4582
  • HM
    Azon csodálokozom hogy nem halt ki a topik miután megemlítetted a multit.
    Múlkor ez volt...
    Bár mostanság nemigen érek rá csak max megnézem mit írtak, de ha lesz valami akkor püt küld valaki és ha ráérek akkor benne vagyok én is.

(Még fel sem raktam a FA-t. Még az alapjáték új egységeit ki sem próbáltam. )
  • [HUN]PAStheLoD
    én nem gpgpgpgppgnetezek, lévén nem vettem meg. és hosszú élet ide vagy oda legalább 1x-2x tolhatnánk :)
  • Thanatos
    hát én változatlanul benne vagyok hamachis mokában mitn alappal is
    csak mivel mindenki gpgnetezik igy ez nem tul hosszuéletű sajnos :S
  • [HUN]PAStheLoD
    esetleg kéne tolni pár multit? hm? :)

összejönni irken, vagy akár msn-en.. mégiscsak jobb , mint AIk ellen.
  • Borg
    Ja, meg az elején olyan hullámokban jöttek a repülőkkel, hogy nekem egyetlen repülőm se tudta elhagyni a bázisomat. Amint felszálltam eggyel, lelőtték. Az első fél órában csak épitkeztem meg védekeztem :) Aztán mikor volt 15 T3 fighterem, akkor az egyik hullám után felszálltak egyszerre, és onnan már tudták tartani magukat. Pedig nagyrészt csak T1+T2 repülőkkel jöttek, de abból százával. Minden egyes szigetükön volt vagy 3-4 repülőgyár.
  • Borg
    Épp most nyomtam le 2 adaptive ai-t egy 20km-es vizes mapon :) (cybran+uef vs sera)

Az elején úgy benyomtak, hogy visszaszorultam a saját szigetemre, 50-ből 49 sziget az övék volt, massal mindennel. Elkezdtem felhúzni egy rakat pajzsot, meg az exp robotokat. Amikor az első robotom majdnem készvolt, megjött az első fb, meg egy t4 gunship egyszerre. Leradirozták a bázisom 50%-át, két pajzsom maradt meg, az egyik alatt a commander meg a termelő rész, a másik alatt a robot épült :)

Érdekes taktikát nyomtak, mert látták hogy csak Airbaset épitettem, és se hajót, se land unitot. Ezért hát ők is szinte csak repcsivel jöttek. Nade olyan hullámokban, hogy csak lestem. A minimapon csak annyi látszott, hogy ellenséges T1 repülők ikonjaival be van terítve a térkép :) 10 percenként ilyen 50 fighter + 50 bombert küldtek rám, de a pajzsaim ezeket védték rendesen. Később jöttek 5-ösével a T3 bomberek is, na az már keményebb volt.

Ekkor elkészült 1 robotom, és kiadtam neki hogy szigetről szigetre harcoljon az egyik AI felé. Fél energiával érkezett meg kb negyed óra múlva az AI fő szigetére, és ott kb 10% energyvel túlélt mindent :) Közben elkészült egy másik, azt a másik AI felé küldtem, úgyszintén lenyomott mindent.
    Közben kitermeltem 15db T3 fightert, és ezekkel megszereztem a légifölényt is.
    Megépítettem egy ahwassa-t, és ezzel szigetről szigetre bombáztam. Sajnos mire a T4 robotok elértek egyik szigetről mindig a másikra, addigra az AI mindig szétszélesztett 40 engineert, és visszaépült a szigetekre újra. De a bomber, egy 5-6 T3 bomberrel megtámogatva végül teljesen kiradirozta őket. Ezután még épitettem 10 t2 torpedos repülőt, és a maradék tengeralattjárót lenyomtam (nameg 2 FB-t, ami viz alatt volt úton felém).

Eredmény: 2445 kill :)
  • Cobra.
    Erre ez a legmefelelőbb válasz:
  • dave42
    köszi!
    És arról hallottatok hogy mikorra várható olyan patch ami optimalizálja a játékot?
  • Borg
    Igen, ugyanis a securom védelmet már az előző patchel kiszedték. Szóval se tört exe, se semmi nem kell.. csak felrakod a patchet, és játszol.
  • dave42
    csak 1 kérdés: műxik-e patchelés után a tört verzió? (gondolom nem de azért kiváncsi vagyok)
  • [HUN]PAStheLoD
    nézőpont kérdése.. pálya kérdése, stratégia kérdése. Nézd vissza a játékokat és ha mást nem, próbáld meg a következő játékodban tudatosan előre kivédeni azt, amit majd a gép csinál ill. csinálhat.. vagy próbáld a gépet másolni...
  • [HUN]PAStheLoD
    ideje szentté avatni téged, már 30 perce túrom a netet és semmi haszna :]
    köszönet, két vödörrel!
  • Firebat
    KÖSSZ
  • Borg
    Alap FA -> 3598 patch DL

Nosecurom patched FA -> 3598 patch DL

Ennyit találtam róla:

Bug Fix:
    - Fixed issue where Seraphim sACU could use overcharge before upgrading. (done by selecting both unupgraded sACU and an ACU and giving overcharge command)
    - Fixed issue where FA only player could innapropriately be another faction during online play.

Balance:
    - Seraphim T3 Sub Hunter - Reducing MaxRadius on torpedo to 70.
    - Riptide, UEF T2 Amphibious Tank - Increasing Cost 20%.
    - Seraphim T1 floating atillery - Increasing cost 50%. Mass cost is now 54.
    - Nukes now do damage instantly instead of radiating slowly outward.
    - HARMS, Cybran T3 Torpedo Ambushing System - Increasing MinWaterDepth
    - Seraphim T2 Tactical Missle Defense - Increasing ProjectileLifetime.
    - Novax, UEF Experimental Satellite - Reducing crash damage to 3000.
    - Skyslammer, Cybran T1 mobile anti air - Decreasing Ground Gun damage by 50%. DPS is now 20.
  • Borg
    Van 3598-as patch, valaki talált már whatsnew-t hozzá?
  • Firebat
    eh
    normalban úgy kiszívtam........ tiszta sz.r így nem lehet játszani h úgy lerassol , meg folyton jön mint a f.s . ellehetetlenítették ezt a játékot............
  • [HUN]PAStheLoD
    Everest Ultimét, meg amit akartok Edisön:

1. 1024 MB (1 rank, 4 banks)

@ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-43-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)

2. 1024 MB (2 ranks, 4 banks)
    @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 20-35-3-5-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)

egyedül ebben az RFC-ben van eltérés, meg a rendek számában (rank) ..
  • [HUN]PAStheLoD
    pont ez az, hogy időzítésre ugyan olyan gyorsak..
  • GanXstaZoleeWrk
    Ha az első slotba teszed a lassabbat és biosban autora teszed a ram állítást elviekben mennie kell.
  • Cobra.
    Everesttel/CPU-Z-vel/bármi más jobb információt adó programmal nézd meg a modulok adatait, elvileg 1Gb-os moduloknál már nincs 1 vagy 2 oldalas.
  • [HUN]PAStheLoD
    köszi, már napokat vacakoltam vele, sajnos tényleg nem azonos a két modul, egyik azt hiszem nem ugyan annyi bank-os mint a másik. azért ezt a kézzel megadom a sebességet még kipróbálom, csak a BIOS-omban annyi beállítás van a RAM-okhoz, hogy .. megvallom férfiasan ... majdhogynem megilyedtem :] Nem csak az alap RAS-CAS-tRAS, hanem még 30 :)
  • Cobra.
    Attól ,hogy különböző a kettő, még mennie kellene dual channelben, csak kézel kell beállítani a sebességértékeket. Az 1-es slotban legyen a lassabb modul és a biosban annak a frissítési értékeit állítsd be, így 95% eséllyel mennie kellene. (dual channelhez nézd meg az alaplap leírását, hogy melyik slotokban kell lennie a moduloknak, ami elvileg az 1-3, iletve 2-4).
  • [HUN]PAStheLoD
    Kettő van, de nem ugyan olyanok, így csak single channelben hajlandó működni.. :C

Köszönöm a tapasztalatokat, akkor lehet, hogy ideje lenne egy tavaszi/téli Windows reinstallnak :)
  • Cobra.
    Ha van annyi pénzed :)
    Egyébként 6200+ nem létezik, csak 6000+ és 6400+, de az 5600+-nál erősebbet szerintem felesleges megvenni. Jelenleg szerintem az 5200+ (lehet ezt akartad írni) a legjobb választás, ezen belül is a CZ kód alatt futó modell.
  • sickb
    q6600
  • Xahvres
    E6600 ast??
  • GanXstaZoleeWrk
    én amd helyett inkább intel c2dt neznek a többi okés.
  • Firebat
    sztem jahjah

Nah vki nem akar velem játszani?:) mondjuk most hétvége vmikor??
  • Xahvres
    ha uj gépet veszek akko kb iet vegyek?:athlon 64 x2 6200,8800gt,2x1giga
    800mhz ram
    ez elég jó lesz??
  • GanXstaZoleeWrk
    Tegnap toltam egy 1v1et tech ai ellen csak hogy megnézzem cybran új expet setonon hát eléggé elszomorító a helyzet 40-50 percnyi játék után éppenhogy jól futott nállam. Szóval nem hogyjavult hanem romlott a helyzet, ami érdekes mert kampámnyoknál abszolute nem vettem észre sebesség csökkenést volt hogy nem értem rá és feltoltam +6/+10re is próbaképp a sebességet és nem volt gond. Jelenleg persze full graf 2XAAval tolom. Milyen proci kell majd ehhez 4v4ben? új 4magos 45nmes intel 1300 dolcsiért?
  • Xahvres
    amugy a scu csak 2x olan gyors mint a engi
    amugy hali
  • GanXstaZoleeWrk
    Na végigtoltam a kampányt nagyon faja 1-2x megizzadtam de nem lövöm le a poénokat :)

SCU téma, szvsz alap volt olyan hogy 30 volt valamelyik kampány pályán de 15öt mindig gyártok felhúzok 6 gate-et ráállítok 6 T3 engit 1et 1re és szépen jönnek az SCUk. SCU-k nagyon hamar huznak fel expeket, az egész FA attól jobb hogy nagyon gyorsan lehet tolni expeket volt hogy 8 Fatboyom 4 colossus 4 czarom harcolt hasonló számú exp egységek ellen :) Egyébként Fatboy iszonyat még mindig ha meg birja az ember védeni levegőből akkor 6-8 letarol egy egesz terkepet. Amit észrevettem az, hogy Fatboyból hipphopp felhúzok 4-6ot de repülö hiába állítok rá annyira nem épül hamar. (T3 figther, gunship)

Mondjuk nállam nincs gond sebességgel birta a gyűrődést szépen.
  • Firebat
    vki nem jön hamacsin játszani velem FA-t ?
    lehet nem vagyok olyan jó a játékban, de jó lenne vkivel játszani:)
    mind1 h pro v nem pro :) csak legyen vmi :)
  • Hedgehunter #3108
    Ez a problema, ember ellen hamar megtanulnad becsulni az scu-t...:) A fejlesztest sem kellene elfelejteni az economy upgrade 15re noveli a masst amit termel meg 3000 re az energiat.... 6000/300000 be kerul de hosszu tavon nagyon meglovi az economyt...
  • Cobra.
    SCU tud a bázison kívül is építkezni, T3E-t meg védelmi vonalon kívül hamar lelövik. 6-8 felfejlesztett SCU-t be tudsz vinni az ellenség bázisának közelébe (persze kísérőcsapattal) és percek alatt fel tudsz húzni egy komolyabb támadóvonalat. T3E-ket meg elég könnyen ki lehet szedni. Mondjuk én se szoktam nagyon erőltetni az SCU-kat, de én ember ellen még nem játszottam.
  • Hedgehunter #3106
    De ne csak epitesben merd ossze oket... az engineereket tomegben lehet irtani az scu-t nem, aztan az scu 2 masst 20 energiat termel a T3 csak fogyaszt, konnyebb mozgatni, gyorsabb.... Amugy meg "csak" 6x annyiba kerul....:)
  • Borg
    Jó, most akkor hasonlítsuk össze, hogy egy T3E mennyi mass/power-be kerül, és egy SCU mennyibe, a hozzávaló quantum gate-el együtt. Vajon arányban van a 3-4x építési sebességgel amit irtok?
  • Cobra.
    Most építkezésről volt szó, jó, hogy harcban jobb, mint az engineer (bár ha oda tudnak settenkedni egy ellenséghez, akkor a T3 engineerek elég gyorsan megesznek egy erősebb ellenséget is a reclaim-mel :)
  • Hedgehunter #3103
    1 scu joval tobbet er mint 3-4 T3 engineer mert jol hasznalhatod oket harcolni (epitesben ott van valahol 3-4) ... 6-10 iszonyatos pusztitast bir veghezvinni egy kis tamogatassal.... Upgradelve meg ne is beszeljunk rola...
  • Cobra.
    1 SCU felér kb 3-4 T3 engi-vel, legalábbis nekem úgy tűnik. Építésre upgradelt SCU meg még gyorsabb. Én 8 T3 engi-vel szoktam felhúzni az exp-eket, igaz gép ellen annyira nem kell rohanni. SCU-ból közben legyártok hatot és azokkal inkább nuke-ot meg T3 artilleryt építek. Gép ellen nem is kell sokkal több, ember ellen persze kevés lehet.