Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AI -z kéne mellém varázsolni vhogy 😊)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
valaknek sikerült már a betát , crackelni ?😊😊😊 , nekem vhogy nem sikerül
aki tud légyszi segítsen 😊<#worship>#worship>
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Brutal lesz......
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az ML nem vicc, sok csatat hozott nekem amiota olcsobb lett legyartani, meg lehet vele lepni az ellent mert hamar kesz van, persze nem hatasos egyeb expek ellen..
És nem csak az experimentalokat lehet letiltani, hanem kb szabadon amit csak akarsz.
Most az UEF a favorit?
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
GanXstaZolee#2709
Olyan modot nem tud valaki, ami kiveszi a játékból az experimentalokat?
De viszonylag jól karistol.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A FA november 5 usa es november 26 eu..
Na mostmar van jo gepetek, mikor lesz egy sg party...?<#conf>#conf>
Vééégre sikerült gépet újítani. 😊
Mikor lesz Forged Alliance? Vagy ha van már akkor honnan lehet megvenni?
Mitkepzeltek ti rola hmmmm....?<#schmoll2>#schmoll2>
Aláírás
2007-10-18 6 FFA Roanoke Abyss, meg van még egy pár a tournamentbõl is
Bluescreen nyerte a 2vs2-õt is
találtam olyan modot, hogy lehet ACUt építeni (60k mass), arányosan hozzá energia, meg olyan modot, amivel jó ACU upgradek vannak, igaz arányosan nõ a mass, meg energy költségük: úgyhogy kb 400k massból tudok olyan 100k-s hps acut összerakni, amelyik tud építeni is rendesen.
1v1-el 5km-es mapon nekem is jo. De arra már ráuntam.
Legalább 3 AI ellen szoktam játszani, az meg már csak pár fps...
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Aláírás
Aláírás
alázások: 8:31 perc alatt kinyírva Winter duel Piipeti(9. rank) vs djj07(80. rank)
A bajnokságokon beta kulcsok osztogatása meg a bajnokságok promóciója miatt kell, különben a kutya se nevezne be rájuk, ha nincs pénzdíj, vagy valami ellenszolgáltatás.
Mondjuk mostanában már van 700 player a Gpneten, a 3-4 hónappal ezelõtti 400 helyett, azért ez már csak haladás
egyrészt nagy geci mocsokság volt hogy annakidején le se szarták amikor 60x írtam nekik hogy szar a friend lista (még mindíg az).. aztán persze magyar csatornát se csináltak
az meg szintén szemét mocsokság hogy most a beta kulcsokat bajnokságokkal osztogatják, vagy ign founder clubbal vehet valaki magának
én annakidején teszteltem a supcomot, küldtem bug reportokat, és természetesen megvettem a játékot... nehogy már a vérpistinek több joga legyen teszteli mint nekem
az egész rohadt supcom pr arra felé ment el hogy a rohadt szûk vérpisti közösség az isten, a casual player aki meg csak játszani szeretne (és aki eltartja õket) az le van szarva
Aláírás
Majd ha kijött az új rész, akkor lesz mirõl beszélni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ