4582
  • Hedgehunter #3541
    En kerestem a vaultban de nem talaltam.....
  • Borg
    A terraindeform modot próbálta már vki?
  • Borg
    Valaki tudna egy linket adni a Battle Isles R2 maphoz?
    Vaulthoz nem férek hozzá, máshol meg egyszerűen nem találok működő linket.
  • Borg
    Pedig menni kéne neki lapotopon is, ha megfelelő proci van benne.
  • Braveheart
    Játszik vki SC-t laptopról? Csak mert most akarok venni majd vmikor egy új laptopot, és kíváncsi vagyok van-e egyáltalán olyan amin jól megy. Egyik ismerősöm vett egy bika erős példányt, de mindig kifagy, vagy el sem indul rajta a játék...
  • sz4bolcs
    Sziasztok! Létezik forged alliance magyarítás? (vagy legalább angolítás:/)
    Mert nekem orosz verzió van :D
    Vagy menüben be lehet állítani valahol, hogy angol menüje legyen?
  • GanXstaZoleeWrk
    vagy pár monkey, illetve gc :) illetve 20 t3 gunship ha van neki is komolyanbb t3 légierő :) de egyebkent gép ellen halálos 3 fatboy +légvédelem.
  • JTBM
    Fatboy javítja a légierődet. Nagyon jó tud lenni, ha messze van a bázistól.

A végjátékban kb. 3 Fatboy-jal és 40 T3 Figtherrel szoktam bázis irtásra menni. Ez ellen csak T3 Arti, valamint ha megállsz, akkor T2 Tactical Rocket tud védekezni ;-)))
  • GungHo
    Kösz!
  • GanXstaZoleeWrk
    patrol a leszallohelyek korul es maguktól leszallnak.
  • GungHo
    Még egy gyors kérdés:
    Nagyszámú légiegység esetén, amit én irányítok manuálisan, hogyan adom parancsba a refuel-t, és a sérüléseik automatikus javítását (még Fatboyom is van)?
  • GungHo
    A skirmish setup-ban hogyan lehet bekapcsolni az advanced gombot?
  • Hans von Luck
    Ok. Koszi, majd megprobalom...
  • Borg
    Amugy azért vannak trükkök, amivel viszonylag játszhatóvá lehet tenni.

1. max 10km-es mapon játszol, amin minél kevesebb az éghető vegetáció
    2. max 1-2 AI ellen nyomod
    3. pl a weapon range jelző köröket ha kikapcsolod, az elég sok fps-t jelent
    4. a minimap kikapcsolása úgyszintén
    5. igyekszel inkább kevesebb de ütősebb egységgel menni, mint sok kis prüntyivel :)
  • Hans von Luck
    Kosz fiuk...akkor marad a Dawn of War meg a Blitzkrieg 2...Majd ha veszek uj vasat akkor talan beujitom magamnak...
  • Cobra.
    1 magos processzor (ráadásul ha jól gondolom ez még S754-es) sajnos kevés a játéknak. A grafikát nyugodtan rakhatod feljebb, mert nem az lassítja be.
  • Borg
    Nemigazán... kevés a procid ahhoz, hogy 1-nél több AI-t rendesen elvigyen, főleg 10km-esnél nagyobb pályán.
  • Hans von Luck
    Hello emberek...en csak most probaltam a demot, es azt szeretnem kerdezni hogy a teljes jatek ha mondjuk van mar patchelve, jobban e fut majd-e mint a demo...mert a demo annyira nem meggyozo. Minden mediumra allitva,1024*768 a felbontas, AA off...es ha kis mapot bekapcsolom akkor szaggatni kezd
    A masinam: Athlon64 3500+, 2GB Ram, Radeon X1950Pro 512MB AGP...
    Elore is kosz...
    A demo cool, imadtam a Total Annihilation-t is...
  • Borg
    Én most felraktam a veterancy modot, egész jó. Valahogy jóval könnyebb lett a játék.. expekkel elég gyorsan elverek 2 AI-t is, ahol eddig max 1-et. (igaz cheater ai-val nem próbáltam, de mondjuk az nem is érdekel).
  • Cobra.
    Thx, bár már hetek óta nem játszottam. Kicsit unalmas az AI ellen, ember ellen meg nincs időm.
  • Hedgehunter #3521
    Nekem a GPGnet-rol lejott....
  • Borg
    Vótemár?

Supcom:FA 3598 to 3599 patch DL

* Memory allocator bug fixes
    * Engineering station build rates changed
    * Seraphim ACU overcharge reload time fix
    * Seraphim ACU restoration field upgrade tweaks
    * Misc air unit changes (all factions)
  • rtfmZoli
    Ezután, ha az adott játékot felpatchelte a lefrissebb verzióra, akkor több lehetőség áll elötted: vagy a chatbe felmész, vagy custom game-hez csatlakozol, vagy létrehozol, vagy ranked gamet játszol(a ranked game mellett van arranged team game is).
  • rtfmZoli
    Valószínű, hogy egy t2 mass fabricatort raktál véletlenül le, mert a mass extractort nem lehet máshová rakni, csak ahol a helye van :)
    A sima Supcomban megérte, az akkor T1-es mass fab-ot lerakni, mert olyan 50 energiát fogysztott, és 1 massot állított elő.
    Az FA-ban ez t2-es lett, és 150 energiát fogyaszt, 1 masst állyít elő, de ugyanúgy életveszélye, ha felrobban, mert láncreakcióban sebzi a mellette lévő épületeket.
  • hupy
    Az oké, hogy felrakja GPGnet, de onnan hova tovább?? :)
  • Játékos
    Hát vazze gyerekek, ma játszottam egy pályán, egy rossz helyre épített mass-extraktort /T2/ megsemmisítettem, erre felrobbant az összes + halálba rántotta a sok T2 és T3 erőművemet. Még csak nem is volt közel egyik épületemhez sem! A fél bázisom eltűnt, játék vége. Majdnem belefejeltem a monitorba ....

Ha ott lett volna a játék programozója is, biztos hogy 8 napon túl gyógyult volna :))).

Kellett vagy két Heineken, hogy leszedáljam magam :).
  • rtfmZoli
    Van magyar nyelvű helyesírás ellenőrző a Firefox-hoz... (ha azt használod)
  • Thanatos
    oks, bár ettől mgé a hivatalos elnevezés ai midnen iylen játékban :)
  • rtfmZoli
    Az A.I. minimális követelményei
  • rtfmZoli
    Az artificial logic szerintem meg jobb.
    ha majd nem script alapú lesz, hanem önfejlesztő, akkor megérdemli az A.I. elnevezést
  • Thanatos
    izé, bocsi hogy belekötök, de látom mrá hogy eg yidjee igy hazsnálod és nekem borzasztoan azvarja a szemem A I és nem A L, ai mint artifical intelligence (mesterséges inteligencia), sorry, tényleg nem kötekedés, csak ez a helyes :)
  • rtfmZoli
    A FA-ban a cheater A.L. , és a Sorian Cheater A.L. csalása között mi a különbség?
  • rtfmZoli
    Veterancy moddal játszok :)
  • rtfmZoli
    Szegény A.L.:
    [IMG][/IMG]
    Ez az én ACU-m, akkora hatótávval, mint a Megalith
  • Petko
    gpgnet egy borzalom...
    a fejlesztőket nyilvánosan sortűzzel kéne kivégezni, hogy ilyen szörnyűséget sohat többet
  • GanXstaZoleeWrk
    sok minden nem ártana pl fasznak vág ki a chat időnként ha away vagy pl... szánalom az egész.
  • rtfmZoli
    Hát nem?
    Tény, hogy jobban is meg lehetne oldani.
    A replayeknél például nincs kiírva a verziószám, és hogy SupComos, vagy Fa-s, és a replaynél használt modokat se ártana kiírni, mert némelyiknél állandóan desync van.
    A modokkal történő játék kijelzése, (és ha a felhasználó beleegyezik, akkor a mod letöltése) a custom game-nél sem ártana.
  • GanXstaZoleeWrk
    ami valljuk meg, remek!
  • Petko
    amikor feltelepíted, felrak egy gpgnet nevű programot... az a multiplayer lobby rendszere
  • hupy
    Üdv!

Nekem megvan eredetibe a játék! Az érdekelne hogy, hogy tudok multiba játszani vele? Köszi