Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aláírás
Eléggé SC érzése van a dolognak, persze komolytalan köntösben.
Aláírás
megtudtam h az a szám az a másodpercenkénti tultermelést jeletni..
egyre inkább tisztul a kép..)
Ha van 2920-ad, és 250 túltermelésed van áramból, és a tank is 250 áramba kerül, akkor a készleted nem fog csökkenni.
Ha a gyártó épületek mellé raksz mass extractort, vagy power generatort, akkor ezek bónusz termeléssel támogatják a gyárat, egy bizonyos határig. Ugyanigy ha mass extractor mellé rakod a raktárat, vagy power gen mellé az energy storaget, akkor azok is bónuszt jelentenek a termelésében.
Azt a build modot nem próbáltam még szerintem... nemtom mi az.
nem értem én ezt..
más: gépgyárak mellé erõmûveket tegyek ugye? ez az érckitermelõt mellé mit érdemes?
B betû benyomására mejelenik egy felirat--Építési mód -miez?
480/480 -> amid van éppen, és amennyi elfér a raktárban
A +9 azt jelenti, hogy mennyi túltermelésed van éppen a jelenlegi felhasználás mellett.
A kis számok +9 -0 csak statisztikai adatok (szerintem), azt mutatják mennyivel termeltél túl, illetve kevesebbet eddig, tehát tudsz következtetni rá, hogy kell e fejleszteni.
Az egységgyártásnál a -250 enerigával kevesebbed lesz folyamatosan addig, amig készül az egység. Tehát ha van 2000 energiaszinted, akkor amíg az egység épül pl 1 perc, addig csak 1750 fog rendelkezésedre állni más dolgokhoz. Ugyanigy a massnál is.
A zárójelben lévõ érték asszem az, hogyha elkészült az egység, akkor a mûködtetéséhez mibõl mennyi kell, szintén folyamatosan.
a képernyõ teteján levõ nyersanyag mezõt sem értem teljesen..
van egy csík, alatta 480/480 , mellette egy nagy zöld szám , amellett kis koskában egy zöld(+) alatta egy piros szám(-).
és most ebbõl hogy találjam ki hogy éppen mennyi ércem van..?😊 melyik mit jelent?
másik: az egységgyártás.
írja a HPját , meg h mennyi idõ alatt készül el. mellette
Költség(becsült): energia: -250 (-20);
érc: -50 (-4)
most akkor melyik érték igaz..? mi a zárojelben levo szam? es mondjuk azt a -250et honnan vonja le?
huh..elõre is köszi a válaszokat😊
Belekerültek az új egységek és leírásaik, valamint mostmár támogatja a hosszú ékezetes karaktereket (û-õ), amiket eddig nem. '
ok , már tiszta.
ill. 'A magyarítás melyik patchig müködik még?'
Hide and fear, Cobra Commander is here !
most akarok belefogni a játékba. már senki sem játszik vele.. ? :-O
Talán majd valaki beír aki még játszik vele.
létezik olyan mod ami lekicsinyiti a HUB méretét?
ill. milyen modokat érdemes feltenni a játékhoz?
hogy itt is hirdetve legyen az ige --> http://www.scfasegedlet.extra.hu
Azért én jobban szeretem kihasználni a lehetöséget...<#circling>#circling>
*sört viszont roppant hatékonyan tudok rendelni több hõfokon is ... 😊).
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Segitsetek lécci!
Ennek a gémnek a forditását keresem, de innen, és a fordito honlapjárol is a forbidden-t kapom!
Ha valaki feltöltené valahova, az jolenne (nekem!😄)!
Thx!
Már csak az idegesít, hogy a modok nem mind kompatibilisek egymással.
Nincs véletlenül valami mod manager, vagy mod konfliktus keresõ?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Na meg ezek a artilleryk. Hát szintén nem semmik. De szerintem a cybran sorozatlövõ artiját nem übereli semmi. Mondjuk nincs akkora hatótávja mint pl. az UEF nagy artinak de cserébe k*rva sokat lõ, ha van elég enerdzsi. Teccik.
Ja és a hajók. Az UEF legnagyobb rombolója igencsak brutális. 3db 3 lövetû gauss ágyú azért durva, ráadásul a hajónak 60000Hp-ja van. Ha ebbõl van vagy 10 akkor aztán vége annak ami a part közelében van, vagy akár a vizen. Vannak azért elég durva dolgok mindegyik fajnál, így nehéz megmondani melyik is alegjobb. De a AEON akkor is gyanús 😊
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Már 2 kampányt kijáccottam, már csak az Aeon van hátra, hát kíváncsi vagyok a végére ennek is! Így hardon jáccva igen izgalmas tud lenni, sõt néha idegtépõ, de nagy élmény az biztos. A Cybran uccsó missön az elég durva volt, fõleg amikor benéztem a radaron az egyik flottáját. F*sz se tutta mé jönnek ezek ilyen lassan kör alakban. Aztán megkaptam a választ very hamar, köcsög kolosszus lebontotta a tanyámat 😊 Na egyszóval ultrabrutál volt az a pálya, de azért a végére 10 Monkeylord kényelmesesn bezabálta õket. Szegény Aeont sajnáltam amikor kapott az ÚEFtõl 4db strategik lancsot, oszt eccercsak reszeltek mindnek.
Amúgy mennyire balanszolt a játék? Még nem sikerült kitapasztalnom teljesen, de nekem úgy tûnik mintha az ÉON lenne a legtökösebb. Az a kolosszus gigamegabrutál a 250000 vagy mennyi HP-jével, meg a durva csúzliaival.
Jól gondolom hogy õk a legjobbak?
A Cybran hihetetlenül erõs, ha az ember túlél 20 percet.
A Commander egyedül képes bevédeni egy teljes bázisoldalt. 4-5 Brick pedig egy másik bázisoldalt. Egy Soulripper elegendõ az összes fiókbázis felszámolására, a másodikkal együtt pedig már szét tudnak lõni egy-egy nagy bázist is.
De hogy teljes legyen a kör, megint újratelepítem, mert ahogy most peccselgettem egészen a 3223-ig, és utána a 3251-et szerettem volna rátenni, kiírta, hogy az eredeti köll neki azaz a 3189 <#zavart2>#zavart2>
Persze én hülye mért nem gondoltam rögtön, hogy a 3251-es pöcs fölteszi az addigi összeset, elvégre vagy 26 mega.
Na mind1, telepítésben már király vagyok <#idiota>#idiota>

Most éppen újratelepítem a game-t, mert sajnos a második patch már nem megy fel az eredeti supcom.exe nélkül, én hülye meg nem tettem félre, egybõl felülírtam a crack-el. 😞
Azt hiszem a shield generatoros unitokat próbáltam engineerekkel tõteni, de nem csináltak semmit. Lehet én vagyok a béna? 😊 Na majd ha jáccok megint megpróbálom. Remélem a mentéseim mûködni fognak a patchelések után is, mert nem 1 óra már az elsõ pálya végigjáccása sem. Elég mazohista vagyok, és már egy jó ideje csak hardon jáccok mindennel, és nem lenne jó most újrakezdeni ezen a fokozaton 😊
(Forged Alliance-nél Field of Isis középsõ t3 roncsai)
vagy a t3 as ME-k köré.
gepigeny: pont olyan gepem volt mint most neked es fog menni egy darabig.... 😊 utana megy nem...
2. passz
3. gyár mellé mass fabri vagy energy : kevesebb enerigába/mass-ba kerül a gyártás abbana gyárban, mass fabri mellé energy : mass fabri kevesebbet fogyaszt, mass extractor mellé energy, mass extracot rkevesebbet fogyaszt, mass extractor/fabry mellé mass storage: több mass termelé, energy termelõ mellé energy storage: több energy termelés
hátrány: ha valamelyik épület emgsemmisül láncreakcio léphet fel, ergo nagyobb a pusztitás...
4. emlékeim szerint kiegel együt 3-4 körül
5. kurva gyorsan épit 😊 , eleninte védelemnek se rossz, kb ennyi, más "vezér" bonus-t ha arra gondolsz nem ad, max annyi hogy alapbol neki is vna ugye egy bizo9nyos mértékü energia és mass termelése, nameg ha a város közepén pukkan szépen elviszi az egész bázist 😄
gépigény passz...
update/crack: nem, annyira nem hogy emlékeim szerint pl ucso pár fa patchel már a védelmet is kivették a gamebol szal crack se kell...
Imádtam régen a TA-t, ez is piszkosul bejön, és most hogy elkezdtem vele jáccani, rögtön a kampányt nyomom, mert nem akarom lelõni a meglepetés örömét egy skirmish-el az új egységeket illetõen. Szépen lassan ha megkapom õket, úgy fogok csak ámulni asszem 😊
Na de a lényeg: Egy pár láma kérdés!
1. Hogy lehet arra buzdítani a tech engineer-eket, hogy a kupacban levõ roncsokat szedjék fel maguktól?
2. A shield generator unit pajzsa a lövésektõl ugyebár csökken, de nagyon lassan töltõdik vissza. Van rá "gyorstöltõ" módszer?
3. Milyen plusszt ad ha pl. a gyár mellé energia generátort építek, a mass extractor mellé ugyanúgy azt, vagy mondjuk mass fabricatort? Hátránya van e?
4. Experimental weaponból hány féle van oldalanként?
5. A commander unit jelenléte okoz valami plusszt elõnyt a bázison? Azt tudom, ha kifejlesztem rá azt a cuccot akkor energiát ad, de ezen kívül van még valami jótékony hatása?
És egy gépigénnyel kapcsolatos kérdés: Az álírásomban szereplõ configgal lesz olyan pálya a kampányban amihez már túl kevés? Eddig csak az UEF elsõ két pályáján voltam, azokat tûrhetõen viszi high beállításokkal 1024x768-ban bár a fidelity és az árnyékok kikapcsolva. Jahh és a az egységlimitem már 500/500-on is volt 😊
Nemsokára ez a konfigom lesz: E6750, Giga alaplap, 2G 800Mhz DDR2, és sztem Nvidia 9600GT, ezen menni fog maxon?
Na még egy: ha most szétpeccselem a játékot, az nem öli meg a cracket? el fog indulni a játék? Amúgy szeretném megvenni eredetiben, csak az jövõ hónap közepe felé lesz, addig meg hát jáccanék 😊
Köszönöm!
igy volt bizony 😊 aztán jött az amiga korszak police quest 7 fdd 1es lemez 2es lemez 15x cserelni fél órás töltés majd külsõ drive beszerzes cserebere kilõve 30seces töltés 😄
GanXstaZolee#2709
Tehát ûberfasza gazdaságod is lehetett, csak nem volt, aki megvédje. Tökfrászt kaptam magam is, hegyekben a disznó és a sonka, csak harcolni nem akart senki 😊)).
Jó kis védelem volt, elõször találkoztunk ilyennel. Egy késõbbi törés megoldotta.
Hiába, a régi szép emlékek.
De hol van ez ahhoz, amikor két Aiwa deck segítségével másoltuk az Idõrégészt és a Skarabaeust /mindkettõ full magyar C64/. A hõskorszak.
+ ment a kétdínáros érme a Meteor-ba és az Invaders-be. Esetleg alátét. 12-es, erõsen belelökve 😊)).
De ez már történelem.
Bocs,csak nosztalgiáztam.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .