Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legkeményebb a nuke volt. Mivel neki 2-szeres az építési sebessége, képtelen voltam elég gyorsan építeni a nuke defense-t.

Ha mégegyszer játszanék egy ilyen játékot, akkor kikapcsolnám a nuke-ot.

De kellene egy olyan AIx is, ami tud egyszerre több T4-es egységgel támadni...
Ian's Cross. Bal felsõ sarokban, UEF-el.
Jobb felsõ adaptive Aeon AIx, bal alsó adaptive AIx Seraphin, jobb alsó Turtle AIx Cybran.

A "Cross" alsó végén építettem ki egy védelmi vonalat. A 18-19. perctõl folyamatosan lõtt a Cybran Nuke-kal. Ez ellen a flying commander taktikát alkalmaztam, a commaner váltott T3 transporttal repkedett, a nuke-ok így nem találták el.

A 23. perctõl jött Seraphin T4 bomber, de azt elég egyszerû lenyírni.

Az ellentámadást 3 Fatboy követte el a Seraphin ellen, T3 bombázók az Aeon ellen.

A lényeg, hogy mindig pontosan tudni kell, hogy mit miért csinál az ember és akkor megy a dolog. Ha van egy másodperc, amikor céltalan vagy, akkor vége a dalnak...

Ezen a pályán jöttem rá, hogy T3 Arti teljesen hatástalan egy AIx Seraphin bázis ellen, pedig építettem 5 db-ot, amik folyamatosan lõtték a bázist. Semmi hatása nem volt.

Igaz, hogy engem meg Cybran T4 Artival lõttek, annak sem volt hatása...
Gyere a netre, a csaló aix csak elveszi a kedved. Én is kijártam ezt az iskolát.

A neten van egy rakat ûberkemény csávó, de gyakran kikapsz hozzád hasonló alap játékosokat is /bár ha vertél már aix gépet, akkor kajak lehetsz 😊)/. Gyakorlat teszi a mestert. Már én is jól fejlõdöm, csak egyelõre kicsi pályákon tudok nyomulni. Mindenképpen a többiektõl tudsz tanulni, jó alap a fejlõdéshez.

Kapcsolódj a netre, CB klán elõnyben, s fõleg kora délutántól éjfélig nyomulj, hajnal kettõkor már csak a kõkemények csapatával találkozol, s lenyomnak gyorsan, bár ez személyes tapasztalat, lehet, neked jobban megy.

Hagyd a gépi játékot, elveszi az önbizalmadat.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Najó annyira nem sürgõs😊 Gyorsan toltam egyet 1 alx rush ellen, 14perc alatt lesöpört a pályáról, de úgy hogy csak lestem...Még tanulgatok egy kicsit fa-zni, teljesen más mint az alap SC, sokkal agresszívabb.Más: ti az alx-ek közül milyen ellen mentek?mert azért csaknem mindegy hogy adaptive vagy tech...
Azt a 3v1-et melyk pályán nyomtad?Én eddig csak 1v1-ben próbáltam a csítert, de azmég nem volt vészes, csak gõzöm nincs melyk pályán kéne, egyiken sincs elég mass, amin meg van, ott nem tudom megvédeni õket.Lehet lassan felmászom már énis a netre, bár forged-ben még nagyon keveset toltam, mert eddig csak az alappal játszogattam.Szerintem enm lett jobb a kieg, de rosszabb se, ugyhogy a kedvencem lett ezis😊
A Vista még nem járt nálam, talán jobb lenne, nem tudom. Most van egy jó videókártyám /9800/, de új gép készül, a mostani 1,8Ghz alapon, amit fel lehet húzni 3-ra, de nem volt stabil, vagy mittudomén.

A kétmagosom bírja jelenleg, de már lassan két éves, s nem tudom még mindig, hogy az alaplapom miatt szakad meg néha a kapcsolat, vagy a szolgáltató pocsék. Esetleg mindkettõ. Azért nyomok hat-hét meccset naponta, s egy ha szakad. Csak bosszantó.

Azért az biztos, hogy egy négymagosra fogok szavazni, csak erõsebb, majd csak ír valaki egy CoreMax progit 4 magra is, s akkor tuti, nyomulhatok 3v3-ban is /esetleg/, fõleg ha a Tcom is odafigyel ...

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

GanXstaZoleeWrk
quad + vista nem kell ezen tul semmi. Egy értelmesebb lapban jobb hûtéssel 3,4-re siman fel tudod húzni a quadot és onnantól kezdve nem te leszel a lassabb multiban sosem 😊

GanXstaZolee#2709

Mi az a "Whats that fucking shit"???

Ezt írta egy csóka, aki valószínûleg nem szeretett, mert vert helyzetbõl fordítottam.

Lassan gépcsere van nálam, szerintetek lesz négymagos "CoreMaximizer" vagy el vagyunk felejtve, le van xarva a nép?

Érdemes fejleszteni?

Nekem már egy is elég volt 20x20-as pályán 😊)).

Próbáld meg egyszerre 3 AIx-t ellen 20x20-as pályán.
Nekem egyszer sikerült. ;-))) De mégegyszer nem vágnék bele...
pointer4
Csinálj olyat hogy 3 Csítes AI meg te, és mindneki mindneki ellen. Az még jópofa 😄
bocs ha valakit zavar de muszály valahova leírnom: legyõztem 1v1ben egy alx ai-t 😄XD

ADSL a legmegbízhatóbb nálam kimaradás még nem volt (évek alatt). Igaz Inviteles területen vok nem Tkomoson. 8 Mbites csomag is van.😊 Ha pesti vagy akkor viszont egyértelmûen digikábel kell neked.
http://www.digikabel.hu/Internet.html

GanXstaZoleeWrk
adsl-nél nincs ilyen szerintem, kábelnetet kellene nézned.

GanXstaZolee#2709

Lemaradt, 8 mbit kellene.

Nem tudtok olyan szolgáltatót, aki ténylegesen 24 órán keresztül folyamatosan internetet biztosít??

A Tcom /Emitel volt régen, na az még valahogy jó volt/ egy kalap xar, esténként hajigálja a vonalat, talán délelõtt nem annyira, de bosszantó. Mondjuk ha pdf vagy doc adatokat töltök le ezerszám a netrõl /😊))/ akkor nem különösebben érdekes. De éppen félórája hajított el egy 1v1-ben, miközben jó csata volt ....

Tud valaki olyan netet, ami tökbiztos? Kerül, amibe kerül ....

ez sajnos sg-n sose volt másként... :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sith7
köszi, és még egyszer bocs <#integet2>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Akkor bocs, velem lehet a probléma, valójában én nem használom termelésben ezt a parancsot, csak mérnököknél vagy támadásnál, gyártásnál egyénileg szabom meg a szükséges mennyiséget és minõséget ....

+ illene megtanulnom jól elhelyezett poénokkal operálni, amik tán' még humorosak is lehetnének, sorry.

Legalább jó nap volt azért a tegnapi, egy hét óta végre nyertem 1v1-ben hosszú csatában jó ellenféllel szemben. Király érzés volt 😊)).

Jó játékot!

sith7
ott a pont...

"neked meg lehet, hogy máshogy kellett volna megfogalmazni az utolsó mondatot:"Vagy csak nem értem, mi a probléma .....", mert ténylegesen lehet átvitt értelemben is értelmezni"

amúgy nem sértõdtem meg, csak tegnap szar napom volt... peace <#law><#worship>

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

ja, még ezt a fejlécbeli linket is annakidején könyörögve berakták, de látszik milyen gecikurvakelletlenül, hogy az url nem stimmel, meg ott az a "vanbanner" funkció nélküli szöveg
moderátor van egy rakat, csak olyan nincs amelyik ezt a tisztet nem bónusz hatalomnként, hanem kötelességként fogná fel
rtfmZoli
sith kicsit túlreagálta a dolgot, neked meg lehet, hogy máshogy kellett volna megfogalmazni az utolsó mondatot:"Vagy csak nem értem, mi a probléma .....", mert ténylegesen lehet átvitt értelemben is értelmezni. Egyébként a tutorial-ban is benne van az assist parancs - azt hiszem
A topic házigazdája a magyar közösségi információkat erre átrakhatna szerintem:
http://supcom.game-server.cc/
tippek:
1.
2.
---------
vicces

Én 25 éve játszom, s mégis néha vannak dolgok, amit nem értek. Van ilyen.

Írtam valahol, hogy hülye vagy?

Bocs ha megbántottalak a nagy büdös segíteni akarásommal .....
Nem fog többet elõfordulni, azt megígérhetem.

GanXstaZoleeWrk
igen - nem.

GanXstaZolee#2709

Vistán jól fut a játék? Az új laptopomhoz azt adtak, és ha leszedem elvész az 1 éves garancia... Ja és vistához is le kell szedni a core optimizert?

War. War never changes.

sith7
Több mint 10 éve játszom, nem vagyok hülye...

sith7
köszönöm, erre gondoltam

rtfmZoli
a fõ termelõ gyáradon beállítod a queue-t(hogy mibõl mit termeljen), majd a repeat gombbal célszerû végtelenítettre állítani a gyártást
A második(illetve sokadik) gyáraddal pedig elég jobb gombbal rákattintani a fõ termelõ gyáradra, így az alapértelmezett assist parancsot hajtja végre(sárga + egy körben)
Ha valami rendkívüli ok miatt mást kell gyártanod a gyáradban rövid idõre(transportot pld. az air factoryban, vagy több air defenset a land factoryban), de nem akarod felborítani a beállított queue-t, akkor egy másik gyárban állítod be , és esetleg arra assistolsz még néhány gyárat, majd ha elfogyott a másodlagos gyáradból a gyártanivaló, akkor assistolod a fõ gyárat--> a másodlagos gyárnak assistoló gyárak is assistolnak a fõgyárnak.

Ha kijelölöd az összes gyárat, akkor egyszerre fognak gyártani mindent, amit akarsz. Persze elõtte stop minden tevékenység, majd termelés indul, érkezési pont kijelöl, lenyom ellen, örül, iszik sört, stb 😊)).

Vagy csak nem értem, mi a probléma .....

sith7
Hi

Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy 2 landfactory egyszerre gyártson, de úgy, hogy csak az egyikben inditom el a gyártást, és mégis mindkettõben készül az egység ? Egyszer már sikerült, de azóta nem jön össze...

Nekem 1 gb ramom ,van 1 magos amd sempron 3000+ ,és egy nvidia geforce 6800 128 ram, na gondold el hogy én játszottam😄

rtfmZoli
én tudom, jó sokáig én is szenvedtem az 1 magosommal, nameg idõben is durva volt a 1.5 órás skirmish 3-4óráig tartott RL 😊

Alig várom már, hogy kipróbálhassam a játékot az új laptopomon... Csak ehhez még meg kell vennem az eredeti verziót. Ne tudjátok meg milyen szenvedés egymagos gépen játszani 😊

War. War never changes.

rtfmZoli
Akit érdekel a CB-klánból<és esetleg másoknak is 😊 >, annak itt van linkekben jó játékzenék(saját gyûjteménybõl a jobbak)
1.rész
2.rész
3.rész
összesen 220 MB
#3848: én nem tudom, nem használok magyarosítást semmelyik játékban, max. a magyar feliratot kapcsolom be, ha van, mert így lehet legjobban angolt tanulni.

toysoldier
hali
letöltöttem a magyarítást (innen), de hiába raktam fel ugyanúgy angol maradt a játék. mit rontottam el?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

GanXstaZoleeWrk
El fog futni rajta bár a 9300M nem a legjobb neki. Egyébként is a quadokat szereti vagy a 3+ gigás c2d-ket.

GanXstaZolee#2709

Hali! Kinéztem egy új laptopot, sztetek futna rajta a játék? A konfigja:
Intel DualCore T3200 2Ghz
3 giga ram
Geforce 9300M GS
stb...
Ja és XP pro sp3-at raknék fel.

Egyáltalán szereti a játék a laptopokat?

War. War never changes.

Szia!

A statisztika csak olyan szinten érdekel, hogy némi egyedfejlõdést tudjak felmutatni, ha már a születéskor nem sikerült😊).

Valóban elmegy a kedve az embernek a ranked games-ben, bár szívom magam. Két hete hajnal 3-kor úgy megvertek 6 perc alatt, hogy depresszíós voltam egy napig. Kölykök.

A meghívásodat akkor is, most is köszönöm, de balfasz módon elveszítettem valahol. Mostanában kicsit sûrûn telepítettem XP-t, s még fogom is, mivel bepöccentem a mostanira, új gép érkezik január közepén, qrvára várom, a feleségem kevésbé 😊).

Megköszönném, ha újra megadnád, ígérem, hogy benézek hozzátok, bár nem értettem, hogy a megadott számsorral és jelszóval mit kell tenni, én elég homály vagyok az ilyen dolgokhoz, szájba kell rágni egy 47 évesnek. Privátban kajak vagyok, vagy úgy egy óra múlva újra kapcsolódom a GPG-re, csak most el kell vinnem a kutyámat gyalogolni, tele van vízzel.

Bármilyen játékra kapható vagyok, s fõleg jó társaságban,ez a lényeg 😊).

Szia!
a statisztika egy bugos szar mint általában minden a gpgnet rendszerben. általában keveredés van a sima supcom és a forged alliance ranked játékoknál (amiket elvileg külön kéne nyilvántartania) és azért mutat a statisztika fura dolgokat
2v2 ranked - valami ismerõsre jobb klikk a chatben és invite arranged team game, így tudod meghívni hogy a partnered legyen
custom game - nincs könyvelve, csak az hogy mennyit játszottál összesen
komolyabb rang - csak egy rang van, az pedig mint már tudod a ranked gamekbõl ered

Egy baráti jótanács: ne eröltesd a ranked gamet, mert csak a kedved fog elmenni az egésztõl... teljesen értelmetlen eröltetni, meg a statisztikára hajazni, ugyanis veled szemben játszanak 13-14 éves jóléti állambeli fiúcskák is, akinek nincs melójuk, családjuk, felelõsségük, hanem akár napi 10-12 órákat játszanak folyamatosan, és persze fiatalságuk révén a reflexeik, koncentráló képességük is sokkal jobb... velük nem tudsz statisztikában versenyezni, de természetesen jelentõsége sincs ennek az összemérésnek a leírtakból fakadóan
már sokszor irtam neked a gpgn hogy gyere a teamspeakre és játsz velünk, de nem nagyon reagáltál... pedig úgy tényleg tudnál kellemes perceket szerezni magadnak
Szia!

Végre újra tudok csatlakozni két hét szünet után*. Bocs ha nyaggatlak, de nem világos elõttem, hogy hogyan lehet valakinek értékelése, statisztikája ranked games játékoknál, miközben 0 játékot játszott /vagy csak az látszik/??

+ kérdezném, hogy hogyan lehet 2v2 ranked játékot nyomatni, erre még nem sikerül rájönni, az 1v1-ben állandóan hülyére vernek, már az 50%-ból is kivertek .....

A costum game van valahol könyvelve? S úgy egyáltalán, hogyan lesz az a játékos komolyabb ranggal nyilvántartva, mit kell azért nyomatni??

*Szép halál volt. Modemcsere, XP újrainstall 5*. Végül kiderült, hogy a Gigabyte alaplap GA965p sorozetszáma már az alaplapi driverek telepítésénél kiakad, Xpressinstall elfelejtve, különben xar. Most úgy-ahogy mûxik, de néha még elhajít a Tcom. Amíg Emitel volt, normális volt a vonal. Kapja be a Tcom, Tonline, és tsai.

Jut eszembe, Kellemes Karácsonyt és Buék minden Supreme FA rajongónak!

hamachi 1.0.1.5: név:fa gula pass:fagula (nem kell prédikáció,az eredeti még mindig elég borsos)

Blasta
Igen, ezért gondolkozom, hogy az oprendszerrel lehet vmi gebasz.
Nézek majd drivereket, meg lefrissítem a SC-t is peccsekkel, és meglássuk.

Köszi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

rtfmZoli
Az intró viszont nem kéne, hogy belassuljon, mert csak egy 100-150mb-os videó.

rtfmZoli
A vga kártya nagyon gyenge hozzáangol teszt
Rakd át cartographic mode-ba, ha low-on, az árnyékok kikapcsolásával is játszhatatlan

patch kell, sok, és vedd le minre a grafot, bár gondolom ezt már megtetted 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Blasta
Sziasztok!

Segítsetek plz.
Megvan a játék, felraktam, de már az intro is élvezhetetlenül le van lassulva, a játék pedig játszhatatlan a legkisebb méretû map-on, 1 ai ellen.

2ghz-es Turion X2 64 van alatta, 3GB ram (ebbõl 1GB a VGA-é) és egy GF 7150M vga.

Ha minden igaz, ezen el kéne mennie ilyen kis map-on is nem?
A gépemmel (az xp-vel) lehet valami gebasz? Vagy patch kell a játékra?

Elõre is kösz!

A driverek frissek. Lövésem sincs, mi az a Net framework, eddig sem kellett /asszem, de mittudomén???😊))/.

A GPGNet eddig sem a normál üzemmódban volt telepítve, akkor nem mûködött a frissítés. Amit régen Petko belinkelt, azt használom, rögtön direkt install GPG friss.

Ma este GPGNet újrarak, káromkodik, söröt iszik. Vagy hajnal négyig játszik vigyorogva.

Hétvégén új xp sokadszorra, egyszer jó lesz, bízom benne. Valami nem kóser a géppel, az tuti, de egyszer már jó volt 8 órán keresztül /a feleségem akkor akart válni, ha jó lesz a gép, akkor új kapcsolat után nézhetek, az biztos, Dundika a király 😊))/.

Az nem létezhet, hogy videokari cserénél lefagy a GPG, csak az, a többi elérés /Pdf és doc állományok nagysebességû letöltése 😊))/ mûködik.

Mindenképpen xp csere, az explorer is már fagyott ma egyszer. Rá kell jönni, melyik hardver a balhés, legfeljebb régi kártya vissza ....

Még próbálkozom, de köszi a segítséget.

rtfmZoli
Drivereket gondolom frissítetted, és a a Net framework 2.0 is fent van.
Próbáld meg csak a GPGNET-et újrarakni(van standalone installer is)

standalone GPGNET és egyéb patchek

Gyerekek, már egy hete nem bírok belépni a GPG-re, s ettõl frászt kapok.

Egy régi kártyát használtam eddig /GF7900/, s most cseréltünk 9800ra, hátha jobban bírja a nagyobb térképeket. Az 1,8 GH procit /kétmagos/ felhúztuk 3-ra, a 3D Mark rögtön kétszeres eredményt produkált, ami igen kellemes látvány volt /7800 -> 17200/.

A gép megbízhatóan mûködött, a játék önmagában tutira fut, de ha bejelentkezek a GPG-re, akkor csak a login képernyõig jutok, a jelszó után kék halál, majd újraindul a gép. Visszaállítottam 1,8-ra, de akkor sem enged be.

Nem tudja valaki, hogy most a kártya balhézik, vagy felpörgetés a gond??
Volt már valakinek ilyen, vagy csak én balfaszkodom?
Gyanús, hogy Win csere lesz a dologból, de azért megkérdezlek benneteket, hátha tud valaki valami okosat.

Köszönöm elõre is.

Ui. Múlt csütörtökön még hajnal 4-ig nyomtam, semmi baj nem volt vele. Velem annál inkább másnap, elég komoly processzor- és kártyaproblémáim voltak, s a tápegységem sem volt valami fasza 😊)). De megérte, jó csaták voltak ....

Blasta
Köszönöm szépen az infókat!!!!