Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megvan a supcomod is meg a forged allianceod is, akkor érdemes egy accounton lenni a két kulcsnak mert különben a supcomossal nem tudsz forged allianceozni, a forged alliancossal meg csak a sera fajt tudod használni
de a gpgnetben van a main/consoliade accounts opció hogy a kettõt össze lehessen olvasztani ha elcseszted
Történt egy kis malõr, több néven is próbáltam bejelentkezni, s külön adtam meg a cd-kulcsokat, kéretik nem kiröhögni 😊.
Az elsõ csatámat majdnem elbuktam, de legalább van már egy kis sikerélmény, igaz nem voltam valami jó, tanulni kell ezt is.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
De csak az új névvel engedett be, a régi valamiért balhés ...
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Lehet, hogy a játékkal van gond, már a hadjáratoknál is kilépett a win-be nagyobb térképnél....
Újrainstall este, de már eléggé unom.
az amit te próbálsz a direkt ips játékra való
a fiók létrehozós, lobbyrendszeres stb. az a gpgnet... van egy különálló program (feltelepíti a supcommal) ami a lobbyrendszert kezeli
kintrõl is lehet indítani, meg játékon belül is van neki egy gomb GPGnet felirattal
Ehelyett nekem beugrik egy fekete ablak és IP címet + Host akármit követel /alsó sorban/.
Ennyire láma vagyok, vagy csak rosszul próbálkozom?????
Valaki segíthetne, tök tapasztalatlan vagyok internetes játékban ....
Ez mi a franc, mit írjak be IP-nek? ADSL vonalam van, tudtommal ez mindig változik ...
Még tûzfalat cserélek, hátha az új jobb, de segítségeteket elõre is köszönöm az IP-vel kapcsolatban!
A lealázást természetesen poénból mondtam, eddig azért nem mertem kidugni az arcomat a netre, mert pancsernak éreztem magam. Néhány replay-t végigkukkoltam, s sokat harcoltam 2-3 AI ellen, s most úgy érzem, itt az idõ 😊).
Bár csaló AI-t a legritkább esetben bírok legyõzni, 10-es pályán szinte azonnal eltapos ....
Kivéve a legutóbbi (modos, és no air, no t3/t4 arty, no SML)játékomnál, ahol t3 mass storage is volt, így kompenzálni tudtam a hátrányomat erõforrásügyileg
Pluszban az elõzõ hsz.-omhoz:
Replay kritizáló topik(lehet belõle tanulni, hogy mik az általános hibák)
link
Minél kevesebb mass-t, és energy-t pazarolni.
-Ahhoz, hogy mindenkit lealázz, nézzél jó játékosok 1vs1 replay-ét(és elemezd ki, próbáld utánozni õket egyes elemekben)
hogyan legyél top10 játékos
Mostanában nekem is gyakran kilép, talán nem ártana egy kis újrainstall ....
Azonkívül mi kell ahhoz, hogy mindenkit lealázzak a neten 😊)??
GPGNet bejelentkezés ok, orig játék rendben, vannak klánok /a la Diablo/, ilyesmi??
Ui. 3599 frissítés rendben
Ez az XP javítás micsoda. Errõl még nem hallottam. Csak az AMD oldalán lévõ drivert tettem csak fel.
GanXstaZolee#2709
1. jobban latszik a térkép mert kicsi a kezelõfelület
2. könnyebben le lehet zúzni a kísérleti egységeket (pl a vadiúj tech 3 as páncélozott ostrom egységekkel)(az 1. ben általában akinek már volt kísaérleti egysége szinte már nyert is)
amugy jo lenne valakivel online nyomni valaki oan kéne aki nem unja meg soha(eredetire nem telik ugyhogy megoldanank hamachival)
lécci jelentkezzen valaki aki annyira szereti mint én ([email protected]) (tökmindeggy melykel akarja nyomni mindkettõ fenntvan a gépen de bevallom hogy forged allianceosok elõnyben 😄)
nemis tudtam hogy van konzolos is...:S
Egyébként a Space Siege sem lesz nagy siker szerintem, a rövid kampány miatt(fórumon sokan panaszkodnak a rövidsége miatt)
Még a Demigod, ami talán sikeres lehet(van még egy be nem jelentett projekt ezen kívül, amit a Gaspowered fejleszt)
War. War never changes.
mods.scd file byte cond 1005308
patch file aborted
nemnagyon tok angolul-tehát semmit nem értettem, az összes modot töröltem, semmi. Ha tudtok segítsetek!
A héten vettem meg a játékot és a következõ problémám adódott vele, ha feltelepítem rá az utolsó ptacht akkor azt írja ki hogy a vga nem felel meg a követelményeknek, a játék csak a 1.3251-es patc-ig hajlandó elindulni, de ezután is folyamatosan kifagy játék közben, amit az alap verziónál nem csinál.
Konfigon: C2D E6420, 2Gb geil ultra, Radeon HD4850, Vista ultimate
Ha valaki tud a dologra megoldást az kérem írja meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aláírás
amugy fura de amiben nekem spcom a legnagyobbat ütött az a zoom rendszer, meg az egységiconok, meg cordinated attack, meg stb magyarul az ui..., gyk supcom ota fizikai fájdalom bármi más "régiszar" rts-el játszani :S szóval jó lenne ha ezt lopná inkább el a redalert meg midnenki más ennek tényleg lenne értelme 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aláírás