4582
-
Játékos #3661 Köszi, majd letesztelem a saját kis kétmagosomat, ha már nem kell melózni. Néha nem ártana már egy-két szabad szombat ....
A lealázást természetesen poénból mondtam, eddig azért nem mertem kidugni az arcomat a netre, mert pancsernak éreztem magam. Néhány replay-t végigkukkoltam, s sokat harcoltam 2-3 AI ellen, s most úgy érzem, itt az idő :)).
Bár csaló AI-t a legritkább esetben bírok legyőzni, 10-es pályán szinte azonnal eltapos .... -
#3660 Jobban rákényszerít a terjeszkedésre(sima SupComban Isisnél maradtam a kezdőhelyen a MassFab farmnak köszönhetően, míg FA-ban középen állandóan megy a harc)
Kivéve a legutóbbi (modos, és no air, no t3/t4 arty, no SML)játékomnál, ahol t3 mass storage is volt, így kompenzálni tudtam a hátrányomat erőforrásügyileg -
#3659 Az szerintetek fair, hogy ninja ACU, ill. SCU-val elloptam a 3 A.L. engineerjét, majd a Paragonnal építettem 120 Expremimentalt, míg ők max 20-30-at?(Fatboy+GC+ML+Seraphim Exp[Yvosha])
Pluszban az előző hsz.-omhoz:
Replay kritizáló topik(lehet belőle tanulni, hogy mik az általános hibák)
link
Minél kevesebb mass-t, és energy-t pazarolni. -
#3658 A feladatkezelőben látszik, a teljesítmény fülön.link
-Ahhoz, hogy mindenkit lealázz, nézzél jó játékosok 1vs1 replay-ét(és elemezd ki, próbáld utánozni őket egyes elemekben)
hogyan legyél top10 játékos -
Játékos #3657 Bocs ha láma vagyok, de honnan látszik, vagy mi mutatja, hogy hány magon és milyen terhelésen fut?
Mostanában nekem is gyakran kilép, talán nem ártana egy kis újrainstall ....
Azonkívül mi kell ahhoz, hogy mindenkit lealázzak a neten :))??
GPGNet bejelentkezés ok, orig játék rendben, vannak klánok /a la Diablo/, ilyesmi??
Ui. 3599 frissítés rendben -
pokadv #3656 Ez a Core Maximizer tényleg jó. Elég szépen elosztja. A crysis-ból remélem a kiegészítő már szépen fog futni a több magon nem úgy mint most. -
vidu01 #3655 Más játékoknál is ez van pl nekem a crysis is csak 1iket használja fullra a másikat 10-20%ba. Pedig vista van. :) -
pokadv #3654 Tulajdonképpen érdekes módon, 1 mag folyamatosan megy maxon, és nagyobb terhelésnél látok egy 20-30%-os aktivitást, a többin. Én úgy tudom hogy ennek nem így kéne működni. A lényeg hogy 25 FPS alá nem megy.
Ez az XP javítás micsoda. Erről még nem hallottam. Csak az AMD oldalán lévő drivert tettem csak fel. -
#3653 Xpn tolod gondolom, vista jobban szereti a dual coret illetve van xp javítás is a több magoshoz. -
Xahvres #3652 inkább ezt a modot próbáld meg,több mag esetén kiegyenlíti valamejest a terhelést,de ha egyáltalán nem használja a többi magot akkor nem tudom ,hogy mi lehet a gond:core maximizer -
pokadv #3651 Most vettem egy Phenomot a gépbe, gondoltam most már megpróbálok játszani ezzel a játékkal. A problémám az, hogy valamiért csak egy magot használ a játék. Kell hozzá valamilyen patchet feltenni? -
warriorGula #3650 jah még azt akarom mondani hogy a forged alliance csak ket szempontbol jobb
1. jobban latszik a térkép mert kicsi a kezelőfelület
2. könnyebben le lehet zúzni a kísérleti egységeket (pl a vadiúj tech 3 as páncélozott ostrom egységekkel)(az 1. ben általában akinek már volt kísaérleti egysége szinte már nyert is) -
warriorGula #3649 jaja ez a divat mostanába......tuti lessz csak azt mondták hogy meglepetést akarnak ezért nem mondanak rola semmit (csupán reménykedtem hogy talán mégis)..
amugy jo lenne valakivel online nyomni valaki oan kéne aki nem unja meg soha(eredetire nem telik ugyhogy megoldanank hamachival)
lécci jelentkezzen valaki aki annyira szereti mint én ([email protected]) (tökmindeggy melykel akarja nyomni mindkettő fenntvan a gépen de bevallom hogy forged allianceosok előnyben :D) -
Xahvres #3648 pedig lesz az, csak semmit nem tudunk róla...Rákerestem, és ennek kapcsán jöttem rá hogy :"A legfontosabb talán az, hogy új kiegészítőt terveznek a Supreme Commander-hez, melyben a gigantikus méretű kísérleti egységekre helyeznék a hangsúlyt. Emellett elégedett a gyakorlatilag befejezettnek tekinthető konzolos verzióval is"
nemis tudtam hogy van konzolos is...:S -
#3647 Amilyen üzleti siker lett a FA, szerintem nem lesz, vagy leállítják, vagy már le is állították.
Egyébként a Space Siege sem lesz nagy siker szerintem, a rövid kampány miatt(fórumon sokan panaszkodnak a rövidsége miatt)
Még a Demigod, ami talán sikeres lehet(van még egy be nem jelentett projekt ezen kívül, amit a Gaspowered fejleszt) -
warriorGula #3646 tud valaki valamit a második kiegészítőröl "The Experimentals" ? -
Braveheart #3645 Nekem eddig aránylag jól elfutott, egy ideje azonban kilépeget meg újraindul a gép... Nem vmi problémamentes progi. Eleinte bugos volt, most meg a gépem nem bírja vmiért... -
Xahvres #3644 az se volt... full eredeti és amikor megvettem már akkor se tette fel a patchet... és semmit nem tettem rá,azóta 5x lett ujra rakva:D -
Borg #3643 AKkor a másik lehetőség, hogy ráraktál valami cracket az exe-re, és úgy próbálod frissíteni. -
Xahvres #3642 az jó,ugyanis a gpgnetröl tölti magátol... -
Borg #3641 Az a gond, hogy nem jó patchet próbálsz rárakni. Mindegyik patchnél megvan, hogy melyik verzióról melyikre frissít. A tiéd verziószáma, és a patché nem egyezik. -
Xahvres #3640 hali! lenne 1kis gondom!tenném a patchet(nemtom meik, gpgnetröl töltöm)és ezt dobja ki: error:old file not found.Howewer,a file of the same name was found.no update done since file contents do not match
mods.scd file byte cond 1005308
patch file aborted
nemnagyon tok angolul-tehát semmit nem értettem, az összes modot töröltem, semmi. Ha tudtok segítsetek! -
Grubi23 #3639 Ez jó ötlet de a játék ha csak felinstallálom akkor jól működik ugyanezen a konfigon, de a patcelt verzió mát nem indul. -
Borg #3638 A videokártya driver frissités után mindenképp futtasd le a vista performance checkjét is, hogy legyen pontszáma a vga-nak. A games for vista cuccok nézik, és az alapján döntik el, hogy megvan e a rendszerkövetelmény. -
donatus13 #3637 Akkor tégy fel egy új videokártya drivert érdemes megpróbálni ha még nem csináltad volna -
Grubi23 #3636 Sziasztok!
A héten vettem meg a játékot és a következő problémám adódott vele, ha feltelepítem rá az utolsó ptacht akkor azt írja ki hogy a vga nem felel meg a követelményeknek, a játék csak a 1.3251-es patc-ig hajlandó elindulni, de ezután is folyamatosan kifagy játék közben, amit az alap verziónál nem csinál.
Konfigon: C2D E6420, 2Gb geil ultra, Radeon HD4850, Vista ultimate
Ha valaki tud a dologra megoldást az kérem írja meg! -
Thanatos #3635 az a lényege hogy két lülönállo csoportot elinditazs uyganarr a célra, mondjuk tnakokat és repülőket a map két külömbözö végéből, és ha coordinated attackot cisnáslz akkor ugyanakkor fognak odaérni, tehát a gyorsabb bagázs lelassit hogy akkorra érjen oda amikorra a lassabb egységek -
sickb #3634 értem.. egyébként mi az a koordinált támadás? mindíg kiírja a jobbgombos attacknál de nem nagyon értem a dolgot :..:D
-
Thanatos #3633 kinézetre szerintem leginkább oylan redalertes... :D
amugy fura de amiben nekem spcom a legnagyobbat ütött az a zoom rendszer, meg az egységiconok, meg cordinated attack, meg stb magyarul az ui..., gyk supcom ota fizikai fájdalom bármi más "régiszar" rts-el játszani :S szóval jó lenne ha ezt lopná inkább el a redalert meg midnenki más ennek tényleg lenne értelme :D -
sickb #3632 screenshotokból és az egységeket látva, kinézetre értettem -
Thanatos #3631 én néztem, sc-hez kb 0 köze van..., attol mgé hogy rts nem fog sc-re haosnlitani :D -
sickb #3630 -n -
sickb #3629 Néztétek a redn alert3 képeket?
Eléggé SC érzése van a dolognak, persze komolytalan köntösben. -
McCartman #3628 olvasgattam lentebb az összehangolt támadásról.. ennek mi haszna van? -
McCartman #3627 ok, köszi.
megtudtam h az a szám az a másodpercenkénti tultermelést jeletni..
egyre inkább tisztul a kép..) -
Borg #3626 Azért, mert a 2920-ból csak akkor vesz el, ha a túltermelésed 0 vagy negatív.
Ha van 2920-ad, és 250 túltermelésed van áramból, és a tank is 250 áramba kerül, akkor a készleted nem fog csökkenni.
Ha a gyártó épületek mellé raksz mass extractort, vagy power generatort, akkor ezek bónusz termeléssel támogatják a gyárat, egy bizonyos határig. Ugyanigy ha mass extractor mellé rakod a raktárat, vagy power gen mellé az energy storaget, akkor azok is bónuszt jelentenek a termelésében.
Azt a build modot nem próbáltam még szerintem... nemtom mi az. -
McCartman #3625 tehát annyim van. energiából tehát 2920/2920. viszont ha rádökök egy tank elkészítésére akkor nem a 2920ból von le m és nem is 250et , hanem a mellette levo szambol 20at.
nem értem én ezt..
más: gépgyárak mellé erőműveket tegyek ugye? ez az érckitermelőt mellé mit érdemes?
B betű benyomására mejelenik egy felirat--Építési mód -miez? -
Borg #3624 A csík a lényeg.
480/480 -> amid van éppen, és amennyi elfér a raktárban
A +9 azt jelenti, hogy mennyi túltermelésed van éppen a jelenlegi felhasználás mellett.
A kis számok +9 -0 csak statisztikai adatok (szerintem), azt mutatják mennyivel termeltél túl, illetve kevesebbet eddig, tehát tudsz következtetni rá, hogy kell e fejleszteni.
Az egységgyártásnál a -250 enerigával kevesebbed lesz folyamatosan addig, amig készül az egység. Tehát ha van 2000 energiaszinted, akkor amíg az egység épül pl 1 perc, addig csak 1750 fog rendelkezésedre állni más dolgokhoz. Ugyanigy a massnál is.
A zárójelben lévő érték asszem az, hogyha elkészült az egység, akkor a működtetéséhez miből mennyi kell, szintén folyamatosan. -
McCartman #3623 valamint mi az az építő(built) mód? -
McCartman #3622 vki elmagyarázna nekem pár dolgot..?
a képernyő teteján levő nyersanyag mezőt sem értem teljesen..
van egy csík, alatta 480/480 , mellette egy nagy zöld szám , amellett kis koskában egy zöld(+) alatta egy piros szám(-).
és most ebből hogy találjam ki hogy éppen mennyi ércem van..?:) melyik mit jelent?
másik: az egységgyártás.
írja a HPját , meg h mennyi idő alatt készül el. mellette
Költség(becsült): energia: -250 (-20);
érc: -50 (-4)
most akkor melyik érték igaz..? mi a zárojelben levo szam? es mondjuk azt a -250et honnan vonja le?
huh..előre is köszi a válaszokat:)