Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
=)
Engem irritál, hogy az a szar még egy atombombától sem dõl el..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyébként segített hogy újraraktam és hagytam hogy a GPGnet frissítse.
Aláírás
Esetleg egy C&C3 féle emp ágyú, ami ki tud kapcsolni a hatósugarán belül mindent egy rövid idõre..
Egy 20x20-as map-on ráadásul messze kell neki elgyalogolnia, szinte biztosan lesz olyan rész, ahol az Air Force szabad prédája lesz...
Nekem a bázis védelmét Fatboy-ok szokták ellátni, na, azok ellen nem sokat ér akármelyik földi experimaltál. De egy CZAR már szétszedi, nem is beszélve egy Soulripper-rõl...
Ráadásul a 20x20-as map-on van idõ, hogy az ember jól beássa magát és az ellenség mondjuk 3 T3 ágyú keresztüzében legyen, ha egy Firebase-t akar lerakni.
Az elsõ próbálkozásom nekem is az volt, hogy elfoglalom a map közepét és oda építek egy Firebase-t 4 T3 ágyúval amik majd jól elintézik az ellenség összes bázisát.
De, erre mind a 3 épített 2 T3 ágyút és szanaszét lõtték a Firebase-t...
Ehelyett UEF-fel jó a maVor, mert annak minden benne van a lõtávjában és messze pontosabb a T3 ágyúknál...
A földi experimentálok a kisebb, pl. 10x10-es map-eken veszélyesek, mert ott olyan közel van egymáshoz a szomszéd bázis, hogy a strat bomber jó eséllyel berepül egy T3 AA légterébe és vége lesz, mint a botnak... De a 10x10-es csaták teljesen máshogy zajlanak, mint a 20x20-as háborúk...
Én mindig Cybrannal megyek az Aeon ellen, de CZAR ellen szinte nincs védelem, mert repülõkkel nem lehet megállítani, csak T3 AA-val, azokbók 2 is megállítja, csak éppen rázuhan mindenre, és akkor is mindent szétbasz, hiába lõttem le. A colossus ellen meg CSAK repülõvel lehet védekezni, mert csak azok tudják még út közben kilõni. És ezekbõl is csak a strat bomber, ami meg méreg drága, és lassan készül. Az AI elsõ colossusánál még messze nincs elég strat bomberem. A T2 artyk alig találják el / alig sebeznek rajta, szintúgy a missile. Még ML-bõl is legalább 2 kell egy Colossus leszedéséhez, és azt a kettõt is igen jól kell manõverezni, mert a Colossus secperc alatt kilövi ha eltalálja a lézerével. A T4 Gunship elég jó, de abból is legalább 2 kell, hogy idõben megállítsanak egy Colossust.
Kéne valami olyan mod, ahol semelyik fél nem használhat exp egységeket.
2 és fél órás volt a harakiri, nagyon kemény küzedelem volt.
Az AI-k egyenként legalább 20 Experimentalt küldtek rám.
A legnehezebb az új, megerõsített Air experimentálok ellen volt.
Egy új Soul Ripper 5 T3 AA ellen, amiket 3 T3 Shield véd is képes kilõni 1-2 T3-AA-t, vagy amit megcéloz.
Az új CZAR képes 4 T3 AA és 1 T3 Shieldbõl a Shield-et kilõni, a többire meg rázuhanni. A légvédelme meg olyan erõs lett, hogy csak T3 Gunshippel lehet megtámadni, mert a T3 Fightereket lenyírja se perc alatt...
Az egyik AI ellen építtem egy nagy Firebase-t 3 T3 Artillery-vel. Ezt a Firebase-t rendesen támadta, de nem sikerült szétszednie.
Ezt az AI-t nagy nehezen sikerült legyengíteni, majd teljesen felszámolni.
A másik AI ugyanezt játszotta el velem és elkezdte lõni T3 Artillery-vel az én bázisomat. Szerencsére csak 2-t sikerült befejeznie az ellencsapásomig.
Építettem egy maVor-t. De még egy maVor-ral is rengeteg idõbe került a gyõzelem.
A túloldali AI pedig Stoneager-rel lõtt elég jó gyakorisággal. Még szerencse, hogy eltérõen más játékoktól, most építettem a fõbb bázisaimra Nuke Eliminator-t...
A maVor után még építettem egy Stoneager-t is, amivel, plussz 2 Fatboy-jal sikerült kinyírni az utolsó ellenfelet is.
Mindenesetre ez a csata már inkább háborúra hasonlított, ment a gyilok mindenfelé, nekem is rendesen voltak veszteségeim és inkább fárasztó volt, mint élvezetes...
GanXstaZolee#2709
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyébként szerintem a patch után bizony nagyon kemény az AI, már csak pár dolgot kellene megtanítani neki:
- Védje le a bázisát pajzsokkal.
- Használjon nagy tömegben repülõgépeket védekezésre.
- Használjon nuke-ot. (Ha egyet épít, azzal már hatalmas költségbe veri az ellenfelet...)
- Építsen több T3 Artillery-t.
- Használjon tömeges repülõgép támadásokat.
- Használjon kombinált Experimental + repülõgép + szárazföldi támadásokat.
Mivel az AI képes sokkal jobban összehangolni egy támadást, mint egy ember, ha a fenti pár szabályt betartatnák vele, akkor nem lehetne megverni 1 a 3 ellen...
én 3 tech Alt a Seton's-on simán ledaráltam(volna ha nem unom meg hogy az 1órás játék 2 óráig tart single core 😞 )
addid 2 cheater sorian al kinyirt(a végén az egy szál commanderrel a viz alá mentem, és próbáltam visszajönni, de persze nem sikerült)
Sikerült megint csiszolnom a bázis építési módszeremen. Mire az elsõ T1-es bomberek feltûntek a bázisom felett, nekem már volt 2 T2 mobil AA és 1 T2 AA építés alatt.
Mire az elsõ Monkeyboy bekopogtatott, nekem már volt 10 T3 SB és 10 T3 GS-em. Ezek annyira gyorsan kinyírták a MB-t, hogy kényelmetlenül távolra kellett küldenem a SCU-t, hogy begyûjtse...
A legdurvább experimental szerintem a Soul Ripper lett. Az mindig szétlõ valamit azon a Firebase-en, amit megtámad...
Kipróbáltam az SCU economy-t. Gyártottam 6 SCU-t és felupgradeltem õket full-osra. Az energiát ez 10-15K-ra nyomta fel, de a material-ra nem jók. Arra vagy terjeszkedik az ember és elfoglalja a material pump-okat, vagy material convertereket épít.
A csatát 4 db T3 artillery nyerte meg nekem. Fantasztikus sebességgel tudják szanaszét szedni a legerõsebb bázist is... A clean-up munkához most elõször bevetettem nuke-ot is. De az nagyon drága és túl olcsó védekezni ellene. Egy nuke silo kb. egy T3 artillery ára, de abba még a rakétát is le kell mindig gyártani. A robbanás meg nem hat túl nagy területre...
Legközelebb megpróbálok majd gyorsan nyerni, de nem rush-olva.
Jaj de vártam egy ilyensmi stratégiát. Ahol tényleg számít a taktikai érzés. Skirmishben meg para az egész mert nem tudom mikor támad és mivel (atom esetleg). Tiszta izgalom. Jól eltalálták a gamet, GZ hozzá a fejlesztõknek.
Próbáld meg újrahúzni a Windows-t.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez 100%, hogy az Nvidia driver vagy a kártya hibája. Melyik driverekkel próbáltad idáig?
Esetleg próbáld meg alacsonyabb beállításokkal, kapcsold ki az AA-t, ha ve volt és a shadow fidelity-t rakd mediumra. Ha ezek nem segítenek, akkor még a Bloom rendert kapcsold ki, hogy úgy mit csinál.
Nekem bejött a single player 3 féle bejezése. Remélem, hogy hasonló alapon, azaz egy fõ szál mentén fejtik ki megint a 3, elvileg gyõztes faction szemszögébõl.
Nagyon nem tetszene, ha mondjuk bennék az UEF gyõzelmet, és aszerint lehetnék elnyomott CYbran meg begyógyszerezett fanatikus... 😄
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.