4582
-
warriorGula #3982 helo egyzser mar írtam ide de az már régen volt....szóval akinek nincs meg eredetibe de szeretne online nyomulni az keressen fel xfire-en felhasználónév: warriorgula -
#3981 Óóóó, ez Sorian AI(jól konfigolható ha a kiegeket is letöltöd(1,4x-1,9x legyen az erőforrás csít, az építés meg 1.0)), tud meglepit okozni. Amikor 3 Sacuval beteleportol a bázisomba pl :D Vagyponnt úgy lövi az atomot, hogy a védelem nem fogja meg, de azért a robbanás hulláma lekapcsol pár pajzsot :D
Amúgy azok szerintem mass storage-ok. És T3 powerből bújkál még szerte szét ott pár :D Az AI lelőtt Experimentáljai volt a fő mass forrásom, azért kellett a sok storage :D
Pajzsból meg tele volt AI bázisa, sőőt, képes a repülőivel hárítani a lövedékeket ha úgy találja jónak :D Meg fennt volt ez, meg total veterancy, amitől a pajzsok is fejlődnek ha sokat bekapnak :D -
Xahvres #3980 Nem rossz...:)
Honnan volt az a 120k energiád? Mert én a képen látok 8 darab T3 pg-t, meg a félmillió T2 mass fabricatort. Az Al-októl viszont elég szép teljesítmény, hogy 3 scathis tüzét vissza tudják tartani(vagy pont akkor kezdted el lőni, és azonnal meghalt?:D). Mindenesetre gratulálok, hasonló teljesítmény nekem csak alap SC-ben jön össze, ahol még jobb volt a mass fabricator... A replayt énis megköszönném ;) -
fawcet #3979 Szép teljesítmény! :-D
Tudnál nekem az első 20 percedről replayt készíteni mit hogyan csinálsz?
Érdekelne a stratégiád. -
#3978 Meló és kaja után jól esik elnyújtott, "teknős" stratégiával elütni az időt :D Csak az egyik AI valami 65 experimentált veszített :D Ami mellettem volt meg kinyírtam, mert szétlőtte a szaros Fatboy-ával az én pajzsomat. Na amikor 'break'ra nyomta-m, majdnem elfogytam :D
1.9-es szorzójú AI, már elég vicces dolgokat csinál :D 15 atom 1 sorozatban :D
-
fawcet #3977 Lenne egy kérésem a hardcore játékosok felé: tudtok olyan replayt adni ami megmutatná hogy érdemes fejleszteni a termelést és védelmet minél rövidebb idő alatt? Nekem az első 20 perc is elég lenne.
Engi torony tényleg bevált. Csak kissé bizonytalan vagyok hogy milyen sorrendben mit is fejlesszek. Mikor érdemes techelni felfele az épületeket. Tegnap 45 percnél 71 metalom és 10000 áramom volt. Rengeteg gunshipet és néhány heavy gunshipet raktam be védelemnek. Ezek a gunshipek az anti-air repcsiket le tudják szedni? -
#3976 1.4 AIx szorzót lőjj be, úgy már szinten lesz. Simát vagy Turtlet. -
Braveheart #3975 Kirpóbáltam a Sorian ai-t (nem a cheatereket, hanem a simákat) 3-an ellenem, kb 35 perc után annyi pontom van mint nekik összesen, elég bénák... kis és közepes pályán néztem, de lehet kipróbálom nagyon is. -
#3974 Hát a normál AI még ha TECH/TURTLE is lesz, olyan 30 percig nem lő rád atomot. És ha lő is akkor is csak 1-2 darabot egyszerre.
A csítes már más tészta, az képes a 21. percben már kettesével indítani atomot, és folyamatosan építi az indítósilókat, képes lesz idővel 6-7 töltetet is egyszerre kilőni. Na most ezt 3-4 atom védelemmel jó ha a 30. percig bírni. -
#3973 Nem jatszok az AI ellen soha, nem tudom... -
fawcet #3972 Experimental egységekre az lenne kérdés hogy milyen esetben melyeket érdemes legyártani elsőnek? Anti nuke védelemből mennyit érdemes legyártani ha 2 random ai-s computer van?
Elsősorban UEF-re kéne, azzal tolom de a több nációt is kérném ha tudod. -
#3971 Mindenkepp az engi torony 15-20 darabbal minden percek alatt keszul el es olcso oket felhuzni... A SACU-t felejtsd el mert semmire sem jo... -
fawcet #3970 És az építkezést melyekre bíznád? Tech3-as mérnökökre, vagy jobb a SACU droid fejlesztéssel, vagy a Tech2-es engi torony? Az a kérdés melyiket érdemes mondjuk experimental egységekre használni ha van metál és energia elég?
Másik kérdés ha gyorsan akarsz támadó/védő tapasztalat melyik éri meg jobban? Tegnap ott buktam el, hogy a Mavor sose akart kész lenni, pedig a station vígan és gyorsan kész volt. Addigra viszont kettő volt fejem felett ellennek is. -
#3969 16 T2 az 1600 mass nem 1200 bocs... -
#3968 16 T2 az 2400 energiat eszik (- adjecency bonus) 16+ mass-ert, a T3 az 12+ mass es -3500 energia, gazdasagosabb uzemeltetni a T2-t, meg hogy ha leromboljak akkor jobb epiteni vissza a T2-t.. Az egyetlen problema az az hogy az 1 T3 MF az 300 massba kerul a 16 T2 meg 1200-ba de gazdasagossagi szempontbol jobb a T2.. -
fawcet #3967 Jobban megéri Tech2es MF mint Tech3as MF? -
#3966 Szerintem a SACU nem eri meg resorce-kent 9000 massba kerul + a gyar + upgrade, meg lassan keszul.. T3 PG (3200 mass) kore 16 (1600 mass) T2 MF es sokkal jobban jarsz gazdasagilag (+16 mass a SACU csak +10)... Itt csak a mass termelest nezem mert az energia van eleg amugy is... -
fawcet #3965 Gazdasággal kapcsolatos lenne a kérdésem:
gyorsan elfoglalok 4 metalt Tech1 metal extractorral, közben megépítek néhány power generátor, land airt, utána commanderrel és néhány mérnökkel felgyorsitom tech2-re a metal extractorokat. Utána szoktam berakosgatni keresztbe metal storagékat. Amint lehet némi védelem kiépítés után egy 10-20km-es pályán fejfejlesztek tech3 ezeket, majd tech 3as mérnökökkel a quantum kaput megépítem és abból kijövő kommandereket fejlesztem resource bonust és engine driod képességet.
Kérdés az, hogy lehet e még jobb termelést elérni a fentebb leírt módszernél?
Vagy milyen jó tippetek van? -
#3964 Van valakinek ötlete, barátommal játszunk neten, SupcomFA-t, legújabb patch. És ha már egy 30-40 perce megy a játék és elég sok egység van a pályán, akkor egyszerűen megáll. Lehet zoomolni, mindenki látszik, proci 100%-on áll csak meg se mozdul a játék. Ilyenkor kilépéskor jön a windowsos üzi hogy leállt a program blabla. De semmi konkrét hibaüzenet. A gépek bírják, Sorian AI-val ugyan, de hátha nem az a gond. -
#3963 Az atomot csak az antinuke védi ki, illetve, ha véletlenül eltalál egy repülőt, ami épp ott járőrözik(elég alacsony az esélye)
magyar linkhttp://supcom.game-server.cc/
A youtube videó hasznos, de angol nyelvű
-
fawcet #3962 Egy kérdésem lenne az atommal kapcsolatban van esély hogy több heavy pajzsok fel tudják fogni az atomot?
Van e olyan magyar tutorial ami bemutatja a lépéseket építkezésben és harcban is? Kézikönyv eléggé szűkszavú.
-
#3961 tegyél fel ui modot: link
Repülőket mindig érdemes gyártani, mert különben véged van hosszú távon(kis területet be lehet még védeni t2 mobil légvédelemmel, de nagy területen már esélytelen légierő nélkül. Általában 2.ik, vagy 3.ik gyár szokott lenni az air factory, kivéve a nagy pályákon, és általában egyből t3 ra megy az egyikkel, míg a másikkal a t1 es interceptorokat építi, majd a t3-as gyárral épít t3 as interceptorokat, majd vagy t3 gunshipet(aeon restorer rush[alacsony energiaköltség], vagy néhány strat bombert, amivel a commanderre megy)
Igazából nézz meg néhány replayt -
fawcet #3960 1024*768-on volt a sima supreme commanderen is. Nem hiszem hogy kell nagyobb felbontás nekem. Inkább átláthatóbb legyen az építők építkezési ikonjai. (összes ki legyen rakva akár több sorban egymás alatt) -
#3959 Nagyobb felbontás ? -
fawcet #3958 Szeretném megkérdezni, hogy a megszokott sima supreme építkezési elrendezést sikerült valakinek a Supreme:FA-n beállítani. Nekem az építkezési ikonok zavarnak (állandóan jobbra balra kell nyomogatni). Lehet mondjuk két-három soros de mind látható legyen egyszerre?
Mennyiben más ez a kiegészítő mint a síma? Melyek lettek erősebbek/gyengébbek?
Repülőket mikor érdemes gyártani?
Köszi válaszokat előre is! -
#3957 A "fiuk" nyitottak egy masikat mert nem tetszett hogy sok tag van de senki sincs fennt soha, szoval egy kicsit aktivabba akartak tenni hogy nyitnak egy ujat es az jon oda aki jatszik is....
-
Játékos #3956 Kicsit össze van esve ez a CB csapat fiúk.
Mi a baj? -
#3955 Commanders Revenges -
#3954 A Commanders Revenges UEF/Aeon/Cybran/Seraphimot használom, nem a Heroest, most így utólag megnézve -
:D -
#3952 No ezt a Heroes Modot meglesem, kerestem már ilyet, de nem találtam. Mosy így keresek rá :D
-
#3951 Sorian A.I., lobby, és cheat options az alap, csak kár hogy nem UI only.
00_AIFix.scd
00_cheatoptions.scd
02_sorian_ai_pack.scd
03_lobbyenhancement.scd
kis ACU meg SCU.
Én mostanában(mivel nem otthoni neten vagyok, és laggolna, ezért a thermo survival-t próbálom 3 szövi AI-val, valamint All faction ACU, és Heroes moddal(utóbbival csomó ACU upgradet lehet fejleszteni, és mind fenn lehet))
Eddig nem sikerült túlélni, csak ha total veterancyt is benyomtam(ilyenkor fatboyos ranget ért el az aeon ACU-m) -
#3950 Ó, összeszedtem egy ilyen AI csomagot, haverokkal így toljuk. Sok minden beállítható vele, legfőképp az AI csítelésének szorzója (1.4x nél elég ideális). És nagyon okos húzásai vannak. Csak oda dob atomot ahol épp nincs védelmed, ha kell a bázis szélét harapdálja vele. Ha meg olyan ponnt nincs, akkor 4 atomot indít 1xre.
Nem egyszer teleportált már be két-három "kis ACU"-val a bázisomra, lebontani a pajzsot, mert az altillery nem tudta megbontani épp.
1 experimentál egységgel nem indul el, csak 2-3 darabbal.
Ha valakit érdekel, feldobom valahova. -
Játékos #3949 Hát egy aix megverése nem is egyszerű :)).
Sokat játszottam már a neten, de egy aix leverése főleg kicsi pályán igen nehéz, főleg ha elég mass áll rendelkezésre, olyankor borzalmas gyorsan fejlődik, hajigálja az atomot /mondjuk letiltható/, szinte verhetetlen ....
http://www.supcom-live.com/replays.html
Innen jó replay csomagot tudsz letölteni, néhány tanulmányozása után okosabb leszel, igen profik a fiúk, s nem is csalnak, mint a gép ... -
False #3948 Ha nagyon szépen kérlek eldobnád mailben a használt modokat és pár legutóbbi játékodat,nagyon kiváncsi lennék.Nekem 20-as pályán,20p norushal,1 AIx ugy h semmi más nincs mellette is komoly fejtörést okoz,alig birom megverni,vagy nem is sikerül :)
erre küld pls ha ugy döntesz : [email protected] -
#3947 Map Creation / Support
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=20
Map Editor Tool Review & Feedback
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=27
A sima SupComos mapeditor a Vaultban van, a mappok kompatibilissé tehetők
Nemhivatalos HazardX map editor
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=697
'world border bug'
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=27472
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=29104
[How To] get a FA Map Editor
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=29464
http://supcom.wikia.com/wiki/Main_Page
http://supcom.wikia.com/wiki/Mapping -
Raziel82 #3946 Sziasztok nem tudnátok megmondani honnan tudnák leszedni a supreme commander kieghez map editort? Köszi. -
warriorGula #3945 helo mar egyszer reklamoztam itt egy hamachi cimet (nincs meg eredetibe a jatek sajna) de a hamachiv agy virus vagy windows miatt mindig valtozik ......eddig 3 an nyomjuk ha erdekel akkor keress meg xfire en az nem valtozik nev: warriorgula -
JTBM #3944 Játszottam egy jót kis (10x10-es) pályán AIx ellen.
Felállás:
Pálya: Vya3 Protectorate
20 perc türelmi idő
Bal alsó: saját - Cybran
Bal felső: S. AIx - Seraphin
Jobb alsó: S. AI - UEF
Jobb felső: S. Air AI - Aeon
Próbáltam már UEF-fel de azzal játszva a Seraphin AIx lerohan sok T3 + 1 Ythotha egységgel. Ez utóbbit éppen le tudom nyírni, de a halála után még jócskán pusztít az energia gömb.
Szóval UAF-fel feladtam. Volt benne sikerem, de győzni nem tudtam.
Ezután váltottam Cybran-ra. Nekik vannak szvsz. a legjobb T4 egységeik. A Sorian AI nagyon fél a Soul Rippertől. Minden oka meg is van persze rá.
Az AI taktikája az, hogy rengeteg T3 Fightert épít. Ennek rendeli alá a gazdaságát, ezért másra nem nagyon jut. Ez annyira megterheli, hogy kb. 200K Score körül már megelőzöm. Amint elkészül a Soul Ripper, ezt a rengeteg T3 Fightert ráküldi. Ha az ember elég sok T3 AA-t épít, akkor ennek nincs sok értelme, csak a T3 Fighterek halnak meg. Nekem általában ekkorra már van minden Mass Extraktor mellett 4 db T3 AA. Így redukáltam az összes ellen Airforce-át 0-ra.
Ezután már csak idő kérdése volt, bár a Seraphin bázist csak 3db T3 Arti tudta meggyengíteni, a Megalith-eket ki tudta szedni TM-lokkal. 1 v. 2 T3 Artinak semmi hatása sincsen, a 3. után nem tudnak időben feltöltődni a pajzsok.
TML-t én is sokat építettem, remekül tudják írtani az ellenséges T3 MA-t, valamint remekül lehet velük az ellenség lőtávolba levő bázisát írtani, pl. 9-es szalvóval kiszedni a pajzsot, majd egy 3-assal a TMD-t, aztán egyenként a maradékot.
Ez persze egy AIx ellen túl sokat nem ér, mert mindent azonnal újra épít, de erre is elmegy az ideje és erőforrásai.
Most megpróbálok belevenni még egy AIx-t a játékba, az UEF is S. AIx lesz. Majd meglátjuk, mert így két oldalról leszek kemény nyomás alatt. De az UEF-nek nincsen erős T4 egysége - kivétel a maVor, de azt nem fogja tudni felépíteni... -
#3943 Valami jó kis UI modot tudtok mondani, ami megy a legfrisebb FA-al? Ami kéne:
-állítható méretű stratégiai ikonok (1680-ban túl kicsik)
-a kiválasztott egység barja legyen mindig látható, ne csak addig, amíg a kurzor rajta van
-több információ a kijelölt csapatokról
-jobban állítható minimap