4582
  • Cobra.
    Én még jó ideig nem, mivel átlag 20k-val jön a "demo"
    Igazán bevezethetnék a free trackerknél, hogy aki túl lassan tölt fel, azt ledobja magáról.
  • sickb
    Na mizu? Mindenki FA zik?:D
  • Petko
    lol, thx
  • sickb
    http://buymore.ytmnd.com/

kurva jó grat
  • Petko
    gpgre külön accountal próbálkoztam, nem az eredetit használtam... amúgy érdekes módon azt a kulcsot ami az nfo ban volt elfogadta, és lehet hogy beregisztrálta arra a másodlagos accountomra ... az eredetivel ezt nem merem megpróbálni mert lebannolhatnák
    singlezni lehet a gpgnettől teljesen függetlenül... ha valaki akarja akár a gpgt uninstallálhatja is
  • sickb
    Menne high on is, csak jobb szeretem ha az 1680 as felbontásnál megvan legalább a 50-60 fps:)
    Petko nem gáz hogy a legal sc d mellé feltetted az FA t?
    GPG net nem pampog, simán játszol fa t singleben?
  • Hedgehunter #3055
    Neked low-n megy csak...???? 8600 gts c2d e4500 2gram 3v3 online setonon fasza...a 4v4 csak a netem miatt nem jo....
  • Petko
    na én is megnéztem az fa-t, nekem tetszik, tényleg jó dolgokkal bővítették (kivétel a seraph - az elég szerencsétlenűl néz ki)
    az építés template nagyon jó, a range ek nek az új beállítgatása is atomjó, az új egységek is elég ötletesek
    egyedül engem zavar az új interface (illetve hogy nem lehet a régire állítani), mert ennél a nagy játékterület miatt már nehezebben zakatol a kártyám... sajnos ezek kiverik az emberből hogy gépet bővítsen
    Ha gépet bővítenék még utánna mindíg ott a probléma hogy mo.-on még mindíg nincs elégséges játékosközösség multizáshoz.

Borg, a skirmishben mind a 4 el játszhatsz.

• Borg
    2600xt-n max grafikával tolom, meg se érzi.
    Viszont minél több az AI, annál jobban akad. Az E6300 most 3 AI-t 500-as egységlimittel 20km-es mapon simán visz még. Többel egyelőre nem próbáltam.

Most akkor ha én csak skirmishelni akarok, akkor az FA-ban is benne lesz mind a 4 faj választhatóan, az összes eddigi mappal, meg régi+új egységekkel?
  • rtfmZoli
    Nagyon proci limitált a game, főleg 3vs3 ban, úgyhogy 4 magosat kell venni ahhoz, 8800 gtx meg maximum a max videohoz kell, nekem ati 9800pro van, de én valami jobb procit, meg 8600GT-t veszek asszem, nem kell 8800-as

singleben lehetsz mindennel FAban(UEF+Cybran szövetség)
  • sickb
    Hol írták?
    Hónapok óta ha követed a gpg net forumjait akkor az is fellibbent hogy SC egyik patch-e fogja tartalmaznia DX10 et . KACSA!
    Nem tudják már megoldani, mert ahhoz az egész grafikus motort átkéne írniuk.
    Valszeg úgyis megveszem a kieget...
  • GanXstaZoleeWrk
    hehe jó a konfigod nekem is ilyen van és azért a fasz kivan hogy mi kell már egy 3v3hoz :D remélem Faban csak optimalizáltak valamit.

Egyébként inkább a clone cdst szedd le bár valószínű hogy az ott megadott key már bannolva van gpgnetről. (crackel meg tuti nem fog menni)
  • spidey91
    De azt irták hogy Direct x 10es!!
  • sickb
    Na végre!

Kérdés: Ha eredeti SC m van és online nyomom gpg neten és felteszem a gépre a tört FA t akkor nem zavar be később az online játéknál?
    Szerintem se dx 10 es
    De nem is lényeg szerintem mert ugyis lebutítva játszom Low on minen, mivel egy 3v3 as online gamet nem bír már el az én konfigom sem 1 óra után. 8800gtx c2d 3200mhz 2gb ram vista
  • Cobra.
    Megy önmagában is, csak az nem tiszta, hogy single-ben csak az új faj játszható-e vele, vagy mind (multiban csak az újjal lehetsz, ha jól értelmezem).
  • Borg
    Tehát rá kell rakni a meglévő SC-re. És együtt mennyi helyet kóstálnak?
  • rtfmZoli
    supcom+FA: 4 faction, a régi factionoknak új egységekkel
    FA:seraphim only multiplayer
    Supcom: 3 faction, új egységek nélkül

ki kivel tud játszani:
    Supcom+FA 4 faction tud játszani multiban::
    supcom (3faction:3faction)/ FA (4:1)/ supcom+FA (4:4)
  • rtfmZoli
    ha akarsz a seraphimon kívül játszani más fajjal multiban, akkor kell az eredeti is, nem zavarják egymást, a gpgneten 3 profil közül választhatsz:
    GPGnet(chat only)/Sup_Com/Sup_C_FA
    ha a supcomot választod, akkor a supcom.exe fog elindulni, ha FA-t, akkor a külön könyvtárban feltelepített FA.exe
    nem directx-10 es
  • spidey91
    Supreme.Commander.Forged.Alliance-RELOADED

nah ez is feltörve....
    Már csak két kérdésem van:

Ez Direct X 10es?? mert aszonták azé lesz az mert az alap nem az tehát akkor ez dx 10es??

ehhez kell az alap? mert nekem megvan a gyári és a ketto nem zavarja be egymást?
  • Borg
    Jó, mert akkor legyalulom az SC-t előtte. Nincs újabb 8gb helyem neki..
  • GanXstaZoleeWrk
    standalone a cucc azt mondják. De majd ha letöltöm megirom hogy müködik :)
  • GanXstaZoleeWrk
    O yeee :D
  • Hedgehunter #3039
    Milyen szenny...?:)
  • Borg
    Most ez az új szenny rátelepül kiegészítőként a meglévő SC-re, vagy új játékként külön üzemel?
  • markastor
    Supreme Commander Forged Alliance CLONEDVD-PROCYON

:D
  • Lemming
    replay vaultban nem lehet játék módra szűrni? telef*ssák FA replayyal, de ugye megvenni még nem lehet
  • Firebat
    jaja, elég érdekes volt
  • rtfmZoli
    Ja és Sir_Louit-t(top 10 ben benne van, egy ideig top 1 is volt)a bajnokság döntőjén (Aeon Ascendant Open 1500$-os összdijjazású )egy eléggé ismeretlen egyén verte el: Jack
    2.ik a lényeg
  • rtfmZoli
    Roanokey Abysst néztem én is (6FFA)majdnem 2 órás volt, kb 700 mb-t töltött le a stream---> wow
    Azon röhögtem viszont, hogy akinek 2 fatboya is volt, meg tonna repcsije(meg legtöbb pontja), és 2 ellent megfingatott, azt végül a másik 2 ember kinyirta exp bombázóval, battleshipekkel, meg az uef új exp-jével(Novak műhold)
    Mondjuk a Novak nem ér sokat pajzs ellen, 4000-et ha sebez és 20 mp enként töltődik újra
  • Firebat
    jaaaaaj, mikor jön már ki a FA :):) már gamelni akarok vele :) gondolom ezzel ti is így vagytok :)

a minap nézegettem ezt a video demand-ot (quadv) és ott volt olyan hogy az újfajnak aza repülő exp. je, nem mindig találtbe mert, a shild gen. elnyelte a bomba erejét.. hogy is van ez ?:) vagy valami hasonló volt
  • Firebat
    nah már csak,
    AI -z kéne mellém varázsolni vhogy :))
  • Firebat
    hiall
    valaknek sikerült már a betát , crackelni ?:):):) , nekem vhogy nem sikerül
    aki tud légyszi segítsen :)
  • Hedgehunter #3029
    5.-en.... eu 26-a... Ez egy masik kieg lenne csak expekkel...
  • GanXstaZoleeWrk
    szerintem jók az expek, nem most jelent meg usaban a kieg?
  • Hedgehunter #3027
    Most olvastam hogy csak egy experimentalokat tartalmazo kieget is terveznek jovore....
    Brutal lesz......
  • Cobra.
    ML vélaményem szerint bázisaprításra jó, persze kell egyszerre vagy 4, hogy érjen is valamit a támadás. Az exp gunship meg szintén elég brutál (de az is csak csapatban). Igazából mindegyik oldal exp egységének megvan az erőssége és gyengéje.
  • Hedgehunter #3025
    3 galactust vagtam le T2 gunshippel (20-30),persze eltartott egy darabig de mivel egyesevel jottek nem volt nagy ugy, ugy masfel percig tartott egy.. Nem volt az ellennek energia repcsit epiteni a gunshipek ellen mert a tobbi galactus epult....:) Igen a FB az egy mas teszta, de ha van t3 bombazod az tokeletes ellene vagy 50db t1 es (ezt tartom a legkemennyebbnek mind kozul mert olcso es brutal).... A Czar-al nem sokat talalkoztam mert nem hatekony exp, T3AA 4 db 8mp alatt sebez annyit mint amennyi a hp-ja... De amiota az interceptorok is tudjak loni a legi expeket eleg legyartani 50-70-et es tied a levego.....
    Az ML nem vicc, sok csatat hozott nekem amiota olcsobb lett legyartani, meg lehet vele lepni az ellent mert hamar kesz van, persze nem hatasos egyeb expek ellen..
  • Borg
    Build restrictions mod pack :)

És nem csak az experimentalokat lehet letiltani, hanem kb szabadon amit csak akarsz.
  • Borg
    Az bosszant, hogy a cybran nem igazán tud védekezni a másik kettő t4 egységei ellen. A galactic colossus ellen nemigazán van olyan védelmi egység ami hatásos, a czar meg simán berepül a t3 AA-k fölé mire lelövik, és akkor meg rázuhan mindenre. A ML meg egy vicc, egy GL simán kiszed 4-5öt is. A soulripperből is legalább 4-5 kell egy GL ellen, hogy le tudják szedni időben. Az UEFnek legalább ott a FB, ami messzire tud lőni, és kiszedheti a GL-t. Ugyanakkor a cybran a FB ellen sem igazán tud védekezni, max ha elegendő T2 Arty lövi. Egyedül a légierő ami cybrannal ütőképes lehet, de az meg megfelelő számban rohatt drága.
  • Lemming
    Hmm... kicsit lemaradtam.
    Most az UEF a favorit?