Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Supreme Commanderben szvsz. mindig az nyer, aki uralja a levegõt, valamint akinek több T3-as Artillery-je van...
megverhetetlen ai nincs, pont 😊 (márha a ultimate cheatet nem veszsük de annak emg mi értlme 😛)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A vadaszgepes legvedelmet hasznalom en is bar megvan a hatulutoje mert amiota nem lovik le a transportereket nagyot lehet szivni miatta (bar az AI nem hasznalja ki ugysem)... <#awink>#awink>
War. War never changes.
JTBM, az összesen 2db AA ugye csak vicc? Nekem mindíg az az elsõ, hogy csinálok 8-10 T1 vadészt meg amilyen gyorsan lehet pár T1-es PD+AA pontot ahonnan jön az ellenség. Utána meg a T1-es védelmet kibõvítem T2-re.
A játék AI-ja még jobb lett.
Az AI figyeli, hogy mit csinál az ember.
Az elsõ játékban a régi stílusomban T2 AA-val akartam biztosítani a légteremet. Ez egy komoly hiba volt. A elején a T1-es, majd az új T2-s bomber-ek lassan, de biztosan szétszedték a bázisomat.
Okulva ebbõl még az elején építettem 10 db T1 interceptort. Az AI-k egyetlen bombert sem építettek!!! Ehelyett a bázisomtól jó messzire küldtek Cybran T1 mobil AA-t ami tömegben simán leszed egy T1 Interceptort.
Persze ez idõbe került és mire elfogytak a T1 Interceptorjaim, addigra már volt a bázisomnak egy T2-es pajzsa, alatta 2 T2-es AA és egy T2-es radar. Ez ellen T2-es bomber v. gunship teljesen esélytelen.
Sajnos ebben a játékban is elkövettem azt a hibát, hogy a bázisomnak nem biztosítottam mélységi védelmet, ezért egy Czar rázuhant a központi resource termelõ részre.
A gép most már nagyon jó kis bázisokat épít magának, az egész sûrûn védve pajzsokkal. A pajzsokat kikapcsolva tarja, ha nincs rá szükség. (Ezt pl. én nem mikrózom le, mert erre nincs idõm...)
Sajnos nekem csak extrém idõpontokban van idõm játszani, pl. reggel 1-tõl 2-ig, ez is csak hetente párszor :-(((
Pl. ha egy támadást vezet a bázisom ellen, akkor biztosan nem tud figyelni a saját bázisára.
Ilyenkor rá szoktam bízni a saját bázisomat a védelmére és betámadom az övét és õ nem fog visszalõni SM-al, valamint nem céloz a T2 tüzérségevel amivel normál esetben meg tudná állítani a támadásomat.
(Az én bázisomat T2 PD védi + T2 és T3 AA, azokat nem kell kézzel állítgatni...)
Megnéztem az új egységeket, hát sztem ez az aeon Mercy elég fos, hülyén néz ki meg nincs sok értelme, talán annyival jobb a sima tactical missile-nél hogy lehet irányítani. De az hogy álló helyzetben is fogy az üzemanyaga... miért nem száll le vagy vmi?
Azt nem vettem észre hogy a T1-T2 egységek erõsödtek volna...
War. War never changes.
War. War never changes.
3220 -> 3254
3254 -> 3255 !!! Ezt nehéz beszerezni, de létezik!!!
3255 -> 3260
Tegnap játszottam egyet 3260-on, hát a játék rendesen megváltozott:
- Az Air Superiority Fighterek kegyetlen erõsek lettek, úgy lepucolja 4 a bázis körüli légteret, mint ahogy kell...
- A T1 és T2 egységek sokkal erõsebbek lettek, mint eddig.
- Az Aeon Kamikaze rakétája igen erõs bázisirtó T2-es szinten. Ügyesen használva 20 db leradírozza az ellen T2-es bázisát a térképrõl. A 10x10-es map átlósan elhelyezkedõ bázisára nem ér el, de ha valaki felhúz egy firebase-t, akkor onnan bedarálhatja azt is...
- Aeon-nal T2-ig kell fejlõdni, majd onnan Kammikaze-kat gyártani és megsemmisíteni az ellenség gazdaságát, ha ez megvan, akkor be lehet menni feltakarítani... Ha az ember kilövi az ellenség összes radarját, akkor T3 mobile artillery-vel büntetlenül szétlõheti a bázist v. 4-6 T3 bomber is befejezheti a munkát.
Az UEF nem oylan rossz, de az is gyengébb, mint a Gunship.
Lehet most ez történt.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
És ott meg tudod mondani hogy melyik kampány melyik pálya.
Fejbõl már rég nem tudom.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Az egyik pályán az a feladat, hogy építsek 3 radarzavaró állomást a megfelelõ helyekre. Látom is szépen hova kéne építeni, de amikor kinyírtam az elõzõ feladat commander-ét, az annak a közelében robbant fel, és földet dobott oda. Ha építeni akarok oda, piros a radarzavaró állomás.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Legierot sosem epitek csak a soul rippert az eleg a takaritashoz....
Amúgy azon a kereszt alakú sziklás pályán. A bejáratomhoz felhúztam egy 4 pajzsból, 2-3 T2 PD, 2-3 T2 AA, egy maréknyi T1 cucc, meg T2 arty kombinációt, a végén még tettem hozzá pár T3 AA-t mert elég jól berepülõztek, de gyakorlatilag ezt a sáncot meg se tudták karcolni. Pedig jöttek a hullámaik százával.
Közben volt idõm szórakozni velük, épitettem 2 T3 artyt, meg 1 rapid fire artyt, és azzal nyomtam le õket, lényegében támadóerõ nélkül.
Ja meg a közvetlen mellettem lévõ AI-val sakkoztam vagy fél órát, mert a geci beépitett 3db T2 artyt a hegylánc mögé, amik éppen átlõttek oda, ahol nekem 2 T3 mass, meg power meg AA volt. Mire észrevettem kipucolták õket. Aztán odaküldtem 1 T3 engineert, és az éppenhogy felhúzott egy t2 shieldet két lövés között. Na ezután hol a shieldet reparálta, hol AA-t, hol energyt meg massot épitett vissza 😄 Ez vagy fél órába telt, mert mindig a shieldet kellett reparálnia. Aztán a végén még felhúztam vele 2 további shieldet, meg fel is fejlesztettem õket, onnantól nem volt ellenfél a 3 t2 arty már. (légierõt meg nem épitettem ugye, ami lebombázhatta volna õket)
Amúgy az Aeon T2 shield valami eszméletlen erõs. 2 T3 Artym lõtte, és egy ilyen shield vagy 6-8 találatot is kibir belõle. Csak a rapid fire arty tudott igazán hatékony lenni, mert nem tudtak regenerálódni két találat között.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
StarCraft feelingem van, amit sose szerettem kompetitívben.