Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehet
ha megvan a supcomod is meg a forged allianceod is, akkor érdemes egy accounton lenni a két kulcsnak mert különben a supcomossal nem tudsz forged allianceozni, a forged alliancossal meg csak a sera fajt tudod használni
de a gpgnetben van a main/consoliade accounts opció hogy a kettõt össze lehessen olvasztani ha elcseszted
Lehet törölni érvényes accountot?

Történt egy kis malõr, több néven is próbáltam bejelentkezni, s külön adtam meg a cd-kulcsokat, kéretik nem kiröhögni 😊.

Az elsõ csatámat majdnem elbuktam, de legalább van már egy kis sikerélmény, igaz nem voltam valami jó, tanulni kell ezt is.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Most valahogy bejutottam anélkül, hogy le akart volna töltögetni bármit is. Itt már látható a online játékosok listája,replay-hegyek, stb. Most mennem kell dolgozni, este fõpróba 😊.

De csak az új névvel engedett be, a régi valamiért balhés ...

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Azt is próbáltam, de állandóan csak frissítgetni akar egy 450kb file letöltésével, amit már vagy százszor el is indítottam. Kreáltam új nevet, bekérte a sorozatszámot, s semmi.

Lehet, hogy a játékkal van gond, már a hadjáratoknál is kilépett a win-be nagyobb térképnél....

Újrainstall este, de már eléggé unom.

talán mindkettõ

az amit te próbálsz a direkt ips játékra való
a fiók létrehozós, lobbyrendszeres stb. az a gpgnet... van egy különálló program (feltelepíti a supcommal) ami a lobbyrendszert kezeli
kintrõl is lehet indítani, meg játékon belül is van neki egy gomb GPGnet felirattal
Még mindeg nem tudok csatlakozni a netes játékhoz, pedig már minden hülyeséget kipróbáltam.A leírás szerint A fõmenûben multiplayer gomb megnyomva, majd fiók létrehozása /név/, majd email cím megadása+ CD kulcs.

Ehelyett nekem beugrik egy fekete ablak és IP címet + Host akármit követel /alsó sorban/.

Ennyire láma vagyok, vagy csak rosszul próbálkozom?????

Valaki segíthetne, tök tapasztalatlan vagyok internetes játékban ....

ctrl-x, f4, units
nemtudja esetleg valaki hogy hogyan kell átadni az összes cuccomat a szövetségesnek mielõtt kimúlnék?

Gyerekek, csatlakozni akartam a multira. Elõször a tûzfalat kellett kikapcsolni, utána meg egy fekete képernyõ fogadott, amin mindenféle IP címet kérdezgetett.

Ez mi a franc, mit írjak be IP-nek? ADSL vonalam van, tudtommal ez mindig változik ...

Még tûzfalat cserélek, hátha az új jobb, de segítségeteket elõre is köszönöm az IP-vel kapcsolatban!

na megoldódott nem részletezem mi volt a gond....csak azt szeretném utolag kérdezni hogy a magyarítás mûködik a 3599 el?

lehet hogy a magyarítás miatt nem nézi 3596 osnak?

Talán azért, mert a 3596 a stock FA verzió. Valamit nagyon elrontottál, ha neked install után nem az van.
(nekem csak a forged alliancehoz kell) és itt is csak a 3596 rol kezdi (mintha nekem az már meglenne) de honnan szerzem be a 3596os példányt ???

ja és nem talalom az 1.5.3596 os patchot (egyaltalan ez az elsõ?) de a googleba csak oan talalatok vannak hogy errõl átnyomatni jobbra de nekem meg ez sincs meg

az elõzõ probléma megoldódott most õatcholgatok és ugylatom mindet fell kell rakni (mert elször 3569 ból kell 3598 at csinalni meg..blahblahblah)... nincs egy patch emelyik az összes újítást egyszerre rakja fel?

amugy nincs valami oldal amelyiken prfo replayek et tudnek letolteni?

helo letöltöttem valami map editort de kell neki a .net framework vagy valami iesmi....nekem úgy rémlett, hogy ez valami windows frissítés volt, de sp3 xpm van és valamék nap frissítettem úgyhogy ez kilõve.... mit kéne felrakjak????

Hedgehunter
Gyere a netre ha eredeti gamed van mar vagyunk egy paran.... Hedgehunter vagyok ott is...
A core maximizer és a sorian ai-val együtt igen jól le lehet redukálni a simspeed belassulásokat. Én is csak ezzel a kombóval játszok, igy 3-4 AI se igazán jelent gondot, 20-as mapon.
Köszi, majd letesztelem a saját kis kétmagosomat, ha már nem kell melózni. Néha nem ártana már egy-két szabad szombat ....

A lealázást természetesen poénból mondtam, eddig azért nem mertem kidugni az arcomat a netre, mert pancsernak éreztem magam. Néhány replay-t végigkukkoltam, s sokat harcoltam 2-3 AI ellen, s most úgy érzem, itt az idõ 😊).

Bár csaló AI-t a legritkább esetben bírok legyõzni, 10-es pályán szinte azonnal eltapos ....

rtfmZoli
Jobban rákényszerít a terjeszkedésre(sima SupComban Isisnél maradtam a kezdõhelyen a MassFab farmnak köszönhetõen, míg FA-ban középen állandóan megy a harc)
Kivéve a legutóbbi (modos, és no air, no t3/t4 arty, no SML)játékomnál, ahol t3 mass storage is volt, így kompenzálni tudtam a hátrányomat erõforrásügyileg

rtfmZoli
Az szerintetek fair, hogy ninja ACU, ill. SCU-val elloptam a 3 A.L. engineerjét, majd a Paragonnal építettem 120 Expremimentalt, míg õk max 20-30-at?(Fatboy+GC+ML+Seraphim Exp)

Pluszban az elõzõ hsz.-omhoz:
Replay kritizáló topik(lehet belõle tanulni, hogy mik az általános hibák)
link
Minél kevesebb mass-t, és energy-t pazarolni.

rtfmZoli
A feladatkezelõben látszik, a teljesítmény fülön.link
-Ahhoz, hogy mindenkit lealázz, nézzél jó játékosok 1vs1 replay-ét(és elemezd ki, próbáld utánozni õket egyes elemekben)
hogyan legyél top10 játékos

Bocs ha láma vagyok, de honnan látszik, vagy mi mutatja, hogy hány magon és milyen terhelésen fut?

Mostanában nekem is gyakran kilép, talán nem ártana egy kis újrainstall ....

Azonkívül mi kell ahhoz, hogy mindenkit lealázzak a neten 😊)??
GPGNet bejelentkezés ok, orig játék rendben, vannak klánok /a la Diablo/, ilyesmi??

Ui. 3599 frissítés rendben

Ez a Core Maximizer tényleg jó. Elég szépen elosztja. A crysis-ból remélem a kiegészítõ már szépen fog futni a több magon nem úgy mint most.
Más játékoknál is ez van pl nekem a crysis is csak 1iket használja fullra a másikat 10-20%ba. Pedig vista van. 😊

Tulajdonképpen érdekes módon, 1 mag folyamatosan megy maxon, és nagyobb terhelésnél látok egy 20-30%-os aktivitást, a többin. Én úgy tudom hogy ennek nem így kéne mûködni. A lényeg hogy 25 FPS alá nem megy.

Ez az XP javítás micsoda. Errõl még nem hallottam. Csak az AMD oldalán lévõ drivert tettem csak fel.
GanXstaZoleeWrk
Xpn tolod gondolom, vista jobban szereti a dual coret illetve van xp javítás is a több magoshoz.

GanXstaZolee#2709

inkább ezt a modot próbáld meg,több mag esetén kiegyenlíti valamejest a terhelést,de ha egyáltalán nem használja a többi magot akkor nem tudom ,hogy mi lehet a gond:core maximizer
Most vettem egy Phenomot a gépbe, gondoltam most már megpróbálok játszani ezzel a játékkal. A problémám az, hogy valamiért csak egy magot használ a játék. Kell hozzá valamilyen patchet feltenni?
jah még azt akarom mondani hogy a forged alliance csak ket szempontbol jobb
1. jobban latszik a térkép mert kicsi a kezelõfelület
2. könnyebben le lehet zúzni a kísérleti egységeket (pl a vadiúj tech 3 as páncélozott ostrom egységekkel)(az 1. ben általában akinek már volt kísaérleti egysége szinte már nyert is)

jaja ez a divat mostanába......tuti lessz csak azt mondták hogy meglepetést akarnak ezért nem mondanak rola semmit (csupán reménykedtem hogy talán mégis)..
amugy jo lenne valakivel online nyomni valaki oan kéne aki nem unja meg soha(eredetire nem telik ugyhogy megoldanank hamachival)
lécci jelentkezzen valaki aki annyira szereti mint én ([email protected]) (tökmindeggy melykel akarja nyomni mindkettõ fenntvan a gépen de bevallom hogy forged allianceosok elõnyben 😄)

pedig lesz az, csak semmit nem tudunk róla...Rákerestem, és ennek kapcsán jöttem rá hogy :"A legfontosabb talán az, hogy új kiegészítõt terveznek a Supreme Commander-hez, melyben a gigantikus méretû kísérleti egységekre helyeznék a hangsúlyt. Emellett elégedett a gyakorlatilag befejezettnek tekinthetõ konzolos verzióval is"
nemis tudtam hogy van konzolos is...:S
rtfmZoli
Amilyen üzleti siker lett a FA, szerintem nem lesz, vagy leállítják, vagy már le is állították.
Egyébként a Space Siege sem lesz nagy siker szerintem, a rövid kampány miatt(fórumon sokan panaszkodnak a rövidsége miatt)
Még a Demigod, ami talán sikeres lehet(van még egy be nem jelentett projekt ezen kívül, amit a Gaspowered fejleszt)

tud valaki valamit a második kiegészítõröl "The Experimentals" ?

Nekem eddig aránylag jól elfutott, egy ideje azonban kilépeget meg újraindul a gép... Nem vmi problémamentes progi. Eleinte bugos volt, most meg a gépem nem bírja vmiért...

War. War never changes.

az se volt... full eredeti és amikor megvettem már akkor se tette fel a patchet... és semmit nem tettem rá,azóta 5x lett ujra rakva😄
AKkor a másik lehetõség, hogy ráraktál valami cracket az exe-re, és úgy próbálod frissíteni.
az jó,ugyanis a gpgnetröl tölti magátol...
Az a gond, hogy nem jó patchet próbálsz rárakni. Mindegyik patchnél megvan, hogy melyik verzióról melyikre frissít. A tiéd verziószáma, és a patché nem egyezik.
hali! lenne 1kis gondom!tenném a patchet(nemtom meik, gpgnetröl töltöm)és ezt dobja ki: error:old file not found.Howewer,a file of the same name was found.no update done since file contents do not match
mods.scd file byte cond 1005308
patch file aborted
nemnagyon tok angolul-tehát semmit nem értettem, az összes modot töröltem, semmi. Ha tudtok segítsetek!
Ez jó ötlet de a játék ha csak felinstallálom akkor jól mûködik ugyanezen a konfigon, de a patcelt verzió mát nem indul.
A videokártya driver frissités után mindenképp futtasd le a vista performance checkjét is, hogy legyen pontszáma a vga-nak. A games for vista cuccok nézik, és az alapján döntik el, hogy megvan e a rendszerkövetelmény.
Akkor tégy fel egy új videokártya drivert érdemes megpróbálni ha még nem csináltad volna

Sziasztok!

A héten vettem meg a játékot és a következõ problémám adódott vele, ha feltelepítem rá az utolsó ptacht akkor azt írja ki hogy a vga nem felel meg a követelményeknek, a játék csak a 1.3251-es patc-ig hajlandó elindulni, de ezután is folyamatosan kifagy játék közben, amit az alap verziónál nem csinál.

Konfigon: C2D E6420, 2Gb geil ultra, Radeon HD4850, Vista ultimate

Ha valaki tud a dologra megoldást az kérem írja meg!
az a lényege hogy két lülönállo csoportot elinditazs uyganarr a célra, mondjuk tnakokat és repülõket a map két külömbözö végébõl, és ha coordinated attackot cisnáslz akkor ugyanakkor fognak odaérni, tehát a gyorsabb bagázs lelassit hogy akkorra érjen oda amikorra a lassabb egységek

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

értem.. egyébként mi az a koordinált támadás? mindíg kiírja a jobbgombos attacknál de nem nagyon értem a dolgot :..😄

Aláírás

kinézetre szerintem leginkább oylan redalertes... 😄
amugy fura de amiben nekem spcom a legnagyobbat ütött az a zoom rendszer, meg az egységiconok, meg cordinated attack, meg stb magyarul az ui..., gyk supcom ota fizikai fájdalom bármi más "régiszar" rts-el játszani :S szóval jó lenne ha ezt lopná inkább el a redalert meg midnenki más ennek tényleg lenne értelme 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

screenshotokból és az egységeket látva, kinézetre értettem

Aláírás