4582
  • pointer4
    Köszííí :D
  • rtfmZoli
    [REL-FA] Extended Unit Restrictions
    http://forum.gaspowered.com/viewtopic.php?t=33558
  • pointer4
    Nem tud valaki olyan modot, hogy több mindent lehessen állítgatni (hálózati játék restrictions)? Akár helyi hálózati játszmában is, pl hogy fejenként csak 1 Experimentált lehessen építeni, stb stb...
  • Xahvres
    Szerintem nem fogok venni:) azért kösz.
  • vidu01
    Ha úgy gondolod hogy megéri és veszel VIP jogot 1000Ft-ért, akkor tudsz szerkeszteni is.
  • Xahvres
    Bocs, enm 40-50, hanem 100T3 bottal van egy árban(mass) a fatboy(én valahogy kevesebbre emlékeztem) de a soulripper csak 42 T3 bot ára.És azis végtelen mennyiséget leszed belőle légi fölény esetén.

UI: hogy miért nincs itt szerk. gomb??? vagy csak nem látom?
  • Xahvres
    Szia!

-T3 rush ellen valóban gunship, de ami még beválós: T3 pajzsok alatt 10 T2Pd meg 10-12 T2 arti.

-De a legeslegjobb a fatboy. 40-50 T3 bottal kb egy árban van, de kis légvédelemmel lenyom annyit, amennyi egy folyosón elfér.Meg lényegében minden népnek van jó expje ezek ellen(cybrannak a soulripper, aeonnak meg czar, bár annnak agyat nemnagyon programoztak:D)

-Vagy szimplán ellen kell támadni. Nekiküldeni 2x annyi botot mint amennyit ő küld, és a probléma meg van oldva:)

Az SC resorcue harc. Ez van, ezt kell szeretni:) alapban gyúrni kell t3 fabrikatorokra és hipphopp megvan a resorcue fölényed.Onnantól lehet válogatni hogy atommal, artival, vagy T1 land scouttal nyírod-e ki:)
  • Játékos
    Ez biza' tényleg anyagháború, aki többet birtokol és gyorsabban, az nyer.

A T3 gunship ellen pedig a t2 légvédelem semmit sem ér, hogy a T3 bombázót meg se említsem. Azt csak a T3 légvédelem nyírja ki.

Kaptam már ki úgy, hogy egy ellen csak a T3 bombázóra gyúrt, kettővel lenyomta a Commanderemet és end.

Legalább T3 fighter legyen nálad úgy 20-30, viszonylag gyorsan megvan, s akkor már nincs meglepetés, nem tud úgy fickándozni a légtérben az ellen + van kíséret a földieknek is.

Akárcsak az életben, a földi egységek szart sem érnek légi támogatás nélkül....
  • rtfmZoli
    Viszont ahol nincs erős földi légvédelem, azokat a mexeket, és egységeket szétszedi a t3 gunship esetleg néhány strat bomber segítségével.
    Próbáld ki a FA kiegészítőt, a GPGNET-en mindenki azzal játszik.
    (FA helyett a simával játszottam, és nagyon furcsa volt visszatérni, 1 játék után el is ment a kedvem a simától, a FA-hoz visszatértem)
  • Renegade
    hát nekem ez anyag háborúnak tűnik. olcsóbb és gyorsabb legyártani a t3 mechet mint a gunshippet vagy a fightert, innentől be fognak érni. Soha nem gyártok légierőt. Nekem használhatatlannak tűnnek. 2 land factory, egy t2, ami ontja az aa-kat, egy t3 ami a mech-eket, azok meg ledarálják a pályát, illetve befutnak a pajzsok alá.
  • GanXstaZoleeWrk
    térképfüggő de alapvetően ha levegőt uralod sok t3 fighterrel és van mellé t3 gunship 20db legalább akkor mindent letarolsz a pályán.
  • False
    Gunshipekre gyúrjál rá,azokkal siman megvágod a földi sereget.Ajánlom UEF-et,ott van t3 gunship is,az nagyon gyilkos az alapban.
  • Renegade
    Sziasztok, következő kérdésem lenne a profibb játékosoktól:
    tömören: mit lehet csinálni T3 rush ellen?
    alapjátékkal játszunk haverokkal, és nekem egyelőre úgy tűnik, hogy az nyer aki hamarabb legyárt kb 40 t3 asaultkbotot, ez meg azért elég lankasztó, amolyan c&c-s sok tank, azt go.
  • Játékos
    Kár. De azért nem kellett volna kijelentkezned a GPG-ről.

Egyébként értetlenül állok a jelenség előtt. Teljesen eltűntek a jó stratégiai játékok mostanában. Magic Carpet, Battle Isle, Settlers, Dune, Starcraft és tsai. Hol vannak ilyen játékok mostanában? Két éve az egyetlen , s igazán nívós, komplex játék a SC-FA kombó. S erre is alig pár ezer játékos?

Fel van borulva a világ. Mindenki hülye konzolt nyomat?

Francba, kihalóban van a hozzám hasonló fanatikus stratégiaőrült.
  • IvanovicsTech
    Hamachi-n szokott itt valaki játszani?
  • sickb
    nálam ugyanez sajna.....
  • Petko
    sok meló, a játék meg eléggé lapos lett... annyira már nem élvezem
  • Játékos
    Na azé' :))).

Nem látlak a GPGNet-en. Valami balhé van?
  • Petko
    légi járműnek számít a drone, repcsi, aa stb. jó ellene
  • Petko
    itt vagyok:)
  • GanXstaZoleeWrk
    UEF commander 1es szintű drone-t mivel lehet támadni?

Tegnap setonon durva trükköt láttam vele :D
  • Játékos
    Hova tűnt Petko?
  • Játékos
    Magam is hiányoltam, elég jó kis meglepetéseket lehetett okozni az ellenség hátában felépített nagy hatótávolságú radarral /2-es szintű rep. eng/, s jöhetett a 120 gunship :)).

Brawler, vagy valami hasonló volt a neve ....
  • Játékos
    Na ja, a Supreme-ben inkább a commander lehet fejleszteni, vagy egy t3 engi már mindent épít.

Ügyes fickók még + egységeket is alkottak, e téren az SC elég mostoha, kieg is csak egy volt, én vevő lennék még egy rakatra, legalább egy hadjárat szerkesztőt csinálhatnának....
  • GanXstaZoleeWrk
    Nagyon jó meglátás azonnal a légi engit kerestem amikor supcom megjelent és hát nem esett jól hogy nincs.
  • Thanatos
    sőt vizi is volt..., sőt a megfelelő enginerekel lehetett csak a megfelelő vonalat továbbfejleszteni :)

supcom ehez képest ilyen téren le lett egyszerűsítve, hogy miért az jó kérdés :)
  • Játékos
    Mostanában agyaltam azon, hogy a régi Total Annihilation-ban, a nagy elődben volt légi építő egység is, vajon az miért maradt ki a Supreme Commander-ből?

Tök buli lenne, hogy a mass-ot légi egységekkel ki lehetne "lopni" az ellenfél területéről :).
  • rtfmZoli
    Szerver statisztika:
    http://www.supcomdb.com/stats/
  • Braveheart
    Végre van egy gépem ami már két magos, 3 giga rammal. Alig várom hogy kipróbáljam milyen, amikor nem 2 fps-el kell játszani :D
  • GanXstaZoleeWrk
    gpgnet eleg fos volt és sose lesz már jó.
  • rtfmZoli
    már normalizálódott a helyzet(egyenlőre)
  • rtfmZoli
    GPGNET lehalt: 600 userről, miután visszaléptem 4 online user, majd chat szobában 55, remélem mihamarabb megcsinálják, mert újra ledobott, és azóta is 2 szer fagyott
  • Nor020

Nagyon köszönöm a gyors választ alig várom, hogy este kiprobálhassam, már kb fél éve ezt keresem
  • rtfmZoli
    Alapból nincsen benne multi save, de van hozzá mod: link
  • Nor020
    Sziasztok
    az lenne a problémám, hogy ha multiba játszom a játékot, ip csatlakozással, vagy lan-on, akkor nincs benne mentés, ez léteik, senkinek nincsen benne?
    Vagy csak az okozná ezt a problémát, hogy nekem a "probaverzio" van meg?
    Ha valakinek megvan a teljes változat, és ezt kiprobálná, hogy azon van mentés, nagyon köszönném, fontos lenne.
  • Xahvres
    Valahogy tölts fel egy replayt légyszi valahová, mert egyszerüen elképzelni sem bírom hogy hogy csinálod...
  • JTBM
    Próbáltam már így is, de nem voltam gyorsabb. Ma este volt kis időm játszani és a következőképpen alakultak a dolgok:
    Jött egy gyalog experimentál, azt lenyírtam pár T3 guhshippel.
    Utána jött egy Soulripper, majd egy Czar, nem okoztak nagy kárt és rengeteg mass-t kaptam.

Építettem 3 Fatboyt, amikkel meggondolatlanul betámadtam a bal alsó Seraphin bázist. Védtem őket kb. 30 T3 fighterrel, de álcázott T3 bomberekkel kiszedte a Fatboy-okat, pedig az utolsó már lőtte a fő bázisát. ;-)))

Ha van t3 radarom, akkor vége a Seraphinnak.

Legközelebb először egy Fatboy-jal lemegyek a szélen, építek bázist radarral és csak utána küldöm a többi fatboyt délre.

Annyira sok mass-om volt, hogy elkezdtem építeni egy maVor-t a commanderrel.
  • Hedgehunter #3905
    Meg kozepre sem artana bemenni azert a lezuhant Czar-ert....
  • rtfmZoli
    A Factory-kat mindíg először építi mindenki!!!
    1 AF/LF, 1PG 1 ME 1 PG 1ME, az első engi a maradék 2 masst építi be, addig a commander PG-ket nyom, vagy hidrot assistál
  • JTBM
    Na, egyszer megnéznék egy replay-t, amikor valaki ezt eléri. Pedig azt hittem eddig, hogy tudok építkezni...

Nekem a következő a stratégiám:
    1db T1 PG
    1db AF
    2db ME
    Közben 4 T1 Eng.
    1db T1 AT, amivel cipelgetem az engi-ket.

Így tudok a 20. percig kiépíteni 1 nagy bázist, 1 védelmi vonalat a bázistól jobb alsó irányban a 3 ME-re, valamint 1 kis firebase-t a jobb oldali ME köré + kb. 10 T3 Fightert és 3 T3 Gunshipet.