Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátõ...
Szóval ahogy ezt értelmezgetem, kb körvonalazódik, hogy én totálisan pazarló módon építkeztem eddig, ami a nyersanyagtermelést illeti 😊
A "storage your mexes" alatt jól értem, hogy arra gondol, hogy mass storaget kell 1db-ot építeni a mex mellé?
Viszont ahogy olvasom, az FA egyik újítása az, hogy a fabricatorokat eléggé meggyengítették, hogy többet érjenek az extractorok. Esetleg valaki tud listát az ilyesmi változtatásokról?
Szóval ahogy ezt értelmezgetem, kb körvonalazódik, hogy én totálisan pazarló módon építkeztem eddig, ami a nyersanyagtermelést illeti 😊
A "storage your mexes" alatt jól értem, hogy arra gondol, hogy mass storaget kell 1db-ot építeni a mex mellé?
Viszont ahogy olvasom, az FA egyik újítása az, hogy a fabricatorokat eléggé meggyengítették, hogy többet érjenek az extractorok. Esetleg valaki tud listát az ilyesmi változtatásokról?
Másolásvédelmi rendszer, hogy ne tudják olyan könnyen feltörni(bár tök mindegy mert úgyis feltörik)
mi mi?
kinn az elsõ fa mini patch ami semmi mást nem csinál csak kiszedi a securomot... ugyanezt csinálták annak idején a supcommal hogy az elsõ patchel kiszedték
Az érdekes inkább az, hogy olyan meglepõ dolgokat csinál az AI, amit eddig nem szokott. Bizonyos mapokon már elég jól kiismertem a taktikáit, és mostmeg csak lesek hogy mivan... De azért 1on1-be megvertem 😊
nah, én megnéztem ezt az fa-t. és hát.: sztem nem lett optimalizálva 😊 , az újfajnál meg a króm miatt ugye, különösen eszi az fps-t...... mege igen az AI - eszeveszett erõsek, még ízin is, én egyszerûen nem tudok ezek ellen játszani 😊 , mondjuk most , átlagosat raktam be .... még tartom magam... meg ezt a csíter AI-t sem értem 😊 -minek és -miért,imo felesleges, meg látom visszatért, az elsõ Supcom os besorolás 😊 az AIban, turtle ,rush .. stb 😊....nem akarok túlozni , de sztem az alap nekem jobban futott nahmind1...ha lenne jó gép, jó játéklenne, az AI-t nem nézve :>
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Van cheater AI? 😊 az erdekes lehet... Nem tudtam letolteni sehonnan meg kell varnom az eredetit...😞
3069 az nem tudom mit keres ott.....😊 Ariakus hozzad ki szolt...?😊
3069 az nem tudom mit keres ott.....😊 Ariakus hozzad ki szolt...?😊
Beraktam 2 random AI-t 20km-es mapon, és úgy elvertek mint a szél 😄
Olyan taktikákat nyomnak, hogy csak lestem. Pl ferry-vel behozzák az egységeiket a hátam mögé, meg hasonlók. Bár lehet cheater ai-t válogatott be a random, mert egy pillanat alatt a map 2/3-a az övék volt, én fél órán át tartottam magam, az egiyknek a commanderét majdnem ki is lõttem, de aztán elkezdtek nuket küldeni...
Olyan taktikákat nyomnak, hogy csak lestem. Pl ferry-vel behozzák az egységeiket a hátam mögé, meg hasonlók. Bár lehet cheater ai-t válogatott be a random, mert egy pillanat alatt a map 2/3-a az övék volt, én fél órán át tartottam magam, az egiyknek a commanderét majdnem ki is lõttem, de aztán elkezdtek nuket küldeni...
Remélem azért nem ment fel a vérnyomásod kicsihuszár.
Ez a kiegészítõ valamennyivel jobban van már optimalizálva, vagy nagyobb lett a gépiénye még jobban mint az alapé? Mert én kipróbáltam annak idején sima nyers patch nélküli alapverziót és ezen a konfigon ( Intel 4 3.2 ghz, 1024 ddr ram, ATI Radeon x1650 pro 512 ddr2 ram-mal) a kampány második pályája minden low beáálítás mellett már szaggatott. Skirmish-ben tudtam játszani szuper kicsi pályán egy AI ellen , de szerettem volna a kampányt tolni , de elég frusztráló volt , hogy még very low-on is akadt. Na most azóta tettem még 1 giga ddr ram-ot a gépbe, és azt akarom megkérdezni, hogy érdemes lenne-e feltenni, mert azt olvastam a kommentekben , hogy úgy is procifüggõ a játék, nem a ram-ot zabálja. Nagyon szívesen játszanék vele, mert remek játék, csak hát a gépigénye...
T3PD valami kurvajó bont mint az állat 😊
Vicces amikor a kampány 2-3? pályán ellentámadást tolnak colossusok, monkeylordok hegyekben még jó hogy volt 8 fatboyom bár igyis necces volt. Egész jó a kampány rész megkockáztatom jobb mint scben.
Vicces amikor a kampány 2-3? pályán ellentámadást tolnak colossusok, monkeylordok hegyekben még jó hogy volt 8 fatboyom bár igyis necces volt. Egész jó a kampány rész megkockáztatom jobb mint scben.
GanXstaZolee#2709
Na játszottam végre FA-val 😊
Belõttem az 5km-es 3 kis szigetes mapot, én seraphim, vs aeon+cybran adaptive ai.
Valahogy ez az AI bizonyos értelemben jobb, mint a balanced AI sima SC-ben, de másrészrõl valamiért nem használt vizi egységeket. Mondjuk a támadásait elég szépen vezette repülõkkel meg hover egységekkel.
Ami meglepett, hogy félúton beküldte az egyik az ACU-ját a bázisomra viz alatt, és letépte a bázisom vele -.-
Bezzeg mikor én lõttem ki t2 destroyerrel az õ acuját az AEON szigeten, ott alig 1/4-e pusztult meg a bázisának. Mindegy, én megmentetem a destroyert meg az ACU-mat, igy visszaépültem a szigetemre gyorsan annyit, hogy tudjak védekezni meg támadni. És végül lenyomtam õket. A T2 destroyer bazi jó hajó ezeknél 😊 Meg úgy alapból is tetszik az új faj, mert kevesebb, de erõsebb egysége van. Nagyobbat üt mindene, és nem kell olyan sokat épiteni belõlük. Viszont cserébe drágábbak, és lassabban készülnek. A T2 PD is ütõsebb mint a többi, a shield pedig még jobb mint az AEON-é. Csak az zavart egy picit, hogy az épületeik kinézete elég kacifántos, olyan túlzottan fantasys :/
Belõttem az 5km-es 3 kis szigetes mapot, én seraphim, vs aeon+cybran adaptive ai.
Valahogy ez az AI bizonyos értelemben jobb, mint a balanced AI sima SC-ben, de másrészrõl valamiért nem használt vizi egységeket. Mondjuk a támadásait elég szépen vezette repülõkkel meg hover egységekkel.
Ami meglepett, hogy félúton beküldte az egyik az ACU-ját a bázisomra viz alatt, és letépte a bázisom vele -.-
Bezzeg mikor én lõttem ki t2 destroyerrel az õ acuját az AEON szigeten, ott alig 1/4-e pusztult meg a bázisának. Mindegy, én megmentetem a destroyert meg az ACU-mat, igy visszaépültem a szigetemre gyorsan annyit, hogy tudjak védekezni meg támadni. És végül lenyomtam õket. A T2 destroyer bazi jó hajó ezeknél 😊 Meg úgy alapból is tetszik az új faj, mert kevesebb, de erõsebb egysége van. Nagyobbat üt mindene, és nem kell olyan sokat épiteni belõlük. Viszont cserébe drágábbak, és lassabban készülnek. A T2 PD is ütõsebb mint a többi, a shield pedig még jobb mint az AEON-é. Csak az zavart egy picit, hogy az épületeik kinézete elég kacifántos, olyan túlzottan fantasys :/
csá nép!
Az új kieg. megy az alap gém nélkül is ugye?
Az új kieg. megy az alap gém nélkül is ugye?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
alap 😊
tetszik a kieg eddig, elsõ pályán mavorral kilõtem a commanderjét néztem is hogy mért lett vége 😊
Mondjuk ai nem túl erõs sajnos de bevezetésképpen na meg story miatt jó a kampány. (na meg mert itt nállunk baszott megjelenni addig meg gpgnet lofaxt se ér)
Egyébként a cdkey ami csatolva volt nállam gpgneten already in use felirattal van, még nem bannolták 😄
tetszik a kieg eddig, elsõ pályán mavorral kilõtem a commanderjét néztem is hogy mért lett vége 😊
Mondjuk ai nem túl erõs sajnos de bevezetésképpen na meg story miatt jó a kampány. (na meg mert itt nállunk baszott megjelenni addig meg gpgnet lofaxt se ér)
Egyébként a cdkey ami csatolva volt nállam gpgneten already in use felirattal van, még nem bannolták 😄
GanXstaZolee#2709
Én még jó ideig nem, mivel átlag 20k-val jön a "demo" <#rinya>#rinya>
Igazán bevezethetnék a free trackerknél, hogy aki túl lassan tölt fel, azt ledobja magáról.
Igazán bevezethetnék a free trackerknél, hogy aki túl lassan tölt fel, azt ledobja magáról.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na mizu? Mindenki FA zik?😄
Aláírás
lol, thx
http://buymore.ytmnd.com/
kurva jó grat
kurva jó grat
Aláírás
gpgre külön accountal próbálkoztam, nem az eredetit használtam... amúgy érdekes módon azt a kulcsot ami az nfo ban volt elfogadta, és lehet hogy beregisztrálta arra a másodlagos accountomra ... az eredetivel ezt nem merem megpróbálni mert lebannolhatnák
singlezni lehet a gpgnettõl teljesen függetlenül... ha valaki akarja akár a gpgt uninstallálhatja is
singlezni lehet a gpgnettõl teljesen függetlenül... ha valaki akarja akár a gpgt uninstallálhatja is
Menne high on is, csak jobb szeretem ha az 1680 as felbontásnál megvan legalább a 50-60 fps😊
Petko nem gáz hogy a legal sc d mellé feltetted az FA t?
GPG net nem pampog, simán játszol fa t singleben?
Petko nem gáz hogy a legal sc d mellé feltetted az FA t?
GPG net nem pampog, simán játszol fa t singleben?
Aláírás
Neked low-n megy csak...???? 8600 gts c2d e4500 2gram 3v3 online setonon fasza...a 4v4 csak a netem miatt nem jo....
na én is megnéztem az fa-t, nekem tetszik, tényleg jó dolgokkal bõvítették (kivétel a seraph - az elég szerencsétlenûl néz ki)
az építés template nagyon jó, a range ek nek az új beállítgatása is atomjó, az új egységek is elég ötletesek
egyedül engem zavar az új interface (illetve hogy nem lehet a régire állítani), mert ennél a nagy játékterület miatt már nehezebben zakatol a kártyám... sajnos ezek kiverik az emberbõl hogy gépet bõvítsen
Ha gépet bõvítenék még utánna mindíg ott a probléma hogy mo.-on még mindíg nincs elégséges játékosközösség multizáshoz.
Borg, a skirmishben mind a 4 el játszhatsz.
az építés template nagyon jó, a range ek nek az új beállítgatása is atomjó, az új egységek is elég ötletesek
egyedül engem zavar az új interface (illetve hogy nem lehet a régire állítani), mert ennél a nagy játékterület miatt már nehezebben zakatol a kártyám... sajnos ezek kiverik az emberbõl hogy gépet bõvítsen
Ha gépet bõvítenék még utánna mindíg ott a probléma hogy mo.-on még mindíg nincs elégséges játékosközösség multizáshoz.
Borg, a skirmishben mind a 4 el játszhatsz.
2600xt-n max grafikával tolom, meg se érzi.
Viszont minél több az AI, annál jobban akad. Az E6300 most 3 AI-t 500-as egységlimittel 20km-es mapon simán visz még. Többel egyelõre nem próbáltam.
Most akkor ha én csak skirmishelni akarok, akkor az FA-ban is benne lesz mind a 4 faj választhatóan, az összes eddigi mappal, meg régi+új egységekkel?
Viszont minél több az AI, annál jobban akad. Az E6300 most 3 AI-t 500-as egységlimittel 20km-es mapon simán visz még. Többel egyelõre nem próbáltam.
Most akkor ha én csak skirmishelni akarok, akkor az FA-ban is benne lesz mind a 4 faj választhatóan, az összes eddigi mappal, meg régi+új egységekkel?
Nagyon proci limitált a game, fõleg 3vs3 ban, úgyhogy 4 magosat kell venni ahhoz, 8800 gtx meg maximum a max videohoz kell, nekem ati 9800pro van, de én valami jobb procit, meg 8600GT-t veszek asszem, nem kell 8800-as
singleben lehetsz mindennel FAban(UEF+Cybran szövetség)
singleben lehetsz mindennel FAban(UEF+Cybran szövetség)
Hol írták?
Hónapok óta ha követed a gpg net forumjait akkor az is fellibbent hogy SC egyik patch-e fogja tartalmaznia DX10 et . KACSA!
Nem tudják már megoldani, mert ahhoz az egész grafikus motort átkéne írniuk.
Valszeg úgyis megveszem a kieget...
Hónapok óta ha követed a gpg net forumjait akkor az is fellibbent hogy SC egyik patch-e fogja tartalmaznia DX10 et . KACSA!
Nem tudják már megoldani, mert ahhoz az egész grafikus motort átkéne írniuk.
Valszeg úgyis megveszem a kieget...
Aláírás
hehe jó a konfigod nekem is ilyen van és azért a fasz kivan hogy mi kell már egy 3v3hoz 😄 remélem Faban csak optimalizáltak valamit.
Egyébként inkább a clone cdst szedd le bár valószínû hogy az ott megadott key már bannolva van gpgnetrõl. (crackel meg tuti nem fog menni)
Egyébként inkább a clone cdst szedd le bár valószínû hogy az ott megadott key már bannolva van gpgnetrõl. (crackel meg tuti nem fog menni)
GanXstaZolee#2709
Na végre!
Kérdés: Ha eredeti SC m van és online nyomom gpg neten és felteszem a gépre a tört FA t akkor nem zavar be késõbb az online játéknál?
Szerintem se dx 10 es
De nem is lényeg szerintem mert ugyis lebutítva játszom Low on minen, mivel egy 3v3 as online gamet nem bír már el az én konfigom sem 1 óra után. 8800gtx c2d 3200mhz 2gb ram vista
Kérdés: Ha eredeti SC m van és online nyomom gpg neten és felteszem a gépre a tört FA t akkor nem zavar be késõbb az online játéknál?
Szerintem se dx 10 es
De nem is lényeg szerintem mert ugyis lebutítva játszom Low on minen, mivel egy 3v3 as online gamet nem bír már el az én konfigom sem 1 óra után. 8800gtx c2d 3200mhz 2gb ram vista
Aláírás
Megy önmagában is, csak az nem tiszta, hogy single-ben csak az új faj játszható-e vele, vagy mind (multiban csak az újjal lehetsz, ha jól értelmezem).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Tehát rá kell rakni a meglévõ SC-re. És együtt mennyi helyet kóstálnak?
supcom+FA: 4 faction, a régi factionoknak új egységekkel
FA:seraphim only multiplayer
Supcom: 3 faction, új egységek nélkül
ki kivel tud játszani:
Supcom+FA 4 faction tud játszani multiban::
supcom (3faction:3faction)/ FA (4:1)/ supcom+FA (4:4)
FA:seraphim only multiplayer
Supcom: 3 faction, új egységek nélkül
ki kivel tud játszani:
Supcom+FA 4 faction tud játszani multiban::
supcom (3faction:3faction)/ FA (4:1)/ supcom+FA (4:4)
ha akarsz a seraphimon kívül játszani más fajjal multiban, akkor kell az eredeti is, nem zavarják egymást, a gpgneten 3 profil közül választhatsz:
GPGnet(chat only)/Sup_Com/Sup_C_FA
ha a supcomot választod, akkor a supcom.exe fog elindulni, ha FA-t, akkor a külön könyvtárban feltelepített FA.exe
nem directx-10 es
GPGnet(chat only)/Sup_Com/Sup_C_FA
ha a supcomot választod, akkor a supcom.exe fog elindulni, ha FA-t, akkor a külön könyvtárban feltelepített FA.exe
nem directx-10 es
Supreme.Commander.Forged.Alliance-RELOADED
nah ez is feltörve....
Már csak két kérdésem van:
Ez Direct X 10es?? mert aszonták azé lesz az mert az alap nem az tehát akkor ez dx 10es??
ehhez kell az alap? mert nekem megvan a gyári és a ketto nem zavarja be egymást?
nah ez is feltörve....
Már csak két kérdésem van:
Ez Direct X 10es?? mert aszonták azé lesz az mert az alap nem az tehát akkor ez dx 10es??
ehhez kell az alap? mert nekem megvan a gyári és a ketto nem zavarja be egymást?
Gépem ati X1900 4200
Jó, mert akkor legyalulom az SC-t elõtte. Nincs újabb 8gb helyem neki..
Most ez az új szenny rátelepül kiegészítõként a meglévõ SC-re, vagy új játékként külön üzemel?
Supreme Commander Forged Alliance CLONEDVD-PROCYON
😄
😄
replay vaultban nem lehet játék módra szûrni? telef*ssák FA replayyal, de ugye megvenni még nem lehet
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
jaja, elég érdekes volt
Ja és Sir_Louit-t(top 10 ben benne van, egy ideig top 1 is volt)a bajnokság döntõjén (Aeon Ascendant Open 1500$-os összdijjazású )egy eléggé ismeretlen egyén verte el: Jack
2.ik a lényeg
2.ik a lényeg
Roanokey Abysst néztem én is (6FFA)majdnem 2 órás volt, kb 700 mb-t töltött le a stream---> wow
Azon röhögtem viszont, hogy akinek 2 fatboya is volt, meg tonna repcsije(meg legtöbb pontja), és 2 ellent megfingatott, azt végül a másik 2 ember kinyirta exp bombázóval, battleshipekkel, meg az uef új exp-jével(Novak mûhold)
Mondjuk a Novak nem ér sokat pajzs ellen, 4000-et ha sebez és 20 mp enként töltõdik újra
Azon röhögtem viszont, hogy akinek 2 fatboya is volt, meg tonna repcsije(meg legtöbb pontja), és 2 ellent megfingatott, azt végül a másik 2 ember kinyirta exp bombázóval, battleshipekkel, meg az uef új exp-jével(Novak mûhold)
Mondjuk a Novak nem ér sokat pajzs ellen, 4000-et ha sebez és 20 mp enként töltõdik újra
jaaaaaj, mikor jön már ki a FA 😊😊 már gamelni akarok vele 😊 gondolom ezzel ti is így vagytok 😊
a minap nézegettem ezt a video demand-ot (quadv) és ott volt olyan hogy az újfajnak aza repülõ exp. je, nem mindig találtbe mert, a shild gen. elnyelte a bomba erejét.. hogy is van ez ?😊 vagy valami hasonló volt
a minap nézegettem ezt a video demand-ot (quadv) és ott volt olyan hogy az újfajnak aza repülõ exp. je, nem mindig találtbe mert, a shild gen. elnyelte a bomba erejét.. hogy is van ez ?😊 vagy valami hasonló volt