hogy először lenyomtam 5 AI-t (egyszerre) utána 3-at, de most már elbírok az 1-el is. Persze... -
Borg #2351 Colossus elllen telepíts a vízbe egy sor T2 torpedovetőt (de akár T1 is elég), pont a colossus útjába. (van időd úgyis, amig odaér)
Szinte mindig elakad bennük, és amig ott tököl, a torpedóvetők szép lassan szétszedik.
Czar ellen meg T3 AA kell, 3-4db már megállítja mielőtt rombolhatna (max rájuk zuhan). -
#2350 Jaja, ezaz. Egy alkalommal, miután lerohant, egy transporttal kimenekítettem 3 t3 engineert az egyik kis szigetre, amit teleraktam t3 power/mass cuccokkal, pajzsokkal, SAMekkel, meg védte egy csomó fighter meg tengeralattjáró :D Majden 1 órát kibírtam ott, de mire felépült volna a missile launcher, egy Colossus+Czar combo leradírozott onnan :) -
Borg #2349 Az az, amin alul felül van spawn, és egy sziget az egész, a két bázist egy-egy heggyel védve?
Azon viszonylag egyszerű a stratégia. Először is tengeri cuccokra nem pazarolni, és minél gyorsabban befoglalni, és bevédeni a 2 szárazföldi átjárót (rizikós, de én szinte mindenemet egyből ki szoktam küldeni erre a két pontra, és ott épitkezek). T2 Artykat odatenni, azok megakadályozzák, hogy a közelebb eső 2-3 masst ki tudja termelni. Innentől még választhatsz is, hogy hogyan gyaluld le őket :) -
#2348 No, végre sikerült elkennem a balanced Aeon-t Cybrannal a Fynn's Revenge-en. Csuhhéj =) -
sickb #2347 jaja. Nekem is úgy megy. Nb chipnek adok 1.45V ot a többi default. Stabil. -
Borg #2346 Aztán hova raksz ezen a mapon 4-5 AI-t? Amikor 4 playeres...
Ráadásul a 2 bal oldali spawnponton nincs is resource. Nem csoda, ha könnyebb 3 AI ellen, mint 1 ellen, amelyik minden resourcot maga használhat fel. -
vidu01 #2345 A 3 AI team volt, de én inkább most 4 v. 5 ellen szeretném kipróbálni, csak a gépem nem nagyon akarja! -
Borg #2344 Játszd le 1 AI ellen. Ahol ugye nem veszik el egymástól a helyet, meg a masst, (meg nem is támadnak egymásra), és az az 1 sokkal jobban fejlődik. -
#2343 A te procid simán viszi a 3.2-öt is 8*400-on a ramok is jók hozzá. Én néztem az enyémmel alapon 2,4 és 3,8-on ég és föld a különbség :) -
vidu01 #2342 Hááát nem tudom, azért annak a c2d procinak jobban kéne teljesítenie ennél, az én 2.8 P4 esem szokott ilyen diavetítést csinálni! Az egység tétlenkedés nálam is elő szokott fordulni, csak azt nem tom h miért. De mintha a 3223 patch előtt nem lett volna.