4582
  • Thanatos
    gondolom másik néppel van és azért kell neki hogy a te épületeidet is tudja épiteni, jobb ötletem nincs
  • Játékos
    Gyerekek, mi abban a poén, hogy a társam egy mérnököt akar állandóan?

Az előbb is kért többször is egy T3-at, csak nem tudtam hogy hogyan kell adni, égett is a pofám.

Majd visszaolvasok, régebben mintha valaki írta volna, de hogy miért jó ez a partnernak, azt nem értem ....
  • grebber
    Ha legrissebre akarok patchelni tehát 3280-as verzióra akkor elég ez a patch: 1.0.3189 to 1.1.3280 vagy kellenek a köztesek is.
    Vagy az említett patchbe benne vannak a többi patchek javításai is?
  • Xahvres
    Hy!! Volt ma egy igen nagy szívásom...:S Szokásos csata volt, 30percnél ellendég kb. halott, erre előjön 1 gc...:Dno para, a 3 sr megoldotta a gondot:D Ugy 1 percel késöbb jön 1 czar, még mindig no para, gondoltam a 30 t3 fighter leszedi...Hát nem!!!!:@elment a csatám miatta, mert a czar 2300hp-vel bejött a bázismora, és leirtott...:S Pedig azt hittem, hgy 30 t3 fighter lerendezi:(mind1 marad a gunship, abbol 10 is kivégzi:D:D
  • warriorGula
    helo van egz kerdesem ...miért nem osztodik meg az energia kipipalom de semmi...ötlet?
  • Xahvres
    Aszzem leírtam, hogy amiröl szó van, az a sorian al cheater verziója, de azért köszönöm:D
  • rtfmZoli
    sorian A.I. katt
  • Xahvres
    Jólvan egy kicsit túloztam na.:S Az első 3-4et védi, de mivel 40 mp-nként megy a nuke, hamar elfogy az ellen:D
  • Borg
    Ha a nukeot nem védi ki, akkor nemtom milyen ai ellen játszol te :D
  • Xahvres
    Mivel szar a gépem, ezért nem tok nagy mapon menni, de a kicsik közül a legtöbb massal rendelkezőn (open palms)megyek, ahol össz 64 mass van, aminek a felét átengedem neki:D. de semmi... 27 percnél küldök 1 nuke-t, vagy 10 sr-t.....
  • Borg
    Próbáld olyan mapon, ahol bőven van helye terjeszkedni, meg mass is... nem fog az simán menni, még a nem cheater ellen se...
  • Xahvres
    Nem tudjátok ,hogy lehet-e az alap sc-hez letölteni a sorian cheater al-ok nál erősebbeket?? Mert már simán lenyomom, de a gépem meg nem bírja a 3-4 alt, ezért kéne erősebb. Előre is köszi.
  • Borg
    Támogatni kell az engineereket, fejleszteni az ACU-t, kombinálni egymással az épületeket. Sokat lehet gyorsítani rajta.
  • Játékos
    Na kipróbáltam, ugyanazon pályán /Fields of Isis/ 8 metal lelőhely kizárólagos fejlesztésével /s persze erőmű, négy T2, 1 T3/ 20 perc alatt készült el a 8 T3 Me, az egy T3 erőmű, ezután jött egy Fatboy. Ez úgy 23-24 perc.

Az ellenfélnek ellenben volt amit leírtam, sűrű bázis tele védelemmel, csapatokkal + T3 erőművel, T3 légvédelemmel,Ex bombázó + Ex ser lépegető /franc sem tudja hogy hívják/ stb. Ez képtelenség.

Itt valami átbaszás van, már bocs.

Felbasztam magam agyilag. Holnap attak, casus belli. Úgy látszik, hogy az 1 Mbit kapcsolat volt a gyenge pont, most a 4 Mbit baba. Azért egy Win újrainstall nem árt. 1.5 éves, Windows-ban ez már matuzsálem :)))).
  • Játékos
    Ma játszottam egy négyes attakot, 25 perc alatt lenyomtak. 15 perces time limit után néhány perc alatt bejött egy ex ser robot és rögtön utána egy bombázó is. Ezt képtelenség megépíteni 25 perc alatt, vagy én nem tudok még alapvető dolgokat. Nekem is volt már T3 me, T3 erőmű, de hogy ex robot, na ez még szóba sem jött. A robotot még kivégeztem, de a bombázó .....

A másik srác bázisán közben már 3 T3 erőmű, 3 T3 pajzs, T3 légvédelmek, stb. Ezt szerintem nem lehet felépíteni mod nélkül, vagy én vagyok láma. Elég sokat játszottam már a játékkal, de ez képtelenségnek tűnik.

Fejlesszem még magam, vagy térjek vissza a Tetris-hez? :)))

Még dolgozom az ügyön.
  • Játékos
    Ez a Coremaximizer tényleg jó!

A régi felállásban az egyik proci 100% volt, a második épphogy 5. A maximizerrel a második úgy 50-60%on pöfögött, valószínűleg jó lesz.

Rá kellett jönni, hogy nem elég indítani, még állítani is illik, hogy melyik játékkal induljon, az SC-n indul alapból, a pancser meg folyamatosan az FA-t indítgatta :))).

Most lesz holnap egy kis ADSL csomagcsere 1Mbit-ről 4-re, s ezzel mindennek jónak kell lennie, már csak hozzáértés, idő és gyakorlat hiányzik, a netes ellenfél távolról sem gépi :))).

Jó játékot!
  • Petko
    supcom.tx.hu
    van valahol egy bejegyzésem, hogy milyen igényei vannak a játéknak
  • Játékos
    BabaLaci

De még nem sok eredményem van, majd szép lassan :))

Ma reggel is bejelentkeztem egy 8/8-as játékra valamelyik 20x20as pályán, s töklassú volt már az elején, ha jól vettem ki az üzenetekből, velem volt a baj.Ki is lépett mindenki rögtön. Megnéztem a magelosztást, hát gyalázatos volt, az egyik 100%, a másik 5. Gondolom szidták a szüleimet, nem is ok nélkül. Majd most megnézem a maximizerrel, csak javít valamit. A netes sebességem is gond lehet, 1024-es alap, talán egy nagyobb csomag nem ártana. A video NVidia GeForce 7900 GS, 2gb ram, ennek elégnek kell lennie. A GPNet-en van több segítség is angolul, már olvasgattam azokat is.

Mindenesetre 4 játékost 10-es pályán visz, addig ezeket próbálom.

Köszi a segítséget!
  • Petko
    ha akarsz együtt játszani velünk, illetve segítsünk valamiben, írd már be légyszíves az account nevedet
  • Játékos
    Ez nagy segítség volt, köszi.

Összevontam őket, miután emailt változtattam mindkettőnél, így vette at adást a szerver :)).

Este játék :))).
  • Petko
    nem lehet
    ha megvan a supcomod is meg a forged allianceod is, akkor érdemes egy accounton lenni a két kulcsnak mert különben a supcomossal nem tudsz forged allianceozni, a forged alliancossal meg csak a sera fajt tudod használni
    de a gpgnetben van a main/consoliade accounts opció hogy a kettőt össze lehessen olvasztani ha elcseszted
  • Játékos
    Lehet törölni érvényes accountot?

Történt egy kis malőr, több néven is próbáltam bejelentkezni, s külön adtam meg a cd-kulcsokat, kéretik nem kiröhögni :).

Az első csatámat majdnem elbuktam, de legalább van már egy kis sikerélmény, igaz nem voltam valami jó, tanulni kell ezt is.
  • Játékos
    Most valahogy bejutottam anélkül, hogy le akart volna töltögetni bármit is. Itt már látható a online játékosok listája,replay-hegyek, stb. Most mennem kell dolgozni, este főpróba :).

De csak az új névvel engedett be, a régi valamiért balhés ...
  • Játékos
    Azt is próbáltam, de állandóan csak frissítgetni akar egy 450kb file letöltésével, amit már vagy százszor el is indítottam. Kreáltam új nevet, bekérte a sorozatszámot, s semmi.

Lehet, hogy a játékkal van gond, már a hadjáratoknál is kilépett a win-be nagyobb térképnél....

Újrainstall este, de már eléggé unom.
  • Petko
    talán mindkettő

az amit te próbálsz a direkt ips játékra való
    a fiók létrehozós, lobbyrendszeres stb. az a gpgnet... van egy különálló program (feltelepíti a supcommal) ami a lobbyrendszert kezeli
    kintről is lehet indítani, meg játékon belül is van neki egy gomb GPGnet felirattal
  • Játékos
    Még mindeg nem tudok csatlakozni a netes játékhoz, pedig már minden hülyeséget kipróbáltam.A leírás szerint A főmenűben multiplayer gomb megnyomva, majd fiók létrehozása /név/, majd email cím megadása+ CD kulcs.

Ehelyett nekem beugrik egy fekete ablak és IP címet + Host akármit követel /alsó sorban/.

Ennyire láma vagyok, vagy csak rosszul próbálkozom?????

Valaki segíthetne, tök tapasztalatlan vagyok internetes játékban ....
  • Petko
    ctrl-x, f4, units
  • warriorGula
    nemtudja esetleg valaki hogy hogyan kell átadni az összes cuccomat a szövetségesnek mielőtt kimúlnék?
  • Játékos
    Gyerekek, csatlakozni akartam a multira. Először a tűzfalat kellett kikapcsolni, utána meg egy fekete képernyő fogadott, amin mindenféle IP címet kérdezgetett.

Ez mi a franc, mit írjak be IP-nek? ADSL vonalam van, tudtommal ez mindig változik ...

Még tűzfalat cserélek, hátha az új jobb, de segítségeteket előre is köszönöm az IP-vel kapcsolatban!
  • warriorGula
    na megoldódott nem részletezem mi volt a gond....csak azt szeretném utolag kérdezni hogy a magyarítás működik a 3599 el?
  • warriorGula
    lehet hogy a magyarítás miatt nem nézi 3596 osnak?
  • Borg
    Talán azért, mert a 3596 a stock FA verzió. Valamit nagyon elrontottál, ha neked install után nem az van.
  • warriorGula
    (nekem csak a forged alliancehoz kell) és itt is csak a 3596 rol kezdi (mintha nekem az már meglenne) de honnan szerzem be a 3596os példányt ???
  • rtfmZoli
    itt vannak összegyüjtve a letölthető patchek
    meg itt
    és itt
    egybe patchek
  • warriorGula
    ja és nem talalom az 1.5.3596 os patchot (egyaltalan ez az első?) de a googleba csak oan talalatok vannak hogy erről átnyomatni jobbra de nekem meg ez sincs meg
  • warriorGula
    az előző probléma megoldódott most őatcholgatok és ugylatom mindet fell kell rakni (mert elször 3569 ból kell 3598 at csinalni meg..blahblahblah)... nincs egy patch emelyik az összes újítást egyszerre rakja fel?
  • warriorGula
    amugy nincs valami oldal amelyiken prfo replayek et tudnek letolteni?
  • warriorGula
    helo letöltöttem valami map editort de kell neki a .net framework vagy valami iesmi....nekem úgy rémlett, hogy ez valami windows frissítés volt, de sp3 xpm van és valamék nap frissítettem úgyhogy ez kilőve.... mit kéne felrakjak????
  • Hedgehunter #3663
    Gyere a netre ha eredeti gamed van mar vagyunk egy paran.... Hedgehunter vagyok ott is...
  • Borg
    A core maximizer és a sorian ai-val együtt igen jól le lehet redukálni a simspeed belassulásokat. Én is csak ezzel a kombóval játszok, igy 3-4 AI se igazán jelent gondot, 20-as mapon.