Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah már csak,
AI -z kéne mellém varázsolni vhogy 😊)

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

hiall
valaknek sikerült már a betát , crackelni ?😊😊😊 , nekem vhogy nem sikerül
aki tud légyszi segítsen 😊<#worship>

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Hedgehunter
5.-en.... eu 26-a... Ez egy masik kieg lenne csak expekkel...
GanXstaZoleeWrk
szerintem jók az expek, nem most jelent meg usaban a kieg?

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Most olvastam hogy csak egy experimentalokat tartalmazo kieget is terveznek jovore....<#boxer>
Brutal lesz......
Cobra.
ML vélaményem szerint bázisaprításra jó, persze kell egyszerre vagy 4, hogy érjen is valamit a támadás. Az exp gunship meg szintén elég brutál (de az is csak csapatban). Igazából mindegyik oldal exp egységének megvan az erõssége és gyengéje.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hedgehunter
3 galactust vagtam le T2 gunshippel (20-30),persze eltartott egy darabig de mivel egyesevel jottek nem volt nagy ugy, ugy masfel percig tartott egy.. Nem volt az ellennek energia repcsit epiteni a gunshipek ellen mert a tobbi galactus epult....😊 Igen a FB az egy mas teszta, de ha van t3 bombazod az tokeletes ellene vagy 50db t1 es (ezt tartom a legkemennyebbnek mind kozul mert olcso es brutal).... A Czar-al nem sokat talalkoztam mert nem hatekony exp, T3AA 4 db 8mp alatt sebez annyit mint amennyi a hp-ja... De amiota az interceptorok is tudjak loni a legi expeket eleg legyartani 50-70-et es tied a levego.....
Az ML nem vicc, sok csatat hozott nekem amiota olcsobb lett legyartani, meg lehet vele lepni az ellent mert hamar kesz van, persze nem hatasos egyeb expek ellen..
Build restrictions mod pack 😊

És nem csak az experimentalokat lehet letiltani, hanem kb szabadon amit csak akarsz.
Az bosszant, hogy a cybran nem igazán tud védekezni a másik kettõ t4 egységei ellen. A galactic colossus ellen nemigazán van olyan védelmi egység ami hatásos, a czar meg simán berepül a t3 AA-k fölé mire lelövik, és akkor meg rázuhan mindenre. A ML meg egy vicc, egy GL simán kiszed 4-5öt is. A soulripperbõl is legalább 4-5 kell egy GL ellen, hogy le tudják szedni idõben. Az UEFnek legalább ott a FB, ami messzire tud lõni, és kiszedheti a GL-t. Ugyanakkor a cybran a FB ellen sem igazán tud védekezni, max ha elegendõ T2 Arty lövi. Egyedül a légierõ ami cybrannal ütõképes lehet, de az meg megfelelõ számban rohatt drága.
Hmm... kicsit lemaradtam.
Most az UEF a favorit?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hedgehunter
Minek akarod kivenni...? Ok a legjobbak.....<#zavart1>
GanXstaZoleeWrk
Sok is az még mindig. Majd ha 8 magos procik lesznek tán jó lesz😄

GanXstaZolee#2709

rtfmZoli
itt meg a max 1000/player egyenlõre

rtfmZoli
Csakm ott mostmár lehet 10k-s unit limitet is használni

GanXstaZoleeWrk
Hjaja talán egy 4 gigás 4 magossal 4 giga rammal lehetne játszani egy 4v4et 8800gtxekkel setonon 8*750 unit limittel.... Total Annihilation is ilyen volt anno 😊

GanXstaZolee#2709

Jah, sajnos fos. Közben én is próbáltam.

Olyan modot nem tud valaki, ami kiveszi a játékból az experimentalokat?
Na azt nem állítom, hogy jó gép, ugyanis SupCom nem ismer ilyet... 😄
De viszonylag jól karistol.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hedgehunter
Kiprobaltam a City wars-t nem nagy szam sot fos.....😊 En epuletekre szamitottam nem csak domborzati elemekre...

A FA november 5 usa es november 26 eu..

Na mostmar van jo gepetek, mikor lesz egy sg party...?<#conf>
Én is újítottam gépet 😊
Jó estét!

Vééégre sikerült gépet újítani. 😊

Mikor lesz Forged Alliance? Vagy ha van már akkor honnan lehet megvenni?

Hedgehunter
Par darab ezresert=parezer ft-ert....<#idiota>

Mitkepzeltek ti rola hmmmm....?<#schmoll2>
rtfmZoli
biztos nagykerben raktáros 😊 hány Ft 20 db darabonként ? 😊

Kilopkodtad a Gigabyte kártyákból? Jó arc lehetsz...😄

Aláírás

kill3r21
Supreme Commandet PC DVD elado ha valakinek kéne eredetiben....pár darab ezresért odfaadom..privát 😊
rtfmZoli
streamelõs videók FA
2007-10-18 6 FFA Roanoke Abyss, meg van még egy pár a tournamentbõl is
Bluescreen nyerte a 2vs2-õt is

rtfmZoli
3200+ 1,5 gb 9800 pro 1vs 2 õket nyomok (2 cheater sorian)
találtam olyan modot, hogy lehet ACUt építeni (60k mass), arányosan hozzá energia, meg olyan modot, amivel jó ACU upgradek vannak, igaz arányosan nõ a mass, meg energy költségük: úgyhogy kb 400k massból tudok olyan 100k-s hps acut összerakni, amelyik tud építeni is rendesen.

3000+ a64, 1gb ram, 6600gt

1v1-el 5km-es mapon nekem is jo. De arra már ráuntam.

Legalább 3 AI ellen szoktam játszani, az meg már csak pár fps...
csak a felszín, kicsit sok memóriát foglal szerintem optimalizálhatták volna jobban. nem vagyok ilyen programozó arc csak béna ahogy sokáig tölt meg minden😄
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Aláírás

Hedgehunter
Mar ne haragudj de milyen geped van???? nekem egy p4 2.8 al 1g rammal 9600 xtvel jatszhatoan futott 1v1 ben....
Én meg kicsit ráuntam a diavetítésre, de most talán egykét héten belül lesz új gépem. És akkor újult erõvel 😊
Hedgehunter
Es mi nem jon be...? Szerintem arra amire kitalaltak tokeletes, bemegy lenyomsz egy-ket meccset es ennyi.. Plusz vannak tournamentek ha fitogtatni akarod az erodet.. meg 130 ezer regisztralt jatekos van ami nem tul sok.... Majd lesz mozgas amikor kijon a F.A....
Úgytudom hogy csináltak egy ChaosBrigade csatornát csak sosincs senki bennt. Egyébként meg tényleg nem egy nagy durranás a gpg net.

Aláírás

Hedgehunter
hat winter duelen nehez is hosszu gamet nyomni.....<#papakacsint>
rtfmZoli
Bármilyen csatornát létre lehet hozni, csak nem állandóra, csak ha elég player van onnan(lengyeleknek van, de nem tudom miért)

alázások: 8:31 perc alatt kinyírva Winter duel Piipeti(9. rank) vs djj07(80. rank)

rtfmZoli
Mondjuk tény, hogy a profibb játékosok jobban ki tudják egyensúlyozni a gamet, gyorsabban kijön náluk , ha valami unbalanced.
A bajnokságokon beta kulcsok osztogatása meg a bajnokságok promóciója miatt kell, különben a kutya se nevezne be rájuk, ha nincs pénzdíj, vagy valami ellenszolgáltatás.
Mondjuk mostanában már van 700 player a Gpneten, a 3-4 hónappal ezelõtti 400 helyett, azért ez már csak haladás

Hedgehunter
Ja milyen alazasok..?
én azért kicsit kiönteném a szívem hogy haragszok a gpgnet fejlesztõ/fenntartókra illetve az egész gpg pr-ra...
egyrészt nagy geci mocsokság volt hogy annakidején le se szarták amikor 60x írtam nekik hogy szar a friend lista (még mindíg az).. aztán persze magyar csatornát se csináltak
az meg szintén szemét mocsokság hogy most a beta kulcsokat bajnokságokkal osztogatják, vagy ign founder clubbal vehet valaki magának
én annakidején teszteltem a supcomot, küldtem bug reportokat, és természetesen megvettem a játékot... nehogy már a vérpistinek több joga legyen teszteli mint nekem
az egész rohadt supcom pr arra felé ment el hogy a rohadt szûk vérpisti közösség az isten, a casual player aki meg csak játszani szeretne (és aki eltartja õket) az le van szarva
bazki nincs netem otthon nem tudok gpgnetre menni😞( milyen alázások?

Aláírás

GanXstaZoleeWrk
Mennek az alázások gpgneten nagyon komoly. 😊

GanXstaZolee#2709

Cobra.
Mit írjunk?
Majd ha kijött az új rész, akkor lesz mirõl beszélni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SötétBarom
chill out

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hedgehunter
meg mindig aluka van....?
Hedgehunter
aluka van...?
Hedgehunter
Total kikapcsoltam a tuzfalat akkor is fos...😊 A szolgaltatommal beszelgettem es mondta hogy a savszel le van korlatozva a torrentek miatt (rohadt <#kocsog>, le is cserelem majd), szoval szeintem ott a gaz, meg ha 8-as game van akkor miattam kezd laggolni. Csak 6-ot bir el azt is visitva...😊
GanXstaZoleeWrk
állitsd be ugy hogy gpgnet exet ne vizsgálja.

GanXstaZolee#2709

rtfmZoli
rtfmZoli
rtfmZoli
Képeket nyomjál leírással együtt, ha lehet 😊