Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egy gyors kérdés:
Nagyszámú légiegység esetén, amit én irányítok manuálisan, hogyan adom parancsba a refuel-t, és a sérüléseik automatikus javítását (még Fatboyom is van)?
A skirmish setup-ban hogyan lehet bekapcsolni az advanced gombot?
Ok. Koszi, majd megprobalom...<#smile>

Amugy azért vannak trükkök, amivel viszonylag játszhatóvá lehet tenni.

1. max 10km-es mapon játszol, amin minél kevesebb az éghetõ vegetáció
2. max 1-2 AI ellen nyomod
3. pl a weapon range jelzõ köröket ha kikapcsolod, az elég sok fps-t jelent
4. a minimap kikapcsolása úgyszintén
5. igyekszel inkább kevesebb de ütõsebb egységgel menni, mint sok kis prüntyivel 😊
Kosz fiuk...akkor marad a Dawn of War meg a Blitzkrieg 2...Majd ha veszek uj vasat akkor talan beujitom magamnak...<#vigyor0>

Cobra.
1 magos processzor (ráadásul ha jól gondolom ez még S754-es) sajnos kevés a játéknak. A grafikát nyugodtan rakhatod feljebb, mert nem az lassítja be.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Nemigazán... kevés a procid ahhoz, hogy 1-nél több AI-t rendesen elvigyen, fõleg 10km-esnél nagyobb pályán.
Hello emberek...en csak most probaltam a demot, es azt szeretnem kerdezni hogy a teljes jatek ha mondjuk van mar patchelve, jobban e fut majd-e mint a demo...mert a demo annyira nem meggyozo. Minden mediumra allitva,1024*768 a felbontas, AA off...es ha kis mapot bekapcsolom akkor szaggatni kezd <#szomoru1>
A masinam: Athlon64 3500+, 2GB Ram, Radeon X1950Pro 512MB AGP...
Elore is kosz...
A demo cool, imadtam a Total Annihilation-t is...

Én most felraktam a veterancy modot, egész jó. Valahogy jóval könnyebb lett a játék.. expekkel elég gyorsan elverek 2 AI-t is, ahol eddig max 1-et. (igaz cheater ai-val nem próbáltam, de mondjuk az nem is érdekel).
Cobra.
Thx, bár már hetek óta nem játszottam. Kicsit unalmas az AI ellen, ember ellen meg nincs idõm.

Hedgehunter
Nekem a GPGnet-rol lejott....
Vótemár?

Supcom:FA 3598 to 3599 patch DL

* Memory allocator bug fixes
* Engineering station build rates changed
* Seraphim ACU overcharge reload time fix
* Seraphim ACU restoration field upgrade tweaks
* Misc air unit changes (all factions)
rtfmZoli
Ezután, ha az adott játékot felpatchelte a lefrissebb verzióra, akkor több lehetõség áll elötted: vagy a chatbe felmész, vagy custom game-hez csatlakozol, vagy létrehozol, vagy ranked gamet játszol(a ranked game mellett van arranged team game is).

rtfmZoli
Valószínû, hogy egy t2 mass fabricatort raktál véletlenül le, mert a mass extractort nem lehet máshová rakni, csak ahol a helye van 😊
A sima Supcomban megérte, az akkor T1-es mass fab-ot lerakni, mert olyan 50 energiát fogysztott, és 1 massot állított elõ.
Az FA-ban ez t2-es lett, és 150 energiát fogyaszt, 1 masst állyít elõ, de ugyanúgy életveszélye, ha felrobban, mert láncreakcióban sebzi a mellette lévõ épületeket.

Az oké, hogy felrakja GPGnet, de onnan hova tovább?? 😊
Hát vazze gyerekek, ma játszottam egy pályán, egy rossz helyre épített mass-extraktort /T2/ megsemmisítettem, erre felrobbant az összes + halálba rántotta a sok T2 és T3 erõmûvemet. Még csak nem is volt közel egyik épületemhez sem! A fél bázisom eltûnt, játék vége. Majdnem belefejeltem a monitorba ....

Ha ott lett volna a játék programozója is, biztos hogy 8 napon túl gyógyult volna 😊)).

Kellett vagy két Heineken, hogy leszedáljam magam 😊.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

rtfmZoli
Van magyar nyelvû helyesírás ellenõrzõ a Firefox-hoz... (ha azt használod)

oks, bár ettõl mgé a hivatalos elnevezés ai midnen iylen játékban 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rtfmZoli
rtfmZoli
Az artificial logic szerintem meg jobb.
ha majd nem script alapú lesz, hanem önfejlesztõ, akkor megérdemli az A.I. elnevezést

izé, bocsi hogy belekötök, de látom mrá hogy eg yidjee igy hazsnálod és nekem borzasztoan azvarja a szemem A I és nem A L, ai mint artifical intelligence (mesterséges inteligencia), sorry, tényleg nem kötekedés, csak ez a helyes 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rtfmZoli
A FA-ban a cheater A.L. , és a Sorian Cheater A.L. csalása között mi a különbség?

rtfmZoli
Veterancy moddal játszok 😊

rtfmZoli
Szegény A.L.:
[/img]
Ez az én ACU-m, akkora hatótávval, mint a Megalith

gpgnet egy borzalom...
a fejlesztõket nyilvánosan sortûzzel kéne kivégezni, hogy ilyen szörnyûséget sohat többet
GanXstaZoleeWrk
sok minden nem ártana pl fasznak vág ki a chat idõnként ha away vagy pl... szánalom az egész.

GanXstaZolee#2709

rtfmZoli
Hát nem?
Tény, hogy jobban is meg lehetne oldani.
A replayeknél például nincs kiírva a verziószám, és hogy SupComos, vagy Fa-s, és a replaynél használt modokat se ártana kiírni, mert némelyiknél állandóan desync van.
A modokkal történõ játék kijelzése, (és ha a felhasználó beleegyezik, akkor a mod letöltése) a custom game-nél sem ártana.

GanXstaZoleeWrk
ami valljuk meg, remek! <#idiota><#idiota>

GanXstaZolee#2709

amikor feltelepíted, felrak egy gpgnet nevû programot... az a multiplayer lobby rendszere
Üdv!

Nekem megvan eredetibe a játék! Az érdekelne hogy, hogy tudok multiba játszani vele? Köszi
GanXstaZoleeWrk
Igy van nekem 3008at lát 😊 + 786 vagy mennyi a 8800gtx.

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Nem 3-at lat hanem 4giga - <--(kivonas jel) a vga memory mert nem kepes a 32bit mappolni 4 giganal tobbet tehat elveszi a 4bol a vga-t (mert azt is mappolni kell)..

Javitsatok ki ha nem jol tudom...
Szvsz megeri a 4 giga mert meg ha 3+valamennyit lat is tobb 1+valamennyi gigaval mint a 2.... (ne nezzunk le 1 giga tobblet ramot)<#smile>
GanXstaZoleeWrk
Nekem volt acer laptopom 1.6 mobil p4 1,5gig ram stb wowztam rajta párszor több órát nem fagyott soha, sõt mocskosul stabil volt rajta a hivtalaos xp home 😊

Most egy MSI laptop van ez is bírja a hûtés kényes dolog normális asztal kell alul is szellõzzön na meg oldalt is szabad légáramlat, volt valahol egy cikk amikor ágyban szétégett a laptop 😊

GanXstaZolee#2709

Cobra.
Ha ész nélkül törölgetsz dolgokat, akkor az is okozhat ilyet. Ha össze-vissza fagy le, akkor sajnos elég nehéz kideríteni mi a gond, így hiába adod be a szervízbe, csak ülnek rajta 1 hónapot és visszakapod, hogy semmi baja.
Nekünk is van egy Acer laptopunk, igaz kicsit régebbi típus (4020), de az hibátlanul megy (XP-vel).
64 bites XP kompatibilitás szempontjából meg semivel sem jobb a Vistanál.

Így van, az otthoni gépemen 64 bites XP is van, de inkább a 32 bitest használom, mert ahhoz nem kell a 64 bit.
Egy laptop soha nem olyan megbízható, mint egy saját összeállítású desktop. Nekem már rengeteg laptopom volt és mindegyikkel voltak problémák. A legjobb laptopom eddig egy noname laptop volt vanilla Windows 2000-el felszerelve.

Most egy Acer 5920G van, ami szép meg gyors, de tele volt Acer programokkal, extra gombokkal, a touchpad idõnként nyom egy left-click-et, ami okozhat komoly problémát is, valamint van még ezer más problémája. Pedig az elsõ 3-4 hétben leírtottam minden Acer software-t a laptopról és beállítottam mindent, amit kellett.

Egy kollaganõmnek is ugyanez a laptop van, de õ nem ért hozzá és az õ laptopja majdnem használhatatlan...

Az a gyanúm egyébként, hogy túlmelegszik a laptopban valami és azért száll el. Persze ezt bizonyítani nem tudom...
GanXstaZoleeWrk
64bites op rendszer kell van 64bites xp is, 32 bites vista is csak 3at lát.

GanXstaZolee#2709

Cobra.
Ha XP-t akarsz, akkor pénzkidobás a 4Gb ram, ugyanis csak 3-at tudsz használni belõle.
A laptopod meg ha lefagy néha, akkor vagy valami vírus/féreg van a gépen vagy hibás valamelyik hardverelem.

A Vista megbízhatóságához semmi köze az SP1-nek.
Ha jó a géped, nem fagy. Több mint 1 éve van vistám, és no problem.
Az otthoni gépem már nem használható, AMD A3000+ 1GB Ram és Ati 7950Pro 512 rammal. Se a proci, se a ram nem elég. A videókártyát még a laptop elõtt vettem, de mióta megvan a laptop, ezzel a régi géppel már csak netezek és dolgozok.

Most tervezek egy teljesen új gépet, intel Core2 Duo 8400 + 4GB Ram + nvidia 8800GT 512MB. Sajnos ebbõl a procit még nem lehet sehol sem kapni... Ezen a gépen persze XP lesz...
A gépem: intek Core2 Duo 7200 + 2GB RAM + nvidia 8600GT 256 Rammal.

A vista nálam nem stabil. Elmûködget, de néha lefagy, néha nem lehet új programot indítani, néha kifagy egy program, stb.

El lehet vele lenni, de nem megbízható. Talán majd az SP1...

Ez egy legális, OEM Vista Home Premium. Lehet, hogy az ultimate már stabilabb. Magyarországon upgradelni sem lehet. Az USA-ban lehetne...
Nem áttértem, hanem azzal jött a gép. (Pedig próbálkoztam...) Nem igaz, hogy lehet ingyenesen downgradelni. Magyarországon biztosan nem.
GanXstaZoleeWrk
Nekem vista van és tökéletesen müködik igaz fent van minden nem hivatalos javitás is mem pach stb.

GanXstaZolee#2709

rtfmZoli
Miért tértél át Vistára? Igaz a SupCom elvileg Vista kompatibilis, de fõleg laptopnál nem érdemes áttérni szerintem.(gyengébb konfig van a laptopban)
A Vista, ha legális, akkor jogszerûen használhatod az elõzõ Windowsokat azon a gépen (downgrade)

Játszottam egy kellemes öldöklõs játékot 3 AIx ellen a Vya3 Protectorate pályán. (Ami 10x10-es)

Az volt benne az érdekes, hogy ezen a kis pályán gyorsan átérnek a gyártott földi egységek, a 20x20-as pályákkal ellentétben.

Csak 20 perces türelmi idõvel tudtam életben maradni, valamint a nuke-ot kikapcsoltam.

A 20. perc végére kiépítettem a pálya két szélsõ oldalán egy-egy védelmi vonalat, amiket aztán kínkeservesen meg tudtam védeni a százával rohamozó vegyes T1, T2 és T3 egységektõl. Északon T3-s gunship-ek védték a vonalakat, nyugaton pedig a commander volt ott és épített egy Fatboy-t. Légierõvel egyáltalán nem támadtak az AIx-ek, nem igazán értem, hogy miért - igaz, építettem 4 T3 AA-t mindkettõ védelmi vonalba és még 6 T3 és T2 AA-t a bázisra, valamint kb. 10 T3 Fightert. Experimentalt ugyan gyártottak egy párat, de nem támadták meg velük a bázisom, igaz, én sem küldtem volna be õket egyenként...

8600M GT van a laptopomban, most tettem fel rá új drivert, a régivel gyakran nem indult a játék, az újjal meg 20-30 perc játék után kék halált hal. (Vista...) Ezért megnyerni még nem tudtam a játékot, de mivel visszaszorítottam az AIx-eket, ezért szvsz. megnyertem volna, ha nem kezdenek bele pl. T3 arti építésébe, amit valamiért nem tettek. (Az AIx-ek szerint a rush mindennél többet ér...
ui : kössz

tudom hol a végtelenítõ nyil csak arra voltam kiváncsi másik épülettel lehet e csökkenteni a termelési idõt 😊

rtfmZoli
nagyon jó, pedig a karakterszám stimmel, mindegy

rtfmZoli
önmagába mutató nyilat nyomd meg a, a pause gomb mellett.
Ezzel végtelenítheted a gyártási sort.

<----|
.....|
_____|

(a pont csak kitöltésre van )

rtfmZoli
Késõbb pedig vagy az ACU-val, vagy SCU-val.
FA-ban pedig megjelent a kennel, és a hive, ami kiválóan alkalmas az assistra, mert nagyon gyorsan tud építeni, és a repülõk és tankoknál nem akkora tényezõ a mass, és energiafelhasználás, mintha egy experimentalt építenél vele.