Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
holnap 1 Lan party? , olyna 2-3 fele?? jelszót meg címet beüt vki, oszt megyünk/megyek. bár nem tom, 1embert is ha fel van fejlõdve nehezen bír el, nem tom mondjuk +3at h bírna el 😊 , így lehet hogy csak 1vs1et vállalok
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Már csak azért is mert itthon még elõrendelni se lehet, ilyen nov. 30akat irnak amikor már megjelent EUban...
GanXstaZolee#2709
az admin (a host, aki csinálta a játékot) elvileg tudja állítani. illetve, ha "adjustable" be van állítva, ahogy Thanatos mondja (azaz módosítható), akkor elvileg bárki módosíthatja...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nagy nehezen proxykkal megvettem egy digitális letöltõhelyrõl (nem direct2drive mert ott nem ment), át kellett baszni hogy us bõl vagyok... de most legalább nem fizettem ki a kurva 20% áfát... így 7 rongy volt pont
akkor holnap felteszem ezt a progit 😊 ,remélem már medium fidelity-n fog futni 😊)) merte már utom a low-t 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ugye a szim. sebesség az a játék "sebessége".. alapból 0-n van. Most ez eltolódik mondjuk -2-vel.. tehát, ha felteszed +2-re, akkor látod ugyan olyan gyorsnak, mint eredetileg. Viszont eredetileg 0-s sebességgel volt 23 FPS-ed, most meg +2-vel is van 40..
ez a memoriabug javitás ez mit cisnál pontosan és merrefele érhetõ el?
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
és ez mi is lenne? a SUpcom-ban, a cpu-t fel "erõsíti" ?! vagy mi......
akinek 2 (vagy több) mag lapul az alaplapján a folyékony hidrogénes hûtõ árnyékában, az próbálkozzon meg ezzel a Core Maximizer nevû segédprogrammal.. katty
már csak azt kéne, hogy egy idõben is legyünk online ^-^
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És végr eleért az FA, röpke 4 nap 8 óra, 14,5kb-os átlagsebességgel 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mellesleg egy próbát megér, hátha összejön egy kis bumm-bumm..
Múlkor ez volt...
Bár mostanság nemigen érek rá csak max megnézem mit írtak, de ha lesz valami akkor püt küld valaki és ha ráérek akkor benne vagyok én is.
(Még fel sem raktam a FA-t. Még az alapjáték új egységeit ki sem próbáltam. <#whatever>#whatever>)
csak mivel mindenki gpgnetezik igy ez nem tul hosszuéletû sajnos :S
összejönni irken, vagy akár msn-en.. mégiscsak jobb , mint AIk ellen.
Az elején úgy benyomtak, hogy visszaszorultam a saját szigetemre, 50-bõl 49 sziget az övék volt, massal mindennel. Elkezdtem felhúzni egy rakat pajzsot, meg az exp robotokat. Amikor az elsõ robotom majdnem készvolt, megjött az elsõ fb, meg egy t4 gunship egyszerre. Leradirozták a bázisom 50%-át, két pajzsom maradt meg, az egyik alatt a commander meg a termelõ rész, a másik alatt a robot épült 😊
Érdekes taktikát nyomtak, mert látták hogy csak Airbaset épitettem, és se hajót, se land unitot. Ezért hát õk is szinte csak repcsivel jöttek. Nade olyan hullámokban, hogy csak lestem. A minimapon csak annyi látszott, hogy ellenséges T1 repülõk ikonjaival be van terítve a térkép 😊 10 percenként ilyen 50 fighter + 50 bombert küldtek rám, de a pajzsaim ezeket védték rendesen. Késõbb jöttek 5-ösével a T3 bomberek is, na az már keményebb volt.
Ekkor elkészült 1 robotom, és kiadtam neki hogy szigetrõl szigetre harcoljon az egyik AI felé. Fél energiával érkezett meg kb negyed óra múlva az AI fõ szigetére, és ott kb 10% energyvel túlélt mindent 😊 Közben elkészült egy másik, azt a másik AI felé küldtem, úgyszintén lenyomott mindent.
Közben kitermeltem 15db T3 fightert, és ezekkel megszereztem a légifölényt is.
Megépítettem egy ahwassa-t, és ezzel szigetrõl szigetre bombáztam. Sajnos mire a T4 robotok elértek egyik szigetrõl mindig a másikra, addigra az AI mindig szétszélesztett 40 engineert, és visszaépült a szigetekre újra. De a bomber, egy 5-6 T3 bomberrel megtámogatva végül teljesen kiradirozta õket. Ezután még épitettem 10 t2 torpedos repülõt, és a maradék tengeralattjárót lenyomtam (nameg 2 FB-t, ami viz alatt volt úton felém).
Eredmény: 2445 kill 😊
És arról hallottatok hogy mikorra várható olyan patch ami optimalizálja a játékot?