4582
  • Hmuda
    Chris Taylor valamikor elkotyogta, hogy ezután a rendszer után már kényelmetlen lesz a többi RTS kezelőfelülete. Igaza lett. Játszottam pár menetet a SC-vel, majd utána gondoltam tovább játszom a WH40k-Dark Crusade-el. Nagyon zavaró, hogy nem tudok rendesen kizoomolni és hiányoznak a kényelmi funkciók, mint pl a shiftes sorozatépítketés. Ha valaki egyszer megszokja, nem is kell neki ezentúl más.
  • rtfmZoli
    Kipróbáltam alaplapon integrált videokarival Geforce 6100 chipsettel, igaz hogy az nvidia logó beszaggatott, de minimumon megy a béta
    :)
  • Thanatos
    szvsz tényleg ai miatt van haveral jóval több mint fél óra után se szagatott...
  • Nagydög
    Asszem kezdem megszokni a feluletet, de sajnos jatszhatatlanna lassul ugy fel ora utan.
  • Thanatos
    ha visszaolvastál akkor elég felületesen :D
  • Zsolo007
    A crack is ott van az oldalon, a patch meg nem kell ehhez.
  • Borg
    #273 innen szedd, nekem jött 330k-val.
    Patch/cracket meg az egyik korábbi linkről.
  • Zsolo007
    Visszaolvasni, visszaolvasni, visszaolvasni!

[apro]#273-as HSZben van link
  • Mikiller
    Hi!
    Visszaolvastam és amint látom, a Béta változattal már játszotok.
    Ezt le lehet tölteni valahonnan, vagy csak néhány ember benne van közületek a tesztelők közt? Én meg lemaradtam?
  • Zsolo007
    Nekem pont ez tetszik benne, a zoomolás könnyebb és jobban "kézre esik" mint kimenni a képernyő szélére, ráadásul így megvan az esélye, hogy észreveszel olyasmit amit nem vennél észre scrollozásnál...
  • Alwares
    Hát a kezelés lehet ne egy kicsit profibb azt elismerem, bár meg kell szokni... Engem eddig a képernyő scroll-olás zavart durván. Az elég szar benne, mindig úgy váltottam át másik helyszinre hogy ki zoomoltam aztán vissza... Ez igy nem jó, bár igy legalább volt egy kis rálátásom a csatára...
  • postmortem
    Nekem nem tetszik. Valahogy fura a kezelő felülete. Eccerűen 5-t kell klikkelni, mire mennek a dolgok. Nehézkes nehézkes nehézkes. A retkes gyárnak miért nem lehet beállítani pl, hogy ami egység kijön belőle az is a gyár csoportjába essen ? apróságok... apróságok...
  • Alwares
    Nah most játszottam két játékot is, az elsőben inkább csak tanultam hogy hogyan kell csinálni a dolgokat. Mire rájöttem hogy hogyan lehet energiát termelni Remek játék lesz egyébként nem bántam meg hogy leszedtem. A másodikban nyomtam egy easy gép ellen és nagyon jó volt. Az elején kicsit fölénybe került mert a gazdasággal még mindig gondjaim voltak. De aztán mikor már sok reülöl volt mindel patroloztam a pálya közepén igy fel tudtam készüni ha jött volna. De nem jött gyalogos egységekkel federiteni sem inkább csak a repülökkel próbálkozott amiket immáron le tudtam szedni középen. Az eljén gyüjtöttem kis roham robotokból egy kis sereget és azzal szivattam a gazdaságát, be-be törtem hozzá. Aztán közben rágyurtam a tankokra a hátországban és csináltam egy szép nagy sereget. Aztán szépel légi-támogatással és a tankokkal lazúzztam. NAGYON jó volt!!!! Ha rájövök a gazdaság minden csinjára-binjára imádni fogom, bár már most is nagyon szeretem... Egyébként mikor jelenik meg? (nem mintha nem lennék még el a bétával pár hónapig, sőt...)
  • Thanatos
    azért tegyük hozzá hogy ez inkább azt a pár megjelenő játékot minősiti :PPP
    ettől függetlenül tetszeni tetszik nekem is :)
  • Zsolo007
    Sőt a tűrhető nem is jó kifejezés ide. Van olyan állapotban (mármint technikailag) mint manapság pár megjelenő játék :). Nekem kifejezetten tetszik :)
  • Thanatos
    pedig bétához képest egész türhető :)
  • BladeW
    Na ezert nem toltom en le . Bar nehezemre esik de akkor is kivarom a veglegest
  • Thanatos
    khm..., béta...., khm...
  • postmortem
    Most rusholtem be az easy AI-t. Többet termelt meg minden de nem volt elég egysége. Eccerűen bementem és 80 kis robottal és szétlőttem -.- Na jó kinn sétált és akkor kaptam el. Mind1 akkor se volt semmilye. Maga a gém tiszta TA... Az eccerre támadás meg egy rakás fos. Az egy dolog, hogy 2 csapatot koordinálsz, de próbáld meg ezt eljáccani, mikor támadnak és a két csapat kiba messze van egymástól. Az meg a hab a tortán, hogy nem műkszik a CTR + Y, ami elvileg az összes azonos egységet jelöli ki. Ezt meg is teszi, de csak az éppen láthatóakra -.- Eddig nem teccik. Megyek vissza advanced dolgokat tesztelni most már normal AI ellen.
  • Thanatos
    minimapon scrollozás: középső egérgomb nyomvatart és ugy :D jah és nagyitani is lehet..., ergo az nem minimap hanem egy plussz mini nézet :D
  • Borg
    Kipróbáltam én is.
    Szarrávertek :D

Én még csak azzal voltam elfoglalva, hogy melyik egység mire is jo, amikor ezek már ilyen baszottnagy pókokkal jelentek meg...

Mondjuk tényleg jól belassul pár perc után. Meg a scrollozás elég kaki, nem beszélve arról, hogy a radarképernyőn nem lehet se nézetet odébbrakni, se egységeknek parancsolni.
  • Hmuda
    1: béta.
    2: béta.
  • Zsolo007
    Hát bakker most iszonyatosan felbaszta az agyam ez a szar.

1.: Későn építettem air depo-t és megmondtam közvetlenül a repcsieimnek, hogy szálljanak le feltöltődni. És bazdmeg ottragadtak....nyomogattam amit csak el lehet képzelni még sem voltak hajlandóak fleszállni, elment negyedóra erre, mert kell a légi fedezet és mire meguntam addigra jött az ellenek eyg exp unitja és ennyi volt a gém. Hogy a jó k....

2.: Az első patrolt sikerült összehozni a bombázómnak mennek szépen körbe. Mikor meg akartam csinálni a 2. patrolt a vadászaimnak (annak a kevésnek..) akkor nem volt hajlandó összekapcsolni a végpontot a kezdőponttal (hogy körbe repüljenek folyamatosan) akárhogy kattintottam pont oda ahova kellett nem volt hajlandó megcsinálni..
  • Borg
    Kalkulált veszteség :DD
  • Newfronter
    A szövetséges AI én általam meglátta az ellenség commanderét és dobott oda egy atomot, nem nagyon érdekelte hogy az enyém is ott van. :S (ugyanis készültem egy párbajra az ellenség commanderével, de a "társam" közbeszólt)
  • Thanatos
    jah oks, szal erre kell a shift :D oks :)
  • Nagydög
    Ha lenyomod a shiftet, akkor latszik.
  • Thanatos
    jah, de ez régiben is igy volt nem? ha pl nem assasination van, akkor még fegyvernek is lehet hazsnálni hogy elviszi a fél bázisát asszem :D
  • Thanatos
    jah egyszer engem is az a "gombocv" végzet ki :P
  • Thanatos
    really pontot shift nélkül is lehet nem? csak nem jelöli hova mennek az egységek
  • Zsolo007
    Nagyot pukkan mi? Én is csak lestem mikor láttam egy nagy robbanást a térképen, utána esett le mivan :)
  • Thanatos
    oh, msot hogy mondod nekem egyszer end game-re egyből kilépett, azóta meg csak az exit to windows-t használtam :D
  • Nagydög
    Na akkor.
    1. Ha nem akarjatok, hogy az ai ledaraljon, akkor szerezzetek szovetseges AI-t(rakjatok be megegyet, ami egy csapatban van veletek), illetve ellenfelnek valasszatok Turtle AI-t!

2. A gyaraknak lehet allitani a rally pointjat. Ki kell jelolni a gyarat, nyomva tartani a shiftet, es egerrel lehet huzni a pontot.

Egesz jol elszorakoztam. Csak ket harom csellengo ellenfelet kellett kinyirnom, erre, mire korulneztem, egy bazi nagy gomboc lebegett a bazisom felett, es nyirta a commanderemet. Sajnos csak a finalera ertem oda, ugyhogy nem tudtam megmenteni.
  • Nagydög
    Na akkor.
    1. Ha nem akarjatok, hogy az ai ledaraljon, akkor szerezzetek szovetseges AI-t(rakjatok be megegyet, ami egy csapatban van veletek), illetve ellenfelnek valasszatok Turtle AI-t!

2. A gyaraknak lehet allitani a rally pointjat. Ki kell jelolni a gyarat, nyomva tartani a shiftet, es egerrel lehet huzni a pontot.

Egesz jol elszorakoztam. Csak ket harom csellengo ellenfelet kellett kinyirnom, erre, mire korulneztem, egy bazi nagy gomboc lebegett a bazisom felett, es nyirta a commanderemet. Sajnos csak a finalera ertem oda, ugyhogy nem tudtam megmenteni.
  • Zsolo007
    Arra gondoltam, hogy mikor már majdnem szarrávert akkor idegesen ráfekszek az ESC gombra, majd End game, feljön a szokásos értékelés arról, hogy a gép 4x jobb mint én vagyok, és a befejezés gombra kattintva (az egyetlen gomb amivel tovább lehet lépni) kilép ahelyett hogy a menübe menne
  • Thanatos
    nálam iylen nem volt...., skimrishnek nekem emg még nem volt "vége" mert midnig leaprit az ai és ált a finálé elött inkább kilépek :D
  • Thanatos
    tudom de az nem irja ki százalékosan :DDD de midn1 szal valahogy én hiányolom hogy nem látszik egyből kicsoda micsoda van kiválasztva (akkor is ha csak egydarab van...) vagy lehet csak nekem nem elég feltünő :/ az igazi az lenne ha az a kis info sáv ami akkor jön elő ha rajtahagyod egeret az egységen állandósitható lenne pl ha kivan váalsztva feljön vagy hasonlo...
  • Zsolo007
    Egyébként nálatok jelentkezett az a probléma, hogy nem menti a profilt? Nekem minden alakalommal mikor indítom a játékot újra kell kreálnom a profilom, újra beállítani mindent...

És mikor vége egy scirmishnek akkor sem a menübe rak vissza hanem kilép..
  • Zsolo007
    Megy az élete alatt a sárga csík...onnan tud hol jár..
  • Thanatos
    nemtom állitható-e de szvsz a final-ig az egész ui-t újra fogják szabni mert elég sok zavaro dolog van, és nem midnig elég információ dus, szal ráfér még a finomitás... :) engem pl zavar hogy ha kijelölök egy egységet akkor nem irja p ha épitő hogy hány százaléknál jár csak akkor ha pont rajta hagyom az egeret..., meg hasonlo aproságok mgé elég idegesitőek :/