Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Mi a velemenyetek az uj egysegekrol...? A Cybran kapott egy T2es gyors kis hp-s raketas egyseget.... A tobbirol nem tudok semmit.
A kezelofeluletre ott a mod bar nemtudom hogy sima gameplay-el megy e....<#fejvakaras>#fejvakaras>
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Aláírás
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
majd én is felrakom újra a játékot ha egyszer valahára lesz egy stabil közösség (bár erre csekély az esély)
Ha igen milyen mapon, mivel akarsz lenni.
Azért többen is jöhetnének... lehetne 2v2, 3v3 is.
Sajnos nincs meg eredetiben a game, ezért a gpgnet kilõve nálam.<#szomoru1>#szomoru1>
felraktam csak magát a gpgnet klienst hogy megnézzem hogy alakulnak a dolgok, de össze vissza vannak a nevek, megint csómóan átkeresztelték magukat
Tehát annyi a lényege, hogy akinek csak a kieg van meg, az nem tud játszani azzal, akinek csak az alap van meg.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Cybran forever......
Akkor marad a hétvége.
Addig gyûljenek a népek.<#hawaii>#hawaii>
Ma este nem játszunk 1v1et?
Azért "nézegettem" élõ emberek játékát, csak még nem igen tudtam kivel..
Egy gyáram egybõl men T3 szintre, és abból rögtön az elsõ 3-4 T3 engineer fb-t kezdett építeni. De amint az elsõ kész volt, már jött egy CZAR meg egy soulripper az AI-któl.