4582
-
#3341 az a bomber alapból overkill, igazából nem tudom mivel lehet ellene védekezni.. UEF T3 Air-Superiority fighterei semmit nem érnek ellene. T3 AA SAM missle launcher szintúgy.. :| -
Peakman #3340 SupCom hun blokk
ide lehet gyűlni mint a talajvíz, így talán könyebben megtalálhatóak leszünk az újak számára -
Peakman #3339 peakfs ha csak ennyi hiányzik :)
amúgy nemtudtam h létezik ilyen parancs is, de majd utánnajárok -
peter01 #3338 THX
-
Petko #3337 ne figyelj, hanem elég a chatbe /finvite petkow
illetve te is megadhatnád a te neved és felveszlek -
#3336 A jobb felső sarokban a Megalith ikonjára klikkelsz (bal gomb), utána meg a térképen valahova. -
Peakman #3335 1k thx, akkor majd figyelek :) -
Petko #3334 petkow az enyim, aki nekem friend listben benntvan pedig mind magyar -
peter01 #3333 Hi all van 1 olyan gondom nem tom hogy kell használni a command signal-t, elvileg ez kéne hogy be tudjam fejezni az utolsó elüti küldit campaing-ba. Brackman megalith-jét kéne elnavigálnom 1 pontra de nem hajlandó megmozdúlni. FA -
Peakman #3332 nah megvettem az alapot, már csak magyar emberkék kellenének gpgneten
vki megdob pár névvel? -
#3331 Ez igy van de pl nagy pályán esélyed nincs 50-100 T1el eljutni hátsó emberhez :) Nem a játékkal van bajom hanem a bomber szerintem túl erős. -
Petko #3330 hi,
neked mi a neved gpgneten? -
JTBM #3329 Ha 3 vs. 3 van, akkor érdemes nézni, hogy hogyan építkezett. Ha a 20. perc végén tudott gyártani egy T3 exp. bombert, akkor minden valószínűség szerint a bázisának védelme lightos. Érdemes legyártani 50-100 T1-es egységet (olcsó!!!), botokat és artit, majd azzal bekopogtatni a bázisra és szétlőni az energiatermelését. Energia nélkül megdöglik a gazdasága...
Fontos, hogy T1-es egységekből egy 20-es csoport semmit sem ér, mert nem tudja túlterhelni a védelmet. Egy 50-100-as csoport viszont már képes átütni a védelmet és komoly károkat okozni, esetleg kinyírhatja az ACU-t is, ha közel meri hozni.
Exp. egységek ellen a légierő még mindig a legerősebb. Nekem az első 5 db T3 felderítő legyártása, majd annyi T3 fighter, amennyit le tudok gyártani. Ha földi exp. egységeket gyárt, akkor az ellen a legjobb a T3 erősebb egység, valamint a T3 gunship.
Ez a játék mindig az ellenféltől függ, a mi játékunknak mindig aszerint kell alakulnia, amit az ellenfél játszik... -
Borg #3328 A weapon range circle-öket kell kikapcsolni, és akkor megtáltosodik ez is. Azok fogják az fps-t eléggé. -
#3327 gépigényesebb az tuti. Viszont szerintem jobb mint sima sc :)
Tegnap megint belefutottam ebbe a sera bombert es t3 sup. fightert gyártó taktikába egyre jobban mindenki erre játszik de beszopattuk :D
Mindenesetre 3v3nál is simán erre ment rá, 1 embert tőlünk majdnem kinyirt és persze amikorlezuhant a bomber hova máshova mint bázis közepére esik :D 2őt is hozott első volt izgalmasabb második már szart sem ért. -
sickb #3326 megvan nekem is az FA eddig nem tetszik...
Mintha gépigényesebb lenne vagy nem tudom az új kezelőfelületet is megkell szokni...
-
#3325 jaja de seton pont az a pálya hol hátul 4v4ben lehet techelni ha nem noobokkal vagy :) de seras akkor is inbalanced mert uefnek bomberrel szemben milye is van pl? :) -
#3324 Nem kell engedni felepiteni.... Az egesz FA arra ment ra hogy ne hagyj senkit feltechelni utni kell mindenkit aki el es mozog az elejetol... Bar ne tudom hogy nagy palyan hogy lehet ezt gyorsan elintezni de azt kell... -
#3323 na tegnap toltam egy 4v4et neten seton hátsó helyről emberünk 20. percnél sima res beállításokkal hozott 1 sera exp bombert és 15 t3 fightert mire leszedtük a bombert 2 player halt meg, szvsz kicsit unbalanced ez az egység. Persze közben mi se szarakodtunk elég nagy harc volt középen és nem is noobokkal voltam egy teamben. Az meg a másik őshülyeség ha le is lövöd a bombert, akkor bázisre esve még 1 nuke robbanást okoz tehát 2 nukeal felér, na most nézzük meg egy bomber és egy nuke siló + 2 rakéta legyártása mibe kerül... -
#3322 huwow, 25-től én is el kezdek játszani, anno is játszottam egy hónapot, csak percenként láttam vagy 5 képkoczkát :)
de most új gép, szebb élet :) -
#3321 Nem mondod.... -
#3320 assist? -
#3319 A Daroza's sanctuary-n rush AI ellen nem birok zoldagra vergodni... Vagy 10-et lenyomtam es semmi.. Nem megy a multitaszk nekem... Elmegy az engineer epiteni mire eszreveszem hogy nincs meg mar elvesztettem egy csomo idot.. Ez meg csak AI..!!!!! Ember ellen be se probalkozok... Talalja mar meg valaki a megoldast... En keresem...
Hogy lehet kiseretet adni az engineer melle...? -
#3318 A.L. ellen hogy megy ?
(Gaspowered fórumon van panaszkodás, mert az Ai-val elég lassú egyeseknek, 4 magosnál is)
Sima Supcomba tapasztalt már valaki olyat(modokkal játszok), hogy felugradeltem bármilyen factoryt, és ha valahogy 2 szer kattintottam a t3 upgradere, akkor nem 3 nanokar lesz a factrorynál, hanem 6?
A factoryval nem tudok építeni, csak ha rákattintok, és ctrl+k (valamiért egy 2.-ik factoryt rakott a helyére)
Ja és nem értem a gamet, hogy 4 FFA(cheater sorian al.-k)-nál, 250 unitlimitnél az utolsó kivégzésekor(2 óra 20 perc) szaggat[úgy, hogy minden roncsot felszipkáztam].
1 vs 1 isisnél (cheater a.l. max cheating--> 3-asával küldte a Flying saucerokat, collusosokat )kitűnően ment 1-1,5 óráig
(330 volt a unitcount nálam, 670 mass/tick) -
#3317 Tegnap toltam egy 4v4et neten 1,5 óra után a q6600al még mindig +3 volt a max speed pedig volt kb. 5-7000 egység a pályán. Úgy néz ki egész jól használja a 4 magot a progi bár van valami javítás mint anno a temp folderes fix amivel még jobb lesz. -
Játékos #3316 Köszi a gyors választ.
Már éppen életben maradtam egy 40-es pályán, miután 3 silót kellett építenem a hárompercenként bevágó nuke miatt, szétlőttem a körben táborozó hajókat, s erre szétforgácsolt a messziről köpködő ágyújával.
Na de még nics vége, még visszatérek :)))). -
JTBM #3315 Nekem a következő a stratégiám:
2db PG(1), 1 LF, 4d T1 Engi, ME, amennyit be tudok védeni. Majd 10 PG(1) v. ha van, akkor 1 FG + 4 PG(1). Utána Radar(1), LF Tech2 upgrade, amennyi ME-t lehet, upgradelek közben, plusz MS-t, ahova kell. 2db T2 engi. PD(2), ahova kell, AA(2), ahova kell. PG(2), majd 3db ES (Energy Storage) Még egy PG(2). Ezután LF Tech3 és 4 db T3 Bot.
Ha ez megvan és még élek, akkor lehetőség szerint ki kell támadni és bővíteni a bázist, párhuzamosan építeni a T3 egységeket és épületeket.
Ezzel a sorrenddel, a ACU megfelelő kihasználásával túl lehet élni a legkeményebb kezdeti rush-t is és a T3 első elérésével komoly előnyre lehet szert tenni. (Bár eddigre az ellen is T2-n van és az én stratégiámba nem fér bele a légierő, ezért kitámadni nagyon nehéz...) -
#3314 Aeon új rapid fire artilleryje. T3-as, több nyersanyagba kerül, mint a sima T3 arti, cserébe egymaga bevégzi 3 T3 artillery munkáját :) Szóval csak sok-sok heavy pajzs véd meg előle. -
Játékos #3313 Valami "szőnyegbombázós" izé atomjaira lőtte a bázisomat. Olyan, mintha sok kis kukoricagránát robbanna viszonylag nagy területen.
Valami messziről puffogtató lehet, a közelben nem találtam.
3AIX közül az egyik. Mi ez? Találkoztatok már vele?
FA-ról van szó. -
#3312 Gyorsan megnéztem, alap SC-ben a kezdőkészlet 400 mass / 2500 power, FA-ban 650/5000 -
#3311 Én simában is így kezdtem, de tényleg valami más, mert több massom marad az elején. -
Petko #3310 érdekes módon a sima supcomban mindíg az optimális a 2gen utánna 1 ex utánna lf volt
fa ba valami oknál fogva mindenki áttért, és jobbnak is tűnik legelösször lf et építeni... szerintem több a kezdőtartalék de nem figyeltem meg még pontosan -
#3309 Én mindíg megcsinálok 1 extractort 1 generátorral mellette, majd a következő extractor mellé megy 2 generátor és a land factory, utána meg tovább a többi mass-ra. -
#3308 Nalam palyafuggo.. Ha kozel van mx akkor a szokasos 2pg 2mx 1lf 2pg 2mx.. Ha tavol vannak akkor lf vagy af 2pg 2mx 2pg 2mx... A t2 mf-t meg csak 2-3x teszteltem nincs eredmenyem megeri e vagy nem, de a keves mass-t tartalmazo palyakon mindenkepp megeri. Egeybkent 112 energiat eszik 4 t1 pg-al korberakva tehat egy 36-os sakktabla figuran a mf eszik 2016 energiat ami soknak tunik de mivel a pg olcso lehet epiteni oket tomegben a gyarak kore, es van 18 mass. -
#3307 lol :P
na akkor kis körkérdés a konyhatitkokból.. ki hogyan építi az elején a gazdaságát? illetve először gyárat vagy egyből mass extractort csináltok? T2-nél csináltok ilyen mass fabricatort? (1-et termel és megeszik .. sook energiát, gondolom ha körberakom erőművel, akkor kicsit kevésbé mohó :P) -
#3306 Legvegul meg az AIX ami a legkemenyebb... -
#3305 Utana pedig en jovok. Majd az en X verziom.. -
#3304 Az AIX az extra erős. Kezdésnek érdemes a normal-t berakni, utána turtle vagy tech, utána adaptive, és utána ezek X verziói. -
HM #3303 Melyik AI-val érdemes játszani? (aix milyen?) -
#3302 Pont, hogy a gép mindent egyszerre épít, mégis hamarabb van mindene, mint nekem.