4582
  • Thanatos
    paintel levágod az alját és joccakát... :P
  • sickb
    Tényleg nagy bénaság volt ezt berakatnom, de legalább valami. Ha van jobb képetek rakassátok be a moderátorokkal.
  • Thanatos
    izé, és ezt miért nekem irod?? (mellesleg egyetértek de már megse mertem emliteni mert még azt hiszik kötözködök :PPP)
  • Zsolo007
    Nem jó a banner!!! Mi az a fekete csík, hát hogy néz ez ki?
  • Thanatos
    álom édes álom :P
  • sickb
    Max respekt a bannerfeltőlőknek:) jöhetne már a levél hogy beválaszottak bétateszternek...
  • Thanatos
    vagy vlcplayer ugyszint :)
  • Zsolo007
    Ez minden játéknál így van.. :) Nagyon ritka (van egyáltalán?) az olyan játék aminél képekből és videókból kiderül mennyire is jó....ezeken csak a grafot látod, sok esetben még az UIt sem mutatják..
  • Nagydög
    Megneztem. (Koszi a tippet Zsolo!) Nem tudom. Azt mondanam lenyugozo, de egy jatszhato verzio kell belole. Csak akkor lehet majd eldonteni, mennyire lesz menedzselheto egy ekkora vilag, mennyire lesznek ertelmesek az egysegek. Lesz-e letjogosultsaga a sokfele egysegnek, vagy csak par tipust lesz ertelme hasznalni? Meg ugye a hardware igeny.
  • sickb
    Vagy Mplayer amihez kb semmi kodekpakkot nem kell feltenned és lejátszik mindent.
    MINDENT
    Légyszives nézd meg a videót és várd türelmesen a játékot Te is.:D
  • Zsolo007
    Quicktime alternative a te embered :)
  • Nagydög
    OFF

Arra kene raallitani egyszer nehany pszcihologust/szociologust, hogy miert akarja mindenki a leheto legegzotikusabb, vagy leheto legfrissebb codecel tomoriteni a videoit. Nem vagyok hajlando a QuickTime-ot frissitgetni, igy meg csak hang van.

ON
  • Newfronter
    Húúh ez nagyon ott van, úgy tűnik jó lesz ez!
  • postmortem
    Húúúú ingém videjó :)

Most láccik igazán, hogy a globális stratégia a zoomolgatást jelenti. Teccik egyébként a stuff, de vajon milyen gépen futott a gém, amin ennyire szaggat? ^^

• sickb
    Ingame video

http://feed.thq.de/supreme_commander_pres_show_eng.m4v

Ha nem megy, nevezd át mp4 re a kiterjesztést.
  • sickb
    Na itt azt írják hogy a béta október közepén várható.
    Örvendezzünk vala.
    A hír
  • Thanatos
    a bázisvédő pajzs eégsz jól néz ki, remélem legalább oylan jó lessz a jatékbeli hatása is :)
  • Thanatos
  • grebber
    Új képek
  • trencsa
    sziasztok! valaki nem tudná megmondani hogy a supreme commander-nek a demoja mikora várható?
  • Thanatos
    a kardozás tényleg jopofa votl de a tánctol görcsöt kaptam :DDD
  • lammaer
    izlések és rokonok... én se játszottam hülyére magam vele, de a kardozás meg a tánc az nagyon ott volt :) Ráadásul ugye a kardozás nem is volt új elem benne, csak éppen a kor szinvonalára hozták.
  • Thanatos
    hát nemtom, nekem az új pirates pont nem jött be valahogy, de lehet már csak kinőttem belőle nemtom :( vagy a régit csak az emlékek szépitik meg, passz :(((
  • lammaer
    Szerintem a felújitásoknál azt kéne megtanulniuk, amit Sid Meier a Piratessel csinált. Ott lényegében minden ugyanaz, de mégis feldobta az egészet pár jó trükkel/ötlettel. És voilá, kész a szuperprodukció :)
  • Thanatos
    egyetértek de valamirét mégse teszik ezt emg soha :(, godnolom azért mert iylesminek nem lehet jó reklámkampányt csinálni mert hogy hangzik az reklámban: hogy ez ugyan az amit már régen nyomtál csak egy picit jobb graffal, és semmi extea... :PPP pedig szerintem tényleg lenne értelme, de ha nem akarják a közelmultban megjelent gamekat akkor felújithatnának csomo régi nagy nevet amik talán nem is lennének olyan nehezek...

ui.: azért erre nem a cod a elgjobb példe ami egy full lineáris egyszel végignyomom oszt kész aktegóriáju game, multiban emg tömeghent :PP szal azért inkább tartalmasabb gamekat újitgassanak szvsz :D
  • postmortem
    Tul. képp. a kiadók simán megtehetnék, hogy a bevált jól elkészített cuccokat kiadhatnák új motorral. Valami ilyesmi lett volna a HL, de az nem volt teljesen korrekt. Érdekes hogy patch-ben még soha nem láttam igazán komoly API fejlesztést. Miért nem adnak a COD I-nek PS.3.0 -t? Nem kell mindig vmi új elcsépelt story, csak tegyék jobbá oszt szvsz...
  • Thanatos
    nah ez pl jó 5let lenne szeritnem, végre olyan kieg jönne ami nem +2 egység +1 map kombót tartalmazna :)
    amugy meg én csak azt remélem hogyha már csuszott és tényleg készvan már eléggé akkor addig legalább agyon optimalizálják és tesztelik :) és nem majd a 340. patch fogja orvosolni a teljesen egyértelmű egyensúlybeli problémákat pl :)
    reméljük új király ül a trónra és feladja a leckét a többieknek :)
  • postmortem
    Ha ez így van, akkor szerintem azon vacilláltak, hogy megvárják-e a dx 10 -t vagy sem. De mivel az API és a Vista csúszik kb 1 év lesz mire a dx10-es gamák ideje eljön. Inkább kiadják mert kb 1-2 hónap meló van még vele, és majd az expansion pack idejére elgondolkoznak a dx10 kompatibilitáson.
  • Thanatos
    amugy azért szvsz ha mgéis kijönnek akkor ez hogy na mégis jobban álnak mint ahogy szöveg erősen meseszerü..., szvsz akkor eddigis igy áltak és a kiadó akarta csak csusztatni a megjelenést, amin végül sikerült valahogy megegyezniük :)
  • Thanatos
    hát én félek hogy ez csak hiu ábránd..., de reméljük a legjobbakat :)
  • Sheltem
    Ez az a játék amit idehaza megjelenés napján meg fogok venni(ha a demó jól fog futni a 7800gt videókártyámon 1gb rammal) rohadtul várom, csak legyen olyan mint a Total volt.
  • Newfronter
    link
    érdekes hír, egyáltalán nem bánnánk ha idén megjelenne...
  • Naxos
    mikorra várható a megjelenés??
  • Thanatos
    ez lenne aleges elgjobb mindenkinek szvsz, nekünk, a készitőknek, a kiadóknak, midnenkinek :9 kérdés hogy ezt akiado is belátja-e és sikerüle létrehozniuk az új rts királyt :)
  • postmortem
    Jobb lenne ha egy igazán faxa kis gém lenne itt ;)

Nem véletlen hogy igyekeznek fejlesztői környezettel megspékelni a gémeket, ezáltal meghosszabítva az "életüket". 1 sz mint 100 jöjjön már az SC "oszt" majd szétmoddoljuk, hogy jó legyen :DD ( mekkora gáz már a címválasztás )
  • Thanatos
    "de igazán egyedi ötlet vagy minőségi megvalósítás régen volt."
    ott a pont... :(
    sajnos ez a tendencia..., semmi nem számit csak adjuk el vagy a csilivili engineel vagy a nagy névvel és aztán mehet midnenki a sóhivatalba ha valami bajavan... :/
    és a singe vs. multi résszel si egyetértek, nagyon ott kell lennie ma egy gameben a singlének ahoz hogy hajlandó legyek végigvinni, mig multinál már egy erős közepessel is elvan az ember ha nincs más...
    ez az egy szerencse a mai játékfejlesztésben hogy azt azért még a sok szemellenzős kiadó is észreveszi hogy a jövő a multiban van és a single egyre inkább másodhegedűs..., aki emg ezt nem veszi észre az elöbb utobb nagyon pofára fog esni... :P
    azért én még reménykedek hogy ez a game lessz az üditő kivétel és minőséget kapunk nem pedig a nagy nevekkel akarják kiszurni az ember szemét, amig élünk remélünk :)
  • Thanatos
    a dx10et meg nem is kell emulálni, egyszerüen dx9et és dx10et is támogat, annyi hogy a dx10es csilivili effecteket nem fogja támogatni a dx9es kártyád dx9 módban..., jó ideig nem lessz mgé szvsz only dx10 game mivel azzal gyk a saját halálos itéletüket irnák alá mivel tuti anyagi csőd siekrülne belőle...
  • Thanatos
    amiket átnyomtak jövőre annak fele se dx10es..., sőt én perpill ut2007ről tudok csak ami tutira az... :)
  • postmortem
    Milyen marketing fogás az, hogy a karácsony idejére ésedékes megjelenést eltolják?

Arról nincs info hogy ez dx10-es lenne, de a válasznak ez a része a "hihetelten hogy gyk mindent átnyomnak jövőre" részre vonatkozott. Viszont dx10-t nem lehet emulálni dx9-es kártyán... Szal ha vmi dx10 akkor az nem fog valszín futni dx9 karin :(

Ami a minőság részét érinti, sztem igenis ez az egyetlen lehetőség igazán emlékezetes ( és profitáló ) játékot készíteni, hiszen már szinte minden történetre van 2-3 megvalósítás. A sok tömegtermék kötül a minőséggel lehet kitűnni. Vannak gémek melyek eladhatók egy új technika miatt lsd. Doom3, de igazán egyedi ötlet vagy minőségi megvalósítás régen volt.
    Minden gémben van vmi apró kis bug, ami csak akkor tűnik fel ha valaki tényleg zúzza a gépet. Egyszerűen nem lehet mindenre gondolni, mert lehet hogy egységenként a gém csili-vili, de az egész nem áll össze semmivé...
    Pont ezek azok a dolgok, amik meghatározzák egy gém életét. A single kb 1 nap a legtöbb esetben, a hangsúly a multin van. Ha az kuka, kuka az egész gém.
  • Thanatos
    "A minőségi munka akkor lesz kész amikor."

azért tegyük hozzá hogy a mai játékiparban ez a elgutolso szempont amiért tolnának egy játékot 8és ilyesmi miatt ált nem is teszik) az ide oda tologatás esetek nagyrészében a kiado miatt van vagy marketing fogás vagy valamilyen egyébb agyrém..., arról meg hogy ez dx10es lenne még nem halottam őszintén, valami hivatalos info van erről? (ui.: azért azt is valjuk be hogy only dx 10 tuti nemlesssz szal futni futna dx10 elött is még akkrois ha esetleg támogatná dx10et is...)