4582
-
Firebat #3181 nah,
holnap 1 Lan party? , olyna 2-3 fele?? jelszót meg címet beüt vki, oszt megyünk/megyek. bár nem tom, 1embert is ha fel van fejlődve nehezen bír el, nem tom mondjuk +3at h bírna el :) , így lehet hogy csak 1vs1et vállalok -
#3180 Miert otthol nem lesz meg??? Bar meg itt se biztos () Holnap nincs melo raerek szetnezni... -
#3179 sejtettem :D -
Petko #3178 Ő írországban van -
#3177 hol? :) -
#3176 En holnap megyek megvenni....:) -
#3175 Ez engem is érdekelne nem irnád le privátban?
Már csak azért is mert itthon még előrendelni se lehet, ilyen nov. 30akat irnak amikor már megjelent EUban... -
#3174 (na, most tippelek egy kicsit ..)
az admin (a host, aki csinálta a játékot) elvileg tudja állítani. illetve, ha "adjustable" be van állítva, ahogy Thanatos mondja (azaz módosítható), akkor elvileg bárki módosíthatja... -
Thanatos #3173 nekik is állitja, nézd meg a beállitásoknál, be lehet állitani adjoustable-ra :) -
Petko #3172 na nekem megvan eredetibe már a régi akkuntomhoz csatolva az fa..
nagy nehezen proxykkal megvettem egy digitális letöltőhelyről (nem direct2drive mert ott nem ment), át kellett baszni hogy us ből vagyok... de most legalább nem fizettem ki a kurva 20% áfát... így 7 rongy volt pont -
#3171 Multiban hogy akarsz sebesseget allitani..??? A tobbiekkel mi lesz lemaradnak...? -
Firebat #3170 hmmm, értem akkor károsodás végül is nincs :) ha jól értem
akkor holnap felteszem ezt a progit :) ,remélem már medium fidelity-n fog futni :))) merte már utom a low-t :D -
Thanatos #3169 jó de singleben tudod állitani a speedet, és van is ahtása, amx akad a game, multiban viszont hiába állitod nicns ahtása, kiirja mire állitottad de nem gyorsul ... -
#3168 az egyszerüen a sok egységtl / roncsoktól, stb-tól van. -
#3167 kiprobaltam nem rossz... egyenletesebben hasznalja a ket magot.. Eddig nem hasznalta sajnos, pedig felraktam a dupla magra vonatkozo XP-s hotfixet meg a registry-t is atirtam egy ket helyen... -
Thanatos #3166 ez a sebesség eltolodás van alapbol is nem? elglaábbis amikor ahverral játszunk ai-k ellen akkor állandoan az van hogy x idő után egyszerüen élvezhetetlenül lassu lessz a game, cserébe annyira nem akad, ellenben hiába álltiod akár +10re is akkor se gyorsul... :S -
#3165 http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=9662 itt keresgelj. -
#3164 Van mellékhatása, kisebb lesz a szimulációs sebesség a tesztekben, de az FPS meg nő, összességében tehát jobban jársz.
Ugye a szim. sebesség az a játék "sebessége".. alapból 0-n van. Most ez eltolódik mondjuk -2-vel.. tehát, ha felteszed +2-re, akkor látod ugyan olyan gyorsnak, mint eredetileg. Viszont eredetileg 0-s sebességgel volt 23 FPS-ed, most meg +2-vel is van 40..
-
#3163 Igen, a memóriás peccs merre van? Azt nem láttam a GPGnet fórumain. -
Thanatos #3162 hát nekem sincs csucs gépem, ergo két i-nál multiban egy idő után már idegőlően belassul :S
ez a memoriabug javitás ez mit cisnál pontosan és merrefele érhető el? -
#3161 aha, egyebknet nem kell parázni ez a Madboris user eddig jo cuccot csinált pl memoria hiba javítást amit mai napig használok mert nélküle 30-40 perc multizás után kilép a game. -
Firebat #3160 csak félek vmi , mellékhatástól:) -
Firebat #3159 akkor elvileg, jobban fut a SUpCOm, ettől?:) -
#3158 Valami olyasmi, hogy jobban terheli a többi magot is én is néztem már 2 magosnál is, hogy 2. ritkán megy 100%on. Qnal meg 4 is van. -
Firebat #3157 és ha nincs, folyékony hidrogénes hűtés, akkor is jó ez ?:)
és ez mi is lenne? a SUpcom-ban, a cpu-t fel "erősíti" ?! vagy mi...... -
#3156 beujitottam egy q6600at kíváncsi leszek mennyit fog számítani. -
#3155 az AI sokat eszik ám.. én is levettem 0-ra a grafikát :)
akinek 2 (vagy több) mag lapul az alaplapján a folyékony hidrogénes hűtő árnyékában, az próbálkozzon meg ezzel a Core Maximizer nevű segédprogrammal.. katty -
Firebat #3154 hm, csak attól félek hogy a 4en-t nem fogja bírni a gépem :) , én csak ettől izgulok -
#3153 hát kb. 4-en :)
már csak azt kéne, hogy egy időben is legyünk online ^-^ -
#3152 En is itt vagyok.... -
Firebat #3151 lehet , beszálnék én is a LAN ba :) sőt, jó lenne, bár nekem nem erős a gépem, de kipróbálnám :) , ha jól számoltam, most 3an vagyunk ? akik játszunk -
#3150 igen, T4 "elérhetőbb" lett.. -
#3149 Most hagytam abba a 2. meccset, háát, AI-nként nem árt 1 processzormag :) Egy Turtle ellen 10-es pályán játszható volt, de 3 Normal AI-val igen hamar lement 10 fps alá. Tetszenek az új egységek, bár túl sokat nem tudtam őket tesztelni, mert a Turtle AI elég béna volt és 2 Monkeylord bedarálta a bázisát. Utána már csak tesztelésre építgettem. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy az Exp egységeket gyorsabban lehet legyártai (Sacu viszont jóval lassabban jött ki a kapun). -
#3148 oké, elfogadtam :) -
#3147 lol, hát annál még én is gyorsabban át tudtam volna küldeni neked ;] -
#3146 Nekem sincs igazán időm egy 1-1,5 órás multi meccsre. Talán este 9 után tudnék néha játszani.
És végr eleért az FA, röpke 4 nap 8 óra, 14,5kb-os átlagsebességgel :D -
Thanatos #3145 detto :) felveszlek majd msn-re és megbeszljük mi legyen :)
-
#3144 Hétvégéken csak van pár óránk, nem? :)
Mellesleg egy próbát megér, hátha összejön egy kis bumm-bumm.. -
Borg #3143 Én se gpgnetezek, de olyan ritkán jutok hozzá a játékhoz, hogy egy szervezett dologban úgysem tudnék részt venni. -
#3142 jó, hát nekem kis betűkkel, ugyan de ki van írva az MSN címem az aláírásomba, az elég direkt módja a dolog megszervezésének :)