4582
-
#3541 En kerestem a vaultban de nem talaltam..... -
Borg #3540 A terraindeform modot próbálta már vki? -
Borg #3539 Valaki tudna egy linket adni a Battle Isles R2 maphoz?
Vaulthoz nem férek hozzá, máshol meg egyszerűen nem találok működő linket. -
Borg #3538 Pedig menni kéne neki lapotopon is, ha megfelelő proci van benne. -
Braveheart #3537 Játszik vki SC-t laptopról? Csak mert most akarok venni majd vmikor egy új laptopot, és kíváncsi vagyok van-e egyáltalán olyan amin jól megy. Egyik ismerősöm vett egy bika erős példányt, de mindig kifagy, vagy el sem indul rajta a játék... -
#3536 Sziasztok! Létezik forged alliance magyarítás? (vagy legalább angolítás:/)
Mert nekem orosz verzió van :D
Vagy menüben be lehet állítani valahol, hogy angol menüje legyen? -
#3535 vagy pár monkey, illetve gc :) illetve 20 t3 gunship ha van neki is komolyanbb t3 légierő :) de egyebkent gép ellen halálos 3 fatboy +légvédelem. -
JTBM #3534 Fatboy javítja a légierődet. Nagyon jó tud lenni, ha messze van a bázistól.
A végjátékban kb. 3 Fatboy-jal és 40 T3 Figtherrel szoktam bázis irtásra menni. Ez ellen csak T3 Arti, valamint ha megállsz, akkor T2 Tactical Rocket tud védekezni ;-))) -
GungHo #3533 Kösz! -
#3532 patrol a leszallohelyek korul es maguktól leszallnak. -
GungHo #3531 Még egy gyors kérdés:
Nagyszámú légiegység esetén, amit én irányítok manuálisan, hogyan adom parancsba a refuel-t, és a sérüléseik automatikus javítását (még Fatboyom is van)? -
GungHo #3530 A skirmish setup-ban hogyan lehet bekapcsolni az advanced gombot? -
Hans von Luck #3529 Ok. Koszi, majd megprobalom... -
Borg #3528 Amugy azért vannak trükkök, amivel viszonylag játszhatóvá lehet tenni.
1. max 10km-es mapon játszol, amin minél kevesebb az éghető vegetáció
2. max 1-2 AI ellen nyomod
3. pl a weapon range jelző köröket ha kikapcsolod, az elég sok fps-t jelent
4. a minimap kikapcsolása úgyszintén
5. igyekszel inkább kevesebb de ütősebb egységgel menni, mint sok kis prüntyivel :) -
Hans von Luck #3527 Kosz fiuk...akkor marad a Dawn of War meg a Blitzkrieg 2...Majd ha veszek uj vasat akkor talan beujitom magamnak... -
#3526 1 magos processzor (ráadásul ha jól gondolom ez még S754-es) sajnos kevés a játéknak. A grafikát nyugodtan rakhatod feljebb, mert nem az lassítja be. -
Borg #3525 Nemigazán... kevés a procid ahhoz, hogy 1-nél több AI-t rendesen elvigyen, főleg 10km-esnél nagyobb pályán. -
Hans von Luck #3524 Hello emberek...en csak most probaltam a demot, es azt szeretnem kerdezni hogy a teljes jatek ha mondjuk van mar patchelve, jobban e fut majd-e mint a demo...mert a demo annyira nem meggyozo. Minden mediumra allitva,1024*768 a felbontas, AA off...es ha kis mapot bekapcsolom akkor szaggatni kezd
A masinam: Athlon64 3500+, 2GB Ram, Radeon X1950Pro 512MB AGP...
Elore is kosz...
A demo cool, imadtam a Total Annihilation-t is... -
Borg #3523 Én most felraktam a veterancy modot, egész jó. Valahogy jóval könnyebb lett a játék.. expekkel elég gyorsan elverek 2 AI-t is, ahol eddig max 1-et. (igaz cheater ai-val nem próbáltam, de mondjuk az nem is érdekel). -
#3522 Thx, bár már hetek óta nem játszottam. Kicsit unalmas az AI ellen, ember ellen meg nincs időm. -
#3521 Nekem a GPGnet-rol lejott.... -
Borg #3520 Vótemár?
Supcom:FA 3598 to 3599 patch DL
* Memory allocator bug fixes
* Engineering station build rates changed
* Seraphim ACU overcharge reload time fix
* Seraphim ACU restoration field upgrade tweaks
* Misc air unit changes (all factions) -
#3519 Ezután, ha az adott játékot felpatchelte a lefrissebb verzióra, akkor több lehetőség áll elötted: vagy a chatbe felmész, vagy custom game-hez csatlakozol, vagy létrehozol, vagy ranked gamet játszol(a ranked game mellett van arranged team game is).
-
#3518 Valószínű, hogy egy t2 mass fabricatort raktál véletlenül le, mert a mass extractort nem lehet máshová rakni, csak ahol a helye van :)
A sima Supcomban megérte, az akkor T1-es mass fab-ot lerakni, mert olyan 50 energiát fogysztott, és 1 massot állított elő.
Az FA-ban ez t2-es lett, és 150 energiát fogyaszt, 1 masst állyít elő, de ugyanúgy életveszélye, ha felrobban, mert láncreakcióban sebzi a mellette lévő épületeket. -
hupy #3517 Az oké, hogy felrakja GPGnet, de onnan hova tovább?? :) -
Játékos #3516 Hát vazze gyerekek, ma játszottam egy pályán, egy rossz helyre épített mass-extraktort /T2/ megsemmisítettem, erre felrobbant az összes + halálba rántotta a sok T2 és T3 erőművemet. Még csak nem is volt közel egyik épületemhez sem! A fél bázisom eltűnt, játék vége. Majdnem belefejeltem a monitorba ....
Ha ott lett volna a játék programozója is, biztos hogy 8 napon túl gyógyult volna :))).
Kellett vagy két Heineken, hogy leszedáljam magam :). -
#3515 Van magyar nyelvű helyesírás ellenőrző a Firefox-hoz... (ha azt használod)
-
Thanatos #3514 oks, bár ettől mgé a hivatalos elnevezés ai midnen iylen játékban :) -
#3513 Az A.I. minimális követelményei -
#3512 Az artificial logic szerintem meg jobb.
ha majd nem script alapú lesz, hanem önfejlesztő, akkor megérdemli az A.I. elnevezést -
Thanatos #3511 izé, bocsi hogy belekötök, de látom mrá hogy eg yidjee igy hazsnálod és nekem borzasztoan azvarja a szemem A I és nem A L, ai mint artifical intelligence (mesterséges inteligencia), sorry, tényleg nem kötekedés, csak ez a helyes :) -
#3510 A FA-ban a cheater A.L. , és a Sorian Cheater A.L. csalása között mi a különbség? -
#3509 Veterancy moddal játszok :) -
#3508 Szegény A.L.:
[IMG][/IMG]
Ez az én ACU-m, akkora hatótávval, mint a Megalith -
Petko #3507 gpgnet egy borzalom...
a fejlesztőket nyilvánosan sortűzzel kéne kivégezni, hogy ilyen szörnyűséget sohat többet -
#3506 sok minden nem ártana pl fasznak vág ki a chat időnként ha away vagy pl... szánalom az egész. -
#3505 Hát nem?
Tény, hogy jobban is meg lehetne oldani.
A replayeknél például nincs kiírva a verziószám, és hogy SupComos, vagy Fa-s, és a replaynél használt modokat se ártana kiírni, mert némelyiknél állandóan desync van.
A modokkal történő játék kijelzése, (és ha a felhasználó beleegyezik, akkor a mod letöltése) a custom game-nél sem ártana. -
#3504 ami valljuk meg, remek! -
Petko #3503 amikor feltelepíted, felrak egy gpgnet nevű programot... az a multiplayer lobby rendszere -
hupy #3502 Üdv!
Nekem megvan eredetibe a játék! Az érdekelne hogy, hogy tudok multiba játszani vele? Köszi