4582
-
#3942 Köszííí :D -
#3941 [REL-FA] Extended Unit Restrictions
http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=33558 -
#3940 Nem tud valaki olyan modot, hogy több mindent lehessen állítgatni (hálózati játék restrictions)? Akár helyi hálózati játszmában is, pl hogy fejenként csak 1 Experimentált lehessen építeni, stb stb... -
Xahvres #3939 Szerintem nem fogok venni:) azért kösz. -
vidu01 #3938 Ha úgy gondolod hogy megéri és veszel VIP jogot 1000Ft-ért, akkor tudsz szerkeszteni is. -
Xahvres #3937 Bocs, enm 40-50, hanem 100T3 bottal van egy árban(mass) a fatboy(én valahogy kevesebbre emlékeztem) de a soulripper csak 42 T3 bot ára.És azis végtelen mennyiséget leszed belőle légi fölény esetén.
UI: hogy miért nincs itt szerk. gomb??? vagy csak nem látom? -
Xahvres #3936 Szia!
-T3 rush ellen valóban gunship, de ami még beválós: T3 pajzsok alatt 10 T2Pd meg 10-12 T2 arti.
-De a legeslegjobb a fatboy. 40-50 T3 bottal kb egy árban van, de kis légvédelemmel lenyom annyit, amennyi egy folyosón elfér.Meg lényegében minden népnek van jó expje ezek ellen(cybrannak a soulripper, aeonnak meg czar, bár annnak agyat nemnagyon programoztak:D)
-Vagy szimplán ellen kell támadni. Nekiküldeni 2x annyi botot mint amennyit ő küld, és a probléma meg van oldva:)
Az SC resorcue harc. Ez van, ezt kell szeretni:) alapban gyúrni kell t3 fabrikatorokra és hipphopp megvan a resorcue fölényed.Onnantól lehet válogatni hogy atommal, artival, vagy T1 land scouttal nyírod-e ki:) -
Játékos #3935 Ez biza' tényleg anyagháború, aki többet birtokol és gyorsabban, az nyer.
A T3 gunship ellen pedig a t2 légvédelem semmit sem ér, hogy a T3 bombázót meg se említsem. Azt csak a T3 légvédelem nyírja ki.
Kaptam már ki úgy, hogy egy ellen csak a T3 bombázóra gyúrt, kettővel lenyomta a Commanderemet és end.
Legalább T3 fighter legyen nálad úgy 20-30, viszonylag gyorsan megvan, s akkor már nincs meglepetés, nem tud úgy fickándozni a légtérben az ellen + van kíséret a földieknek is.
Akárcsak az életben, a földi egységek szart sem érnek légi támogatás nélkül.... -
#3934 Viszont ahol nincs erős földi légvédelem, azokat a mexeket, és egységeket szétszedi a t3 gunship esetleg néhány strat bomber segítségével.
Próbáld ki a FA kiegészítőt, a GPGNET-en mindenki azzal játszik.
(FA helyett a simával játszottam, és nagyon furcsa volt visszatérni, 1 játék után el is ment a kedvem a simától, a FA-hoz visszatértem) -
Renegade #3933 hát nekem ez anyag háborúnak tűnik. olcsóbb és gyorsabb legyártani a t3 mechet mint a gunshippet vagy a fightert, innentől be fognak érni. Soha nem gyártok légierőt. Nekem használhatatlannak tűnnek. 2 land factory, egy t2, ami ontja az aa-kat, egy t3 ami a mech-eket, azok meg ledarálják a pályát, illetve befutnak a pajzsok alá. -
#3932 térképfüggő de alapvetően ha levegőt uralod sok t3 fighterrel és van mellé t3 gunship 20db legalább akkor mindent letarolsz a pályán. -
False #3931 Gunshipekre gyúrjál rá,azokkal siman megvágod a földi sereget.Ajánlom UEF-et,ott van t3 gunship is,az nagyon gyilkos az alapban. -
Renegade #3930 Sziasztok, következő kérdésem lenne a profibb játékosoktól:
tömören: mit lehet csinálni T3 rush ellen?
alapjátékkal játszunk haverokkal, és nekem egyelőre úgy tűnik, hogy az nyer aki hamarabb legyárt kb 40 t3 asaultkbotot, ez meg azért elég lankasztó, amolyan c&c-s sok tank, azt go. -
Játékos #3929 Kár. De azért nem kellett volna kijelentkezned a GPG-ről.
Egyébként értetlenül állok a jelenség előtt. Teljesen eltűntek a jó stratégiai játékok mostanában. Magic Carpet, Battle Isle, Settlers, Dune, Starcraft és tsai. Hol vannak ilyen játékok mostanában? Két éve az egyetlen , s igazán nívós, komplex játék a SC-FA kombó. S erre is alig pár ezer játékos?
Fel van borulva a világ. Mindenki hülye konzolt nyomat?
Francba, kihalóban van a hozzám hasonló fanatikus stratégiaőrült. -
#3928 Hamachi-n szokott itt valaki játszani? -
sickb #3927 nálam ugyanez sajna..... -
Petko #3926 sok meló, a játék meg eléggé lapos lett... annyira már nem élvezem -
Játékos #3925 Na azé' :))).
Nem látlak a GPGNet-en. Valami balhé van? -
Petko #3924 légi járműnek számít a drone, repcsi, aa stb. jó ellene -
Petko #3923 itt vagyok:) -
#3922 UEF commander 1es szintű drone-t mivel lehet támadni?
Tegnap setonon durva trükköt láttam vele :D -
Játékos #3921 Hova tűnt Petko? -
Játékos #3920 Magam is hiányoltam, elég jó kis meglepetéseket lehetett okozni az ellenség hátában felépített nagy hatótávolságú radarral /2-es szintű rep. eng/, s jöhetett a 120 gunship :)).
Brawler, vagy valami hasonló volt a neve .... -
Játékos #3919 Na ja, a Supreme-ben inkább a commander lehet fejleszteni, vagy egy t3 engi már mindent épít.
Ügyes fickók még + egységeket is alkottak, e téren az SC elég mostoha, kieg is csak egy volt, én vevő lennék még egy rakatra, legalább egy hadjárat szerkesztőt csinálhatnának.... -
#3918 Nagyon jó meglátás azonnal a légi engit kerestem amikor supcom megjelent és hát nem esett jól hogy nincs. -
Thanatos #3917 sőt vizi is volt..., sőt a megfelelő enginerekel lehetett csak a megfelelő vonalat továbbfejleszteni :)
supcom ehez képest ilyen téren le lett egyszerűsítve, hogy miért az jó kérdés :) -
Játékos #3916 Mostanában agyaltam azon, hogy a régi Total Annihilation-ban, a nagy elődben volt légi építő egység is, vajon az miért maradt ki a Supreme Commander-ből?
Tök buli lenne, hogy a mass-ot légi egységekkel ki lehetne "lopni" az ellenfél területéről :). -
#3915 Szerver statisztika:
http://www.supcomdb.com/stats/ -
Braveheart #3914 Végre van egy gépem ami már két magos, 3 giga rammal. Alig várom hogy kipróbáljam milyen, amikor nem 2 fps-el kell játszani :D -
#3913 gpgnet eleg fos volt és sose lesz már jó. -
#3912 már normalizálódott a helyzet(egyenlőre) -
#3911 GPGNET lehalt: 600 userről, miután visszaléptem 4 online user, majd chat szobában 55, remélem mihamarabb megcsinálják, mert újra ledobott, és azóta is 2 szer fagyott -
Nor020 #3910
Nagyon köszönöm a gyors választ alig várom, hogy este kiprobálhassam, már kb fél éve ezt keresem -
#3909 Alapból nincsen benne multi save, de van hozzá mod: link -
Nor020 #3908 Sziasztok
az lenne a problémám, hogy ha multiba játszom a játékot, ip csatlakozással, vagy lan-on, akkor nincs benne mentés, ez léteik, senkinek nincsen benne?
Vagy csak az okozná ezt a problémát, hogy nekem a "probaverzio" van meg?
Ha valakinek megvan a teljes változat, és ezt kiprobálná, hogy azon van mentés, nagyon köszönném, fontos lenne. -
Xahvres #3907 Valahogy tölts fel egy replayt légyszi valahová, mert egyszerüen elképzelni sem bírom hogy hogy csinálod... -
JTBM #3906 Próbáltam már így is, de nem voltam gyorsabb. Ma este volt kis időm játszani és a következőképpen alakultak a dolgok:
Jött egy gyalog experimentál, azt lenyírtam pár T3 guhshippel.
Utána jött egy Soulripper, majd egy Czar, nem okoztak nagy kárt és rengeteg mass-t kaptam.
Építettem 3 Fatboyt, amikkel meggondolatlanul betámadtam a bal alsó Seraphin bázist. Védtem őket kb. 30 T3 fighterrel, de álcázott T3 bomberekkel kiszedte a Fatboy-okat, pedig az utolsó már lőtte a fő bázisát. ;-)))
Ha van t3 radarom, akkor vége a Seraphinnak.
Legközelebb először egy Fatboy-jal lemegyek a szélen, építek bázist radarral és csak utána küldöm a többi fatboyt délre.
Annyira sok mass-om volt, hogy elkezdtem építeni egy maVor-t a commanderrel. -
#3905 Meg kozepre sem artana bemenni azert a lezuhant Czar-ert.... -
#3904 A Factory-kat mindíg először építi mindenki!!!
1 AF/LF, 1PG 1 ME 1 PG 1ME, az első engi a maradék 2 masst építi be, addig a commander PG-ket nyom, vagy hidrot assistál -
JTBM #3903 Na, egyszer megnéznék egy replay-t, amikor valaki ezt eléri. Pedig azt hittem eddig, hogy tudok építkezni...
Nekem a következő a stratégiám:
1db T1 PG
1db AF
2db ME
Közben 4 T1 Eng.
1db T1 AT, amivel cipelgetem az engi-ket.
Így tudok a 20. percig kiépíteni 1 nagy bázist, 1 védelmi vonalat a bázistól jobb alsó irányban a 3 ME-re, valamint 1 kis firebase-t a jobb oldali ME köré + kb. 10 T3 Fightert és 3 T3 Gunshipet.