4582
-
picnic #3742 Én tulajdonképpen a megjelenés óta szemezek a játékkal, de nem tudom 256 mb-s videókártyával, 1,5 GB rammal menne-e normálisan? -
Borg #3741 AI? Az nem fog.
TML ellen bőven épít TMD-t is. Meg fordítva is.
Artyval többre lehet menni ellene, T2 és T3 kombinációval, attól függ mekkora a térkép. T3 artyval elég jól sakkban lehet tartani. -
Játékos #3740 Addig az rendben is volna, viszont kegyetlen gyorsan újratöltődik, gyorsabban, mint a védelmed. Kell vagy 10, hogy elég legyen a tökéletes védekezéshez. Akkor majd az ellen épít még egyet, amire válaszul én még 10 védelmet, s nemsokára tele lesz a térkép silókkal :)).
Le kell szedni és kész. Mostanában sokat kísérleteztem, ki is alakítottam egy /szerintem/ megfelelő taktikát, amely kizárólag a távolsági kiiktatásra épül. Majd ha megszórom taktikai rakétákkal, akkor majd előbújik a legény, méghozzá sietve :))).
S akkor végre kezdődik valami csata is, nemcsak a "wargames" ..... -
False #3739 Seraphim atom ellen 2 counter kell,és le is van szedve,nem védhetetlen az. -
Thanatos #3738 akkor épits annyit, vagy simán ne hagyd hogy megépitse :) ennyi, erről szol a játék, minden ellen van ellenszer :) -
Játékos #3737 Ser exatom ellen????
10 védelem is kevés, 20 másodpercenként köpködi .... -
Thanatos #3736 ezért kell atom védelem.., alap... :) -
Játékos #3735 Most beleszaladtam egy magyar csapatba, csoller_hun + Vader nagyúr asszem ....
Vakertunk, most harcolnak, tele volt térkép :))). -
Játékos #3734 Tegnap viszont volt egy jó kis csata, 1h10s. Na annak volt értelme, de amikor már 10 Aeon ex robot /francsetudjahogyhívjáknemjátszomvele/ kocogott bőszen a bázisom felé, akkor harangoztak. Megépítette a exresourcegen-t, onnan már értelmetlen .....
De jó küzdelem volt, megérte, ha lekalapáltak, mégis játék a javából, asszem. Már az én szintemen ...... -
Játékos #3733 Ma játszottam két német csávó ellen.
Baromi nagy élmény volt. 2xres, ki sem mozdultak a bázisról, majd a ser pukkantott két ex atomot. Én ott álltam a tenger T3 ütegemmel és légvédelemmel, soxáz egységgel, s ő csak durrantott kettőt. Na ebben van ráció, megérte az életemből áldozni rájuk 40 percet ....
A másik magyar srác is csak pillogott.
Az ilyenek miért nem játszanak egymás ellen? Kapják be. -
Braveheart #3732 Az igen-t Thanatos hsz-ére írtam, ja és hogy a 2 magos procit szereti a játék. -
Braveheart #3731 Igen, nekem Amd Athlon Xp 2700, 2 gb ram és Gef6-al alig megy, de nemsokára fejlesztek szerencsére.
Sztem ne rakd fel, fölösleges. Kb 2X ilyen gép kéne neki. -
Thanatos #3730 szarul, nem picit -
hulcsigerg #3729 sziasztok, sztetek ezen a gépen elindulna a játék? caleron 2600, 512 ram, ati 9600 128 ram... lécci irjatok meg h hogy futna a játék ezen a gépen:D -
Borg #3728 Mekkorát játszottam AI ellen :D
1924 killem lett a végére... 10km-es kis mini háromszög map, ilyen jeges sziget. 3 sarkában a nép. 2 Sorian AI szövetségben ellenem, én alul.
20 perc no rush, felhúztam 8 T3 shieldet, kb 20 t2 arty, 30 t2-t3 pd, 10-20 AA, és bazmeg az első hullámban simán bezúzták a kétoldali védelmem :D csak úgy záporzott a szar, mondjuk tőlem is, de csak az egyik bázisának felét tudtam leradirozni ekkorra.
A geci ai átmentte a commanderét a másikhoz, amelyiknek volt vagy 20 T3 pajzsa.
Én meg beszorultam a commanderrel a csücsköm sarkába, és ott az volt a mákom, hogy maradt 2db T3 pajzsom, ami a totalveteracy modnak köszönhetően szépen lépkedett felfelé leveleket, igy pár perc után annyi hitet kaptak, hogy már level 10-en voltak, és néhány engivel megtámogatva simán tartották a 2 AI összesen vagy 30 artilleryjét és tml-jét.
És innen fejlődtem fel újra, egyesével újabb pajzsok, felerősíteni őket, 4-5 engi mindeyikre javitani. Csak közben a terep már belankásodott a terraindeform mod miatt, szóval alig volt hova épitkeznem. Nagyobb cuccokat már sehova nem birtam lerakni. Egy T3 land fac volt, amiből ontottam a T3 artykat, meg minden szabad engi meg a commander T2 artyt épitett. Ezek meg szépen belőtték a másikakat. Hogy azoknak ne fejlődjön fel a pajzs mindegy pausen épitettem meg, majd mikor volt már 20, akkor ráeresztettem őket az amúgy is meggyengült AI-ra -> radir. Aztán 35-nél mentek a másikra, de a gecinek a pajzsai tartottak. Leküldtem a vizbe pár lépegetőt, és az AI partjainál fel, majd be a pajzsai közé hogy legalább 1-2t kiiktassanak, és ez sikerült is. Innen már az artyk benyomták a 2 commandert.
Cybran ellenfélnek valami 200, az aeonnak pedig 350 killje volt rajtam a végére:D Lényegében a bázisom 2/3-át szétszedték, commanderem volt hogy félenergián volt már csak (lvl2 pajzsfejlesztéssel, T3 szinten), plusz a terjeszkedési próbálkozásaimból kb minden harmadikat sikerült felhúzni és meg is védeni... közben felhúzott az aeon egy colossust, de azt szerencsére ki tudtam lőni artykkal mielőtt megérkezett volna. A cybrannak meg nem volt hely exp-et épiteni már, az kiment az egyik szigetre, bepajzsozta meg minden, ott épült a robotja, én meg a vége felé mikor az egyik oldalam felszabadult már tudtam épiteni nuket és ráküldtem :) 1 nuke vagy 200 kill volt ott.. A végére maradt 1db tengeralattjárója, ami ellen semmim se volt :D Elkezdte köröztetni a sziget körül, én meg pont kiszámoltam egy nuke-val :D
Meccsidő 1 óra 35 perc :) -
Xahvres #3727 Nekem pedig épp ellenkezőleg, a gép nem szokott annyira rusholni(sorian c water al legalábbis...)ezért nyugodtan tudok fejlesztgetni.Sőt! Védelmi vonalat nem szoktam építeni, 20perctöl fogva a sr-ek be tudnak védeni, azelőtt meg csak levegőböl támad.
-
Játékos #3726 Többször játszom hetente, de az nem olyan.
A net egészen más világ, s nem is gondoltam volna, amíg nem próbáltam ki. Mondjuk nem sok élvezet van benne, hülyére kaszaboltatni magát a pógárnak, de majd javul az átlag, tán' nem 46 éves korban kell kezdeni :)))).
De nemsokára végetek :))). -
Játékos #3725 Van amikor csak hazajövök a melóból, s csak úgy lazításképpen harcolni egy kicsit. Nyomatok egy 30-40 perces győzelmet 3-4 játékos ellen, kikapcsolódásnak tökéletes. Évekkel ezelőtt a Diablo2 volt ilyen, előtte a Starcraft. Mindig van egy favorizált játék a szürke hétköznapokon ....
A netes játék ritkán, 7-8 alkalom hetente, túl fáradt vagyok esténként, rám férne egy-két év szabadság :)).
Ma is nyomtam egy 2v2 játékot, a partneromat lenyomták, én viszont már kajak voltam, éppen elkészült volna a nagy ex repülő bogaram, amikor lefagyott a gépem /gondolom az enyém, szokott ilyet/, s most vehetek új monitort, mert lefejeltem a régit ......
Nem baj, ez már jó jel, hogy ma én voltam fejlődésben a király, még ha nem is bírtam befejezni :))). -
Borg #3724 Régen játszottál szerintem AI-val :)
A Sorian AI pl seton-on szépen beviszi mögéd az egységeit... más kérdés, hogy néha a bázis fölött akar elmenni a szállítóival :DD -
Petko #3723 hát ha magadban játszol tuti nem -
Játékos #3722 Márpedig pont a gép az az ellenfél, amelyik azonnal támad, akár 5 t1 robottal is. Szerencsére elég eszetlenül rohan bele két T1 üteg zárótüzébe is, a gép ellen néhány védelmi pont elég.
Engem viszont már vertek meg olyan csúfosan a neten /7-8 szállító repülő a hátamba T2 egységekkel, randa látvány volt a bázisom :)))/, hogy a gépi ellenfél még csak meg sem próbálkozik ilyennel.
A netes ellentől lehet tanulni, a gépi játék szerintem kényelmessé tesz, a megszokott rutijátékkal simán kivégeznek. Kicsi pályákon próbálkozz, ahogy én is, így elég jó a netsebesség és a gép is megfelelő. Na és persze mondjuk 2v2-ben.
A profiktól lehet tanulni, s úgy 20 év múlva utolérjük őket mindketten :)))). -
Xahvres #3721 Épp ez az hogy tudok fejlődni, csk a rush a gyengém..24 percnél már tudok valami expet küldeni, ha nagyon nem rusholnak....( hozzáteszem 3x ha játszotam neten, mert a gép szar, al ellen nyomom csak...)
-
Borg #3720 Nem, nyilván kihagyja a közteseket!
Igy neked is 3280-as verziód lesz, de 25-el kevesebb fajta egységed, mint azoknak akik feltették a köztes patcheket is.
És multiba beenged, de szürke kockák fognak rohangálni a képen!
Logika bazmeg... -
#3719 Nem probálom mert felrakja miért ne rakná.
Itt az a kérdés hogy ebben a patchben 1.0.3189 to 1.1.3280 benne e van az össze patch javítása vagy külön felkell tenni mindet??? -
#3718 Probald ki vagy felrakja vagy nem... -
#3717 #3700-ra valaki? -
Játékos #3716 Az sem segít, ha nem tudsz hasonlóan fejlődni, mint a többiek.
Már én is játszottam 20 perces türelmi idővel, s így 22 percnél bekaptem egy ex robotot, 2 perc múlva pedig egy bombázót. Meg kell tanulni gyorsan fejlődni, s azt főleg a többiek játékából fogod megtanulni, s persze a sajátodéból.
Minden játékodat le kell mentened és elemezni.
Én is így tanulok, s szépen fejlődök, bár van olyan érzésem, hogy a büdös életben nem leszek jó játékos. Sebaj, ha már kimaradt az agysebészet és az atomfizika, akkor ezt is kibírom :))). -
Thanatos #3715 fel lehet, de aki nem birja ki a kezdeti rush-t az nem fog :) -
Borg #3714 Addigra azért már bőven fel lehet készülni rá. -
Thanatos #3713 hogy akkor 10-20-30 perc után rusholják ugyanugy szét :)
sajnos vagy nem sjanos ez szerves része a játéknak..., és mellesleg joval ekvésbé lehet rusholni mint átlag rts-ben szerintem
-
Borg #3712 Erre van a norush opció :) -
Xahvres #3711 helo! sztem is erőszakos játék, mert a neten mindenki rushol...:( pedig engem csak hagyni kéne 30percig békén és menne...
-
Játékos #3710 Köszi a válaszokat.
Küzdök tovább, bár nagyon erőszakos egy játék, állandóan vernek :))). -
Petko #3709 természetesen az átadás előtt ki kell jelölni amit át akarsz adni
ha mindet át akarsz akkor ctrl+x
-
Thanatos #3708 gg = good game -
Játékos #3707 Asszem rájöttem :)).
Meg is oldottam. Kezdem kapisgálni a dolgot, egészen más világ, mint a gép, tanulni kell, elsősorban hülyére veretni magát az embernek soxor, lementeni, majd egy üveg sör mellett nyafogni a saját balfaszságokon.
Érdekes, hogy akárhány ellenfelem és társam volt, mind más stratégiát követett. Tanulni próbálok mindenkitől. Van mit.
Ma át akartam adni az ellenfelemnek az összes "tulajdonomat"/közvetlen elhalálozás előtt/, s nem sikerült. F4> units meg akármi /nem emléxem/, s nem hajtotta végre. Rosszul csináltam valamit?
Mi az a gg üzenet? -
#3706 Alap hogy az ember kér másik engit, majd rájössz miért :))) -
Petko #3705 kennel miatt kér t2 es engit
átadás meg f4 - > units -
Thanatos #3704 nem pont fatboy miatt, de pl a tengeralattjáros anyahajó elég táp, mind légi mind vizi egységek ellen, vagy pl t3 point defense, etc etc, nem csak a experimantal unitokra kell godnolni mindig :) -
Játékos #3703 Na ja, eddig stimmel, de minek akar építeni a ser játékos Fatboy-t építeni, amikor elég jó ex egységei vannak, lásd rögtön a csúcs bombázót.
S ez már a második eset volt, régebben is kértek tőlem egy mérnököt, de azt hittem, hogy csak poénból.
Na mindegy, amúgy sem árt megtanulni az átadás lehetőségét, végszükségben az egész pakkot átnyomhatom a még talpon küzdő társnak :)).