4582
  • Nagydög
    A masik. Nem tudom, be lehet-e allitani, vagy nem, de az epitheto lomok kepecskei kicsit sok helyet foglalnak el a jatekterbol. Fele ekkoraban is felismerhetoek lennenek.
  • Thanatos
    nemtom, nekem bejön ez az új nagyitosdi, tényleg jobban átlátható tőle a dolog, igaz hogy szokni kell de legalább pozitiv irányban fejlődött :)
  • Nagydög
    Realisan nezve persze. Csak a jatszhatosag rovasara megy. Lehet, hogy hozza kell szoknom, aztan jo lesz, de egyenlore zavar, hogy nem latom at a helyzetet.
  • Thanatos
    ott a pont, szvsz ez a game már igy betaként jóval többet tud felmutatni mint mai rts-el 90%-a, a full ütni fog szvsz :) ha ehez képest még csak fejlesztenek rajta lehet meg is veszem :)
  • Thanatos
    jah habár flak antiair odatesz neki :D
  • BladeW
    Realisan nezve a dolgot nem aranytalan a dolog, a mai, korszeru tankok kepesek 2km-rol kiloni egy ellenseges jarmuvet. A dolog peldazza, hogy ez a jatek szakit a mai rts sablonokkal, es ujra megszeretteti velem a mufajt. (En pl mar regota nem ertettem egy tank miert nem tud 50mnel messzebre loni egyik jatekban sem...)
  • Zsolo007
    A jarorozo repcsik gyonyoruen megtamadjak a bejovo ellenfeleket, de ha elul a balhe, akkor leszallnak a jarorozes folytatasa helyett.

Valamit rosszul csináltál nekem nem így van...

Egyébként nemtudom mennyire tűnt fel nektek, de a repcsiknek egy idő után elfogy az ellátmányuk (lassulanak, meg prios csík van az életük alatt) majd lezuhannak, tech2-n lehet építeni egy épületet ahova le tudnak szállni. Kellett egy kis idő mire rájöttem....csak lestem hova lettek a repcsieim egy idő után...

És még valami: Tech 2 gunship nagyon ütős! Ajánlom :)
  • Dant0r
    Igen, valahogy ez már nem az a mikrózós stratégia, itt sokkal inkább a "global" dolgokat kell a kezedben tartanod, ha meg akarsz akkor gyönyörködsz a munkádban :D
  • Nagydög
    A jarorozo repcsik gyonyoruen megtamadjak a bejovo ellenfeleket, de ha elul a balhe, akkor leszallnak a jarorozes folytatasa helyett.
    A jarorozo epito egysegek a sajat egysegek javitasa helyett imadnak kirohanni a csatamezo kozepere, hogy osszegyujtsenek nehany kivanatos roncsdarabot.
    Az egysegek lotavolsaga es a meretuk nekem aranytalannak tunik. Ha addig tavolitom a kepet, hogy nagyjabol latni lehessen a sracaim altal beloheto teruletet, akkor egy nehez tank kb. 3 pixelnyi. Valahogy fura az egesz. Az AI viszont tenyleg jol nyomja.
  • Dant0r
    Ez megy valakinek?
    Engem mindegyik linken 404 fogad:(
  • Hmuda
    Akit érdekel:

Több járőr waypoint: behozod a patrol kurzort és Shift klikkekkel kiadod az útvonalat. Ha kész, tovább nyomod a shiftet, és ha ráviszed a kurzort az egyik WP-re akkor pakolászhatod azt a pontot.

Koordinált támadás: ugyanúgy shift kell hozzá. Kijelölsz egy egységet, megtámadsz egy távoli egységet. Kiválasztasz egy másikat, shiftet nyomva tartod, behozza a másik egység útvonalát és az ellenségen ott lesz a támadás ikon. Erre kétszer klikkelsz és máris kész. Megy a koordinált támadás. Én még csak tüzérséggel próbáltam, de viszonylag jól működik. Az egyik "kék" experimental egység egy nagyon gyorsan tüzelő ágyú. Beraktam még mellé pár kisebb tüzérséget, amik viszont sokkal lasabban tüzelnek. Beraktam a koordinált támadást és a gyorstüzelő mindig bevárta a lassabb ágyúk töltési idejét.
  • Hmuda
    Jah, közben rájöttem. Rögtön utána nyomtam egy solo sandboxot és csak úgy ötpercenként akadt be egy-két másodpercre. Mostmár tudjuk, hogy miért nincs alapból aktiválva az AI. :-)
  • Newfronter
    Nem tudom így megmondani hogy melyik gombbal lehet, de azt hiszem Alt,Shift,Ctrl gombok közül lehet így patroloztatni.

Thanatos: Ez igaz, de ezt tuti pótolják, kár hogy még nincs benne.
    Az 2.0-ás verzióban még kijelölő téglalap sem volt meg, tehát nem tudtad mit jelölsz ki amikor húztad az egeret, ebben már van ez is.
  • Zsolo007
    MOst megint nyomtam egyet...50 percig bírtam, tény, hogy ez több mint eddig de ez így lassú lesz :). De nembaj szeretem ha szivat a gép :))

A vége felé már elégéé akadt...pedig nem volt olyan sok egység...
  • Alwares
    Gondolom azért a rally point hiányát madj pótolni fogják. Én most reggel raktam fel, kipróbálni egyelőre nem volt időm...
  • Zsolo007
    Én jópár dolgot nem találtam a bétában:
    1. Nem tudok több pontot kijelölni patrolhoz.
    2. Nem látom ezt a koordinált támadás dolgot sehol
    3. Elég gáz, hogy nem jelöli semmi, hogy éppen hova küldi ez egységeket a gyár
  • Thanatos
    látod de parancsot adni pl nem lehet rajta...
  • Newfronter
    A minimap jó, mert át látod a dolgokat, nem kell mindig zoomolni, habár nem tudom eltolni a kamerát amikor húzom az egeret, ez idegesít, de remélem ez csak a béta miatt van.
  • Newfronter
    Elvileg csak akkor van ez amikor AI ellen mész, multiban ilyen nem jelentkezik, meg valakinek még AI ellen is megy szépen a játék. Szóval úgy néz ki, hogy valami memóriakezeléses bug. Viszont az AI szépen dolgozik. :) Azért a végleges verzióban nem hiszem, hogy ez lesz az easy gép, mert enyhén durva.
  • Thanatos
    amugy az csak nekem zavaro hogy a minimap télleg csak disznek van??
    jójó ez a nagyitgatos rendszer de azért nem kéne ennyire ráeröltetni aze mberre :P
  • Thanatos
    megoldva :P
  • Thanatos
    hmm, menyi idő alatt kéne betölteni ennek a csodának??? csak mert az tugye véletlen se jelzi menyi van még hátra és már vagy 2 perce tölt de semmi :P (pozitivum hogy van töltés közbe főmenü :D, negativum hogy nem müködik :P)
  • Thanatos
    hmm, itt mai van file az alapbol a 2.7? csak mert a nevében az van... :D és akkor minek mellé a 2.0 > 2.7 patch amit szintén ott linkelnek?
  • Zsolo007
    hát nyomultam....mindíg megvertek...1 db. easy ai is megver...ez teljesen eltér a megszokott RTSektől...de tetszik :), csak sokat eszik
  • Hmuda
    A játékmenet egy az egyben a TA, ami nagyon jó, nem is kell más. Az egyedüli probléma az a kamera kötöttsége (lehet, hogy a tutorialban majd elmagyarázzák a részleteket) és az, hogy még minimális egységlimit mellett is kábé háromnegyed óra alatt anynira elkezd szaggatni, hogy játszhatatlan lesz. Nem tudom, hogy ilyen akadás mellett hogyan is akarják a multit teszteltetni. Szeretettel várjuk a patcheket. :-)
  • Alwares
    Ezer hála!
  • Zsolo007
    Ajánlom ezt az oldalt...gyorsabb mint torrent :)
  • Alwares
    Ti honnan szedtétek le? Torrentről elég lassan jön. 10-40 kb/s között ingadozik, inkább csak lassabb. Azért remélem reggelre lejön...
  • csebal
    Őszintén szólva én attól tartottam, hogy az AI valami kísérleti darab lesz. Ilyen felépítem a bázist aztán ottmarad darab. Szerencsére nem így van :) Ezért már megérte hajnalig fennmaradni.

Csak azt nem tudom, miért nem hagyták benne az AI-t a bétában eredetileg. Max arra tudok gondolni, hogy még nem végleges, és nem akarják, hogy bekavarjon a tesztelésbe. Pedig az AI multiplayer módban is jól jöhet, coop játékhoz.
  • Newfronter
    Szerintem hozza a TA feelinget így első ránézésre, igaz kicsit más.
    Arról nem beszélek hogy az easy gép lealázott, de ez valószínű hogy azért van, mert nincs még rendesen beállítva az AI.
    Azért látszik hogy ez beta, de azért elég jó már most. A fejlesztők is tudnak mit fejleszteni az emberek visszajelzéseiből.
  • Alwares
    Nah de várom már ezt a játékot! Le is szedem... Legalább ujra van olyan játék a cossacks után ahol több ezer egysége lehet az embernek...
  • sickb
    Vélemények? Valami?
  • csebal
    Vicces, hogy egy zárt bétából milyen könnyen open beta lehet :)
  • Hmuda
    köcc
  • Newfronter
    itt
  • Hmuda
    Nincs fent valahol máshol a kliens? A fileplanet most karbantartás miatt folyton a főoldalt hozza be letöltés helyett. :-/
  • Newfronter
    Nem, van AI is, amilyen nehézségűt akarsz, csak tedd fel ezeket:
    patch és hack.
    Felül kell írnod egy fájlt és választható a skirmish, 6-7 pályával.

Viszont egy idő után játszhatatlan, csak azért mert akad, gondolom a sok egység miatt, a grafikát viszont még lejjebb tudom venni. :)
  • Dant0r
    És kurvajó, ugye?:D

FP most pont lent van, de ha fent lesz azonnal töltöm le...
    Singleben AI nincs, csak építkezni lehet?
  • Newfronter
    Sokat javított a patch:

• Newfronter
    Kijött a 2.7-es beta a Fileplaneten, van hozzá single player, and Multiplayer "crack"! itt
    Van külön 2.0 - 2.7 -re változtató beta patch itt