Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
köszönet, két vödörrel!
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Nosecurom patched FA -> 3598 patch DL
Ennyit találtam róla:
Bug Fix:
- Fixed issue where Seraphim sACU could use overcharge before upgrading. (done by selecting both unupgraded sACU and an ACU and giving overcharge command)
- Fixed issue where FA only player could innapropriately be another faction during online play.
Balance:
- Seraphim T3 Sub Hunter - Reducing MaxRadius on torpedo to 70.
- Riptide, UEF T2 Amphibious Tank - Increasing Cost 20%.
- Seraphim T1 floating atillery - Increasing cost 50%. Mass cost is now 54.
- Nukes now do damage instantly instead of radiating slowly outward.
- HARMS, Cybran T3 Torpedo Ambushing System - Increasing MinWaterDepth
- Seraphim T2 Tactical Missle Defense - Increasing ProjectileLifetime.
- Novax, UEF Experimental Satellite - Reducing crash damage to 3000.
- Skyslammer, Cybran T1 mobile anti air - Decreasing Ground Gun damage by 50%. DPS is now 20.
normalban úgy kiszívtam........ tiszta sz.r így nem lehet játszani h úgy lerassol , meg folyton jön mint a f.s . ellehetetlenítették ezt a játékot............
1. 1024 MB (1 rank, 4 banks)
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
2. 1024 MB (2 ranks, 4 banks)
@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
egyedül ebben az RFC-ben van eltérés, meg a rendek számában (rank) ..
GanXstaZolee#2709
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Köszönöm a tapasztalatokat, akkor lehet, hogy ideje lenne egy tavaszi/téli Windows reinstallnak 😊
Egyébként 6200+ nem létezik, csak 6000+ és 6400+, de az 5600+-nál erõsebbet szerintem felesleges megvenni. Jelenleg szerintem az 5200+ (lehet ezt akartad írni) a legjobb választás, ezen belül is a CZ kód alatt futó modell.
Aláírás
Nah vki nem akar velem játszani?😊 mondjuk most hétvége vmikor??
800mhz ram
ez elég jó lesz??
GanXstaZolee#2709
amugy hali
SCU téma, szvsz alap volt olyan hogy 30 volt valamelyik kampány pályán de 15öt mindig gyártok felhúzok 6 gate-et ráállítok 6 T3 engit 1et 1re és szépen jönnek az SCUk. SCU-k nagyon hamar huznak fel expeket, az egész FA attól jobb hogy nagyon gyorsan lehet tolni expeket volt hogy 8 Fatboyom 4 colossus 4 czarom harcolt hasonló számú exp egységek ellen 😊 Egyébként Fatboy iszonyat még mindig ha meg birja az ember védeni levegõbõl akkor 6-8 letarol egy egesz terkepet. Amit észrevettem az, hogy Fatboyból hipphopp felhúzok 4-6ot de repülö hiába állítok rá annyira nem épül hamar. (T3 figther, gunship)
Mondjuk nállam nincs gond sebességgel birta a gyûrõdést szépen.
GanXstaZolee#2709
lehet nem vagyok olyan jó a játékban, de jó lenne vkivel játszani😊
mind1 h pro v nem pro 😊 csak legyen vmi 😊
am nem rég kirpóbáltam én is a seraphim bombázóját...hát bombázó 😊) , elég jóóó , sõõt, és milyen szépen és nagyot robban <#wow1>#wow1>
Valahogy mindig úgy éreztem, hogy egy scu kitermelése túl sokba kerül ahhoz képest, amennyit ér. Vagy ennyivel gyorsabb egy t3e-nél?
Mass exactoroknál meg 2-õt t2 re, majd 1 et t3-ra, t3 nál pedig a a bázis közelében lévõ 4-et körbe-->16 mass storage(hogy ne menjen annyi mass veszendõbe)
Ja egyébként kipróbáltam azt a taktikát, amit az elözõ bajnok BlueScreen csinált, azaz az ellenség felé sorba lerakta a land factorykat(így lesz neki 8+ land factoryja közel az ellenhez), majd a leghátulsótól kezdve feltecheli -> masszív rush 😊
Nálatok milyen beállításokkal milyen gépen mennyire jól muzsikál?
7900GT, X2 4200+, 2Gigabájt DDR2 (single channel :/) egy kb. 1 éves XP SP2-n játszok és meg kell mondjam elég csúnyán szaggat..
Ennek ellenére nagyon hangulatos a kampány, csak megint túl rövidre sikeredett 😛
http://thq.vo.llnwd.net/o10/SC/live/supcom_fa_patch_1.5.3596_no_securom.exe
Seraphim exp robotja is tök jó dolog, mert relatíve olcsó és gyorsan elkészül (aztán lehet csak azért mert most elég fullos gazdaságot épitettem), és nagyon kitartóan irt. A végén megkombináltam egy exp bomberrel, és ezzel a kettõvel le is radiroztam a 2 ai-t. (+5-6 T2 gunship)
amikor van 5-6 extractor elkezdheted a storage-t melle epiteni 2 engineerrel ugy ahogy illik (adjacent bonus). majd egyesevel fejleszteni t2re...
Miutan megvan az elso t3 fabrikator elkezded fejleszteni t3-ra az extractorokat.
Az FA ben elvettek a t1bol a mass exet hogy harcolni kelljen az nyersanyagert....
Ugyanis csak arról tudtam, hogy a gyárakat érdemes megtámogatni powerrel meg massal egybekötve, és akkor jobban/olcsóbban termelnek.
Viszont hogy a mex több masst termel ha storage van mellérakva, azt nem tudtam, és soha nem is épitettem igy.
Ezen leirás szerint pl jobban megéri T2mex-et körülvenni storagevel, mint T3-ra felfejleszteni... mármint T3 jobban fog termelni, de jóval többe is kerül a fejlesztése.
csak arról tudok nyilatkozni mi volt régen multiban... ott mindíg azzal kellett indítani hogy az elsõ 2 engineert ráálítottam egy ferde sor generatorra, és mellé egy ferde sor fabricator... aztán utánna ha megvoltak akkor mellé még réteg gen + fab etc. persze én állandóan elcsesztem, mert egérrel ügyetlenkedek és nem lesz pont ferde a rohadt sor és csinálhatom újra
most ez nagyon tetszett hogy az fa ba belerakták a build templateket... de most meg nincs t1 es fabricator ami miatt kellett