Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az persze hozzatartozik hogy dx 9 es xp sp2
esetleg feltegyem a dx 10et? de akkor meg a demo miert is fut??
esetleg feltegyem a dx 10et? de akkor meg a demo miert is fut??
Sziasztok !
aqz a problémám amihez segitseget kerek, hogy letoltottem ezt a jatekot torrentoldalrol, mondom kiprobalom milyen, azt mondtak nagyon jo !
de minajrt elindulas helyett azt dobja ki nem tud futni, esetleg elkuldhetem a problemat a thwnak, es bejon egy ilyen form...
na modst letoltottem en a demot is, es erdekes modon az megy !
megprobvaltram a kettobol varazsolni egyet, a demo lá felmásolni a teljes játek fajljait, hatha valami a teljessel nem okes (8800 xts videokarihoz adtak a lemezt, nekem gts van), es igy elindul, de amikor ramegyek melyik karakterrel akarom vinni, jon a video, a kuldetes leirasa, es onnan kesz.. ures kepernyo, meg persze az eger...
hogyan tudnam ezt eletrekelteni??
azert az duhito hogy a demo megy a teljes jatek megmindenfele hibauzenet nelkul kilep egybol...
Örök hála 😊
aqz a problémám amihez segitseget kerek, hogy letoltottem ezt a jatekot torrentoldalrol, mondom kiprobalom milyen, azt mondtak nagyon jo !
de minajrt elindulas helyett azt dobja ki nem tud futni, esetleg elkuldhetem a problemat a thwnak, es bejon egy ilyen form...
na modst letoltottem en a demot is, es erdekes modon az megy !
megprobvaltram a kettobol varazsolni egyet, a demo lá felmásolni a teljes játek fajljait, hatha valami a teljessel nem okes (8800 xts videokarihoz adtak a lemezt, nekem gts van), es igy elindul, de amikor ramegyek melyik karakterrel akarom vinni, jon a video, a kuldetes leirasa, es onnan kesz.. ures kepernyo, meg persze az eger...
hogyan tudnam ezt eletrekelteni??
azert az duhito hogy a demo megy a teljes jatek megmindenfele hibauzenet nelkul kilep egybol...
Örök hála 😊
Ha nem sokat szarakodsz akkor mire neki 1 czar vagy ml felépül addig neked min. 4-5 fatboy vagy 10 reaper kell hogylegyen.
GanXstaZolee#2709
Arrol nem is beszelve ha egybol az ACU-t lovod.....😊 Amugy en meg sohasem epitettem t3 artyt,(egyszer kiprobalom) nem jutottam el oda + en schatis mellett vagyok....
Kellene játszani multiban. 2v2 meg is lenne.
Na megnéztem én is, fasza 😊 Sokkal nagyobb gazdaságot épitesz mint én szoktam. Én mindig a bázis védelemre költök egy valaggal, de úgylátszik ezt nem igy kéne.
Utána megpróbáltam amit te is játszottál (mivel ezen a mapon még sosem játszottam, amire én gondoltam a four leaf clover volt 😄DD), és egész jól ment. Csak 1.5 óra után feladtam, amikor kb mindhárman 2.5 millió pont felett jártunk, de már annyira diavetítés volt, hogy nem bírja a szemem. 6 Fatboy-al vonultam ki az egyik bázisára, már mindenhonnan kitakaritottam, és odaértem a bázisát kezdtem lõni, amikor kijött 1db CZAR-al, és lenyomta mind a 6 fatboyt 😄 A geci. Közben 1 T3 arty is lõtte, szal épp meglett a commanderje is. Viszon nem volt kedvem már még 6 fb épitését kivárni (az én fps-emmel kb újabb egy óra), szal ennyit errõl.
Ja, 8 ML-t, és 10 CZAR-t, valamint 3 GL-t vertem vissza 😊 FB-ok jók erre. Viszont pl CYBRAN-al pont emiatt nehezebb játszani, mert az ML fele annyira sem alkalmas a célra.
Utána megpróbáltam amit te is játszottál (mivel ezen a mapon még sosem játszottam, amire én gondoltam a four leaf clover volt 😄DD), és egész jól ment. Csak 1.5 óra után feladtam, amikor kb mindhárman 2.5 millió pont felett jártunk, de már annyira diavetítés volt, hogy nem bírja a szemem. 6 Fatboy-al vonultam ki az egyik bázisára, már mindenhonnan kitakaritottam, és odaértem a bázisát kezdtem lõni, amikor kijött 1db CZAR-al, és lenyomta mind a 6 fatboyt 😄 A geci. Közben 1 T3 arty is lõtte, szal épp meglett a commanderje is. Viszon nem volt kedvem már még 6 fb épitését kivárni (az én fps-emmel kb újabb egy óra), szal ennyit errõl.
Ja, 8 ML-t, és 10 CZAR-t, valamint 3 GL-t vertem vissza 😊 FB-ok jók erre. Viszont pl CYBRAN-al pont emiatt nehezebb játszani, mert az ML fele annyira sem alkalmas a célra.
Artikkal mindig célzok, a legkeményebb csapás a Power fejlesztõk kilövése. Material-t még lehet begyûjteni a csatamezõn, de power-t csak generálni lehet...
Nekem az 'uj' gepemen eleg jol fut, marmint az elozohoz kepest...😊 Rendesen gyakorolnom kellett a jatekkal mert minden mashogy nezett ki....<#vigyor2>#vigyor2>
A legújabb patch óta elõször próbáltam megverni 3 AI-t légierõ nélkül és sikerült. (2 balanced, a közelebbi 2 és 1 tech, az átellenes sarok, így a legerõsebbek...)
A védelemet sikerült igen gyorsan level 2 pajzs szintig felfejleszteni, mielõtt a bomberek hozzám értek volna nagy számban. Így szinte semmi kárt nem tettek a bázisban. Utána sikerült megelõzni és a bázis két szélére felépíteni egy-egy Fatboy-t, majd nekem lett készen jóval elõttük az elsõ T3 arti.
Ezután jött el a kritikus szakasz, túl kellett élnem több koordinált Experimental támadást, de erre teljesen korrekt a Fatboy, északon az egyik kiszedett 2 ML-t, keleten pedig a másik egy GC-t.
Felépítettem összesen 3 T3 Artit, amik rendesen pucolták a bázisát, majd összesen 6 Fatboy földi légvédelemmel kitakarította a maradékot.
Érdekes game volt, végig nagyon kellett figyelni mind taktikailag, mind stratégialiag. Mert itt egy taktikai áttörés azonnali halált jelent, de egy stratégiai hiba, pl. lassan elkészülõ T3 arti szintén...
A védelemet sikerült igen gyorsan level 2 pajzs szintig felfejleszteni, mielõtt a bomberek hozzám értek volna nagy számban. Így szinte semmi kárt nem tettek a bázisban. Utána sikerült megelõzni és a bázis két szélére felépíteni egy-egy Fatboy-t, majd nekem lett készen jóval elõttük az elsõ T3 arti.
Ezután jött el a kritikus szakasz, túl kellett élnem több koordinált Experimental támadást, de erre teljesen korrekt a Fatboy, északon az egyik kiszedett 2 ML-t, keleten pedig a másik egy GC-t.
Felépítettem összesen 3 T3 Artit, amik rendesen pucolták a bázisát, majd összesen 6 Fatboy földi légvédelemmel kitakarította a maradékot.
Érdekes game volt, végig nagyon kellett figyelni mind taktikailag, mind stratégialiag. Mert itt egy taktikai áttörés azonnali halált jelent, de egy stratégiai hiba, pl. lassan elkészülõ T3 arti szintén...
SupCom senkinek sem fut elég jól -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
meghaltunk...?
Ez a jo game ide nem ir senki mert olyan jo jatszani vele hogy dumalni nincs ido....<#email>#email>
Ez a jo game ide nem ir senki mert olyan jo jatszani vele hogy dumalni nincs ido....<#email>#email>
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Miért is?
Aláírás
Most pöccenjek be én is ?! <#ejnye1>#ejnye1>
Letöltöttem én is de inkább GPGneten játszom humanoidokkal , nagyobb a játékélmény.
Aláírás
Van vkinek tapasztalata moddolt AI-kal ?
(Amiket találtam:Sorian-Jaws2002-Tortuga)
(Amiket találtam:Sorian-Jaws2002-Tortuga)
jaaa..... Vista alatt azert szebb mert directx10... Na jo vagyok vagy jo vagyok???<#vigyor2>#vigyor2>
Miert lenne lassabb..?? Elovastam egy tesztet ahol osszehasonlitjak oket es a sebesseg kulonbseg elenyeszo volt az XP javara....
Elvileg 2 gb de megoldva.
Crysis meg Bioshock miatt váltottam , utóbbit raktam fel még csak hát az azért beszarás hogy néz ki..😊
Crysis meg Bioshock miatt váltottam , utóbbit raktam fel még csak hát az azért beszarás hogy néz ki..😊
Aláírás
Ramod mennyi? ha 2 giga akkor jön majd a temp folder error nézzél utánna gpgneten fórumban le van irva mit kell csinálni 😊 (bár erre jött ki közben ms vista javítás is lehet már nem lesz gondod)
Vista alatt tényleg "mintha" szebb lenne fene se tudja, én mind2 op rendszer alatt maxon játszottam és vista alatt sem lassabb.
Vista alatt tényleg "mintha" szebb lenne fene se tudja, én mind2 op rendszer alatt maxon játszottam és vista alatt sem lassabb.
GanXstaZolee#2709
Nekem simábban fut az SC vista alatt, mint XP alatt.
Bár gyorsnak egyik helyen se mondanám, de ez már a gépem miatt van.
Talán az SC az egyetlen játék eddig, ami Vistával is 100%-osan jó.
Bár gyorsnak egyik helyen se mondanám, de ez már a gépem miatt van.
Talán az SC az egyetlen játék eddig, ami Vistával is 100%-osan jó.
Hey!
Abszolult magamtól rájöttem mindenre, igazából cask rendszergazda módban kell futtani a GPGnetexe t.
Nem váltok vissza mert nincs teljesítménybeli különbség viszont Vista alatt valahogy máshogy néz ki a game talán csillogóbb fényesebb.. nem tudom szebb..
Abszolult magamtól rájöttem mindenre, igazából cask rendszergazda módban kell futtani a GPGnetexe t.
Nem váltok vissza mert nincs teljesítménybeli különbség viszont Vista alatt valahogy máshogy néz ki a game talán csillogóbb fényesebb.. nem tudom szebb..
Aláírás
olvass vissza leirtam a megoldást.
1. van peccs gpgneten temp folder errorra keress rá.
2. rendszergizda modban futtasd a gpgnetet és sc.exe-t is.
stb.
1. van peccs gpgneten temp folder errorra keress rá.
2. rendszergizda modban futtasd a gpgnetet és sc.exe-t is.
stb.
GanXstaZolee#2709
Hey!
Váltottam Vistára és egy szûz vinyóra installáltam az SC t és a GPG bejelentkezés után leáll programfuttatási hibával.
Valami ötlet?
Váltottam Vistára és egy szûz vinyóra installáltam az SC t és a GPG bejelentkezés után leáll programfuttatási hibával.
Valami ötlet?
Aláírás
Teljesen mindegy felraktam es ugyanugy nem egyforman mennek, beirtam a registrybe amit kell meg a boot.ini be is es lass csodat semmi...<#nemtudom>#nemtudom>
Van hozzá eredetiség crack, felteszed utána az eredetiség vizsgán simán átmegy, a frissítés is mûködik meg minden.
Azt mondjak ez a game hasznalja a multicore-t de amikor befejeztem egy game-t az egyik 75% a masik 15% volt...??😊
Minden energiát használó épületne kva negy ki/be kapcsoló gombja. Pajzsnál értelemszerûen egy pajzs (pontosabban ernyõ) ikon, mass fabricatornak 2 fogaskerék. Ha kikapcsolod az épületet, akkor közeli nézetben van rajta egy áthúzott piros kör.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Már az elején kilõttem a replayt ahogy megláttam hogy a commandert a massext építéséhez nem a kellõ távolságban állítod meg.<#eplus2>#eplus2>
Aláírás
Nekem annyiban jó volt, hogy láttam nálad a MassEx és masstároló kapcsolódását, s az ezzel járó +növekményt.
Már ki is próbáltam, jóval gyorsabban fejlõdtem. Mindent én sem tudhatok, tehát köszi 😊)).
Mondjuk a kedvenc pályámon kb két perc alatt t1 bombázók, 3 perc múlva t1 rohamrobotok lepnek el. Nálad még 5 perc elteltével sem volt érdemleges légvédelem, a gép szemlátomást gyengén adta elõ a légiharcot, elég furcsa volt számomra. Majd kipróbálom ott is a játékot.
De jó csata volt.
Már ki is próbáltam, jóval gyorsabban fejlõdtem. Mindent én sem tudhatok, tehát köszi 😊)).
Mondjuk a kedvenc pályámon kb két perc alatt t1 bombázók, 3 perc múlva t1 rohamrobotok lepnek el. Nálad még 5 perc elteltével sem volt érdemleges légvédelem, a gép szemlátomást gyengén adta elõ a légiharcot, elég furcsa volt számomra. Majd kipróbálom ott is a játékot.
De jó csata volt.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Sokat lehet belõle tanulni, pl hogy ne hagyja ott az ember a számítógépet az utolsó félórára. <#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon ugyes vagy zolika egy szobeli vallveregetessel megjutalmazlak...<#nevetes1>#nevetes1>
Amugy a kis mass fabrikatorok minek csak lefoglaltak az ACU-t, a lancreakcio miatt nem epitenek mindent adjecent....<#awink>#awink>
Amugy a kis mass fabrikatorok minek csak lefoglaltak az ACU-t, a lancreakcio miatt nem epitenek mindent adjecent....<#awink>#awink>