4582
  • Thanatos

elég ratyi minőség de a maga a game elég durvoid lessz szvsz, csak jönne már... :(
  • STREEX
    Szenzációsak a videók!
    CSak kár hogy ilyen szar a felbontásuk remélem megjelenik még jobb minőségbe is.
    Azt nem gondoltam volna hogy az az óriás lépegető ilyen pusztításra képes.
  • Zsolo007
    Basszus!!! Össze vissza szarom magam!!! KÖTELEZŐ VIDEÓK!!!
  • Random work
    A grafika annyira nem érdekelne engem csak a jétékélmény legyen jó.
  • Newfronter
    Szép-szép... csak a játékélmény is legyen ugyanilyen.
    Kösz a képeket!
  • STREEX
    Megint új képek
  • STREEX
    Új képek
  • kisfigi1993
    cső
  • kisfigi1993
    szerintem is a barca nyer! páztok
  • Newfronter
    Jövőre...
  • Fresh Duke
    V.ki nemtudja, mikor jelenik meg a teljes?
  • AnonymouS
    Elindult a weblap!
  • Czud
    Az igaz hogy leírtam ott is.
    Köze talán annyi azért van, hogy ennek a játéknak a folytatásáról van itt szó ami még nem jelent meg és addig is.... Vagy nem?
  • Random work
    Ez érdekes lehet, hogy kipróbálom szabad időmben.
  • Thanatos
    ezt ha jól emléxem már leirtad a saját topicjában is..., ide nemtom minek , ennek a topicnak semmi köze hozzá...
  • Czud
    Felmész a honlapra letöltöd valamelyik clienset. Feltelepíted és elindítod. Csinálsz magadnak egy accountot. Ezek után már lehet választani oldalt core vagy arm; amit késöbb már nem tudsz megváltoztatni max ha új accountot csinálsz. Van 3 fajta játék: friendly, training és igw.
    friendly: szerintem egyértelmű.
    training: azonos oldalon állók játszanak egymással (a játékban csak coreok vagy armok lehetnek). Ennek az a lényege hogy ha ilyet játszól akkor az eltelt idők után kapsz training pontokat. Ez azért kell mert ahhoz hogy a rangod növekedjen ez is egy feltétel. Meg van adva hogy bizonyos ranghoz hány ilyen pont kell.
    igw: Intregalactic War. Ez a lényege az egésznek. Van egy galaxis térkép ahol bizonyos bolygókat armok másokat pedi corok uralnak. Azonban vannak bolygók amiken mind a ketten jelen vannak. Ezeken kell harcolni mind addig amíg a másik fajt ki nem szorítjuk 100%an. Itt a megnyert csatákért kapsz xp pontokat. Attól függ hogy mannyit hogy milyen pályán mennyi időt és milyen ranguval játszol. Az xp pontok kellenek a rangokhoz (meg persze a training de azt sokkal könyebb összeszedni).
    Egy újabb rangot úgy lehet elérni hogy megvan a megfelelő training pontod (ehhez nem kell sok elég ha játszol 1-2 ilyen meccset és máris egy ideig nem lesz vele problémád), kellő xp pont és még az is megvan adva hogy hány győzelem kell.
  • Czud
    http://www.phoenixworx.org/ - tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom

amíg nincs folytatás
  • Thanatos
  • FragStaR
    Úristen már mióta várom hogy legyen folytatás ! Ahogy elnézem itt is lesznek Krogoth szintű machinák:) Ha az arányokat nem rontják el tuti jó game lesz...
  • Zsolo007
    Thx!
  • grebber
    15 új kép
  • grebber
    6 új kép
  • Newfronter
    Szomorú :(
    De ha ez az ára hogy sikerjáték legyen akkor azt mondom hogy ok, de ha valami üzleti megfontolás akkor meg ez a véleményem:
  • STREEX
    Van egy örömhírem:A stalkerrel együtt elcsúsztatták 2007 Q1 -re.:q
  • grebber
    Tetszenek.

• Thanatos

jöhetne már :D
  • STREEX
    megjelent pár új kép.
  • Newfronter
    Szevasztok skacok!
    Nos hát, régen én is imádtam a játékot, csak hát nem volt net, és ilyen RIP-es verzsönben volt a játék, és valami miatt nem lehetett kijátszani. :D
    De szinte végigvittem az összes mission-tm amit lehetett. Nagyon odavoltunk a játékért. Heteket, hónapokat eltöltöttünk a játékkal, engem nagyon megfogott, főleg az hogy földön, vízen, levegőben, elég nagy a változatosság.

Most pedig várjuk a beígért folytatást, aminek ütnie kell, nem elégszünk meg 90%-al.
    Ha tényleg sikeres lesz a játék, akkor természetesen megveszem.
  • sickb
    ha honlapot is írsz...:)
  • mallar
    honlapot is írok!!!! ujra is telepítettükhunta.atw.hu
    de ugysem megy!!!!valahol forumokban is talaltam ilyen hibákat és sokaknak nem ment!!
    a totalahoz van 3.1-van mind 2-őnknek azzal sincs baly !!!!!!!!!!!!!!HELP MEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
  • mallar
    neten!!!!1000el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    de csak szeretnék!!!!Lécci adjatok pach linket!!!!!
    nem érted????? a haverommal csomószor próbáltuk a netes gémet de sem ip-re sem másra nem látjuk 1mást konfigom: XP professional,és a totalt TCP/IP-vel tolnánk persze! a beállításokkal tuti nincs baj mert minden hogy prábáltuk
    LÉCCI
    SEGÍTSETEK !!!! függő vagyok!!!!!és 3x tuti végigvittem a singlet és honlapot írok
  • Random_
    neten szeretnétek játszani vagy helyi hálózaton?
  • sickb
    Nem egészen értem a dolgot, én tudok vele xp alatt multizni
    Telepítsd újra az egészet és próbáld úgy!
  • mallar
    hÉ! valaki segítsen már!!!!!!!!!!!!!
    HELP HELP HELP!!!!!!!!!
    tudom ez a téma nem foglalkozik a sima(3.1) total annihilational
    de ha valaki +tudná mondani hogy miért nem lehet multizni vele XP alatt az légyszi irjon már!
    előre is kössz: metaxa

ta oldal !FRISS!hunta.atw.hu
  • STREEX
    Egy kis apróság.
  • grebber
    Épp most olvastam én is :D
    Jó lesz ez én tudom.
  • rtfmZoli
    (Jeux-France) Jeux-strategie felderítő vadászai elkapták a Total Annihilation Atyját, az erdőben tiltott helyen tüzet rakott és pirított kolbászos hagymát eszegető Chris Taylor-t. Taylor azonnal mindent bevalott:

Jeux:
    Bányászat és nyersanyag felhasználás - megszakítás nélküli építéssel - ugyanaz lesz mint a TA-ban volt vagy pedig klasszikus megoldást hoztok, mint a Command & Conquer vagy Warcraft?

Chris Taylor:
    Ki nem fogyó ásványkincsek híve vagyok. Legyártod és beállítod egyszer a kitermelő egységeket és utána többet nem kell vacakolni velük, csak ha megsemmisíti őket az ellenség. Új egységek gyártását pedig azelőtt megkezdheted, hogy összegyűlne rá az erőforrás.

Lesz olyan sokféle egység mint a Total Annihilationben volt?
    Természetesen. Az óriás egységek lábai között rohangáló kicsi egységek látványa pedig egészen új élményeket jelent majd.

Mely részekre helyeztél több hangsúlyt: rengeteg parancs kiadására rövid idő alatt - új kezelőfelülettel - vagy a gépi intelligenciára vagy az egységek útvonalkeresésére?
    A globális stratégiai nézet a legnagyobb újítások egyike. Azután jön az óriási méretek adta masszív hangulat. A kezelőfelület pedig könnyedén összefogja az óriási területeken folyó harcokat.

Technológiai fejlődési fa bonyolultabb lesz, mint a TA-ban látott "1.szint, 2. szint" módszer?
    Sokkal egyszerűbb. Bármely RTS rajongó azonnal elkezdheti a hadjáratot és keveset kell hozzá tanulnia.

Multiplayerre koncentrálsz inkább, mint a galaktikus háborús Boneyards volt vagy a szóló hadjáratokon lesz a hangsúly?
    Szólóban skirmish módban AI ellen harcolhatsz. Mindenki által várt multiplayer mód pedig eddig sehol nem látott meglepetésekkel szolgál majd jövő tavasszal.

A Total Annihilationt erősen kritizálták a kidolgozatlan háttértörténet miatt. Nem voltak továbbá videók a küldetések között. Reménykedhetünk bármi változásban ezen a téren?
    Rakat pénzünk van videojelenetek készítésére, de úgy gondoljuk, hogy azt a pénzt inkább a játszható részek fejlesztésére kellene költenünk.

Kamerát teljesen szabadon mozgathajuk majd?
    Egészen a stratégiai nézet magasságáig lehet kizoomolni. Látószöget is állíthatjátok. Mivel stratégiai játékról van szó, számítunk rá, hogy túlnyomórészt felülnézetben hagyjátok majd a kamerát.

Változatos klímát - záporeső, hóesés - láthatunk-e majd? Váltakoznak az éjjelek és a nappalok?
    Időjárás helyett inkább a terep érdekessé tételére koncentrálunk. Rengeteg izgalmas bolygótípus lesz. Gigantikus pályák mellett 30 perc alatt végighentelhető kisebb szinteket is beépítünk, ahol csomó mindent állíthattok a tereptől kezdve a légi és tengeri harcokig.

Mikor adtok ki hivatalosan több infót a játékról és főleg mikor lesz végre Supreme Commander tréler?
    Jövő tavasszal az E3 alkalmával szeretnénk nagyban a nyilvánosság elé lépni.

Jeux újságíró arca ekkor felderül, mert finom falatot vesz észre maga mellett, az erdei tisztás szélén. Keze villámgyorsan lecsap a komótosan mászó lényre és felmutatja a zsákmányát:
    - Találtam itt a falevelek között egy jó kövér hernyót, meg szedtem előbb ilyen cuki, piros fehér pöttyös fedelű gombákat. Megsütjük?
    Taylor szeme felcsillan a mennyei falatok láttán és elővesz egy kisebb bográcsot:
    - Főzzük meg őket! Kolbászos gombás hernyós hagymaleves a kedvencem!
    Rengeteg éhes csettintést meg gyomorkorgást lehet hallani ezután a tisztáson. A felderítő kommandósokat elküldik rőzsét gyűjteni. Kisvártatva pattog a tűz, bugyborékolva fő a leves, a bogrács köré gyűlt éhenkórászok meg átszellemült arccal szimatolgatják a mennyei illatokat..

FORRÁS:Hardwired.hu
    Írta: Sogun
  • Borg87
    Naja már rájöttem hogy mi volt a bibi de az eredeti jobban tetszik... jövöhétre megvan az egész teljes játék aztán akkor majd játszhatnénk 1et
  • Thanatos
    ahoz amire ő rákérdezett, nem kell se az alap, se a kieg, se a patch se semmi..., ez egy full külön game amit fanok csinálnak, az összes egységgel megáldva, 3d-s is meg minden :)
  • sickb
    nemértem a problémád
    kell hozzá az alapjáték .. ha akarsz plusz jó egységeket és pályákat ajánlom hogy a kiegészítő lemezt is rakd fel, utána meg jöhet a 3.1 es patch
    ha mindez megvan ircen a ta.hu szobában néha összejövünk és játszunk...