Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
nézõpont kérdése.. pálya kérdése, stratégia kérdése. Nézd vissza a játékokat és ha mást nem, próbáld meg a következõ játékodban tudatosan elõre kivédeni azt, amit majd a gép csinál ill. csinálhat.. vagy próbáld a gépet másolni...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
ideje szentté avatni téged, már 30 perce túrom a netet és semmi haszna :]
köszönet, két vödörrel!

KÖSSZ

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Alap FA -> 3598 patch DL

Nosecurom patched FA -> 3598 patch DL

Ennyit találtam róla:

Bug Fix:
- Fixed issue where Seraphim sACU could use overcharge before upgrading. (done by selecting both unupgraded sACU and an ACU and giving overcharge command)
- Fixed issue where FA only player could innapropriately be another faction during online play.

Balance:
- Seraphim T3 Sub Hunter - Reducing MaxRadius on torpedo to 70.
- Riptide, UEF T2 Amphibious Tank - Increasing Cost 20%.
- Seraphim T1 floating atillery - Increasing cost 50%. Mass cost is now 54.
- Nukes now do damage instantly instead of radiating slowly outward.
- HARMS, Cybran T3 Torpedo Ambushing System - Increasing MinWaterDepth
- Seraphim T2 Tactical Missle Defense - Increasing ProjectileLifetime.
- Novax, UEF Experimental Satellite - Reducing crash damage to 3000.
- Skyslammer, Cybran T1 mobile anti air - Decreasing Ground Gun damage by 50%. DPS is now 20.
Van 3598-as patch, valaki talált már whatsnew-t hozzá?
eh
normalban úgy kiszívtam........ tiszta sz.r így nem lehet játszani h úgy lerassol , meg folyton jön mint a f.s . ellehetetlenítették ezt a játékot............

[HUN]PAStheLoD
Everest Ultimét, meg amit akartok Edisön:

1. 1024 MB (1 rank, 4 banks)

@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)

2. 1024 MB (2 ranks, 4 banks)
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)

egyedül ebben az RFC-ben van eltérés, meg a rendek számában (rank) ..

[HUN]PAStheLoD
pont ez az, hogy idõzítésre ugyan olyan gyorsak..

GanXstaZoleeWrk
Ha az elsõ slotba teszed a lassabbat és biosban autora teszed a ram állítást elviekben mennie kell.

GanXstaZolee#2709

Cobra.
Everesttel/CPU-Z-vel/bármi más jobb információt adó programmal nézd meg a modulok adatait, elvileg 1Gb-os moduloknál már nincs 1 vagy 2 oldalas.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

[HUN]PAStheLoD
köszi, már napokat vacakoltam vele, sajnos tényleg nem azonos a két modul, egyik azt hiszem nem ugyan annyi bank-os mint a másik. azért ezt a kézzel megadom a sebességet még kipróbálom, csak a BIOS-omban annyi beállítás van a RAM-okhoz, hogy .. megvallom férfiasan ... majdhogynem megilyedtem :] Nem csak az alap RAS-CAS-tRAS, hanem még 30 😊

Cobra.
Attól ,hogy különbözõ a kettõ, még mennie kellene dual channelben, csak kézel kell beállítani a sebességértékeket. Az 1-es slotban legyen a lassabb modul és a biosban annak a frissítési értékeit állítsd be, így 95% eséllyel mennie kellene. (dual channelhez nézd meg az alaplap leírását, hogy melyik slotokban kell lennie a moduloknak, ami elvileg az 1-3, iletve 2-4).

[HUN]PAStheLoD
Kettõ van, de nem ugyan olyanok, így csak single channelben hajlandó mûködni.. :C

Köszönöm a tapasztalatokat, akkor lehet, hogy ideje lenne egy tavaszi/téli Windows reinstallnak 😊

Cobra.
Ha van annyi pénzed 😊
Egyébként 6200+ nem létezik, csak 6000+ és 6400+, de az 5600+-nál erõsebbet szerintem felesleges megvenni. Jelenleg szerintem az 5200+ (lehet ezt akartad írni) a legjobb választás, ezen belül is a CZ kód alatt futó modell.

q6600

Aláírás

E6600 ast??
GanXstaZoleeWrk
én amd helyett inkább intel c2dt neznek a többi okés.

GanXstaZolee#2709

sztem jahjah

Nah vki nem akar velem játszani?😊 mondjuk most hétvége vmikor??

ha uj gépet veszek akko kb iet vegyek?:athlon 64 x2 6200,8800gt,2x1giga
800mhz ram
ez elég jó lesz??
GanXstaZoleeWrk
Tegnap toltam egy 1v1et tech ai ellen csak hogy megnézzem cybran új expet setonon hát eléggé elszomorító a helyzet 40-50 percnyi játék után éppenhogy jól futott nállam. Szóval nem hogyjavult hanem romlott a helyzet, ami érdekes mert kampámnyoknál abszolute nem vettem észre sebesség csökkenést volt hogy nem értem rá és feltoltam +6/+10re is próbaképp a sebességet és nem volt gond. Jelenleg persze full graf 2XAAval tolom. Milyen proci kell majd ehhez 4v4ben? új 4magos 45nmes intel 1300 dolcsiért?

GanXstaZolee#2709

amugy a scu csak 2x olan gyors mint a engi
amugy hali
GanXstaZoleeWrk
Na végigtoltam a kampányt nagyon faja 1-2x megizzadtam de nem lövöm le a poénokat 😊

SCU téma, szvsz alap volt olyan hogy 30 volt valamelyik kampány pályán de 15öt mindig gyártok felhúzok 6 gate-et ráállítok 6 T3 engit 1et 1re és szépen jönnek az SCUk. SCU-k nagyon hamar huznak fel expeket, az egész FA attól jobb hogy nagyon gyorsan lehet tolni expeket volt hogy 8 Fatboyom 4 colossus 4 czarom harcolt hasonló számú exp egységek ellen 😊 Egyébként Fatboy iszonyat még mindig ha meg birja az ember védeni levegõbõl akkor 6-8 letarol egy egesz terkepet. Amit észrevettem az, hogy Fatboyból hipphopp felhúzok 4-6ot de repülö hiába állítok rá annyira nem épül hamar. (T3 figther, gunship)

Mondjuk nállam nincs gond sebességgel birta a gyûrõdést szépen.

GanXstaZolee#2709

vki nem jön hamacsin játszani velem FA-t ? <#zavart1>
lehet nem vagyok olyan jó a játékban, de jó lenne vkivel játszani😊
mind1 h pro v nem pro 😊 csak legyen vmi 😊

Hedgehunter
Ez a problema, ember ellen hamar megtanulnad becsulni az scu-t...😊 A fejlesztest sem kellene elfelejteni az economy upgrade 15re noveli a masst amit termel meg 3000 re az energiat.... 6000/300000 be kerul de hosszu tavon nagyon meglovi az economyt...
Cobra.
SCU tud a bázison kívül is építkezni, T3E-t meg védelmi vonalon kívül hamar lelövik. 6-8 felfejlesztett SCU-t be tudsz vinni az ellenség bázisának közelébe (persze kísérõcsapattal) és percek alatt fel tudsz húzni egy komolyabb támadóvonalat. T3E-ket meg elég könnyen ki lehet szedni. Mondjuk én se szoktam nagyon erõltetni az SCU-kat, de én ember ellen még nem játszottam.

Hedgehunter
De ne csak epitesben merd ossze oket... az engineereket tomegben lehet irtani az scu-t nem, aztan az scu 2 masst 20 energiat termel a T3 csak fogyaszt, konnyebb mozgatni, gyorsabb.... Amugy meg "csak" 6x annyiba kerul....😊
Jó, most akkor hasonlítsuk össze, hogy egy T3E mennyi mass/power-be kerül, és egy SCU mennyibe, a hozzávaló quantum gate-el együtt. Vajon arányban van a 3-4x építési sebességgel amit irtok?
Cobra.
Most építkezésrõl volt szó, jó, hogy harcban jobb, mint az engineer (bár ha oda tudnak settenkedni egy ellenséghez, akkor a T3 engineerek elég gyorsan megesznek egy erõsebb ellenséget is a reclaim-mel 😊

Hedgehunter
1 scu joval tobbet er mint 3-4 T3 engineer mert jol hasznalhatod oket harcolni (epitesben ott van valahol 3-4) ... 6-10 iszonyatos pusztitast bir veghezvinni egy kis tamogatassal.... Upgradelve meg ne is beszeljunk rola...<#violent>
Cobra.
1 SCU felér kb 3-4 T3 engi-vel, legalábbis nekem úgy tûnik. Építésre upgradelt SCU meg még gyorsabb. Én 8 T3 engi-vel szoktam felhúzni az exp-eket, igaz gép ellen annyira nem kell rohanni. SCU-ból közben legyártok hatot és azokkal inkább nuke-ot meg T3 artilleryt építek. Gép ellen nem is kell sokkal több, ember ellen persze kevés lehet.

nekem, 3600+, 2gig ddr2,ati 1600xt, és akad 😊 , az alap nem akadt , high textúrán meg a részletesség szintjén(high), ez meg, örülök hogy ha minden low-on , 12 fpsel tudok játszani...... szal nem tudom de sztem, nem sikerült olyan jól ez az optimalizálás.)

am nem rég kirpóbáltam én is a seraphim bombázóját...hát bombázó 😊) , elég jóóó , sõõt, és milyen szépen és nagyot robban <#wow1>

Én nem szoktam scu-kat épiteni, csak t3 engineer meg az ACU.
Valahogy mindig úgy éreztem, hogy egy scu kitermelése túl sokba kerül ahhoz képest, amennyit ér. Vagy ennyivel gyorsabb egy t3e-nél?
Hedgehunter
En max 15 scu-val epitettem a multkor nagyon gyorsan nyomtak....
Az exp egységek építését hány enginerrel érdemes megtámogatni? Mennyi az ami még gyorsít rajta (feltéve hogy van elég mass+energy)?
rtfmZoli
Én a gazdasági részét úgy csináltam(alapban), hogy csak a t2 es pow genhez raktam mass fabricatort, majd t3-as farm+shield<4 t3 power, energhiától függõen a fabricatorokat>, plusz scu RSA-k.
Mass exactoroknál meg 2-õt t2 re, majd 1 et t3-ra, t3 nál pedig a a bázis közelében lévõ 4-et körbe-->16 mass storage(hogy ne menjen annyi mass veszendõbe)
Ja egyébként kipróbáltam azt a taktikát, amit az elözõ bajnok BlueScreen csinált, azaz az ellenség felé sorba lerakta a land factorykat(így lesz neki 8+ land factoryja közel az ellenhez), majd a leghátulsótól kezdve feltecheli -> masszív rush 😊

Hedgehunter
Pedig a gepeden nem kellene hogy szaggason...
Cobra.
Furcsa, hogy X2-n is szaggat. Nekem 3700+ -on (amit tekinthetün ka te processzorod felének) néha néha egy fél másodpercre megakad 3 bot ellen, de 1 ellen kis pályán szinte végig folyamatos. Lehet az lassít sokat, hogy csak 1 memóriamodulod van, mivel az A64-eknél sokat számít a dual channel.

[HUN]PAStheLoD
derûs estét 😊

Nálatok milyen beállításokkal milyen gépen mennyire jól muzsikál?

7900GT, X2 4200+, 2Gigabájt DDR2 (single channel :/) egy kb. 1 éves XP SP2-n játszok és meg kell mondjam elég csúnyán szaggat..

Ennek ellenére nagyon hangulatos a kampány, csak megint túl rövidre sikeredett 😛

GanXstaZoleeWrk
köszi!!

GanXstaZolee#2709

Cobra.
Örök hála (fõleg ha egyszer leér az FA és tudom mire rakni) <#vigyor4>

Najo, most megvolt a 2 adaptive AEON, seraphimmal 😊
Seraphim exp robotja is tök jó dolog, mert relatíve olcsó és gyorsan elkészül (aztán lehet csak azért mert most elég fullos gazdaságot épitettem), és nagyon kitartóan irt. A végén megkombináltam egy exp bomberrel, és ezzel a kettõvel le is radiroztam a 2 ai-t. (+5-6 T2 gunship)
Hedgehunter
a mass fabrikot vettek el...
GanXstaZoleeWrk
valaki tegye fel pls az fa pachet, köszi

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Igen 2 engineer power generator egy masik meg fabrikator meg az elejen es nyersanyag van eleg.... Turtle-boy-oknak mint en tokeletes technika nem kell maszkalnom a terkepen csak hatradolok es nyomom az egysegeket..<#buck>
amikor van 5-6 extractor elkezdheted a storage-t melle epiteni 2 engineerrel ugy ahogy illik (adjacent bonus). majd egyesevel fejleszteni t2re...
Miutan megvan az elso t3 fabrikator elkezded fejleszteni t3-ra az extractorokat.

Az FA ben elvettek a t1bol a mass exet hogy harcolni kelljen az nyersanyagert....
Én gyártottam õket, csak sosem úgy és annyit ahogy kellett volna.
Ugyanis csak arról tudtam, hogy a gyárakat érdemes megtámogatni powerrel meg massal egybekötve, és akkor jobban/olcsóbban termelnek.
Viszont hogy a mex több masst termel ha storage van mellérakva, azt nem tudtam, és soha nem is épitettem igy.
Ezen leirás szerint pl jobban megéri T2mex-et körülvenni storagevel, mint T3-ra felfejleszteni... mármint T3 jobban fog termelni, de jóval többe is kerül a fejlesztése.
Cobra.
Én sose gyártottam T1-es fabricatort, mivel túl sok az energiaigénye a nyert masshoz képest.

nemtudom, mert most átrakták t2-be a t1 es fabricátort... ez már elég nerf magában
csak arról tudok nyilatkozni mi volt régen multiban... ott mindíg azzal kellett indítani hogy az elsõ 2 engineert ráálítottam egy ferde sor generatorra, és mellé egy ferde sor fabricator... aztán utánna ha megvoltak akkor mellé még réteg gen + fab etc. persze én állandóan elcsesztem, mert egérrel ügyetlenkedek és nem lesz pont ferde a rohadt sor és csinálhatom újra
most ez nagyon tetszett hogy az fa ba belerakták a build templateket... de most meg nincs t1 es fabricator ami miatt kellett
ja, megha megvan tök eredetiben is akár, akkor is rákényszerít az a szemét hogy állandóan a meghajtóban legyen az eredeti lemezed és berregtesse az a szar
Btw. tegnap megépítettem a seraphim exp bombert 😊 Jó kis gép, szeretem.