4582
  • sickb
    http://www.entertainmentwise.com/review?id=24325
    nem megerősített hír: PC - 'Supreme Commander' Released 01/01/07
  • Thanatos
    akár...
  • Nagydög
    Pech. Akkor idoszeru leszoknom a PC-s jatekokrol.
  • Thanatos
    nem akarlak elkeseriteni de ezeken kivül manapság mást nemnagyon hazsnálnak..., max még tages-t ami mégrosszabb...
  • Nagydög
    Lehet mar tudni, milyen vedelem lesz rajta? Securomnak, Starforcenak kozelebe nem megyek. Valami demoval felszemtelenkedett a gepemre a Securom. Maig sem tudtam teljesen eltakaritani. Semmi gondot nem okoz az erinthetetlen registry bejegyzes, es a ket szanszkrit nevu fajl, amit a Win termeszetesen szinten nem kepes torolni, de rohadtul ruhellem az eroszakos szoftvereket.
  • Thanatos
    nem midnig csak aminél tényleg van esély :) utána meg már tehetek én róla ha végül mindent elkurnak? :(((
  • Zsolo007
    Tetszik...mindíg ezt mondod :D
  • szunyika
    Üdv mindenkinek, akinek volna kedve segédkezni egy magyar Supreme Commander oldal létrehozásában az kérem dobjon egy mailt a [email protected]. Minden apró segítség számít. A honlap szerkesztésében nem, csak a honlap tartalmával kapcsolatban volna szükségem segítségre. Válaszotokat előre is köszönöm!!!
  • Thanatos
    tény, ahbár ha minden bugot kijavitanak és csiszolnak mgé a dolgokon én lehet megveszem..., ugyis kevés game éri meg manapság 1-1 meg azért belefér néha...
  • BladeW
    Inkabb megvarom a fullt - a betas "gyermekbetegsegekre" nincs sajna idom, szivesebben jatszom egy viszonylag kiforrott jatekkal - es akkor majd jol beverhet mindenki aki addig mar tolt a betaval
  • Petko
    a full ugyis be lesz védve mint állat, és ha még meg is tudnám venni, márcsak azért is értelmetlen mert magamban nem szívesen játszok, illetve random külföldiekkel
    a legtöbb barátom meg nem teheti meg hogy megvesz egy játékot 13 rongyér, egyszerüen mo.-on nekünk ez a sors jutott
  • Thanatos
    2v2 még mindig játszhatatlanul szaggat 2.7el nem? vagyis nem szaggat hanem lagzik na :/
  • sickb
    Akkor töltsd le te is a 2.7 est és gyerünk 2on2 zni:)
  • BladeW
    "a felháborodás a méltánytalanság miatt van, hogy aki fizet érte az tesztelheti."

De hat konyorgom ennyire nem birod megvarni a fullt, ennyire be vagy sozva vagy mivan. Majd jol lewarezolod a fullt azt tolhatod ingyé.

• BladeW
    Ezt hatarozottan visszautasitom
  • Thanatos
    nem fogja megérteni, ő most kötözködni jött..., hagyad... :P
  • Petko
    küldök ha tudok, eddig is minden gamenél amit teszteltem, valamivel próbáltam hozzájárulni a fejlesztéséshez, akár hivatalosan vettem részt akár nem
    a felháborodás a méltánytalanság miatt van, hogy aki fizet érte az tesztelheti. Mivan ha én is szeretem az újdonságokat kipróbálni, és tevékenyen részt venni a fejlesztésben a barátaimmal?
  • sickb
    Te pedig nyertél valami hivatalos teszter key t hogy itt kötözködsz?
  • Thanatos
    nem a singleplayer skirmish miatt van a felháborodás...
  • BladeW
    Hmm es te aktivan kozremukodsz a "tesztelesben"? Azaz kuldesz pl bugreportokat, vagy valtoztatasi tanacsokat a betat illetoen? Ez nem arra lett csinalva hogy te otthon "tesztelgesd" (jatszal) a haverokkal, mert arra majd lesz a full jatek.
    Eddig en azt hittem ez egy multiplayer beta, meg mindig nem ertem a felhaborodasod amiert nincs benne singleplayer skirmish.
  • Petko
    csak a gond hogy kurvára nem zárt a beta, hanem olyan open amiért fizetsz hogy te is tesztelhesd nekik a játékukat
    másrésztől csomó hivatalos betas is ezzel tesztelte az ai meg a skirmish modot, és azok még bugreportot is küldözgettek nekik.. szóval a hozzáállással van a baj hogy ezeknek is ez a legnagyobb problémája hogy néhány ember próbálgatja, teszteli nekik a játékot, növeli a hírnevét, ahelyett hogy a játékot fejlesztenék
    Ha meg feltéve fizetnék egy hivatalos fileplanetes kulcsér akkor se mennék szarra se vele, mert mivan ha a haverjaimmal akarom tesztelni, nem random külföldiekkel.

nekem ebből fakadóan semmi morális gátlásom nincs hogy kipróbáljam, főként az nézve hogy ha mo. on egyébként is ha megjelenik 10x annyi jövedelemmegterhelés megvenni mint isten országában
  • BladeW
    Micsoda szemetek, hogy levédik a ZÁRT bétajukat hogy ne lehessen megcrackelni, es ne jatszon a fel vilag a honapok mulva megjeleno jatekukkal INGYEN. SZEMETSEG!!
  • sickb
    Azért remélem nem adják fel a creackerek:)
  • Thanatos
    nem viccnek szánta itt senkise..., vedd már észre magad pls
  • kuks
    Hát ez nagyon vices!! :-)!!!!!
  • Thanatos
  • kuks
    Mi a min configja? Visszaolvas, de nem találtam!!!
    PLS!!!!
  • sickb
    Alaplap proci vga memoria vinyó bill egér monitor kell hozzá +hangkártya, lehet integrált is
    multiplayerhez kábel javallott vagy wifi
  • sickb
    :):)
  • Borg
    Nálad nem fog futni, sry.
  • kuks
    Pls!!!
    Valaki írja már le hogy mekkora a gépigénye! Visszaolvastam de nem találtam!
    Előre is kök!
  • Petko
    hát azért basszák meg, csomóan a hivatalos forumon is irták hogy kell és csomóan már azt hitték hogy ez hivatalos módosítás hogy lehessen skirmishben is tesztelni
    azért van bőven csiszolni való a gamen, de ezeknek is csak ehhez van eszük hogy kibasszanak azzal a néhány szerencsétlennel aki próbálgatná a gamet
  • sickb
    na lesz jó kis 2on2 :)
  • rtfmZoli
    örüljünk, hogy 2.0 után nem nyúltak bele, csak 3.0 nál szedték ki
  • rtfmZoli
    menj fel hamacsira
  • Petko
    ugynézki nem lesz mostanában 30 hoz crack szerűség...
    ezek a szemetek az exeben írták át hogy ne menjen, ugyhogy szopás
    ha multizni akarunk marad egyenlőre a 27 es
  • rtfmZoli
    telepíti(egyébként a patchelés rohadt sokáig tart 3.0 ra)
  • sickb
    jaja 2.7
  • rtfmZoli
    ha külön folderbe installálom a 2.7 et és az updatelt 3.0 at akkor nem akad össze, ha mindíg kicserélem a c?\doc&sett\felhnev\local settings\application data\gaspowered könyvtárat az adott verziósra?
  • rtfmZoli
    2.7 ?