Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hide and fear, Cobra Commander is here !
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem lehetett volna legalább annyit, mint az elsõben? Másfél nap volt normálon. Mondjuk Hard-od már volt egy pálya ahol fogyott a hajam is, de csak idõlegesen.
Több kampány is elfért volna szerintem, fõleg 40 euro árért....
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
nem baj, szép volt, jól játszotál,köszi a Játékot!
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
A build assistant nem nagy szám, talán a T1 engi teljesítményét nyujtja, bár nem teszteltem még le pontosan. Pár jármû valóban gyorsabb lett, cserébe pl az Aeon guided missile marha lassú lett és a repülõk sokkal nagyobb ívben kanyarodnak.
Tetszik a t1 gunship a t1 vadasszal parban nagyon jo patrol-nak.. Az epitosegito is otletes csak meg nem tiszta milyen szintu segitseget nyujt.
A megalith meg jo nagy majd megnezem mit bir egy komolyabb sereg ellen...
Egy kicsit mintha gyorsabban mozognanak az egysegek...?
Elsõre nekem se mûködött, mivle elfelejtett szólni, hogy kevés neki az 5Gb szabad hely és a fileok egy részét nem telepítette fel. Persze csak akkor derült ki, amikor raktam volna rá a patchet.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
jó volt,
vhogy fejleszteni kéne a gépet , mert..... nem annyira jó így, akadva 😊
sorry kicsit elaludtam 😄
én meg , Low közepe
replayt mentéstek le 😄
és akkor mikor lesz hostolás?😛
de tõlem aztán lehet hámádzsi is, csak az plusz 1 dolog, amit még futtatni kell közben akkor :|
esetleg hamacsin, azért is lenne jó játszani, mert , oda fellép vki és ott is tudunk beszélgetni, hogy kinek jó most stb. és nem kéne itt a fórumba írkálni
ki fog hostolni
de itt van a direkt elérés, közbe megtaláltam: http://b.trymedia.com/b/thq/bnd_10/t_07wo/SupComFA
ssl es proxyval át lehet verni hogy továbbengedjen
Error Neither command line parameter specified is an existing directory.
System.ArgumentOutOfRangeException: A megadott argumentum az érvényes értéktartományon kívül esik.
Paraméter neve: i
a következõ helyen: System.Text.RegularExpressions.CaptureCollection.GetCapture(Int32 i)
a következõ helyen: System.Text.RegularExpressions.CaptureCollection.get_Item(Int32 i)
a következõ helyen: GPG.Globalization.LocalizeString.Get(String data, Object[] paramdata)
a következõ helyen: GPG.Globalization.LocalizeString.Get(String data)
a következõ helyen: GPG.Patch.StringTable.get_Abort()
a következõ helyen: GPG.Patch.RTPatchAPI.Start(String options, String updateDirectory, String patchFile)
a következõ helyen: GPG.Patch.ApplyPatch.ThreadMethod()
A következõ elérési úthoz való hozzáférés megtagadva: „D:\Játékok\THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander\bin\patchw32.gpg.dll”.
Valami ötlet?
GanXstaZolee#2709
akkor , majd pmbe az ipcímet elküldöd vagy aki a host ,nekem amd x2 3600+,2 gig ram, ddr2, meg ati 1600-asom van, bár legutóbb próbáltam ezt a CPU maxi......izét és annyira sok minden nem éreztem belõle, ugyan úgy lement 5 fps-re amikor már sokan voltunk, és tényle army vs army volt...(, bár játszható volt
10*10-es mapon, és nem akadt, nagyon jól ment.
Szombaton akkor olyan 2-3 körül aki itt van jöjjön és akkor majd alakítunk valamit 😊
Simán Multiplayer LAN-nál van Network Adress vagy mi a rézketyere, oda IP-t beírva pillanatok alatt kapcsolódik, szóval még Hamachi sem kell.
Nekem 2Mbit feltöltésem van, ha valakinek esetleg van nagyobb, akkor hostolhatna õ.