4582
-
#3221 Ilyet, felrakja a patchet es nem indul el megint... Mi a b... fa... van ezzel a fos GPGnettel, a fos patch elba...a a jatekot... -
#3220 Na mukodik.... 11Gbyte...???? Nem semmi meret.. Kiprobaltam az easy AI ellen es meglepett milyen eroszakos volt addig amig volt nyersanyag..
Tetszik a t1 gunship a t1 vadasszal parban nagyon jo patrol-nak.. Az epitosegito is otletes csak meg nem tiszta milyen szintu segitseget nyujt.
A megalith meg jo nagy majd megnezem mit bir egy komolyabb sereg ellen...
Egy kicsit mintha gyorsabban mozognanak az egysegek...? -
#3219 Ne panaszkodj, neklem 2 hét alatt jött le torrenten :)
Elsőre nekem se működött, mivle elfelejtett szólni, hogy kevés neki az 5Gb szabad hely és a fileok egy részét nem telepítette fel. Persze csak akkor derült ki, amikor raktam volna rá a patchet. -
#3218 Most telepitem 2x-ra ezt a buzi FA-t, nem indult el, semmi hibauzenet semmi jelzes hogy mi van...??? A 4x dvd-mel 38 percig telepit... -
Thanatos #3217 rendben :) én mostanra végeztem akajával, ha esetleg valaki mégis akarna nyomni egy menetet az kiabáljon :) bár egy 2v2 lenne már az igazi :D -
#3216 végjátékban eléggé szopóágra kerülök mostanság :) -
Firebat #3215 nekem most elég volt egyenlőre, legfeljebb legközelebb,én, :) -
Thanatos #3214 hát ha valakinek van kedve akkor én is benne lennék még egy gameban, igaz csak kicsit késöbb mert még ebédelnem kéne de utána :D -
Firebat #3213 jah :]]]
jó volt,
vhogy fejleszteni kéne a gépet , mert..... nem annyira jó így, akadva :) -
#3212 nagy taktika volt .. elején Firebat így kiterjeszkedett és volt vagy 3x annyi pontja, azthitetm akkor végem.. aztán tech 2-ben megfogtam , visszaszorítottam a bázisára, de nem tudtam bemenni .. légi fölényem volt, azzal tartottam bent a nagy lépegetőjét .. aztán csinált egy ilyen über-boNbázót.. akkor eldőlt a játék :] -
Firebat #3211 nah meg volt a gamma, jó volt :) azt hittem kipurcanok :) -
Thanatos #3210 hát megprobáltam game közbe besunyogni hozzátok observernek , de nem sikerált :D nah majd akkor legközelebb elelslem a taktikai trükkjeiteket :D -
Thanatos #3209 nah én most keltem :$
sorry kicsit elaludtam :D -
#3208 Most vettem meg az fa-t.... 39 euro volt..... -
Firebat #3207 jah hát persze ,én -
#3206 16010 -
Firebat #3205 nem tudom az alapportot xD , 1 ? -
#3204 89.133.31.32 , alap port, nincs jelszó :) -
Firebat #3203 jó de ő biztos very High skilles, te meg akkor High :))
én meg , Low közepe -
#3202 Thanatos elvert , csúnyán .. a vége felé :) -
Firebat #3201 háát, én majd próbálok jójátékot nyújtani. de úgy is legyőz PAStheLOD ^^ de azért igyekszem szívós lenni -
HM #3200 akkor ez most nekem kimarad :(
replayt mentéstek le :D -
#3199 FA jah, vannak új dolgok, új egységek, új épületek, de szerintem fontosabb, hogy jobban fut, mint a sima. -
Firebat #3198 fa lesz -
HM #3197 sima v fa ? (fa nincs fenn ésmég nem játszotta mvele...ahogy olvastam elég sokminden +változott) -
Firebat #3196 várjunk :) -
#3195 eddig vagyunk 2-en.. 2-3 körülről volt szó.. hát nem tudom, hogy várjunk-e még 10 percet.. -
Firebat #3194 jah igaz , :|
és akkor mikor lesz hostolás?:P -
#3193 hát ehelyett kb ott az Zemesen :]
de tőlem aztán lehet hámádzsi is, csak az plusz 1 dolog, amit még futtatni kell közben akkor :| -
Firebat #3192 rendben
esetleg hamacsin, azért is lenne jó játszani, mert , oda fellép vki és ott is tudunk beszélgetni, hogy kinek jó most stb. és nem kéne itt a fórumba írkálni -
#3191 Valószínűleg én.. -
Firebat #3190 akkor ma játszunk?
ki fog hostolni -
#3189 En innenneztem.... -
Petko #3188 megnéztem ma a gameshadow ot ahol a link volt a digitális vásárláshoz amivel én megoldottam... most nem volt ott a link
de itt van a direkt elérés, közbe megtaláltam: http://b.trymedia.com/b/thq/bnd_10/t_07wo/SupComFA
ssl es proxyval át lehet verni hogy továbbengedjen -
frikfrak #3187 Rájöttem 1,5 órámba került de rájöttem nem szereti az ékezetes betűket a játékok mappám átneveztem jatekokra és sikerült ha esetleg másnak is hasonló fordulna elő. -
frikfrak #3186 Nem tudom felrakni a patch-et a köv. hibaüzenetet dobja ki
Error Neither command line parameter specified is an existing directory.
System.ArgumentOutOfRangeException: A megadott argumentum az érvényes értéktartományon kívül esik.
Paraméter neve: i
a következő helyen: System.Text.RegularExpressions.CaptureCollection.GetCapture(Int32 i)
a következő helyen: System.Text.RegularExpressions.CaptureCollection.get_Item(Int32 i)
a következő helyen: GPG.Globalization.LocalizeString.Get(String data, Object[] paramdata)
a következő helyen: GPG.Globalization.LocalizeString.Get(String data)
a következő helyen: GPG.Patch.StringTable.get_Abort()
a következő helyen: GPG.Patch.RTPatchAPI.Start(String options, String updateDirectory, String patchFile)
a következő helyen: GPG.Patch.ApplyPatch.ThreadMethod()
A következő elérési úthoz való hozzáférés megtagadva: „D:\Játékok\THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander\bin\patchw32.gpg.dll”.
Valami ötlet? -
#3185 Itteni forumokon olvastam hogy ma jelenik meg... Majd holnap lenezek a helyi game storeba es megnezem.... Szar vilag van otthol en mondom... -
#3184 e biztos csak már megjelent de itthon sehol semmi hir hogy lehetne kapni vagy előrendelés vagy valami... -
Firebat #3183 értem
akkor , majd pmbe az ipcímet elküldöd vagy aki a host ,nekem amd x2 3600+,2 gig ram, ddr2, meg ati 1600-asom van, bár legutóbb próbáltam ezt a CPU maxi......izét és annyira sok minden nem éreztem belőle, ugyan úgy lement 5 fps-re amikor már sokan voltunk, és tényle army vs army volt...(, bár játszható volt -
#3182 Mi nemrég toltunk egyet Thanathossal, jól el is picsázott ^.^
10*10-es mapon, és nem akadt, nagyon jól ment.
Szombaton akkor olyan 2-3 körül aki itt van jöjjön és akkor majd alakítunk valamit :)
Simán Multiplayer LAN-nál van Network Adress vagy mi a rézketyere, oda IP-t beírva pillanatok alatt kapcsolódik, szóval még Hamachi sem kell.
Nekem 2Mbit feltöltésem van, ha valakinek esetleg van nagyobb, akkor hostolhatna ő.