Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kurvajó a replayed! Majd ma már talán lesz idõm megnézni is 😊
GanXstaZoleeWrk
Most ekkora szar lenne a replayem? 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Az legelsõ verzió AI-je elég gyengusz volt, de a legutolsó patch telepítése után 3 AI bizony jól megizzasztja az embert.

Ha te le tudsz védeni egy ME-t egy T2 PD-vel és egy T2 AA-val, akkor te valami õsöreg verzióval játszol...
GanXstaZoleeWrk
Na már csak egy hely kell ahova felteszem, vagy mondjon vki egyet 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
hova a pékbe teszi a replayt?

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Na megvagyok jo kis fun gam volt 50 perc a végére 20! soul reaper és 170 T3 assault bot 😄

Tarolás, nuke nem volt 😄

GanXstaZolee#2709

Ja, pár patchel ezelõtti verzióval, aminek meg se tudtuk nézni a replayet... thx.
Bár most is ezt kéne, mert akkoriban még gyengébb volt az AI.
Nehogy belinkelj neki replayt, én már elkövettem ezt a hibát egyszer, vettem a fáradtságot és megcsináltam amit mondott (#2340), asszed utána abbahagyta? Ugyanúgy jönni fog a hülyeségeivel újra, nem kell vele foglalkozni és kész.

GanXstaZoleeWrk
Ne aik elleni játékból tanulj bár jó gazdaág kiépítését meg lehet tanulni de gpgneten vannak jó replayek abból érdemesebb.

GanXstaZolee#2709

Na elõbb utóbb csak eljutunk oda, meglesz a replay amirõl a legelején beszéltünk? Hajrá. Azóta is várunk rá, hogy tanuljunk belõle.
GanXstaZoleeWrk
jólvan elég a szájkaratébõl részemrõl is délután lejátszom és jön a replay ok? + felteszem az 5ös replayt is, sgnek van nyilvános ftpje ugye?

GanXstaZolee#2709

Hát ezaz, kijelented hogy szánalom, mikor még meg sem próbáltad.
Meg ilyen hülyeségek, hogy 1 óránál T1 egységekkel jönnek, aha...
GanXstaZoleeWrk
blabla nem vertem semmire csak leirtam hogy aik ellen szanalom jatszani, az hogy neked 3 óra kell 2 leveréséhez egyéni szoc probléma 😊

2 balanced ai ian cross meglesz.

GanXstaZolee#2709

Olvass vissza, le van irva minden.
De nekem nem kell hogy itt akadékoskodj, meg okoskodj. Ha nem akarod, nem foglalkozol vele, és kész. Csak akkor ne verd a melled a semmire...
GanXstaZoleeWrk
Na akkor most ird le pontosan mit játszak le aztán meglátjuk ki bénázott 3 órán át.

GanXstaZolee#2709

Ne haragudj, de egyelõre te vagy az, aki a megbeszélt scenariot nem hajlandó lejátszani, de azért igen nagyravagy azzal, hogy nem lehet probléma...
Én csak kiváncsi vagyok a replayre, hogy milyen taktikád van, amivel tényleg játszi könnyedséggel lenyomod õket.

Kb 3 órás meccsel én is lenyomtam Ians Crosson 3 AI-t, de ezzel szemben kettõvel nem sikerült megbirkózni, mert több resourcot tudnak ketten birtokba venni. Ehelyett te telebasztál egy pályát 5 AI-val, és vered a melled, hogy semmi gond nem volt... hát lol.
GanXstaZoleeWrk
Mire gondolsz? Gpgneten van frissitve mást nem tettem fel se külön ait se semmit. Ami a játékban van azzal. Nem szeretek AI ellen játszani ezért nem is pörögtem a témára, csak itt lett felhozva hogy hu de kemény.

GanXstaZolee#2709

Cobra.
Meg melyik verzióval, az alappal? <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

GanXstaZoleeWrk
mi az hogy easy??? Balancedrõl volt szó. Mi kell még?

De komolyan veled beszélgetni kb annyi értelme van mint a széllel szemben hugyozni.

GanXstaZolee#2709

50. percnél T1 unitok? Milyen AI ellen játszol te, easy? Mert akkor nincs is több kérdésem. A replay-el se fáradj.
Hedgehunter
egyetertek...... A gep ellen jatszani felesleges idotoltes....
GanXstaZoleeWrk
És még mielõtt az jönne le mekkora király vagyok, egyáltalán nem tegnap is betoltak 3v3ban minket 1,5 óra alatt de jó meccs volt gpgneten.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Te magyon okos fogd már fel hogy kurvára nem kell 6-8 massnál több!

30. perctõl ki a faszomat érdekel hány mass helyed van? Kb. kell 6 amig fel nem huzol pár erõmûvet meg mass gyárat utánna futószalagon ezeket kell tolni 40-50 percnél +600/+800 massban simán lehet lenni 1 óránál pedig 1000. Felrakom délután a replayt tanuljál, és letolom neked 2 ellen is azt a szar ian crosst bár nem tudom mi benne a kihivás lol. Elején kell kivédekezni kicsit de mivel telejsen fasz az ai 50 percnél is T1es unitok jönnek pl nuke védelem 0 stb.

Ha a gépnek lenne esze nem egy helyre tenne pl 15db T1es air védelmet, nem a hegy mögé építene 4 T2 artyt stb, 0 a kihivás gép ellen, és még sorolhatnám a faszságait.

GanXstaZolee#2709

Bullshit, azonnal megjelenik a Balanced AI az Air superiority fightereivel, lemossa a pár gunshipedet, aztán jön egykét gagyi egysége ami eltakarítja az engineert meg az épülõ ME-t.
Nemtom milyen AI ellen játszottál, de nekem ha csak 1 T2 AA meg PD van ott, akkor jön a T3 bomberrel, és precizen kiszedeget mindent. Sõt, a patch óta beküldi a T3 gunshipet is, kettesével.
De persze lehet mondani, hogy tegyek oda T2 AA-t, T2 PD-ket, shieldet, stealthot, meg küldjek gunshipet, meg air superiorityt is, hogy védjék a helyszínt.
Mert hiszen végtelen resourceból gazdálkodunk, tehát a bázis megvédése, és a támadás mellett lesz erõforrásunk számtalan ME-t is külön külön bevédeni... igen...
Én csak simán üresen tartottam ezeket a helyeket, erre is jól elment 5 T2 Arty munkája a hegy mögül. Az összes többi erõforrást a támadásra és a védelemre kell fordítani Ians Crosson, mert csak úgy özönlenek az egységeik feléd, és ha picit nem figyelsz a központi térre, máris beraknak firebaseket, amik belövik a bázisodat.
Sztem meg könyebb egy ellen, mivel az üres mass helyeket én fogom uralni nem az AI, elõször néhány t2 gunshippel lepucolom az övéit (majdnem csak a bázisán belüliek maradnak neki), majd néhány engineerrel elindulok v transportshipezek, és lefedek minél többet. Ha raksz mindegyik mellé egy t2 point defet meg egy antiairt akkor szinte nem is foglal vissza, mivel csak kósza engikkel próbálkozik, onnantól meg már nyert ügyed van mert dõl a mass. De letudom nyomni én is a több AIt is , mondjuk kicsit nehezebb, általában kettõt sikerül berusholni, mass helyek elfoglalva, gazdaságot felnyomni, persze támadni is kell egyszerre.

Olvasd már el amirõl beszéltünk. Ha telebaszod AI-val a mapot, fele annyira sem ügyesek, mert egy AI-ra kevés ME jut.
Játszad csak le Ian Cross-t 3, majd 2 Balanced AI-val (amirõl ugye az elején is szó volt), aztán nyomassad a videót arról a könnyû gyõzelemrõl a 6 T3 Artyval.
GanXstaZoleeWrk
Cross szöveggel 1 pálya kezdõdik azon toltam látom van egy ian cross is 4 személyes az még könnyeb, mint a 6-os ugye en 1v5ben toltam de ugy latom neked semmi nem jó, holnap azaz ma letolok csak a te kedvedért az ianon is egy menetet, mert te még a halottba is belekötnél szvsz.

A játék egyébként pedig multiról szól szaros aik ellen jatszani nem nagy élmény, 1x gyere fel netre és tolhatunk 1et. Ja és told le pls 5v1-ben akkor amit én meglátjuk hogy megy 5 balanced ellen 😄

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Holnap megjon az uj gepem lenyomok egy 6-1 et.....<#taps>
Követted amirõl beszélgettünk az elmúlt oldalon?
GanXstaZoleeWrk
menne csak akkor több idõ sokkal é ez supremacy volt nem csak commandert kinyirni aztan csa, full clear.

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
es nuke nelkul menne e???......<#papakacsint>
GanXstaZoleeWrk
ez az a cross ahol 6 hely van

de nem mindegy? 5 ai megvolt 1 helynyi massal.

Van replay felteszem nezd meg. Mire 1 exp unit jött nekem 4 volt kb mire még 1 nekem 10 és már mentek a nuke-ok.

GanXstaZolee#2709

Crosson hova tettél 5 AI-t, amikor 4 helyes a map?
GanXstaZoleeWrk
na jolvan sc nincs mert kocsog vista ugyanarra mentett mindent amit nem értek, de replayt meg lehet nezni. Felrakom vmi nyilvanos helyre

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
NA 5 balanced ai megvolt crosson 1:18 asszem de siman lehet hozni 1 óra alatt is lofaszt nem tudtak 1nek volt 1 értelmes megmozdulása 70% játéknál behozta pókját oldalról kis védelmem volt csak fél gazdaságot lebontotta de nem volt nagy gond huszonx suppor commanderrel 60-70%rol mindent ujrahuzni. Lokok SCket meg van replay is.

GanXstaZolee#2709

4 player asszem 10x10.
Megpróbálhatod airforce nélkül is 😊
Mekkora a Cross pálya? Csak 10x10-esen játszom, mert az 5x5-ös túl kicsi, ott nem lehet kibontakozni, a 20x20-as meg túl nagy, a túl erõs airforce miatt gyakorlatilag csak idõ kérdése, hogy lenyomjon bármennyi AI-t az ember.
Ja, de pl attól is, ha setonson 5 AI-t nyomsz le 😊
Mert akkor van kb 3 ME / AI, még jó hogy nem fejlõdnek túl ügyesen...
3 AI már egész más téma, amikor ottvan nekik egy mezõnyi ME.
Nõhetne az arcom, hogy deqrvaügyesvagyok 😊)).

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Természetesen, a 3 ellenségnek szövetségben kell lennie. Vicces is lenne ha egymásra is mennének, mi dolgunk lenne? 😄
Akkor látom hogy van mit fejlõdnöm 😊).

Én tegnap 20km pályán 3 balanced AI ellnében vagy 3 órát görcsöltem. 9000-et elpusztítottam, 2000-et buktam. Még éppen csak pár helikopterem volt, 40 T3 ostromrobotom, s jött a kis kedvenc pókom. Alig sebezte a védelmem, elvitte az összes egységet. Ez ment szép lassan két órán keresztül. Vagy 50 pókot és Gunship-et nyírtam ki, végül az atom és 250-es hullámban bázisamortizáló T3 robot megoldotta a dolgot. Azért ezzel a Cyberian-nal nehezebb, az Aeon T3 Gunship a király, azzal gyorsabb.

Valamit bénám csinálok, de javítjuk a technikát 😊).

Én be szoktam jelölni, hogy a három AI, szövetségben legyen, ti is így csináljátok? Kisebb pályákon meg sem próbálom, 5x5 léptékben félóra alatt eltaposnak.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Setonson nekem sem volt probléma a 3 Balanced AI. Ott viszonylag egyszerû bevédekezni, és akkor mögötted ottvan kurvasok mass.

De várom a crossról a replayt, ahol 6 T3 Arty simán megépül és csuklóból lenyomja a 3 balanced AI-t (én pl Cybrannal mentem 3 AEON ellen). Legalább lesz mit tanulni belõle.
rtfmZoli
Igazából sima Supcom A.L ellen nem olyan nehéz védekezni, csak a géped bírja, és a 30.adik percnél ne a 1 órás játékidõnél tarts 7 al ellen.
Sorian A.L kicsit nehezebb, fõleg ha cheater, na és persze a maptól is függ- Seton's- on 1 vs 5- öt is meg lehet nyerni (egyedül vagy arra a sok massra), de ahol csak 1 helyed van ott már neccesebb

GanXstaZoleeWrk
oké letolom neked aztán kiderul ki mit beszél és hova.

GanXstaZolee#2709

Mint már írtam. Ez igy a levegõbe beszélés amit csinálsz. Valami mapon 4vs1... ja mert valszeg helyük se volt, meg resourcuk se, igy nem volt nehéz.
Toljad crosson 3, majd 2 Balanced AI ellen egymagad. Aztán majd toljad a replayt a 6db T3 artyról 😄
GanXstaZoleeWrk
Oké de az gondolom világos hogy akármennyi ai sem ér fel 1 pro playerrel?

Szivesen letolok neked egy 7v1-et is ha kell mint tech vagy akármilyen aival. 4v1et toltam es lofax volt.

GanXstaZolee#2709

Engem nem a GPGnet része érdekel, nem arról volt szó.
GanXstaZoleeWrk
Gyere gpgnetre toljuk 1et.

GanXstaZolee#2709

Persze...