Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
Ott annyit költhetsz a bázisvédelmedre, hogy mire T3 szintre eljutsz hogy támadóerõt építs, õk már jönnek az elsõ exp egységeikkel, amik ellen úgysem tudsz védekezni még. Lehet mesélni a 6 T3 Arti erejérõl, csak alkalmad nem lesz megépíteni...
1 vs. 3-ban ott a gáz, hogy õk az elején mindenképpen fölénybe kerülnek, azért én nem leszek soha az életben képes nagy területeket bevédeni. Csak a bázist tudom védeni és rombolni tudok egy idõ után, amikorra elkészül egy erõs légierõm.
A T3 szint elérése után kb. 5 perccel már csak a 4 bázis marad meg, ez elõre tolt bázisokat én szedem szét, sajátot meg lusta vagyok akkor már építeni, hanem inkább 4-6 T3 Artit, amik elvégzik a bázis biztonságából a piszkos munkát. 6 T3 Arti ellen semmilyen pajzs nem tart ki...
GanXstaZolee#2709
Ha ott 2 Balanced AI ellen megyek (tehát 1 üres hely van) lenyomnak mint a gombot... ha 3 ellen, akkor eltart egy darabig, de megnyerem.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Lehet hogy kár volt. A kedvenc pályámon /Emerald krater/ 3 balanced AI ellenében nagyjából fél óra alatt elsöpörtek, jött egy nyüves pók és end. Úgy 1 km-rõl már lõtte a parancsnokomat, sikerrel. Máskor 1 perc alatt kiiktattam , az egész pálya nem tartott 1 óra 20 percig....
Szabad visszavenni az arcból, szépen egy lehülyített AI ellen küzdeni, amelyik csak légvédelmet küld a T3-as robotjaim ellen 😊)).
Vagy csak én vagyok a pancser? Azért vettem meg eredetiben, hogy lealázzam a világot a mocsok nagy tudásommal a neten, most pedig porig vagyok alázva 😊).
Gyakorlás indul. Elég jól megerõsítették a játékot a javításokkal, lehet hogy visszamegyek Settlers4-el küzdeni ... 😊)).
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elõre is kösz a válaszokat!
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
GanXstaZolee#2709
Adok még neki nettó egy évet...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
GanXstaZolee#2709
Rendszergazda módban futtasd a gpgnetet és az sc.exet is, + nekem multhavi bétás nvidia driver van fent, ezzel nállam mostmár tökéletesen mûködik, elõtte 40 perc után mindig fagyott.
Keress rá a nevemre ott (Wrk nélkül) sokat irtam abba a fórumba ahol megvan a megoldás.
GanXstaZolee#2709
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy savet akartam betölteni, ahol 3db Horde AI 500-as egységlimittel meglehetõsen szét van terjeszkedve... 2-bõl 2x nem sikerült visszatöltenie, hanem csak kidob a desktopra, hogy stopped working...
A következõ konfigon 10-20 perc játék után biztosan feldobja a talpát:
MS Vista + intel Core2 Duo 7300 + 2GB ram + Nvidia 8600GT 256MB rammal. (laptop)
Amivel még soha nem halt meg:
MS XP + AMD A3000+ + 1GB RAM + Ati 7950Pro 512MB rammal. (PC)
3 gyanúsítottam van, a gyanú sorrendjében:
Nvidia 8600GT (driver???)
intel Core2 Duo 7300 (két mag???)
MS Vista (DirectX 10 v. valami más???)
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Egyébként 2db T2 AA szinte biztosan leszedi õket. Tömeg ellen is jó, de abból már át fog jutni pár.
Tegnap játszottam megint egy jó kis játékot, most a nagy kedvenc UEF-fel 3 balanced AI ellen. Az elején csak egy land factory-t építettem, gyorsan felfejlõdtem T2 szintre, építettem elsõnek 1 db mobil pajzsgenerátort, 2 db T2 mobil AA-t, ezeket elküldtem járõrözni, egy T1 radart, majd egy T2 PD-t. Ezek szinte veszteség nélkül tudták tartani a bázist, amíg a T2 generátorom elkészült. Ezután T3 upgrade, a bázis pajzsokkal való lefedése, T2 PD és T2 AA a bázis széleire, 200-as mass kiépítése. Itt már lehetett számítani, hogy jönnek az elsõ experimentálok, ezért Air factory, T3 szintig upgrade 8 T3 engineer-t ráállítva, majd 10 T3 felderítõ, 25 T3 Gunship, 25 T3 Fighter.
A Gunshipekkelt szétszedtem minden kevéssé védett helyet, gyakorlatilag csak a bázisok maradtak meg. A bejövõ experimentáloknak esélyük sem volt. Amint elkészült az elsõ T3 Artillery, kezdtem leírtani a bázisokat is, majd amikor már jól meggyengültek, 30-40 T3 Gunship befejezte a munkát. 4500 killre nekem volt 40 veszteségem. ;-)))
Építettem még 6 db SCU-t is teljesen upgradelve, ezek végezték el a bázisokon a takarítást. Most egyet sem veszítettem el belõlük, mert együtt mozogtak és a 6*40K pajzsot nehéz szétlõni. A legkomolyabb sebzést pont az én T3 tüzérségem okozta, egyszerre 5 lövedék csapódott be a környékre, 2 eltalálta a csoportot, de azért mind megmaradt. ;-)))
TDM nem szedi amennyire megfigyeltem, legalábbis aeon bubis tdm-en átrepültem vele.
T1 aa is leszedi, de csak ha nem sréhen megy. T2 AA areát sebez azért jó, de hajlamos lekésni a cuccot így egy darab illetve több egy csomóban megint csak nem olyan faszányos ellene.
Cybran T2 bomber lenne még jó ha nem T1 bomber támadási vektoron menne.
Egyébként T2 (v. T1) AA szedi le, a T3 AA teljesen hatástalan ellene.
Ezért a 3260-as patch után nekem minden védelmi pontom 1db T2 (v. T3) pajzs + 2db T2 PD + 1db T2 AA + 1db T3 AA. Ez ellen jól elszórakozik az ellen. A bázis körül minden irányba teszek ilyeneket, megkerülni nem érdemes, leromboláshoz meg idõ kell, ami alatt nekem van idõm reagálni. Érdemes jól szétszórni õket, hogy egy kamikaze egyszerre csak egy valamit szedjen ki. (Persze elõször mindig a pajzsot szedik ki...)
GanXstaZolee#2709
Ide flak kell. Azaz T2 AA. Mobil vagy sem.
És az sem 100% védelem.
Javaslom egyébként ilyen esetben, hogy AI ellen skirmishben próbálgasd. Ott egybõl kiderül mi és hogy szedi.
Még jobb a sandbox mode + a konzol varázsszavak.
Beperelem oket mert ez csalas.....!!!!!!!!!<#vigyor3>#vigyor3>
A repcsik közt sorolják. Következésképp nem lövedék, azaz ha repül akkor az AA le is szedi. 😊
(egyébként itt az összes létezõ egységrõl minden adat megtalálható peccsekre lebontva) <#rolleyes>#rolleyes>
és a sakkhoz is tedd hozzá hogy egyszer egyszer meg tudják verni az ilyen nagy ágyukat ezek a csodaprogramok de nagy átlaggban még változatlanul lemossák õket a pályárol, ergo a verhetetlenségtõl még nagyon kurva messze vannak 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent