Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ma sincs valaki vállalkozo kedvü multizni? ne adj isten 3 vállalkozokedvü 2v2-zni? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]PAStheLoD
de, torrenten ^^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nincs ebbõl a kiegbõl demó?
Cobra.
Azért vicc, hogy felhúztam 2,6Ghz-re a 3700+-t és szaggat a kampány elsõ pályája, amikor már a teljes térképet megkapom. Valamit kitalálhattak volna, hogy ne egyen ennyi CPU idõt az AI, fõleg a kampány alatt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

[HUN]PAStheLoD
Na igen, de ugye érezhetõen a multipléjer részére szálltak rá a GPG-nél.. tény, hogy a kampány, az csak ilyen tessék, lássék alapon készült, de több a semminél 😊

Gyerekek, elég kevés küldetés van ebben az FA-ban, nem?

Nem lehetett volna legalább annyit, mint az elsõben? Másfél nap volt normálon. Mondjuk Hard-od már volt egy pálya ahol fogyott a hajam is, de csak idõlegesen.

Több kampány is elfért volna szerintem, fõleg 40 euro árért....

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

[HUN]PAStheLoD
örömmel máskor is 😊

Hedgehunter
Azzal is beszarik... Ma felrakom a vista legujabbat az sp1 el meg ugysem neztem meg hogy milyen es meglatom mi lesz....
😊
nem baj, szép volt, jól játszotál,köszi a Játékot!

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Cobra.
Töltsd le azt, amit Borg belinkelt nemrég. Nekem egyébként csak 8Gb az FA installálva.
A build assistant nem nagy szám, talán a T1 engi teljesítményét nyujtja, bár nem teszteltem még le pontosan. Pár jármû valóban gyorsabb lett, cserébe pl az Aeon guided missile marha lassú lett és a repülõk sokkal nagyobb ívben kanyarodnak.

Hedgehunter
Ilyet, felrakja a patchet es nem indul el megint... Mi a b... fa... van ezzel a fos GPGnettel, a fos patch elba...a a jatekot...
Hedgehunter
Na mukodik.... 11Gbyte...???? Nem semmi meret.. Kiprobaltam az easy AI ellen es meglepett milyen eroszakos volt addig amig volt nyersanyag..
Tetszik a t1 gunship a t1 vadasszal parban nagyon jo patrol-nak.. Az epitosegito is otletes csak meg nem tiszta milyen szintu segitseget nyujt.
A megalith meg jo nagy majd megnezem mit bir egy komolyabb sereg ellen...
Egy kicsit mintha gyorsabban mozognanak az egysegek...?
Cobra.
Ne panaszkodj, neklem 2 hét alatt jött le torrenten 😊
Elsõre nekem se mûködött, mivle elfelejtett szólni, hogy kevés neki az 5Gb szabad hely és a fileok egy részét nem telepítette fel. Persze csak akkor derült ki, amikor raktam volna rá a patchet.

Hedgehunter
Most telepitem 2x-ra ezt a buzi FA-t, nem indult el, semmi hibauzenet semmi jelzes hogy mi van...??? A 4x dvd-mel 38 percig telepit...<#boxer>
rendben 😊 én mostanra végeztem akajával, ha esetleg valaki mégis akarna nyomni egy menetet az kiabáljon 😊 bár egy 2v2 lenne már az igazi 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]PAStheLoD
végjátékban eléggé szopóágra kerülök mostanság 😊

nekem most elég volt egyenlõre, legfeljebb legközelebb,én, 😊

hát ha valakinek van kedve akkor én is benne lennék még egy gameban, igaz csak kicsit késöbb mert még ebédelnem kéne de utána 😄

jah :]]]
jó volt,
vhogy fejleszteni kéne a gépet , mert..... nem annyira jó így, akadva 😊

[HUN]PAStheLoD
nagy taktika volt .. elején Firebat így kiterjeszkedett és volt vagy 3x annyi pontja, azthitetm akkor végem.. aztán tech 2-ben megfogtam , visszaszorítottam a bázisára, de nem tudtam bemenni .. légi fölényem volt, azzal tartottam bent a nagy lépegetõjét .. aztán csinált egy ilyen über-boNbázót.. akkor eldõlt a játék :]

nah meg volt a gamma, jó volt 😊 azt hittem kipurcanok 😊

hát megprobáltam game közbe besunyogni hozzátok observernek , de nem sikerált 😄 nah majd akkor legközelebb elelslem a taktikai trükkjeiteket 😄

nah én most keltem :$
sorry kicsit elaludtam 😄

Hedgehunter
Most vettem meg az fa-t....<#vigyor2> 39 euro volt.....
jah hát persze ,én<#lama>

[HUN]PAStheLoD
16010

nem tudom az alapportot xD , 1 ?

[HUN]PAStheLoD
89.133.31.32 , alap port, nincs jelszó 😊

jó de õ biztos very High skilles, te meg akkor High 😊)
én meg , Low közepe

[HUN]PAStheLoD
Thanatos elvert , csúnyán .. a vége felé 😊

háát, én majd próbálok jójátékot nyújtani. de úgy is legyõz PAStheLOD ^^ de azért igyekszem szívós lenni

akkor ez most nekem kimarad 😞

replayt mentéstek le 😄
[HUN]PAStheLoD
FA jah, vannak új dolgok, új egységek, új épületek, de szerintem fontosabb, hogy jobban fut, mint a sima.

fa lesz

sima v fa ? (fa nincs fenn ésmég nem játszotta mvele...ahogy olvastam elég sokminden +változott)
várjunk 😊

[HUN]PAStheLoD
eddig vagyunk 2-en.. 2-3 körülrõl volt szó.. hát nem tudom, hogy várjunk-e még 10 percet..

jah igaz , :|
és akkor mikor lesz hostolás?😛

[HUN]PAStheLoD
hát ehelyett kb ott az Zemesen :]

de tõlem aztán lehet hámádzsi is, csak az plusz 1 dolog, amit még futtatni kell közben akkor :|

rendben
esetleg hamacsin, azért is lenne jó játszani, mert , oda fellép vki és ott is tudunk beszélgetni, hogy kinek jó most stb. és nem kéne itt a fórumba írkálni

[HUN]PAStheLoD
Valószínûleg én..

akkor ma játszunk?
ki fog hostolni

Hedgehunter
En innenneztem....
megnéztem ma a gameshadow ot ahol a link volt a digitális vásárláshoz amivel én megoldottam... most nem volt ott a link
de itt van a direkt elérés, közbe megtaláltam: http://b.trymedia.com/b/thq/bnd_10/t_07wo/SupComFA

ssl es proxyval át lehet verni hogy továbbengedjen
Rájöttem 1,5 órámba került de rájöttem nem szereti az ékezetes betûket a játékok mappám átneveztem jatekokra és sikerült ha esetleg másnak is hasonló fordulna elõ.
Nem tudom felrakni a patch-et a köv. hibaüzenetet dobja ki

Error Neither command line parameter specified is an existing directory.
System.ArgumentOutOfRangeException: A megadott argumentum az érvényes értéktartományon kívül esik.
Paraméter neve: i
a következõ helyen: System.Text.RegularExpressions.CaptureCollection.GetCapture(Int32 i)
a következõ helyen: System.Text.RegularExpressions.CaptureCollection.get_Item(Int32 i)
a következõ helyen: GPG.Globalization.LocalizeString.Get(String data, Object[] paramdata)
a következõ helyen: GPG.Globalization.LocalizeString.Get(String data)
a következõ helyen: GPG.Patch.StringTable.get_Abort()
a következõ helyen: GPG.Patch.RTPatchAPI.Start(String options, String updateDirectory, String patchFile)
a következõ helyen: GPG.Patch.ApplyPatch.ThreadMethod()
A következõ elérési úthoz való hozzáférés megtagadva: „D:\Játékok\THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander\bin\patchw32.gpg.dll”.

Valami ötlet?
Hedgehunter
Itteni forumokon olvastam hogy ma jelenik meg... Majd holnap lenezek a helyi game storeba es megnezem.... Szar vilag van otthol en mondom...<#shakehead>
GanXstaZoleeWrk
e biztos csak már megjelent de itthon sehol semmi hir hogy lehetne kapni vagy elõrendelés vagy valami...

GanXstaZolee#2709

értem
akkor , majd pmbe az ipcímet elküldöd vagy aki a host ,nekem amd x2 3600+,2 gig ram, ddr2, meg ati 1600-asom van, bár legutóbb próbáltam ezt a CPU maxi......izét és annyira sok minden nem éreztem belõle, ugyan úgy lement 5 fps-re amikor már sokan voltunk, és tényle army vs army volt...(, bár játszható volt

[HUN]PAStheLoD
Mi nemrég toltunk egyet Thanathossal, jól el is picsázott ^.^
10*10-es mapon, és nem akadt, nagyon jól ment.

Szombaton akkor olyan 2-3 körül aki itt van jöjjön és akkor majd alakítunk valamit 😊

Simán Multiplayer LAN-nál van Network Adress vagy mi a rézketyere, oda IP-t beírva pillanatok alatt kapcsolódik, szóval még Hamachi sem kell.

Nekem 2Mbit feltöltésem van, ha valakinek esetleg van nagyobb, akkor hostolhatna õ.