Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
ON: Lemming gyere gpgnetre valamikor es toljunk egyet 😊
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
GanXstaZolee#2709
Mondjuk ezúttal valami lightosabb hdd hûtést is szeretnék.
Szinten tartani nem szeretek. Túl gyakran kéne ugrálnom. 😄
Mostani gépemen is minden megy szépen mediumon SC-t kivéve, így jó vétel volt. 2 éve.
Kezdek meggyõzõdni a c2d-rõl... De 4 magosat nem tudom mi használ még ki.
VGA még érdekes kérdés, mert 80-at is sajnálok már rá nem hogy 100at...
No, még úgyis csak álmodozok... beleásom magam jobban.
Esetleg tuningolásról írhatnátok. UToljára 4 éve tettem olyan, még grafittal kellett hidakat kötögetni. 😄
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A házba kell hátra egy lehetõleg 12cm-es ventillátor (minimum 9,2-es férjen be, de a 12-es halkabb), illetve oldalt legyen rácsozás a CPU és a videókártya felett. Ha több, mint 1 merevlemezt akarsz, akkor oda se árt egy ventillátor.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Hûtésre semmi extra vettem egy asus silentsquare hûtõt az egy 10es volt.
Én is hosszú távra gondolkodok de hamost leesik a 4 magos ára 60 körülire asszem ebcserélem a 6600ast igy mindig kicsit költve szinten lehet tartani a masinát 😊 A 8800GTX volt alegjobb vételem a gépbe még mindig tartja az árát és már több mint 1 éve vettem. Nem is fogom lecserélni max ha jön a 9000es sorozat 😊
GanXstaZolee#2709
Hûtésre mennyit költöttél?
És milyen a ház?
Tudom, tudom, erõs off, de Zolit máshol nem nagyon érem el. 😄
8800GTS 320 is elég lesz egy darabig ezekkel már alapórajelen is eljátszol, az hogy nem húzol semmit elég baj de a te dolgod, ha mákos vagy alapfeszen! elmegy a 6600-asod 3-3,2-ön. Ez 40% tuning nekem pici fesz emeles mindenhol és simán birja.
GanXstaZolee#2709
Én most próbáltam ki a processzorom húzását, de felvett +30W-ot és kb 6 fokkal melegebb volt magasabb ventillátor fordulat mellett. Talán ha hûvösebb lesz, megnézem megint, mert az SC-hez kéne a plusz teljesítmény.
Videókártyából én inkébb az 1950pro-t javaslom, állítólag a 8800GTS meghal majd valós DX10 alatt. Jõvõre lesz csak értelme DX10-es kártyát venni (következõ AMD/Nvidia GPU-kat).
Nem kockáztatok és nem költök extra hûtésre.
De tomshardware CPU guideja szerint +10-et ráteszek és egy c2d 6600-al jobb vagyok.
Vga meg lehet 8800GTS 320Mb lesz.
Sajna intel/Nvidia most jobb. 😞
Ja, és igen, úgy néz ki mégis rá fogom cseszni a pénzt megint. Ami vicc mert ennyibõl két konzolt vehetnék röhögve. Mármint az új gépem árából.
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
A játékhoz kell, sajna.
Most egy X2 6000+ konfigot tervezgetek, remélem elviszi... 😄
Pl.: Scathis nagyon baba. Mire oda jutsz valszeg van egy adag scu is.
Stealth gen fel, scu-k ott helyben építik a scathist, meg 8-10 shieldet köré.
Monkeylord: Stealthes, és szintén gyorsan felhúzható terepen is. Cybran SCU brutál jól épít.
Czart én nem szeretem. Nem leht javítani, és focussal leszedhetõ.
SR nagyon kemény lett, de levegõbõl megehetõ (30 t1 fighter megteszi a dolgát ha mozgás közben kapja el), gunshipek is sebzik. És hiába van nagy tûzereje, a lõszer sebessége miatt mégsem öl olyan gyorsan, és akkor is lõ mikor már a célpont tuti puusztul csak még nem ért oda az elõzõ csomag. 😊
Fatboy tényleg defenzív inkább. Viszont nagyon jó tüzérség ha nyomulni akar az ember.
GC... nos, érdekes. Jó mikróval egy ML leszedheti. Ellenkezõ esetben csúnyán véd, nyeli a sebzést.
Most a legjobb ár/arányban a SR. Mind felhasználhatóságát mind képességeit tekintve.
Én tegnap próbáltam egy 20-as térképet 3 gép ellen (mind külön volt, de a térkép olyan, hogy az elején inkább csak 1vs1 a két oldalon), de mire elkezdtem összehozni a támadóerõmet, addigra az oldalamon lévõ Aeon már küldött 2 GC-t is. Persze le is gyalult. Úgy tûnik a 10-es térképen azért tudom könnyen leölni a gépet, mert nincs elég nyersanyaga, de itt volt bõven mass deposit, így a pazarló építkezése mellett is maradt bõven anyaga Expek létrehozására.
Sok értelmük nincs, mert a nyersanyagukból egy rendes exp egység is felépülne, de végülis nem rosszak.
Ugyanígy, a GC-t is kurvanehéz megfogni, mivel elõbb van nálad, minthogy bármivel is leszedhetnéd. Szal ilyen szempontból minél nagyobb a map, annál könnyebb védekezni ellenük.
2 sorozat végez a GC-vel, persze ha talál... Kb. 3 sorozat idõd van attól a pillanattól, hogy a GC lõtávolba ér. Tehát egyet hibázhat az ember...
ML ellen már egyetlen sorozat is hatásos, de az gyorsabb és nehezebb eltalálni...
A játékban szerintem a T2 Artillery az abszolút használhatatlan fegyver. Ha építek egyet és mondjuk kemény harcok dúltak végig a környéken, akkor is csak max. 50 kill lesz az eredmény átlag 10-20. Ugyanazon a firebase-en egy T2 point defense-nek lesz legalább 300 kill-je...
A legtöbb kill-je viszont mindig egy T3 artillery-nek v. maVor-nak lesz...
Nekem hamarabb van meg minden épület, experimental, stb, mint az AI-knak.
Ez az egyetlen lehetõség arra, hogy az ember le tudjon gyõzni 3 AI-t...
Nekem egy T3 Air factory-t 4 T3 Engineer támogat, ezzel igen gyorsan lehet legyártani egy komolyabb air force-t.
maVor építését pedig már nem is T3 Engineer-ek végzik, hanem 6 db termelésre upgradelt SCU + a termelésre upgradelt Commander.
Mostanában a sorrend: 2 T1 MC, 4 T1 PG, 2 T1 MC, LF, 5 PG, ...
A legtöbb játékos azzal ront, hogy a mass-ra koncentrál a power helyett. Én mindig a power-re koncentrálok. Fõleg az elején nagyon sok mass-t tudnak adni a gyûjtögetõ engineerek. Fõleg, ha az ember jó helyre tudja õket elküldeni, ahol nem találják meg õket és nem bombázzák le.
A terjeszkedés helyett is érdemesebb elõször a bázison található 4 MC upgradelése. A bázisnak általában nagyon erõs védelme van, de az elszórt MC-k az ellenséges air v. land force szabad prédája...
Éppen ezért amint elkészült egy T3 Gunship, érdemes egy kis barátságos látogatásra küldeni a szemmel láthatóan kevéssé védett ellenséges MC-k szétlövésére. ;-)))
Mindjárt lassabban terjeszkedik az ellen, ha nem áll neki annyi mass a rendelkezésére. ;-)))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ